danery -> RE: proljetne bebe 2016. (8.10.2015 8:55:49)
|
jutar [sm=zaspan.gif] uff,miči tu kavu [sm=smiley36.gif] budna sam od 5,pa praznik je,jelte,što bi se spavalo....digla se naša persa i ne bi zaspala ma ni za svijet....komirana sam...mm još spava [sm=hudicek1.gif] sinoćj e dobila neku tempicu pa je spavala kod njega da se ne moram ja stalno dizat,evo jutros kiše,šmrca....nakrkala ju citrofitom... sad kad se i ovaj moj digne bolestan od njenog spavanja s njim,pa ubit ću se... spohala sam malo kruha s jajima pa grickam....niš mi se ne da smišljat rano ujutro.... hah,da,persa ima 5 godina [sm=smiley1.gif] spava odmalena,točnije od neka 2-3 mj.cijelu noć...tak da,ovi festivali povremeni,to je niš.... što se mirne turdnoće tiče,ma svi ju mi želimo....samo je meni već pomalo dosta nakon svega skakati na ama svaki đig u stomaku,svaku točkicu sukrvice.....mislim,sa mojim nalazima iz ove 3 trudnoće prije,trebala bi imati privatnu kliniku i svaki dan na neke pretrage ići,tako da,iako mi nije svejedno,trudim se biti što opuštenija,pa kako bude....
|
|
|
|