Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje rujan 2015. 26.9.2015 14:20:30
|
|
|
|
noemaa
|
Daxy, draga itekako potpisujem hipine rijeci. Ti si ona koja siri hrabrost i nadu svima. Ima da ti se svako dobro trostruko vrati! Drzi nam se
|
|
RE: Odbrojavanje rujan 2015. 26.9.2015 15:18:24
|
|
|
|
noemaa
|
evo, čitam i ostatak postova... papučice, čestitaaaam! neka vam je dalje u školskoj sreći sve
|
|
RE: Odbrojavanje rujan 2015. 26.9.2015 18:03:13
|
|
|
|
papučica
|
noemaa hvala ti puno,i ja tebi želim sve najbolje.
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje rujan 2015. 26.9.2015 19:30:09
|
|
|
|
perlica55
|
Papucice čestitam od srca na Nek bude sve kak treba do kraja
|
|
RE: Odbrojavanje rujan 2015. 26.9.2015 20:18:07
|
|
|
|
papučica
|
Perlice draga, hvala ti puno. I ja tebi želim sreću
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje rujan 2015. 27.9.2015 7:37:05
|
|
|
|
papučica
|
Dobro jutro. Evo ja radim do 9h i idem kući. Mužu sam saopštila vijest na mobitel i poslala slikicui testa, nije mogao da vjeruje . Trudimo se godinama kao i za našu prvu djevojčicu koja je sad napunila 5 godina. Jesam starija mama ali sam jako sretna i molim Boga samo da bude sve uredu. Svog gin sam kontaktirala i sutra idem na pregled. Jene prilike kad sam s njim razgovarala rekao mi je da je samo pitanje kada će se trudnoća desiti i eto juče mi je rekao da je bio u pravu. Hvala vam na podršci svima. Još samo da gin potvrdi , javit ću se. Nekako sam još uvijek u bunilu i mislim da se meni ovo ne dešava. Valjda kad čovjek godinama nešto želi i pokušava ne izgubi nadu nego prosto ne može da vjeruje. Ovih dana sam jako puno radila po kući , dizala tepihe, preturala namještaj a ništa nisam znala . Kada sam juče radila test ona testna crtica nešto malo bljeđa ,reko nema od ovg ništa . Ja stavim vodoravno da sačekam ,kad ono nadolaze obje , Bože kako sam drhtala Samo me grudi bole kao da sam vježbala, malo leđa i osjećaj kao pred , eto od simptoma . malo mi je juče bilo čudno prije nego sam krenula na posao gledala sam se u ogledalo pa su mi oči čudno izgledala, inače su veće ali su sjajile drugačije ali sam ja pomislila : "opet umišljaš" Pozdravljam vas sve
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje rujan 2015. 27.9.2015 8:10:18
|
|
|
|
Leilani
|
Papučice sjaj u očima veliš, divno! čestitke od srca. Želim ti urednu i školsku do kraja!
|
|
RE: Odbrojavanje rujan 2015. 27.9.2015 8:22:14
|
|
|
|
papučica
|
Hvala Leilani puno. Pa baš tako, nekako sjaje.
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje rujan 2015. 27.9.2015 8:22:54
|
|
|
|
noemaa
|
Papucice,odmah te narucio G da dodes?? Ma je li to privatnik ili? Jer moja soc G narucuje uvijek tek u 7tt ili 8 tt kad se mora cuti i srce. Joj,i ja sam svasta radila prije plusica: isto dizala i pomicala namjestaj. I cistila mackinu kakicu seki jer je trudna pa da ona nema problema u trudnoci. Mene jutros opet kao pred mengu grcici. Nadam se da je sve u redu i da se plasim bezveze...
|
|
RE: Odbrojavanje rujan 2015. 27.9.2015 8:29:24
|
|
|
|
papučica
|
noemaa , ja sam kod privatnog gin već 10 godina i u prethodnoj trudnoći sam dva puta prokrvarila ali jako malo pa sam pila dabroston, tako da mi je rekao ukoliko dođe do trudnoće odmah da mu se javim, e sad ko zna šta je, vjerovatno opet dabroston ili da sad potvrdi pa sljedeći put ponovo da vidimo je li počelo kucati srce pa tablete. Ma neznam, nemam pojma. Nemoj se brinuti za grčeve tako se to dešava. Meni je gin rekao svaki mjesec u vrijeme kad trebamo dobit a trudne smo da se tako javlja , a i širi se maternica. Mi se odmah prepanemo, a pozitiva nam negdje zastane. Sve će biti uredu i dobro.
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje rujan 2015. 27.9.2015 11:45:14
|
|
|
|
Kazimira
|
Čestitke papučica, baš lijepe vijesti...... EEE Noema mene moja narućila tek u 12 tt....ucrvala sam se ...hvala Bogu sve je ok......ćelim i Vama super trudnoće
|
|
RE: Odbrojavanje rujan 2015. 28.9.2015 9:22:27
|
|
|
|
mali andeo
|
dobro jutro cure,evo mene napokon daxy nemam rječi utjehe ,žao mi je papučice tebi od srca želim školsku trudnoću snjeguljice kako si ti ? trudnice naše drage hipo ,perlica ,noemma ,chrna,lidac kako ste ? evo ja sam bila na sistematskom u suncu i kod gin. Lucić sam bila ... za ženu imam samo rječi hvale...toliko me umirila ,zagnjavila sam je svojim problemom... rekla mi je pošto nisam nosila nalaze od hormona i briseva ..da ako su oni uredni da stvarno nekaj ne štima...a da je krajne vrijeme da vidimo di je zapelo... sad čekam nalaz pape ,pa ako bude trebalo ponovim briseve i onda me čeka HsG...ali prije toga bi ona moja krvarenja dovela u red s duphastonima ,koje bi morala piti 3mj.. inače O je bila na desnom jajniku ,to je sve 5,ali jajnik je policističan,opet sad me zanima koja je cijen aduphastona ako ih kupujem bez recepta ,jer nemam volje ni živaca zvat ginikologa više... jer zvala sam ga u petak i velim mu da sam bila na sistematskom ,a on meni da nema veze da i on mora to vidjet ... ah ,ljuta sam ,pa velim ja njemu donesem mu samo sliku ...mislim ono... po FF bi danas trebala dobit kao rana O...ali neznam baš ...vidjet ćemo..nećemo paničarit ako ne dođe ...
|
|
RE: Odbrojavanje rujan 2015. 28.9.2015 10:00:03
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Jutro! Papučice čestitam na Mali andeo dobro što si mogla nekome reći sve što milsiš i što ti je na duši, da si imala dovoljno vremena za to, a ne da te spraši... Znam da to puno znači. Žao mi je što ti je jajnik policističan. A što se tiče rane O, mogla ti je biti i 5 dana kasnije, isto si imala pad pa lijepi skok, tako da.... Pusti ti FF, on je samo stroj. Nije nepogrešiv, puno se puta to pokazalo. A naravno da ne želim da ti dođe M., već Nikad ne znaš. Što se tiče tvog gin., mogao ti je napisati recept za tablete i gotovo. Nalaz je nalaz. A jesu nepovjerljivi! Tako je i meni privatni gin. vidio dosta zadebljan endometrij pa je onda moja gin. samo dala recept za dufiće. Ne znam mogu li se kupiti u slobodnoj prodaji. Mislim da ne. Ja sam dobro, hvala što pitaš za mene... Rasterećena sam nakon dugo vremena, pa nakon godinu dana... Zapela sam za mjerenje BT, da mi je bilo nezamislivo ne učiniti to svako jutro. Evo, prije neki dan MM je sakrio toplomjer i ja sam pronašla svoj mir.... Čekam naslijepo i nadam se! Jutros sam vadila krv za TSH, T3 i T4. Nalaz od sutra, ali neću ga moći podići prije četvrtka. Posijedit ću do tada.... Kasnije se idem pokušati naručiti za pregled kod endokrinologa i vidjeti koliko se dugo čeka za UZV štitnjače. Ako je dugo, odoh ja to privatno učiniti. Kisi-kisi svima! P.S. Napokon su oblaci potpuno nestali, bura ih je otjerala!
< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 28.9.2015 10:14:33 >
|
|
RE: Odbrojavanje rujan 2015. 28.9.2015 12:27:56
|
|
|
|
noemaa
|
Snjeguljice, godinu dana cekas za uzv stitnjace,a zna se i vise. Odi kod kaludercicke,tamo kod arene pa ces bit rijesena odmah. I, dobro je napravio tm. Mozda te malo opusti nemjerenje... Mali andeo, mozes li promijeniti tog svog soc.G? Bas mi se ne svida, djeluje mi malo preflegmatsko prema pacijentu.
|
|
RE: Odbrojavanje rujan 2015. 28.9.2015 12:29:19
|
|
|
|
noemaa
|
E, da, kazic, u 12.tt tek? Pa sta je tom tvom G??? Stvaaaarnooooo
|
|
RE: Odbrojavanje rujan 2015. 28.9.2015 13:03:04
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Noema naručena sam na pregled kod endice za 27.11. što je izvrsno! A da sam imala uputnicu za uzv štitnjače, bila bih već naručena za 28.10., što je još izvrsnije! Idem već sutra kod svoje dr. jer smotanuša mi je nije dala.... Došlo je do nekog pomaka u tim listama čekanja na bolje. Eto, ipak se nešto (po)kreće. Prošle jeseni sam pljunula 250 kn kod Kaluđerčić. Ah...
|
|
RE: Odbrojavanje rujan 2015. 28.9.2015 14:48:36
|
|
|
|
noemaa
|
Aaaaaa... Snjeguljice, super!!! Jer ja sam prije ljeta narucena za uzv stitnjace tek u 4.mj.2016. bome,dobro si ubola
|
|
RE: Odbrojavanje rujan 2015. 29.9.2015 13:59:16
|
|
|
|
papučica
|
Pozdrav za sve. Mnogo vam hvala svima na lijepim željama i ja takođe svima vama želim sve najbolje na ovom putu trudnoće i zatrudnjivanja. Ja sam bila juče kod gin. Potvrdio je trudnoću, dao mi dabroston, folnu kiselini, aspirin i kanesten vaginalete. Za dvije sedmice da dođem, srce bi trebalo tad da kuca. Bila sam jako uzbuđena, nešto sam svašta razmišljala, ko moja budalasta glava da reko nije ne daj Bože van materična i eto hvala Bogu nije. Svašta se čita i lutam po ovom internetu pa umišljam ko da sam balavica Pričala sam s gin , ustvari on mi je rekao da između 10 i 13 sedmice treba uraditi dodatne pretrage tj vi to bolje sigurno znate jer ja nisam to radila amniocintezu ili sad ono nešto preko krvi ali košta 750 eura. Da li je ko radio ovaj skuplji nalaz , pa ako budete imale vremena molim vas da mi odgovorite. Hvala Sve vas pozdravljam
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje rujan 2015. 29.9.2015 14:26:42
|
|
|
|
noemaa
|
papučice, moja sestra je radila taj skuplji nalaz. oko 5000kn došlo, kako bi provjerila sve što treba, a izbjegla ipak rizičnu amnioc. čak i spol se otkrije tim nalazom. :)
|
|
RE: Odbrojavanje rujan 2015. 29.9.2015 14:50:55
|
|
|
|
hipo
|
Papucice zao mi je sto ste se namucili da bi dosli do obe trudnoce. Drago mi je da je za sada ok. Mi smo radili samo kombinirani probir a ostalo smo odbili iako sam kao na to morala ic jer sam preko 35. Curke, nedajte se, sad ce vas plus!
|
|
RE: Odbrojavanje rujan 2015. 29.9.2015 15:10:06
|
|
|
|
papučica
|
Hvala cure. noemaa je li taj skupi nalaz sve uzme u obzir ili se mora dodatno radit amn. Nešto mi nelogično toliko skupo a da još moram nešto raditi. Činjenica da nemam novaca za to ali bi nekako do te nedjelje skupila pa ako to obuhvata kompletne pretrage išla bih.
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje rujan 2015. 29.9.2015 15:50:07
|
|
|
|
perlica55
|
Papučice, malo progooglaj kod nas imamo dvije skupe pretrage Nifty i Harmony test... Obje pretrage su oko 5000kn... Mislim da je Nifty nešto točniji 97/98% al nisam ziher, pa provjeri na netu ili kod gineka . Sretno Snjeguljice ima li simptoma???? Navijam za Noema, svaka čast na strpljivosti za prvi pregled, ma nek bude sve dobro... Hipo, mazi bušu još malooo Sretno curke
|
|
RE: Odbrojavanje rujan 2015. 29.9.2015 19:56:50
|
|
|
|
noemaa
|
papučice, da, to je bilo umjesto amnioc. rizik na down sindrom i još neke anomalije, ne mogu se sjetiti koje. skupo je jer se šalje u laboratorij u SAD ili hong kong. kolegica mi radila neki drugi test u zg, u poliklinici breyer, nešto slično, isto down sindrom i nekakva strisomija, platila oko 1000kn. možda je to taj probir, hipo, šta kažeš? samo on se radi u točno određenom tjetnu, više nisam sigurna, ali oko 10.tt. perlice, nema mi druge. malo strpljenja dobro dođe u životu da se čovjek nauči biti ponizan. kako si ti? kad ti je termin? a tebi, hipić? snjeguljice, želim ti isto što i perlica
|
|
RE: Odbrojavanje rujan 2015. 29.9.2015 21:55:37
|
|
|
|
papučica
|
Hvala noemaa na objašnjenju. Sad eto čovjek o svemu razmišlja.
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje rujan 2015. 29.9.2015 23:14:27
|
|
|
|
Leilani
|
Papučice dva tjedna ce brzo proci pa ces cuti svoje srceko. A za ovako skupe pretrage nisam cula, sad sam ostala zaprepastena. Jel to ide nakon 35.-e godine? Pretpostavljam posto je amniocinteza u pitanju, jel tako? Mislim, koje bi pretrage trebala napraviti ako ne mozes platiti tih 750 eura? Evo cure, nama se blize dani za akciju. Pokusat cu se maximalno opustiti, ali noge dizem u zrak svakako. Puse svima i da se sve cim prije selimo na trudnice!
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!