Snjeguljica_83 -> RE: proljetne bebe 2016. (21.12.2015 8:35:24)
|
Jutro![sm=smiley1.gif] Subby, pomoći ću ti ovako: išla sam na plivin kalendar trudnoće i upisala tvoju zadnju m. 2.8. i izbacilo mi je da si u 21. tjednu trudnoće. A tebi je došlo ručno računajući da si u 20. tjednu? Boooo... Meni isto budu neke nelogičnosti oko mog računanja i računalnog, ali uzdam se u računalno i bok.[sm=smiley36.gif] A super kako si još više trudna no što jesi![sm=bravo.gif] Prekrasno što ti se [sm=duda.gif] javlja.... A jooooj, jedva čekam ovu svoju mrvicu!!![sm=zz_wub.gif] Nadam se da je sve u redu, da raste, jača i da će se javiti svojoj mami, a onda poslije tati i sestrici....[sm=smiley1.gif] Danery, zaboravila sam ti napisati kako kod nas funkcionira odnos slatko i aktivnost. Nema toga. [sm=smiley1.gif]Ema ne jede slatkiše. Evo, ima ovaj adventski kkalendar i disciplinirano jede svaki dan jednu čokoladicu. Kod mojih je znala jesti tu i tamo krofnu s čokoladom. To je sve od slatkog. Bomboni.,.. par pezova i to je to. Ona više voli grickati slano, štapiće i ribice.... ALI moja nećakinja je bila hiperaktivna zbog slatkog. Voljela je jesti slatko i voljela je piti vodu i šećer i moji nisu primjetili da je stvarno luda od toliko šećera. Ukazala sam im na tu vezu i onda su skužili. Nakon što nije više jela toliko slatkog, bila je mirnija. Ma to je povezano. Čitala sam po forumima bezbroj primjera..... E sad, mi Emu, ali ni itko u našem okruženju, nismo naučili na slatko, niti ona traži (traži dva zalogaja nutele da se zasladi) pa je ne moramo odvikavati od toga. Barem nemamo taj problem. [sm=smiley1.gif]li zato imamo druge.....[sm=jezicek.gif]
|
|
|
|