Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Hej,stare trudilice, sadasnje trudnice 20... 11.12.2015 9:33:58
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Hello. Perlice, uzivaj na putu i cuvaj se. Svim mobilnim trudnicama zavidim, eto nek se zna. Jucer ssm osjecala menstrualne grceve satimaaaaaa...... A mucnine su prestale, koji guuust... Da vam se pohvalim, danas mm i ja slavimo.10_tu godisnjicu veze!!! a jutros se vec uspjeli posvadjati..
< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 11.12.2015 9:40:18 >
|
|
RE: Hej,stare trudilice, sadasnje trudnice 20... 11.12.2015 9:36:59
|
|
|
|
danery
|
jutro,cure joj,lidac,ti već u spremanju,a mi jedva napola išla sam do lidlaškicnuti ima li tajica,al jok,sve neke male stvari....sad su se našli imati 501 korpu punu rifli i koječega sutra mi dolaze prijatelji iz njemačke u goste,majko mila,što li ću s njima cijeli dan,oni bi lajsali po gradu....samo da ostane ovakvo vrijeme kakvo je sad,nek je hladno,al da nije magla i kišica,inače ću po....it... ajmo neki prijedlog što da im spakujem da si ponesu kad osijek nema neki suvenir izvorni,nego je sve strpano pod slavonsko.... ja mislila staviti beljske kobasice,orahe u medu,licitare,ušećerene jabuke i krancle u paketić....al nekako mi to....ne znam....
|
|
RE: Hej,stare trudilice, sadasnje trudnice 20... 11.12.2015 19:51:55
|
|
|
|
hipo
|
vecer, koliko sam puta probala javit se, al nikako da uspijem il rr izbaci, il moj glupi mobitel zeza il se ona probudi.... vidim da mucnine prolaze, neka, drago mi je lidac super, jos malo lezarine! Beba je ok, raste u duzinu ko gljiva, kile stabilno prema gore. po noci spava dva do tri sata, nakon klopanja i otklanjanja nuklearnog otpada u peleni brzo zaspe jako je dobra, ne cendra bezveze, kad ju legnem odma zaspe place tj vristi nekad kad prduckani kaka to onda bude plac nevjerojatni, suze krokodilske kad obavi sto ima, ko da nista nije bilo smjeska se na veliko, glavu dosta dobro drzi sama, papa bez problema na sistematskom sve proslo ok jos cemo jednom provjerit hormone stitnjace ortoped reko da su kukovi ok i da ne povijamo vise sirooko samo vjezbamo kontrola kukova i sistematski su u 1. mjeaecu kontolirali smo urin i to je ok probala ga ja ulovit u vrecicu i uspjela, al to aam samo za probu sutra isla ja zapravo, a ono se pokakala sve u sesnaest i tako dva puta jutros je upalilo od prve i cak nisam morala cekat nego vim sam zakeljila vrecicu odma je piskila imamo vec 5 tjedana! tata je zaljubljen u nju totalno, vrijedilo je cekat je pozdrav svima, valjda cu vas malo bolje popratit kad se njoj ustali ritam, jednom :-)
|
|
RE: Hej,stare trudilice, sadasnje trudnice 20... 13.12.2015 13:26:09
|
|
|
|
noemaa
|
Hipo,pa je li to kod vas standard da se siroko povijanje drzi samo mjesec dana? I zasto njoj hormone stitnjace?? Lidac,jos jako malo,jako sitno Perlice, ugodan put Danery,pa bas fini poklon. samo mi nije jasno sto su krancle il kak si vec napisala. Snjeguljice,lako za svadu,proc ce brzo ko sto je i dosla... Bitno da je ona sedma grozna godina iza vas. mi ju upravo zavrsavamo. Kod mene nis novog,klinac se polako javlja i to je to.
< Poruku je uredio noemaa -- 13.12.2015 13:28:23 >
|
|
RE: Hej,stare trudilice, sadasnje trudnice 20... 13.12.2015 14:12:03
|
|
|
|
hipo
|
Noema, bili na kontroli sa 4 tjedna pa ortoped rekao da vise ne treba. Bolnica u kojoj sam rodila svima propise siroko povijanje, neke bolnice ne. Dosta njih vise uopce tako ne previja jer kao nema dokaza da ce pomoc. Ako se uspostavi problem ionako se moraju koristit remencici. Odahnula sam od kad tako ne povijam, nju bi to nanerviralo, meni islo na zivce, a i ne izgleda bas lijepo.
|
|
RE: Hej,stare trudilice, sadasnje trudnice 20... 14.12.2015 8:51:32
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
IZVORNA PORUKA: noemaa Snjeguljice,lako za svadu,proc ce brzo ko sto je i dosla... Bitno da je ona sedma grozna godina iza vas. mi ju upravo zavrsavamo. Prošla je. Inače, najdraža mi je ona izreka: znat ćeš da si nekog upoznao tek nakon što pojedeš kilu soli s njim. (tako nekako ) A prije udaje, moja mama mi je rekla: kakav cvijet ubereš, takav ćeš mirisati.
|
|
RE: Hej,stare trudilice, sadasnje trudnice 20... 14.12.2015 8:53:58
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
IZVORNA PORUKA: hipo Noema, bili na kontroli sa 4 tjedna pa ortoped rekao da vise ne treba. Bolnica u kojoj sam rodila svima propise siroko povijanje, neke bolnice ne. Dosta njih vise uopce tako ne previja jer kao nema dokaza da ce pomoc. Ako se uspostavi problem ionako se moraju koristit remencici. Odahnula sam od kad tako ne povijam, nju bi to nanerviralo, meni islo na zivce, a i ne izgleda bas lijepo. Čula sam da se kod nas to propisuje jer Balkanci imaju više sklonosti nepravilnostima u području kukova od drugih naroda..... pa eto, predostrožnosti radi. Hipo, ne znam kome je više smetalo to široko povijanje, meni ili Emi. Isto sam itekako odahnula kad je to prošlo...... Drago mi je što je sve u redu kod malene!!!!
< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 14.12.2015 8:54:31 >
|
|
RE: Hej,stare trudilice, sadasnje trudnice 20... 14.12.2015 9:12:19
|
|
|
|
Kazimira
|
jutro curke....nemrem vas pohvatati ali vidim da pišete o širokom povijanju..... Imam već dvoje i nikad mi nitko, ni doktori u Petrovoj, ni ortoprd, ni pedijatar, ni patronažna nisu spomenuli duplo ili'ti široko povijanje......valjda sam naletila na takvu ekipu.....a čula sam još davno davno da je za kukiće dobro škakljati bebe po tabanima i da tako sami vježbaju......
|
|
RE: Hej,stare trudilice, sadasnje trudnice 20... 14.12.2015 9:18:27
|
|
|
|
lidac0605
|
Ja sam pak svoje sve široko povijala do mjesec dana i onda prestajala-ja sam valjda stara škola tak smo i u školi učili iz pedijatrije...a i meni je to zgodno zato kaj novorođenče teško samo regulira tjelesnu temperaturu,pa im je toplije tak ubundanima
|
|
RE: Hej,stare trudilice, sadasnje trudnice 20... 15.12.2015 7:43:34
|
|
|
|
noemaa
|
meni je to široko povijanje taman fino došlo kad je bio mrvični da ga imam za što uhvatiti. pa i bila je zima pa mu nije smetalo. mi smo nosili 2 mjeseca, kod nas se išlo nakon dva mj na kontrolu kukića. tako mi je da u istoj državi, u istom gradu čak (zg) kažu ne treba uopće, treba mjeseca dana, a eto kod nas i dva mjeseca!!! kazimira, ti dakle, nikad nisi povijala ni jedno svoje??? a ti, lidac, sama od sebe prestala? snjeguljice, ima pravo tvoja mama. jao onim curama koje se udaju i misle da će sad promijeniti svog princa. koja zabluda.
|
|
RE: Hej,stare trudilice, sadasnje trudnice 20... 15.12.2015 8:54:20
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Noema, cini mi se da sam ja Emu siroko povijals 1.5 mj, al uzv je pokazao kao neku nepravilnost pa je imala to jos 2-3 tjedna. Isli smo na kontrolu u Porec i bilo je dobro. Radili smo vise vjezbi u medjuvremenu koje sam nasla na netu. Glupa patronazna mi je pokazala samo pocetne, osnovne vjezbe, zato je ispalo da nesto nije ok. Nakon vjezbi sve ok.
|
|
RE: Hej,stare trudilice, sadasnje trudnice 20... 15.12.2015 9:11:33
|
|
|
|
lidac0605
|
Jutro,mamice Noema,ja prestala sama povijat ,a i troje mi ih je bilo baš ono 6.mjesec kad je već vruće i bilo mi ih žao u sve te krpetine motat pa da se znoje unutra.. Snjeguljo,pravi blagdanski avatar
|
|
RE: Hej,stare trudilice, sadasnje trudnice 20... 16.12.2015 7:14:45
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Jutro! Vadila sam TSH i iznosi 1,5! Uz to, T3 je 2,08 i T4 je 13,8 - oba su u zadanim intervalima. Za sada ne treba terapija, nadam se da će se takvo stanje nastaviti.....
< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 16.12.2015 7:15:58 >
|
|
RE: Hej,stare trudilice, sadasnje trudnice 20... 16.12.2015 8:02:23
|
|
|
|
Kazimira
|
Jutrooo... Noema nisam ni jedno široko povijala niti mi je itko savjetovao...... Snjeguljice za nalaze..... Mi smo evo 29 1/7 i baš je bebolina aktivna...čak se giba i kad hodem ili peglam......nisam još svjesna da nam stiže pojačanje...... Kako ste vi curke???
|
|
RE: Hej,stare trudilice, sadasnje trudnice 20... 16.12.2015 14:00:18
|
|
|
|
noemaa
|
kazimira, je li curka ili dečkić? lidac, tvoj avatar govori sve... bebač samo čeka da iskoči. snjeguljice, zavidan TSH! moj se i dalje mrduška, ufuravam se u to da ću živjet s trrima mušketirima i razmišljam si što će ovaj mali miš reći kad vidi da bebač cica NJEGOVU cicu!!! Samo se nadam da mu neće štogod sličnoga pasti napamet...
|
|
RE: Hej,stare trudilice, sadasnje trudnice 20... 16.12.2015 15:01:38
|
|
|
|
Jupiter
|
U kojem tjednu ste saznale za spol? Muški se vidi prije zbog pišonje? Sad kad budem išla na pregled nn i mjerenje, bit ću 11+5, pa da ne ispadnem smiješna ako pitam
|
|
RE: Hej,stare trudilice, sadasnje trudnice 20... 16.12.2015 15:46:09
|
|
|
|
lidac0605
|
Ja prije 20. ni ne pitam...mislim da samo na 4d možeš vidjet dok je tak mala trudnoća za sigurno
|
|
RE: Hej,stare trudilice, sadasnje trudnice 20... 16.12.2015 21:03:04
|
|
|
|
noemaa
|
Ja sam u 12tt doznala za spol jer sam radila nifty test. I onda iz djetetova dnk oni otkriju spol. Inace se vidi tek oko 20tt koliko sam upucena.
|
|
RE: Hej,stare trudilice, sadasnje trudnice 20... 16.12.2015 23:11:01
|
|
|
|
hipo
|
Snjeguljice,tsh je super. Neknbude i dalje takav. Mi smo saznali da je cura u 16. Tjednu na kanti od uzv-a, a potvrdili nam na 4d u 20. Tjednu. Danas 6 tjedana od carskog. Bila na pregledu. Sve ok. Nego mi je ugledao fokikul na lijevom jajniku. Pa kud prije. Tako da imamo bit opfezni, da ne bi isla na porodiljni prije nego potrosim ovog. Mala je ok. Skocila iz robe 54 u 56 preko noci. Rastu pred ocima, strasno. I to joj je vec pomalo malo. Ima epizode deranja od 12-3 ujutro, al joj opfostim jer je pocela spavat po 4,5 sata.
|
|
RE: Hej,stare trudilice, sadasnje trudnice 20... 17.12.2015 8:08:08
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Jutro! Hipo, a jesi plodna! Jupiter, za za Emu sam saznala tamo negdje kad sam bila cca 19 tt. Stalno je stiskala noge pa se skrivalo, jelte. Obično su cure sramežljivije, a kad su dečki u pitanju, prije se vidi, nekako ta jajca iskoče! Tako sam načula.... Evo, sad na pregledu 29. ću biti 15+6 pa ću pitati doktora vidi li što. Možda budem Hipine sreće pa saznam kad i ona. Toliko je dobar doktror, otvoren za sve pa nije bed pitati. Jupiter, u 12. tjednu mislim da je rano za spol na običnom uzv-u... a opet, nikad ne znaš.... Pitaj.
|
|
RE: Hej,stare trudilice, sadasnje trudnice 20... 17.12.2015 8:54:18
|
|
|
|
lidac0605
|
Jutro Opa,Hipo,mašina se sad razdelala izgleda ...sad bi išli jedan za drugim Snjeguljo,dečki se lakše vide jer te mošnje jelte plutaju u plodnoj vodi,pa ginić može odma skužit,ko moj kad mi je sad u ovoj trudnoći reko na uzv"malo preveć toga ima tu med nogama,dečko 100%"
< Poruku je uredio lidac0605 -- 17.12.2015 8:55:15 >
|
|
RE: Hej,stare trudilice, sadasnje trudnice 20... 17.12.2015 14:42:31
|
|
|
|
noemaa
|
IZVORNA PORUKA: Snjeguljica_83 Evo, sad na pregledu 29. ću biti 15+6 pa ću pitati doktora vidi li što. Možda budem Hipine sreće pa saznam kad i ona. Toliko je dobar doktror, otvoren za sve pa nije bed pitati. Koji doktor? Nije tvoja gđa.G?
|
|
RE: Hej,stare trudilice, sadasnje trudnice 20... 17.12.2015 14:44:25
|
|
|
|
noemaa
|
IZVORNA PORUKA: lidac0605 Jutro Opa,Hipo,mašina se sad razdelala izgleda ...sad bi išli jedan za drugim Snjeguljo,dečki se lakše vide jer te mošnje jelte plutaju u plodnoj vodi,pa ginić može odma skužit,ko moj kad mi je sad u ovoj trudnoći reko na uzv"malo preveć toga ima tu med nogama,dečko 100%" Cijeli me post nasmijao!!! Bome, da, hipo. Nemoj se ništa paziti, nek se ulovi još bar jedno pa onda miruj... Šta je sigurno, je sigurno, a i riješiš dvije muhe u kratkom roku.
|
|
RE: Hej,stare trudilice, sadasnje trudnice 20... 17.12.2015 17:12:20
|
|
|
|
Jupiter
|
Hej drage! Ma i mislila sam da je prerano ali kako čitam one stranice u kojem tjednu raste što tako sam pročitala da su u 12tom već formirana spolovila ali zaboravljam da mrva ima 5,6 cm i da je to još minijatura Nisam mislila ići na mjerenje nn ali sam pristala iz razloga da netko stručan na kvalitetnom uzv pogleda, tj da i ja vidim malo više ♡♡♡ a na 4d ćemo ići tamo, poslije 22 tjedna. Hipo i ja se slažem sa Noemom. Ne bi se čuvala. Jedino kaj sam čula da gubiš neku naknadu, valjda imaš samo prvih 6 mj plaćeno a onda nešto manje ili ništa ??? Nisam sigurna. Jer kao, trebala bi raditi bar 6 mj prije sljedeće trudnoće. Tako sam nešto načula ali i brzo zaboravila.. Kod kojeg si gin Snjeguljo? Tvoj sigurno ima bolji uzv.. I da, koliko si visoka kad imaš 50kg? Osjećam se tako debelo...
|
|
RE: Hej,stare trudilice, sadasnje trudnice 20... 17.12.2015 18:20:13
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
IZVORNA PORUKA: Jupiter Kod kojeg si gin Snjeguljo? Tvoj sigurno ima bolji uzv.. I da, koliko si visoka kad imaš 50kg? Osjećam se tako debelo... Evo, kupila bateriju. Znači, u 1. tromjesečju sam dobila 1 kg! Visoka sam 1,62 m.... A inače sam kod Cukerić Kotige, ali ići ću na uzv uu bolnicu. Taj uzv je tako oštar, stvarno je dobar Na pregledu će mi biti gospodin dr. Zoričić
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!