hipo -> RE: Hej,stare trudilice, sadasnje trudnice 2014/2015 (11.12.2015 19:51:55)
|
vecer, koliko sam puta probala javit se, al nikako da uspijem il rr izbaci, il moj glupi mobitel zeza il se ona probudi.... vidim da mucnine prolaze, neka, drago mi je lidac super, jos malo lezarine! Beba je ok, raste u duzinu ko gljiva, kile stabilno prema gore. po noci spava dva do tri sata, nakon klopanja i otklanjanja nuklearnog otpada u peleni brzo zaspe jako je dobra, ne cendra bezveze, kad ju legnem odma zaspe place tj vristi nekad kad prduckani kaka to onda bude plac nevjerojatni, suze krokodilske kad obavi sto ima, ko da nista nije bilo smjeska se na veliko, glavu dosta dobro drzi sama, papa bez problema na sistematskom sve proslo ok jos cemo jednom provjerit hormone stitnjace ortoped reko da su kukovi ok i da ne povijamo vise sirooko samo vjezbamo kontrola kukova i sistematski su u 1. mjeaecu kontolirali smo urin i to je ok probala ga ja ulovit u vrecicu i uspjela, al to aam samo za probu sutra isla ja zapravo, a ono se pokakala sve u sesnaest i tako dva puta jutros je upalilo od prve i cak nisam morala cekat nego vim sam zakeljila vrecicu odma je piskila imamo vec 5 tjedana! tata je zaljubljen u nju totalno, vrijedilo je cekat je pozdrav svima, valjda cu vas malo bolje popratit kad se njoj ustali ritam, jednom :-)
|
|
|
|