noemaa -> RE: proljetne bebe 2016. (16.5.2016 7:56:34)
|
snjeguljice, eto u što se to pretvorilo: u englishsong, kao što rekoh, tako da australija tome savršeno paše.[sm=jezicek.gif] a ni izrael nije baš europska zemlja, ne?! nisam baš detaljno pratila sve, ali ono što sam vidjela (do hrvatske) su bile sve na engleskom jeziku, osim francuske. [sm=smiley13.gif] meni su bila uvijek fora ona stara natjecanja iz devedeset_ih kad si po jeziku mogao razaznati koja je država, to mi je bilo prefora, toliko različitosti... i gle, često smo se i mi sami puuuno bolje plasirali - novi fosili, riva, tajči, maja blagdan, doris, magazin ili danijela... gle makedonije prošle ili pretprošle godine, pa i bih ili srbija... a sad se sve engleziralo - baš dosadno!!! niš mi nije odskakalo nešto ekstra...[sm=zmeden.gif] i definitivno je ovo sr... za izbor za eurosong... mi i nemamo izbor, nego se nekog postavi iz raznoraznih bedastih motiva... otkako je počelo tako, ja više i ne pratim kao prije...[sm=smiley13.gif] sinoć sam blj spavala. u 2 išla u wc, bacim pogled na nou, on otkriven, na poplunu leži, umjesto ispod njega, na totalno drugoj strani kreveta, polugol, sve mu izašlo, kanotjerica, pidžamica... zovem mm-a da ga vrati u početnu poziciju, i micek se, naravno,lagano razbudio i više nema spavanja bez blizine cice. ajd k nama u krevet. i ajd mama spavaj na lijevom boku da gospon može držati cicu. ukočila sam se. čim bih se preokrenula, čujem: mama, okeni se, okeni se mama. [sm=hudicek1.gif][sm=smiley36.gif] nikako zaspat... na kraju - možda oko 5 zapala i imala noćnu moru, da me neki manijak želi kilnuti... ma stvarno... sad ću fino,nakon doručka, pod tuš i onda u krevet do pregleda. maneštrica mi se sad kuha tako da nema brige ni za ručak. [sm=smiley1.gif] da, subby nam je definitvno u zagrljaju sa sinčićem. [sm=smiley1.gif] as, ugodan pregled danas! ostale curke, uživajte, tipkamo se!
|
|
|
|