|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  95 96 [97] 98 99   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: proljetne bebe 2016.
17.5.2016 12:55:52   
noemaa
Snjeguljice, mozda bi me induc.jer sam otvorena pa eventualno zbog infekcija... Bas cu sutra detaljnije pitat. A kad imas ti pregled,mozda se vidimo? Ja moram oko 10 doci...

Super, znaci i vikendom pustaju.user posted image

Sta radite po ovom lijepom suncu? Ja lezim na onoj ljuljacki lezaljci i slusam pticice,kukce, macke... Priroooodaaaaa...user posted image
I smisljam rucak. Mislim da cu krem juhu od blitve i cufte ko i danery. Pa ce ih biti za dva dana,taman da mm ne mora kuhat sutra poslije posla...

My Ovulation Chart

Bebaču, iščekujemo te s veseljem.

(Odgovor članu Snjeguljica_83)
Neposredna veza do poruke: 2401
17.5.2016 13:13:20   
Snjeguljica_83
Noema, kuham rucak. Onda cu rucati pa idem po E.

Pitaj za induciranje. Pa valjda imas pravo znati....
user posted image

I ja sam sutra u bolnici tocno u 10 sati.user posted image

Bit ce ti Grdinic.user posted image

Velika cura user posted image
Mali veliki dečko user posted image
"Bog ne stavlja u srce želje koje ne misli ispuniti."

My Ovulation Chart

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 2402
17.5.2016 13:32:10   
as1403
Evo mi smo dosli doma...bili smo u parkicu. Sada cemo rucati pa A na spavanje a ja odmaranje....

Snjeguljice kako se ti osjecas?

Ma da sutra ces sve saznati...

(Odgovor članu Snjeguljica_83)
Neposredna veza do poruke: 2403
17.5.2016 15:22:47   
noemaa
a ne, snjeguljice, ja idem bilankovu. u njegove ruke se uzdam user posted image ma ne, budući da me on zadnjih par puta pregledao+, rekao mi je da će on rješavati moj porod pa moram doći oko 10 i tražiti njega. eto, svaka ima svog komada. user posted image čisto da nema ljubomore i konflikata među trudnicama, znaju oni što rade. user posted image ajde, vidimo se onda sigurno!!! user posted image

as, ti samo uživaj u šetnjicama... iskoristi do posljednjeg dana!

ja sam se načistila danas, nakuhala, i sad još mi vrag ne da mira pa idem nešto posložiti... i pjevaaaaam, baš sam dobro raspoložena. user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu as1403)
Neposredna veza do poruke: 2404
17.5.2016 16:16:15   
danery
pjevaj,pjevaj,noemaa,pjevat ćeš uskoro i drugu pjesmu user posted image
ja sam došla do zaključka da je ova moja u horoskopu ovan,al je reinkarnirani oposum user posted image
drekne,ja dođem do nje da ju dignem,da sisa pa da idemo van dok je sunce,ona zatvori oči i pravi se daspava,ne mrda.....jesam ja malo odmakla od krevetra,evo je,viri na jedno oko,pa na oba,pa pomalo pomdra nogama,rukama...cirkus....oposum,velim vam user posted image user posted image user posted image user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 2405
17.5.2016 16:27:48   
as1403
Danery bas znas nasmijati covjeka, sve si mogu docarati pred ocima kako pricasuser posted image user posted image

Da da pjevaj Noemauser posted image user posted image
A ti se samo daj u akciju, cisti i sto treba i ne treba i bez mirovanja, dosta je lezanja i izlezavanja, pokreni se da to krene vise

Moj je Becicuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 2406
17.5.2016 16:57:12   
noemaa
Ooo, as, ti si bome dobrog ubola.user posted image user posted image user posted image nije ti tesko, ne!user posted image

Danery, tvoja ovnica je zakon. Mm i ja smo ovnovi.user posted image tako dok nam micek poludi,ima tu neceg genetski rogatog pa se tjesim da nije on kriv.user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu as1403)
Neposredna veza do poruke: 2407
17.5.2016 18:21:02   
subby
Mene jutros u 7 probudio pritisak na crijeva, bas cudan i nelagodan osjecaj. Srecom pa sam isla na pregled, tamo trudovi vec bolji. Malo su mi intenzivniji sada nego dopodne, prvo sam ih biljezila, svakih 7-5min su, ali po meni intenzitet nije sad bas nesto jak, cak mi na neki cudan mazohisticki nacin i ne smeta toliko iako su sad malo jaci. Nervozna sam, idem na wc non stop, secem okolo, ne mogu vise lezat, ne znam sta bih sa sobom. Imam osjecaj stalno ko da cu svaki cas na veliku nuzdu ili "pustiti gas" user posted image user posted image al nista.

Ne znam kad trebam krenut u bolnicu, valjda cu prepoznati user posted image

Always remember to be happy!
Happy baby #1 happily arrived :)

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 2408
17.5.2016 19:18:18   
as1403
user posted image noemauser posted image

Subby znaci krenulo je samo pomalo.. a neznam kada da krenes.. najboljes ces sama znati. Meni je 5 minuta do bolnice autom tako da sve i o tome ovisi. Uglavnom sretno i javi se..... mi cekamo s nestrpljenjem....

(Odgovor članu subby)
Neposredna veza do poruke: 2409
17.5.2016 20:13:12   
lidac0605
Ajde,ajde Subby,deložiraj malca više user posted image ostal je prekovremeno ionak user posted image

Držim fige i sretno user posted image user posted image user posted image

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu as1403)
Neposredna veza do poruke: 2410
17.5.2016 20:23:46   
noemaa
Go, subby, go!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 2411
17.5.2016 20:57:20   
Pchelitza
Ajmo Subby!! To je to! Pritisak na crijeva je znak da se beba gura van,bude to pojačalo user posted image

Wooohooo! Uskoro nova bebica na listi! user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 2412
17.5.2016 22:43:30   
danery
Opaaaa,znaci krenulo je,wohooooo user posted image ajmo user posted image user posted image
Ja zjakam u tv,oposum mrda dudom user posted image ,mm nisani iz kreveta,sve vreba hoce li po septoletu,vec par dana ga grlo zeza,al ne bi doktoru....
Sutra persa ima priredbu na engleskom popodne,bit ve veselo....
Uff,gibam u krpe dok jos vidm gdje sam....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu Pchelitza)
Neposredna veza do poruke: 2413
18.5.2016 6:17:01   
subby
Kako ste vi to izdrzale, svaka cast.. Kaze da su mi to pocetne kontrakcije i otvorena sam 1-2cm, a osjecam bas u donjem dijelu ledja i naprijed. Pa kako cu ja to jos? Ja mislila i ovo je previse, budna sam od 7 jucer i evo danas.. Kad god sam krenula spavat, razbude me kontrakcije. Kod kuce su bile cesce, dosla u bolnicu -prorijedilo se.. Sad me poslala u setnju pa ce vidjeti kako ce to utjecati..

Always remember to be happy!
Happy baby #1 happily arrived :)

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 2414
18.5.2016 7:54:25   
noemaa
subby, budeš, budeš... sve se izdrži, ovako ili onako. misli samo na predivan kraj... bebića u rukama. user posted image taman da vide da se presporo otvaraš, još uvijek postoji induciranje, ne? ti se samo fino prepusti njihovim rukama i slušaj babice i bude sve došlo na svoje... možda te gnjavi početak, a onda se iznenadiš i kasnije se sve ubrza... navijam! user posted image

mene sinoć stisnule lagane učestale kontrakcije, i već se poveselih, ali niš, otišla spavati i spavanje je prošlo tak mirnoooo... bebač zaista nema interes doć van. user posted image dok ovaj veliki gospon uzdiše i sav je na iglama od nestrpljenja za svojim bracom. user posted image
eto, sad su moji dečki otišli na posao, ja se istuširala pa ću mrvu još čitati i onda me seka vozi u nepovrat. user posted image budem samo pitala još, ako mi sutra ujutro tek rade inducirani, mogu li ipak doći doma... mislim, što ću tamo im samo zauzimati sobu danas cijeli dan ako ne misle ništa raditi sa mnom popodne? jer oko 10 moram biti, što ću cijeeeeeeeli dan? no dobro, kako kažu... user posted image

danery
, ugodno ti bilo na priredbici! user posted image

sve ostale curke pozdravljam, kiss!user posted image

< Poruku je uredio noemaa -- 18.5.2016 7:55:29 >

My Ovulation Chart

(Odgovor članu subby)
Neposredna veza do poruke: 2415
18.5.2016 8:20:30   
as1403
Subby samo polako, normalno je da boli, ali nije to sada nesto za me izdrzati.... biti ce to sve ok. Budi smirena, kada krenu jaci trudovi disi, u disanju je sve, misli na nesto lijepo... na bebicu.. sada ce ona jos malo...

Snjeguljice sretno na pregleduuser posted image

Noema sretno i da sto prije vidis svoju bebuuser posted image da sve prodje brzo i lagano...

Danery i vi uzivajte....

Pchelitze super da vam je patronazna pokazala sve za dojenje....
Sad ce to krenuti bez problema...

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 2416
18.5.2016 9:21:18   
Pchelitza
Subby samo diši.zapamti da je svaki trud,korak bliže bebi u rukama. Noema to vrijedi i za tebe user posted image

Svaki trud boli ali prodaje,budete vidjele. Misliš da je koma ali može se. Ja nemam nikakav prag boli pa sam zdurala.a osim toga,uvijek postoji i epidurtalna ali pazite,mora se dat kad ste na 4-5 prstiju inače je premali razmak trudova i ne može se dat.
Sretno Curke! Još malo pa ćete se ko ja bakcat s dojenjem i nespavanje user posted image user posted image

(Odgovor članu as1403)
Neposredna veza do poruke: 2417
18.5.2016 9:37:01   
danery
jutro user posted image
kod nas još uvijek siesta....gospa drijema,al sad bi mogla poviriti....ja pijuckam kofi...sveki danas kod kuće,pa će ju pripaziti dok ja skoknem do grada starijoj kupiti kakve balerinke za priredbu....
jučer smo isto imale vizitu popodne,prijateljičina mala se čudila bebi,a zapela za njenu dudu,pa pita kako duda,kako to? user posted image

inače sve po starom....sinoć je rano zaspala,pa je zvirlala do 11 sati ukundaču,pipkala neki plišani mjesec i škicala neku krpenu slikovnicu sa životinjama,guknula tu i tamo i super...al kad smo ugasili tv,kad je nastao mrak,onda se usplakala....valjda je navikla na odjelu da je stalno svjetlo,pa mi je dobro došlo što nam ulična rasvjeta dosta kroz prozor svijetli....

....mini gospa....

(Odgovor članu Pchelitza)
Neposredna veza do poruke: 2418
18.5.2016 9:42:51   
danery

IZVORNA PORUKA: subby

Kako ste vi to izdrzale, svaka cast.. Kaze da su mi to pocetne kontrakcije i otvorena sam 1-2cm, a osjecam bas u donjem dijelu ledja i naprijed. Pa kako cu ja to jos? Ja mislila i ovo je previse, budna sam od 7 jucer i evo danas.. Kad god sam krenula spavat, razbude me kontrakcije. Kod kuce su bile cesce, dosla u bolnicu -prorijedilo se.. Sad me poslala u setnju pa ce vidjeti kako ce to utjecati..

ček,što?
subby,nema ti tu boli,ne boli....boli i amen user posted image
user posted image van mora,a kako,to ćeš vidjeti...kad izađe,bit će ti olakšanje veliko....
ja nisam znala što je porod do ovoga...i ne može ti apsolutno nitko reći niti napisati kako to zapravo je,koliko boli,koliko traje...
svaka čast knjigama i teoriji,al praksa je ipak malo drukčija...

....mini gospa....

(Odgovor članu subby)
Neposredna veza do poruke: 2419
18.5.2016 13:38:36   
noemaa
Evo me na odjelu. user posted image otvorena 5 cm, laaaagaaane kontrakcije. Dokt me i uzv napravio. Kaze da bi trebaobiti brz porod. Ufff, navijam#!!! I nek lezim na desnom boku da micek leda stavi u idealan polozaj za izaci.
Rekao je da induciranje ide jer je termin prosao, dosta sam otvorena, glavica je nisko. Bebac ima 3800g. Eto ga, sutra ujutro pocinje ono pravo.user posted image

Snjeguljice, kako bilo kod komada?user posted image

Subby, napreduju li trudovi? Drzi se!

As, kako si ti?

Pcelitze i danery, uzivajte u svojim sisuljicama... Uskoro vam se pridruzujem!user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 2420
18.5.2016 13:45:47   
lidac0605
Noemice user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma brzo ćeš ti to riješit,ko dama user posted image user posted image

Ma,meni su uvijek te moje indukcije bile super,onak fino ušetaš ko damica,"dobar dan,ja sam došla rodit" user posted image i sve si fino unaprijed isplaniraš,pripremiš se...
Čekamo onda sutra nestrpljivo Jonu user posted image user posted image

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 2421
18.5.2016 13:48:05   
hipo
Noema sretno! Nek prodje sve brzo i sto lakse. Pusa!

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 2422
18.5.2016 13:58:59   
Tajci66
Noema sretno, zelim ti brz i lagan porod. Nek je dragi Bog uz tebe i uz sve druge cure u finishu user posted image

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 2423
18.5.2016 14:06:22   
perlica55
Noema draga, pjevaš li???? user posted image
Ma kakva indukcija, eto tvog maleckog tebi u krilu prije
neg omiljeni dr. stigne na posao user posted image  user posted image  user posted image
Držim ti fige draga, da bude brzo gotovo, i da se
čim prije maziš s user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu Tajci66)
Neposredna veza do poruke: 2424
18.5.2016 14:18:36   
Snjeguljica_83
Noema, o-ho! user posted image Nek bude muško!user posted image user posted image

Neka je sretno i što manje bolno!user posted image
Moj komad (user posted image ) kaže da drugi put manje boli jer eto on je višerodac pa je probao pa zna najbolje. Iz prve ruke.user posted image Utjeha, ha?user posted image

Danas sam bila izuzetno brzo gotova s pregledom. Nigdje nikoga u čekaonici, mislim da im je čak falilo posla.user posted image

Otvorena sam i ja, i to 2 cm.user posted image Gin. je radio samo ručni pregled, uzv aparata nije ni bilo u ordinaciji... I vidi on moj trbuh, malo pipne i veli da je kao pred porod.user posted image Ne znam koliko je maleni težak, ali što me više zanima i brine istodobno - je li naglavačke. Valjda jeste....user posted image

Uvjeren je da neću roditi poslije 38 tt, dakle prije ću. Hm, to je i za noemu rekao, da će uraniti pa nije.... Zaključak: termin neću dočekati, a kamoli prenijeti....user posted image Ipak ja se nadam....user posted image

Poslao me po uputnicu za rodilište.
Kontrola za 2 tj. No, on je od tada, dakle 1.6.na GO, i to dva tjedna... Taman do mog termina. Pregledat će me tko bude u smjeni, a ja se nadam da će maleni dočekati gin. svježeg i ornog s godišnjeg odmora!user posted image

Danery, i u našem vrtiću će biti priredba, ali u petak. Jedva čekam da ih vidim tako malene kako recitiraju za nas velike....user posted image

Subby, dolazi i tvoj malac!!!user posted image

As,
kako si?

Eto ga, ove dane ćemo izvaditi kolica iz šupe.
Pronađoh podlogu za previjanje, sva je nikakva. To ćemo kupiti i baš se radujem... user posted image

Velika cura user posted image
Mali veliki dečko user posted image
"Bog ne stavlja u srce želje koje ne misli ispuniti."

My Ovulation Chart

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 2425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  95 96 [97] 98 99   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  95 96 [97] 98 99   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtići
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtiće tipa Nindža kornjače, Yu Gi Oh , Pokemon... i radi njih postali nasilni?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!