buba m -> RE: Hej,stare trudilice, sadasnje trudnice 2014/2015 (2.1.2016 8:16:11)
|
Drage moje, želim vam sve najbolje u 2016.!!!!! Nema me baš jer imamo situaciju sa tatom, završio je na prisilnoj hospitalizaciji, pa se sada moramo prihvatiti socijalnih radnika i koznakakvih borbi s vjetrenjačama... Ali nadamo se najboljem!!! Jupiter, ti si čini mi se pitala za detalje o trudnoći, paaaaa, želja i predosjećaj se uvijek miješaju, a nada uvijek unese najveći nemir i remeti nekakvo normalno razmišljanje [sm=smiley36.gif] Nakon svake ovulacije sam se nadala da se ćapalo, a ovaj sam put odlučila ponovo mjeriti temperaturu i više se posvetiti odnosima hahahaha, pa sam rekla, tj. zapovijedila MM da mora biti akcije tjedan dana kad ja kažem! A jedini znak da bi mogla biti trudna mi je bilo da mi se odjednom jedu riblji namazi 5 dana zaredom i da bi jela ljute/slane/kisele feferone i to za gotovo svaki obrok! A kako su reagirali ukućani? Šutila sam mužu da mi kasni menga 2-3 dana i htjela sam odraditi test tek za božić ali mi vrag ni dal mira [sm=smiley1.gif] MM je presretan, sin je veç izrazio želju da bi htio bracu, muževa sestra je plesala od radosti kad je stigla kući (ćapala ju je menopauza, a i inače je luckasta) i tako sve je super, a meni glava danas ko balon, spi mi se, a danas imamo gažu u Rijeci.... Ima li netko iz Rijeke da nam dođe na gažu??
|
|
|
|