Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Hej,stare trudilice, sadasnje trudnice 20... 29.11.2015 19:20:20
|
|
|
|
Jupiter
|
Hej cure! I ovdje sam zaželjela čestitati našoj dragoj Snjeguljici rođendan! I zato draga moja, sve naj naj ti želim! Noema, za te presvlake znam samo da koštaju skoro kao i jedna jeftinija kutna garnitura. Moja sveki je kupila materijal pa ga šije po staroj ali je malo zeznuto jer je stara nabrana a nova to neće biti. Puno je tu posla. Ako nađeš gdje, a povoljno, molim te javi mi.
|
|
RE: Hej,stare trudilice, sadasnje trudnice 20... 30.11.2015 7:31:59
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Jupiter, hvala ti, draga! Ahahahahaha, a danas je tebi rođendan! Sretan neka bude!!!!!1
< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 30.11.2015 7:33:18 >
|
|
RE: Hej,stare trudilice, sadasnje trudnice 20... 30.11.2015 7:35:08
|
|
|
|
noemaa
|
Jupiter!!! Sretan rođendan! Baš ste se poredale i baš vam je konačno sretan!!! Uživaaaj!
|
|
RE: Hej,stare trudilice, sadasnje trudnice 20... 30.11.2015 7:36:28
|
|
|
|
noemaa
|
Noema, za te presvlake znam samo da koštaju skoro kao i jedna jeftinija kutna garnitura. Moja sveki je kupila materijal pa ga šije po staroj ali je malo zeznuto jer je stara nabrana a nova to neće biti. Puno je tu posla. Ako nađeš gdje, a povoljno, molim te javi mi. [/quote] Vidim ja da ćemo se pomučiti s ovim sadašnjim kaučom još koju godinicu da i drugi mali divljak malo odraste i odhopsa po njemu pa ćemo onda nabavljati drugi. jer ako je tako skupa navlaka, stvarno se ne isplati...
|
|
RE: Hej,stare trudilice, sadasnje trudnice 20... 30.11.2015 14:28:28
|
|
|
|
hipo
|
Juliter, sretan ti rodjendan, bas imas dobar pokloncic ove godine!
|
|
RE: Hej,stare trudilice, sadasnje trudnice 20... 1.12.2015 7:24:41
|
|
|
|
noemaa
|
Društvance, gdje ste? Mamice hipo, kako je? Jeste li se svi prilagodili? Malena napreduje? Lidac, iščekivanje? jako je brzo i tvoj dan d! Neka ti prođe što radosnije i brže ako si i tu brzinu želiš. Perlice, uskoro u nabavku, jelda? Jesi dobro? Radiš još nešto malo pa na porodiljni? Ostalim curkama svima šaljem veliki zagrljaj! Uživajte sve u prosincu... Za ovaj Božić napokon imamo ostvarene najvrjednije želje... Neka se one dogode još i daxy i malom anđelu!!!
|
|
RE: Hej,stare trudilice, sadasnje trudnice 20... 1.12.2015 7:53:02
|
|
|
|
perlica55
|
Jutro cure Danas sam uranila na posao, imam pregled, pa budem ranije pobjegla Noema, mi smo kutnu htjeli presvući, ne navlakama, nego da nam striček dođe doma, zamijeni spužvu i materijal... Tražio nam 3500 kn, tak da smo u Ikei kupili novu za 5000... Ali, konstrukcija stare je neusporedivo kvalitetnija, tak da MM je ne može prežaliti... Hipo, kak je curka? Jupiter sretan rođendan, nek idući pregled prođe po planu Vidim na odbrojavanju da su nam daxy i folletto u nekakvim postupcima Folletto je vjerojatno išla na FET, za daxy pojma nemam, nek im je objema sa srećom... Da dobiju najljepši božićni poklon Ja sam naručila kolica, stokke crusi - siva, trebala bi stići oko NG... Za Božić idemo u Beč, pa ću tamo kupiti robicu za curku.. Noema radim do 20.12. pa idem na GO, oko 15.1. budem otvorila rodiljni... Pusa svima
< Poruku je uredio perlica55 -- 1.12.2015 7:54:07 >
|
|
RE: Hej,stare trudilice, sadasnje trudnice 20... 1.12.2015 9:33:20
|
|
|
|
hipo
|
Noema, slazem se za daxy i foletto. Kako si ti, gnjave li kakvi simptomi? Perlice super plan za Bozic. Hocete u Outlet? Mislim da oko Bozica pocmu popusti, isplati se, bi bude roba na 70% Hvala na pitanju, curka je dobro. Sutra idemo na uzv kukova, a u cetvrtak na sistematski. Dobro papa i vise nije pospana stalno pa hranjenje ide super. Patronazna je zadovoljna koliko dobija pa je rekla da nece sad dolazit mjesec dana. Mi smo ju probali izmjerit izrasla je neka 4,5 cm al tocno cu znat na sistematskom. Jako se voli kupat. Neke dane ju gnjave grcevi, to bude strasno. Dok ne prducne il se pokaka to su krokodilske suze Super mi je sto ujutro jede oko 7:30 i pusti me da popijem kavu i doruckujem s muzem. Navecer isto tako oko 8 posisa i onda se tata s njom igra, a ja se tusiram na dugo i siroko. Ja ju obozavam, sve one godine zatrudnjivanja ko da su mi dale ogromnu snagu za svo nespavanje i druge izazove, i cesto kad je pogledam sjetim se svih trudilica i pozelim im malo cudo sto prije. Rastopis se kad ti se nasmije i gleda te velikim okicama i dugim trepavicama.
|
|
RE: Hej,stare trudilice, sadasnje trudnice 20... 1.12.2015 9:36:44
|
|
|
|
hipo
|
Lidac je li prosla vizita, jel mozes doma?
|
|
RE: Hej,stare trudilice, sadasnje trudnice 20... 1.12.2015 10:31:53
|
|
|
|
lidac0605
|
Idem doma,daaa,Hipo Otvorena sam još malo više,2-3 cm,preksutra smo punih 33 tjedna...al tu se baš ne opterećuju fest s tim mojim otvaranjem čim čuju da sam peterotka.Samo da se strpi još 3 tjedna,pa onda ak mu se tolko žuri,nek ide van
|
|
RE: Hej,stare trudilice, sadasnje trudnice 20... 1.12.2015 11:31:16
|
|
|
|
noemaa
|
hipo, pa curka ti je za pet! tako mala, a već shvaća da i mama i tata žele malo druženja i odmora. lidac, juhej za doma!!! ajd, još mrvu pa je i tvoja mrva s tobom! bude brzo prošlo, a i ti već jako iskusna...
|
|
RE: Hej,stare trudilice, sadasnje trudnice 20... 1.12.2015 11:49:09
|
|
|
|
Jupiter
|
Hej cure! Hvala na čestitkama! Bio je to neki penzionerski ročkas ali najljepši poklon je u trbuhu! Lidach za odlazak doma! Doma je ipak najljepše :) Kad sam bila u bolnici, prvih 2 dana sam bila sama i Sretna jer zbog utrića si napuhnut i sviraš trube sve u šesnaest , poslije je bilo svašta heheh. U sobi do mene je bila jedna i pretekla te...naime ovo je njoj 8ma trudnoća....Ja bila..ono...Vaauuu i sve mi je znala reći i objasniti..prava mama :) Hipo, i ja zatrepćem okicama dok ti tako nježno opisuješ malenu...ahh. .. Također se nadam da će nam se stare trudilice, pogotovo Daxy, Mali anđeo, Foletto i Irchy pridružiti na ovim temama....molim se..
|
|
RE: Hej,stare trudilice, sadasnje trudnice 20... 3.12.2015 8:47:32
|
|
|
|
danery
|
juhu,ima koga?
|
|
RE: Hej,stare trudilice, sadasnje trudnice 20... 3.12.2015 10:09:35
|
|
|
|
hipo
|
Danery, jesi popila kavu? Ja jesam, mala i dalje kooperativna u doba dorucka osim po noci kad tulumari Sad se spremamo za sistematski. Nadam se da necemo vjecnost provest u cekaoni. Samo da pohvalim Klaicevu, bili na uzv kukica, naruceni u 14, dosli na red u 14.05, gotovi za pet minuta, dok smo jr obukli, nalaz gotov. Ljubazni dr i muska sestra. Lidac kako si? Jupiter, da nam beba da doruckujemo al nam ne da da se pipamo Malo smo se grlili po krevetu i odma protest. Slatkis mali, koja je to tvornica dreka. Svaki drugi dan napunimo veliku kantu pelena, za otegnut ruku koliko je teska
|
|
RE: Hej,stare trudilice, sadasnje trudnice 20... 4.12.2015 9:09:56
|
|
|
|
danery
|
oj hipo dok se pohvatamo.... mene neka prehlada hapila,sva sam šmrkava,komaaaa....a mala još kod kuće,sad kad i ona pokupi,aaaa,pa poludit ću... sad lagano moram pod tuš,u pola 11 idem kod doca na uzv,a moram na pun mjehur....pa sve rastežem čaj,mada sretno mu bilo ako ja to izdržim neko gadno vrijeme kod nas danas,magla,neka vlaga u zraku,baš je za spavanje....
|
|
RE: Hej,stare trudilice, sadasnje trudnice 20... 4.12.2015 9:35:06
|
|
|
|
lidac0605
|
Ola,cure Hipo,imam još 17 dana ležanja ,22.sam naručena u trudničku na kontrolu i odlučila sam iza toga više ne ležat,onda bumo 35+5 ...osim ak me ne pošalju direkt iz ambulante u rađaonu,ono tipa "odite gospođo hitno u rađaonu,dete bu vam ispalo u gaće" ,mislim s obzirom da sam sad već 2-3 cm otvorena...bumo zdurali do tad valjda za malu kakalicu ,javi kolko nam je napredovala Danery,zakaj ideš na pun mjehur na uzv pa sad si već puno trudna...
|
|
RE: Hej,stare trudilice, sadasnje trudnice 20... 4.12.2015 10:16:55
|
|
|
|
Jupiter
|
Jutro! I kod nas e još od jučer nekako tmurno, magla i bzvze. Ali mi još nismo počeli grijati jer ja ne dam. Imam osjećaj da ću se ugušiti u toplom..a to je sve zbog tih mučnina koje će, nadam se, nestati ulaskom u 2go tromjesečje. Znači Lidač još sitno brojimo, jooj, samo da znaš da sam baš uzbuđena! S čime si se zabavljala ležeći? Ja inače obožavam knjige ali ne mogu se skoncentrirati na slova, odmah mi muka, kao ono kad se voziš otraga.. Nadam se da ćeš na noge lagane :) A bebač će kao za inat ostati do kraja, hehe. Hipo, kažeš tvornica, hehehehe neka neka, samo da ju grčići ne muče. Danery, Sretno na pregledu! Da izdržiš sa punim mjehurom! I mene zanima zašto pun mjehur bas sada..
|
|
RE: Hej,stare trudilice, sadasnje trudnice 20... 4.12.2015 10:23:05
|
|
|
|
lidac0605
|
Jupiter,i ja baš nisam nekak ležećki za knjige,pročitala samo 2 ...al sam štrikala,gledam serije i filmove na internetu,malo tu s vama ,malo spavam i ode dan... Zadnja 2 dana je meni tak vruće da je to nenormalno,metabolizam mi radi 100 na sat valjda...muž me samo gleda ja inače zimogrozna,noge stalno ledene.a sad spavam razotkrita cijelu noć i još se švicam ko prasica Jupiter,imaš mučnine?
|
|
RE: Hej,stare trudilice, sadasnje trudnice 20... 4.12.2015 10:31:44
|
|
|
|
Jupiter
|
Grozne mučnine. Kako dan prolazi meni bude sve lošije. Uspjela sam to sad malo dovesti pod kontrolu stalnim grickanjem i kad osjetim onaj nagon za wc školjkom popijem u malim gutljajima limun sa jako malo vode. I pomaže. To sam našla na internetu kad sam mislila da ću dušu ostaviti u wc-u :(
|
|
RE: Hej,stare trudilice, sadasnje trudnice 20... 4.12.2015 10:36:41
|
|
|
|
lidac0605
|
Aj još malo pa budu prestale,vidim da si ušla u 10.tjedan Ja sam ih imala samo tam 6 i 7.tjedan i prestale su,sad u ovoj trudnoći,a u prve četiri ih nisam ni imala...
|
|
RE: Hej,stare trudilice, sadasnje trudnice 20... 4.12.2015 11:08:25
|
|
|
|
noemaa
|
curke, hello! lidac, dakle manje od tri tjedna ležanja i šefovanja prošlo je brzo, ha? jesi dosta toga naštrikala? danery, i mene zanima kao i sve druge cure - warum? hipo, nek mala obavlja sve biološke potrebe znači da je lijepa zdrava curka! jupiter, neka mučnine brzo prođu. ali i neka ih, znamo koji slatki razlog je u njihovoj pozadini, ne?! perlice, kako si ti? ja sam ok., pregled idući tjedan. danas glancam kuhinju. a sutra kitimo bor. jeste vi već ukrasile?
< Poruku je uredio noemaa -- 4.12.2015 11:09:14 >
|
|
RE: Hej,stare trudilice, sadasnje trudnice 20... 4.12.2015 15:26:25
|
|
|
|
danery
|
ola na pun mjehur jer mi je maternica ajme zabačena,pa da lakše vidi....sve je ok,bebuljak je malo veći.... ajme mene ubi šmrkanje,oči me peku od suza mala navalila da se igramo,a iz mene sve curi
|
|
RE: Hej,stare trudilice, sadasnje trudnice 20... 11.12.2015 7:55:28
|
|
|
|
noemaa
|
curke, debeljuškice, gdje ste, kako ste? perlice, otputovala već? lidac, još malo ležanja? e, što misliš o prepisivanju risseta (ili risetta) trudnici u zadnjem tromjesečju od strane liječnika? hipić, kako vi, curke, i kako tm sa ženama? Moj se gospon počeo mrduškati. to je jedina novost, drugo je po starom... izležavanje, majušno čišćenje kuće, šetnjice, čitanje... pusa svima!!!
|
|
RE: Hej,stare trudilice, sadasnje trudnice 20... 11.12.2015 8:37:06
|
|
|
|
perlica55
|
Noema super za kretanje dečka, nek nastavi tak... Moja se curka sasvim umirila, uopće ne lupka više.. Samo se migolji, vidim kvrge po trbuhu, malo lijevo malo desno.. Hipo, javi nam detalje kad stigneš Sluša li curka??? Čekam da folletto u graf upiše rezultate FETa, al drži me na vatrici... Žao mi je kaj se ni ona ni daxy ne javljaju, baž bezveze Putujemo u srijedu, imamo oboje još sitno pozavršavati na poslu, tak da nas ne zivkaju dok smo na odmoru... Oabrali smo za vikend sobu za curicu u Ikei, kolica nam danas stižu na adresu, tak da putujem mirne duše Šoping budem obavila na odmoru, tak kad se vratim imam samo kupiti kaj mi treba za bolnicu, eventualno za curku koju dudu i bočicu i sve je spremno
|
|
RE: Hej,stare trudilice, sadasnje trudnice 20... 11.12.2015 9:22:29
|
|
|
|
lidac0605
|
Ola,trudničice Noema, za dečka,nek se samo javlja ...čemu takve teške droge u trudnoći jel baš tak neophodno?Mislim,ok znam da i epileptičarke i psihijatrijske pac piju tu svu svoju terapiju jer moraju,al baš ak nije neophodno... Moja ležarina-još cca 10 dana ,22.12.imam kontrolu u Vinogradskoj i više ne ležim tak sam si zabezecirala,onda bu već 36.tjedan i dosta...može i van ak oće Jedino me strah da ne bum sve stigla,jer nisam još niš ni oprala oblekicu,muž obećao ovaj vikend skinut s tavana prematalicu i kindić i složit ih...
< Poruku je uredio lidac0605 -- 11.12.2015 9:24:41 >
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!