|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  74 75 [76] 77 78   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: proljetne bebe 2016.
6.4.2016 6:59:15   
Snjeguljica_83
Jutro, proljetnice!

Subby i Ivchy,
sretno danas na pregledima!user posted image user posted image

Danery
, tebi želim sreću da te ostave u bolnici, kad već tako želiš, a i ispada da je tako najbolje...user posted image

Evo, napokon sam saznala koja su kolica koja imam:

https://www.google.hr/search?q=jane+slalom+pro&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwi42q2Sm_nLAhWGPZoKHX8ICzoQ_AUIBygB&biw=1024&bih=677#imgrc=I2FytiIIyPu6JM%3A

E sad, kolica u u šupi, moramo MM i ja sutra po njih, nadam se da ih nije vlaga ili nešto drugo napalo.... user posted image
Po našem sjećanju, ispada da ta kolica imaju (gledajte sličice): normalan sjedeći dio (gornji lijevi kut), košaru (gornji desni kut). Dakle, jaje nemamo (donji lijevi kut).
Međutim, ta nesretna košara je glupo napravljena! Unutra je manje mjesta nego kod drugih košara, ima remenčiće i smetaju za leđa... Prijateljičina beba je znala u košari biti čak na trbuhu; ovdje je to neizvedivo! user posted image
Bit će ljeto, vruće, a unutra tako manje mjesta.... Inače, beba u toj košari bude obično 6 mj. E. je bila i duže... 7-8 mj...

Jednostavno, kolica su malo glupo zamišljena i proizvedena. Želim reći, ova kolica nikad ne bi bila moj izbor. Pogotovo što su skupa užasno, a još su samo 2 u 1... user posted image No, kako kažu: poklomjenom konju se ne gleda u zube. user posted image

Velika cura user posted image
Mali veliki dečko user posted image
"Bog ne stavlja u srce želje koje ne misli ispuniti."

My Ovulation Chart

(Odgovor članu Snjeguljica_83)
Neposredna veza do poruke: 1876
6.4.2016 7:15:02   
danery
Jutro...mi cekamo vizitu...nocas nismo spavale nas 2,dok je treca veselo hrkala ko top....komirana sam....
Jos me nocas u 2 navrata stalo sarafiti u ledima,pa dolje kao da moram na wc,pa s se nahodala al uzalud,evo me i sad lagano
bocka....da me bar pregledaju,pa da znamo stanje....
Jednu su zenu isprasili iz sobe user posted image ne znam zasto,valjda fali mjest,sto li,a ona ionako
treba na carski u 10....
Svasta ima tu na odjelu,najvise nas je sa par dana do famoznog 37.tjedna,pa nas razvlace ko zvake,te kuci,te ostajte,
te carski,sve se mijenja iz sata u sat....
Nocas smo pocrkali od sparine,isla sam se u 2 sata prati i presvlaciti koliko sam bila mokra od onog glupog najlona pod plahtom....
Obukla zadnju spavacicu kratkih rukava i kontam ak me pocne sibati,a mm mi donio spavaljku DUGIH,da cu traziti sestru skare da
ju prekrojimuser posted image
I tak....kako stvari stoje kod vas?
Snjeguljice,ja zato ne volim ta 3u1 kolica,svi su dijelovi neki mini....blazena moja duboko-sportska vulgaris user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

Neposredna veza do poruke: 1877
6.4.2016 7:30:58   
noemaa
snjeguljice, tako dugo ti je bila u košatri? user posted image ajmeeee, meni je to bauk! moj je normalno itdržao samo dva mjeseca. treći mjesec sam morala svašta izvoditi; tipa kad zaspe - stavit ga u kolica, ak se probudi, jurcat doslovno i pjevati bubamarca... to bi bilo dreke... ma nije htio ležati i buljiti u oblake ni pod razno. tako da nam je košara jaaaaaaaako malo trebala. dok nije počeo sjediti, gospon se nosio u marami i mei taiu. oni su me spasili¨!!!

danery, pa ti kao i jesi u 37.tt, mislim, ne računa li se 36+2 kao da si ušla u 37.tt? ajd još maaaalooo!!! user posted image

ja sam se sinoć malo prepala... wc ful radio, a u zdjelici kao pred mengu i beba se ultra ritala i kao tiskala dole...user posted image user posted image nadam se da su to bezazlene BH kontrakcije. i sad mi je nekako čudnjikavo, pritisak ful... dnas ću pokušati što više ležati...

My Ovulation Chart

Bebaču, iščekujemo te s veseljem.

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1878
6.4.2016 7:39:48   
danery
Ma drze se punih 37 u dan ko pijan plota....al ajd sta sad da radim....
Bila na pregledu,jos sam se prst otvorila,vele da ostanem,uskoro bi moglo biti veselja....ajd bar nesto da konacno znam....
Bar da mm stigne u bolnicu ako krene u toku dana user posted image
Noemaa,ne znam,i meni je pritisak tako kao pred mengu i gura se mala ajme dolje....odmaraj sto vise mozes,pa ces viidjeti....
A sto se lezanja u kosari/ kolicima tice,bome je i moja odmarala 6 mjeseci ko daska na ledima user posted image

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 1879
6.4.2016 8:12:00   
lidac0605
Jutro user posted image

Daaaanery,pa porod će bit san snova,tak je išlo i pri meni zadnja 2x user posted image buš malu samo pljunula user posted image ...a za klanac buš ionak dobila droge,pa ne buš niš osjetila user posted image

Noema i kod tebe pripreme u toku user posted image ,nekaj se te proljetne bebe silno žure van user posted image

Snjeguljo,naoko su kolica prekrasna user posted image ,al stvarno bedasto ak košara ima remenčiće...pa ne voziš aliena nutra da ga moraš vezat...e,svašta ljudi zakompliciraju...
Ja sam sad dobila isto ta 2u1 kolica,maxy cosi quinny http://i.ebayimg.com/10/!!d4J4GwB2M~$(KGrHgoOKkYEjlLmY4pPBJzGP!YPq!~~_35.JPG

sa ovakvom košarom http://www.njuskalo.hr/image-bigger/djecja-kolica/quinny-freestyle-xl-3-by-maxi-cosi-set_-3-1-originalnim-dodacima-slika-21431776.jpg
i moram priznat da sam jako zadovoljna košara je superpotfutrana,nema ničeg što bi žuljalo,osim kaj je malcu već na knap pa ću ga morat uskoro prebacit u ovaj sportski dio...Gume su na pumpanje,imaju amortizere,lako se s njima upravlja,baš su mi ok user posted image

< Poruku je uredio lidac0605 -- 6.4.2016 8:13:19 >

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1880
6.4.2016 9:37:45   
subby
hjoj veselja!

danery, da ti ja kazem, sinoc sam te sanjala. stajala si ispred neke zgrade bolnice, ja sam te kao prepoznala i onda smo se raspricale i ti si trazila doktora da te pregleda pa sam ti ja pomagala da ga nadjes. U medjuvremenu sam ja zavrsila negdje dalje, a kad sam se vratila ti si vec rodila curicu, znaci brzo si rodila i nazvala si ju Jelena user posted image

samo da ti kazem, ima nesto u tome jer ja dok jos nisam napravila test na trudnocu, ali sam sumnjala moja sestra mi je rekla da je sanjala da je postala teta. znaci, brzo ces roditi user posted image

Always remember to be happy!
Happy baby #1 happily arrived :)

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 1881
6.4.2016 11:05:00   
noemaa
Jaoj,cure, pa jos ne bih voljela bas roditi... Mislim,htjela bih barem do 36.tt zgurati. Mislim da cu otkazati sutrasnju kavu i sto vise lezati... Uffff...

Danery, dakle sad si na 5cm!!! Meni je u prvoj t na 5cm puknuo vodenjak i jako brzo poceli trudovi i bebac stigao. Zelim ti svu srecu svijeta!!!

My Ovulation Chart

(Odgovor članu subby)
Neposredna veza do poruke: 1882
6.4.2016 11:13:11   
Snjeguljica_83
Noemuška, i tebi pritisak!user posted image Ove proljetne bebe su samo zezalice, neće te tako lako van! Samo zezaju!user posted image

Da se razumijemo, nije E. htjela ležati mirno i voziti se, ne, ne....user posted image Možda sam ti ostavila takav dojam.user posted image Čim bi ležala, udri u plač. Uspavala bih je na rukama i onda spustila kad bi učvrstila san i tek je tada bila mirna.user posted image I tako smo se s tim dijelom mučili par mjeseci... U onaj sjedeći smo je stavili kad je imala 8 mj., kad je mogla čvrsto sjediti.

Danery,
ti polako, prst po prst.... user posted image Eto, Subby ti je prognozirala brzi porod lus još Lidac.user posted image

Lidac,
kolica su naoko lijepa, mislim kombinacija narančasto-svijetloplava je baš za dečka. Za E. mi je smetalo jer ipak mi to nije za curu, pa smo gornji dio, onaj svijetloplavi promijenili u narančasto. Možeš okrenuti, to je super.
I da, ova kolica isto imaju amortizere i gume na pumpanje. Čak smo ih tri-četiri puta krpali. Dakle, laka su za upravljanje. To stoji, ali ovo za košaru....user posted image user posted image user posted image user posted image

I mislila sam da kupimo samo taj ravni dio, ali kako ćeš, s drugih kolica ne pašeuser posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu subby)
Neposredna veza do poruke: 1883
6.4.2016 11:13:56   
Snjeguljica_83

IZVORNA PORUKA: noemaa

Jaoj,cure, pa jos ne bih voljela bas roditi... Mislim,htjela bih barem do 36.tt zgurati. Mislim da cu otkazati sutrasnju kavu i sto vise lezati... Uffff...

Ajde ti u horizontalu. user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 1884
6.4.2016 11:44:57   
Jupiter
Hejj mamice, pomaloo..kud su pozurile ? Ne prazni se valjda mjesec ili kako ti ide..user posted image
Noema mozda suosjecas sa Danery pa ti i tijelo reagira..?
Sad sam i ja ko struna. I ja molim, kao Snjegulja, (sve koje osjecaju kakve tegobe) u horizontalu :) !user posted image

.. na kraju sve ipak bude dobro, ako jos nije dobro nije kraj..

4×AIH, 3xIVF, 1xFET- Imamo plus, imamo srčeko..
15.07.2016. Stigla Leona user posted image

Neposredna veza do poruke: 1885
6.4.2016 13:47:07   
Pchelitza

IZVORNA PORUKA: Snjeguljica_83

Jutro, proljetnice!

Subby i Ivchy,
sretno danas na pregledima!user posted image user posted image

Danery
, tebi želim sreću da te ostave u bolnici, kad već tako želiš, a i ispada da je tako najbolje...user posted image

Evo, napokon sam saznala koja su kolica koja imam:

https://www.google.hr/search?q=jane+slalom+pro&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwi42q2Sm_nLAhWGPZoKHX8ICzoQ_AUIBygB&biw=1024&bih=677#imgrc=I2FytiIIyPu6JM%3A

E sad, kolica u u šupi, moramo MM i ja sutra po njih, nadam se da ih nije vlaga ili nešto drugo napalo.... user posted image
Po našem sjećanju, ispada da ta kolica imaju (gledajte sličice): normalan sjedeći dio (gornji lijevi kut), košaru (gornji desni kut). Dakle, jaje nemamo (donji lijevi kut).
Međutim, ta nesretna košara je glupo napravljena! Unutra je manje mjesta nego kod drugih košara, ima remenčiće i smetaju za leđa... Prijateljičina beba je znala u košari biti čak na trbuhu; ovdje je to neizvedivo! user posted image
Bit će ljeto, vruće, a unutra tako manje mjesta.... Inače, beba u toj košari bude obično 6 mj. E. je bila i duže... 7-8 mj...

Jednostavno, kolica su malo glupo zamišljena i proizvedena. Želim reći, ova kolica nikad ne bi bila moj izbor. Pogotovo što su skupa užasno, a još su samo 2 u 1... user posted image No, kako kažu: poklomjenom konju se ne gleda u zube. user posted image

I ja imam Jane,samo kaj moja imaju četiri kotača.i istzo sam ih dobila. Danas sam raskopala sve te navlake i vidjela da se ti remeni u košari ne mogu izvaditi tako da ih planiram polijepiti skroz uz rub. I meni se čini da je košara mala ali budem vidjela kad beba dodje. Ja danas koristim vrijeme pa to rifljam.ovaj sam se tjedan bome naprala ali kad najavljuju od sutra moguću kišu malo sam navalila. Vrijeme nam otkucava.

Neposredna veza do poruke: 1886
6.4.2016 14:01:22   
subby
kisa evo ovdje paducka, uostalom kao i uvijek kad imam pregled user posted image rekla sam prosli tjedan dragome da ce sigurno u srijedu padati nesto i eto, bas kao sto sam i rekla, jucer predivno, toplo, danas vec 14stupnjeva i pada kisica :D vjerojatno ce i kod vas uskoro ovakvo vrijeme stici pa koristite lijepo vrijeme dok ga jos ima ;)

na pregledu je sve super bilo, pitala doktoricu kakav mi je ctg, kaze super je, pregledali smo i s UZV bebaca, bio je posebno aktivan i sutao stalno, vidjeli smo kako se igra sa svojim prsticima user posted image , sto se tice kontrakcija, to je isto ok, tako da se lezanje i odmaranje isplatilo.. kaze da ima 2763g, na 3D slici koju sam dobila malo je bucko u licu tako da je doktorica preporucila da manje slatkog jedem, manje ugljikohidrata i da pijem magnezij jos do 37.tjedna. Ph mi je ok, urin isto, uzela je bris na b-streptokok isto.. tako da smo sve uspjesno i dobro odradili user posted image

(Odgovor članu Pchelitza)
Neposredna veza do poruke: 1887
6.4.2016 15:02:00   
noemaa
Bas sam htjela pitati za mg. Do kojeg tjedna se smije uzimati, i zasto?

My Ovulation Chart

(Odgovor članu subby)
Neposredna veza do poruke: 1888
6.4.2016 15:45:36   
perlica55
Curke sretno vam user posted image user posted image user posted image
Noema draga, nadam se da ćete izdržati još malo 2u1 user posted image
Odmaraj što više možeš...
Pusa svima user posted image

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

Neposredna veza do poruke: 1889
6.4.2016 15:51:35   
hipo
Ja uzimala do kraja Mg i Fe.

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 1890
6.4.2016 16:41:56   
subby
naovdno treba prestati pred kraj da se tijelu dopusti da vjezba kontrakcije jer to u biti pomaze tijelu pri porodjaju.. sad najbolje popricati sa svojim gin.o tome, ima raznih stavova i misljenja..

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 1891
6.4.2016 17:43:25   
noemaa
Perlice, hipouser posted image user posted image user posted image malo smo se sve zapostavile. Mogle bismo otvoriti novu temu za zajednicko staro rr blebetanje trudilica, trudnica i mamica.user posted image

Ja pokusavam sto vise odmarat. Evome na kaucu, mm landra s micekom.user posted image

Gdje su nam itsaboy i as?

My Ovulation Chart

(Odgovor članu subby)
Neposredna veza do poruke: 1892
6.4.2016 19:15:26   
ivchy81
Snjeguljice, hvala za pozitivne vibre u vezi pregleda user posted image
Subby, user posted image za pregled, drago mi što je sve ok user posted image user posted image
Noemaa, samo miruj čim više možeš user posted image
Danery, opa već 5 prstiju, možda se kaj još pokrene tokom dana il večeri user posted image
Evo ja bila na pregledu i sve je ok user posted image Nisam išla na ctg i baš mi je žao user posted image , a nisam htjela nikaj pitat u vezi toga, možda idući put budem išla.
Doktorica je samo pregledala ultrazvuk i to je to. Ona je procjenila bebu na 3300, pa mi sad više nikaj nije jasno u vezi te težine user posted image Jedna veli jedno, druga drugo, pa ti sad znaj user posted image Uglavnom idući tjedan idem na drugi ultrazvuk na ginekologiju, jer taj kao bolje procjenjuje težinu od ovog di sam danas bila u trudničkoj ambulanti, pa bumo vidli user posted image
13.04.mi je idući pregled user posted image

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 1893
6.4.2016 22:08:15   
BUMBI
Vecer cure..
Danery pa ti u bolnici i koliko sam pohvatala otvorena si 5 prstiju.neznam jel sam dobro skuzila da je cura u pitanju,jel nisi rekla da je decko ili sam ja to pobrkala nesta?Al nema veze sta je,bitno da bude sve ok.Izdrzi jos malo a vidim porod ce ti biti brzinski ako ovako nastavis s otvaranjem...sretnouser posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu ivchy81)
Neposredna veza do poruke: 1894
7.4.2016 6:24:56   
danery
Jutro user posted image
Konacno se naspavah,nova cimerica je neki tihi tip user posted image
Otvara se u 22. tt,pa mora na serklazu....
Jutros nas sestra probudila u 5 user posted image user posted image ,i sad ono,il svijetli,ili nastavi coriti,ali su se
cure iz drugih soba vec uzmuvale i basta....al ok,velim,kako nije bilo hrkanja,i do 5 je dosta user posted image
Ova moja uhvatila rotirati,osjecam se kao ves masina sa ciglom u bubnju u punoj centrifugi user posted image user posted image
Nocas sam prosla bez bolova,sad me malo bolucka kao menga,ali minimalno,pa mora dijete dopunit ugodaj user posted image

Jucer smo se popisale od smjjeha za veceru,rekla sam mm-u da mi kupi svjezi krastavac za salatu jer ne dobijemo uz rucak,donio on komadinu od pola metra,a ja s tim u sobu k curi koja je u terminu,a nikako se otvorit....reko' ajmo,pregled,treba kome drip user posted image sestre su se valjale od smijeha skupa s nama user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1895
7.4.2016 6:35:35   
Snjeguljica_83
NAŠI PREGLEDIuser posted image

ivchy81 - 13.4. user posted image

noema - 15.4.user posted image

as1403 - 15.4.user posted image

snjeguljica_83 - 19.4.user posted image

pczelitza - 20.4.user posted image

< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 7.4.2016 6:36:14 >

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 1896
7.4.2016 6:40:51   
Snjeguljica_83
Jutro!

danery, nek si se napokon naspavala"user posted image A vidim da ti je zabavno tamo....user posted image

Ti si poželjela krastavac, zahtjevna user posted image ! I dobila si ga!user posted image

user posted image Kad smo već kod zahtjeva, baš sam rekla MM da nisam nikakva zahtjevna trudnica. Pa ja stvarno nemam nikakve zahtjeve!user posted image ALI jučer listam letke i ugledam sladoleeeeeeeeeed....user posted image Grandissimo.....user posted image Tako da - ŽELIM SLADOLED!!! user posted image

Pčelice
, vidim da i ti istu muku mučiš s kolicima. Onda me posve razumiješ... Vidiš kako je to glupo napravljeno....user posted image user posted image Bezveze.user posted image

< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 7.4.2016 6:41:55 >

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 1897
7.4.2016 7:03:35   
danery
Oooo,draga moja,nisi ti vidjela sto je zahtjevna user posted image .....evo druga cima al svaaaaki dan narucuje komplet rucak od kuce
I to ne ono daj sta das al da je kuhano,aaaa jok....slaze menije da mene glava zaboli....tipa "danas juha goveda sa brokulom i korabom,malo mrkve al nemoj pretjerat,zbog boje....za glavno....aha,ima vratine u frizu,to mi ispeci,za prilog pomfri,ali na masti,a salatu.....e danas ciklu....i daaaaa,kecap ponesi,al samo zvijezdin,ako nema ood vas,idi kod mene u friz pa uzmi....i desert krofne..."
Za danas jos smislja user posted image
Sad mi sestra digla tlak.....da gdje mi je krvna grupa-a naljepljena cedulja u trudnicku....jok,to nema jmbg,sta je to,nemre to tak...a mislim si,ma nasla kod neke babe u prolazu,baba se izvrnula,pa sam joj prekopala tasku i nasla krvnu grupu,pa ajd ono,da ne propadne user posted image user posted image
Onda ki spustila krevet da kirne duse vrat mogu slomit cak i na jastuku lezec,okrenula mi ormaric,razvasarila.....a kod ove dvije dzumbuz na ormaricima,al jok!,mene je nasla.....sreca pa ide kuci nakon vizite jer mislkm da bi ju u top nabila user posted image user posted image user posted image

....mini gospa....

Neposredna veza do poruke: 1898
7.4.2016 7:37:31   
noemaa
Jutro,veselo drustvance!
Danery, tebi zabavno,vidim. S pravomje mala potegnula da te natjera u bolnicu. Znalaje da ce ti tu biti sasvim fino.user posted image

Snjeguljice,iskoristi jos ova dvamjeseca trudnickog privilegija. user posted image

Meni je bolje, tak da ipak odoh na kavicu s frendicom. Ali mislim da je to posljednji pretporodajni dogovor za van. Tko ce se htjet druzit, rado cu ga pozvat k sebi. user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1899
7.4.2016 8:56:27   
lidac0605
Vidim Danery nam je u elementu u bolnici user posted image ...kaj ti je rekla ona doktorica za ranu?Il si rekla pa ja nisam vidla user posted image

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 1900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  74 75 [76] 77 78   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  74 75 [76] 77 78   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtići
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtiće tipa Nindža kornjače, Yu Gi Oh , Pokemon... i radi njih postali nasilni?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!