ivchy81
|
Bokić curke Konačno divan dan ajme, ovog sunca sam se jedva načekala Mašina se vrti, pere se robica za , a sutra ću staviti još posteljinu također za pa konačno da se to više osuši sad dok je lijepo, da speglam i spremim, jer već mi je krajnje vrijeme cure za preglede, drago mi je što je sve ok a vi koje morate više mirovati, mirujte to još malo kaj vam je ostalo, uživajte, neka muževi malo više potegnu Klinci su vam super jao što se dobro nasmijem kad čujem te njihove priče, doživljaje već svoju vidim kak isto izvodi svašta, a i sad je već šefica u buši Meni vam je sve teže, hodam 15 min., a nekad i manje pa se umorim koda sam maraton istrčala ili stojim tolko i već sam gotova, takav pritisak dolje osjetim, pa mi se trbuh sav stvrdne i napne, baš sam si takva sva Donji dio leđa me ponekad tak jako boli, stalno sam na lijevoj strani u krevetu, pa mi se i noge pokoče, pa trnci, jao ko stara baba od 100 godina a izlazak iz kreveta je postala naučna fantastika bilo bi mi lakše da se samo odkotrljam Inače nosim nisko, pa sad kak je sve veća i jača, pa me sve više dolje pritišče, a trbuh mi se još više spustio, tako da je valjda to sve od toga, al još mjesec i tjedan dana imam fore, makar kao što govorim već dulje vremena, mislim da će to i nešto prije A kaj se tiče kolica, ja sam kupila ova: http://www.leokids.hr/proizvod/djecja-kolica-q9-deluxe/ baš tu tamno sivu-crvenu kombinaciju, makar je ta crvena nešto tamnija u živo, nego ova na slici. Čitala sam okolo po forumima da su jako dobra i da su ljudi zadovoljni, samo kaj su fakat velika, al meni se sviđaju, a i u kući smo i imamo kam sa njima Evo ja ću tek danas složiti torbu za bolnicu Neke od vas već spremne, a ja koja sam na listi prva za odstrel, još ništa Snjeguljice i Noema, sretno vam u ponedjeljak na pregledu
|