danery -> RE: Hej,stare trudilice, sadasnje trudnice 2014/2015 (22.11.2015 9:18:44)
|
perlice,dobro je da baka hoće uopće kuhati,al ja to malo drukčije gledam:pa daj za to vrijeme koje ti treba za šufnudle i ine strine (a pretrgne se dok napravi količinu za 8 ljudi) stavi juhu,ubaci makar krilce pileće i povrća,ispeci krumpira ili ga skuhaj,rižu i sl. što je zasitnije,komadić mesa ako ima trkni u rernu (loži na drva,pa ionako gori vatrica,dakle nema troška struje) i amen....a ne potrošit 2 l ulja,plina,2 h na pohanje jabučica,tikvica,što nitko ni ne jede jer se napije ulja kao upijač tinte [sm=smiley13.gif] i opet svi gladni.... mah.....lako meni,ja sam se navikla imati u ormaru makar koju vrećicu tijesta,juhu od gljiva,njoke u frizu,rižu i ječam,pa onda lako tako,dodaš koje jaje,štogod suhoga iz frižidera i eto ti ručka....ona je stara škola,ako nema kokoš u avliji i svinju u škrinji,to je onda ništa.... a za kupovinu imaš vremena što se tjedana tiče,jedino sad kako je zazimilo malo je nezgodno za hodanje.... ja sam curi isto sa neka 33-34 tj.išla kupovati....
|
|
|
|