RE: Hej,stare trudilice, sadasnje trudnice 2014/2015 (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Razgovori u očekivanju (djeteta)

Poruka

Jupiter -> RE: Hej,stare trudilice, sadasnje trudnice 2014/2015 (17.12.2015 18:35:11)

Kako ti to samo fino napišeš, gospodin :) mora da je zavrijedio! Inače ne poznajem ni jednog, samo priče.
Na ovaj pregled idem kod Bečića, onog mladog, on me i prvi put kad je bilo krvarenje primio. Vidjet ćemo sad. Onda sam bila u twilight zoni.
Ja sam visoka 170 i 70 kg. 2 došle u ova 2mj. Vidim da mi je previše ali sad dijeta ne dolazi u obzir. Hehe al mi je zato trbuh veći i bez Beda ga izbacim, hihi, pa trudna sam, da!
Danas mi kao točno 11 tjedan, mučnine još uvijek tu, fuj, spavanje, nervoza, plakanje na svaku glupost...
Jedva čekam da mi kaže kako mogu vanka!

I da, ima li koja iskustva sa platnenim pelenama?

hipo -> RE: Hej,stare trudilice, sadasnje trudnice 2014/2015 (18.12.2015 0:37:05)

Ahaha Lidac bas si me nasmijala

Jupiter, moras bit na poslu pol godind da bi kasnije imala sve naknade, tako sam cula.

Za drugo...glejte, sad imam dvoje, curicu i muza, to znaci odma i trece, a to mi je previse odjednom. Jos kad muz pobere prehladu, pa to je opsadno stanje[sm=jezicek.gif]

Nego di ima kupit grudnjaka za dojenje 80 F, G ili vece kosarice? Sisuljci su mi malo narasli, svuda ima do D, eventualno E.

Snjeguljica_83 -> RE: Hej,stare trudilice, sadasnje trudnice 2014/2015 (18.12.2015 6:34:05)

IZVORNA PORUKA: Jupiter

Kako ti to samo fino napišeš, gospodin :) mora da je zavrijedio!

A gospodin jer je stvarno fin.[sm=smiley36.gif] Staložen, ima vremena, nisi mu samo broj, možeš ga sve pitati, nježan, nije kao nekakav mesar, ugodne vanjštine, i tako... [sm=jezicek.gif]

Kad sam imala trudove s Emom, došla sam oko ponoći u bolnicu, sestra je mislila da nemam trudove, a kad me on pregledao, rekao je "Gospođo, vi ćete ujutro roditi". Tako i bi.[sm=jezicek.gif]

noemaa -> RE: Hej,stare trudilice, sadasnje trudnice 2014/2015 (18.12.2015 7:37:04)

hipo, tvoje ciceee!!![sm=bravo.gif] samo ću reći wow! [sm=smiley36.gif] uživa li tm? [sm=smiley36.gif] za tako velike grudnjake ja nisam stručnjak. meni je super kad (za vrijeme [sm=nosecka.gif]) ne moram kupovati najmanji broj u trgovini. [sm=smiley36.gif]

jupiter, i bečić mi je za svaku pohvalu, šta kažeš? a za platnene - nemam osobnih iskustava - bježim od - za mene nepotrebnih - dodatnih poslova ko miš od mačke. [sm=smiley1.gif]jedna moja frendica ih je koristila - kad je ona bila doma, a kad je malu čuvao njen muž ili mama, oni su obične jednokratne. rekla je da je zadovljna s platnenima, premda se vrlo često događalo da itekako procure. [sm=zmeden.gif]

snjeguljice, jesi li se ti to namjerno upisala kod Gospodina? [sm=smiley2.gif]

cure, ja sam već 19.tt. Ajme, kako to brzo prođe! i, da, ova stara baba - susjeda do mene mi je prognozirala curicu. Rekla mi je da imam skroz drukčiju facu nego prvi put i po tome se zna da je žensko!!! I da svima pogađa. e, zez ovaj put. nisam ništa rekla da je ne bacim u depru odmah.[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Snjeguljica_83 -> RE: Hej,stare trudilice, sadasnje trudnice 2014/2015 (18.12.2015 8:32:44)

IZVORNA PORUKA: noemaa

snjeguljice, jesi li se ti to namjerno upisala kod Gospodina? [sm=smiley2.gif]

Jesam i nisam.[sm=jezicek.gif] Upisala me sestra jer već kad sam kod njega pratila hematom zadnji put, neka bude i dalje kod njega.... [sm=smiley1.gif]

noemaa -> RE: Hej,stare trudilice, sadasnje trudnice 2014/2015 (18.12.2015 14:09:54)

vidiš, mojoj seki je bila gattoni prvi put i od onda ju upisuje uvijek kod nje ako može jer kao "ona ju prati". tako da mislim da se i tu mijenja politika naručivanja. mislim, u prvoj trudnoći nitko nije brinuo kod kog sam bila, već svaki put novi doktor. bo... možda je ovako i bolje, upoznatiji su s problematikom. a opet, onako ih upoznaš više pa te manje frka na porodu. booo. [sm=zmeden.gif]

Snjeguljica_83 -> RE: Hej,stare trudilice, sadasnje trudnice 2014/2015 (19.12.2015 7:37:01)

Jupiter, nije gin. Zoričić, već Grdinić. A jesam luda![sm=jezicek.gif]

Jupiter -> RE: Hej,stare trudilice, sadasnje trudnice 2014/2015 (19.12.2015 13:55:32)

Hehe Snjeguljice, ali i ovako ne poznajem, trenutno, ni jednog ni drugog. Becic i Belci. Jedan mlad i oštar. Drugi star i nježan. To mi je jedino ostalo u pamćenju. Javim dojmove u utorak. Još moram odnjeti papire zbog komplikacija, u mirovinsko.

Mislite li da oni stvarno zapamte "svoje" pacijente? Možda se sjete ali opet mislim da nas ima previše..još kad mijenjaju Gionija...
Slažem se Noema da bi bilo ok da se sa svima "upoznamo" baš zbog toga što ne znamo tko će biti dežurni kod poroda. Imaš klasične susjede [sm=smiley36.gif]..
Znate li da se još nisam velikoj većini nisam pohvalila da sam trudna? Čekam da prođe 1vo tromjesečje...nekako me frka..

lili88 -> RE: Hej,stare trudilice, sadasnje trudnice 2014/2015 (21.12.2015 12:37:16)

zdravo drage moje, nadam se da me niste zaboravile. Iscita cjeli forum dok vas nadjo.
Idemo redom:
Snjeguljice, charna, noema, perlice i lidac cestitam sto ugodnije trudnicke dane zelim.
Hipo cestitam ti na dobitku kcerke sve najbolje vam zeli.
Sta je sa Daxy?
[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

noemaa -> RE: Hej,stare trudilice, sadasnje trudnice 2014/2015 (22.12.2015 7:43:20)

snjeguljice, sad si mislim koji je grdinić. bio mi je jednom, ali sam zaboravila facu. [sm=smiley13.gif]

jupiter
, ma bečić djeluje možda strogo, ali mi je ful ok., korektan, čak me bio malo i smirio na zadnjem pregledu prve trudnoće za koji svi kažu da jako boli, on je to uredno i fino odradio. opet bih ga. [sm=smiley1.gif] mislim, imala na pregledu, da se razumijemo. [sm=smiley2.gif] i kužim te za šutnju oko [sm=nosecka.gif]. ništa ne griješiš, i najbolje da sačekaš trenutak za koji ti i tm mislite da je pravi za reći. jeste li ipak rekli barem mamama/tatama/sestrama/braći ili je u potpunosti [sm=duda.gif] vaša mala slatka tajna?

lilli, evo i tebe, svako nam malo skočiš![sm=bravo.gif] kako si? kako [sm=duda.gif]? u kojem ste mjesecu?

Jupiter -> RE: Hej,stare trudilice, sadasnje trudnice 2014/2015 (23.12.2015 11:46:09)

Hej debele [sm=smiley36.gif]

Noema ja se i nadala Bečiću ali na kraju šipak. Bila neka frka, dugo smo čekale, da bi me pregledao Belci. Vidjelo se da su u žurbi i iako sam se nadala još jednoj slikici bilo mi je dovoljno kad je rekao da je sve kako treba biti. Nn je 1,5mm. I nitko nije spomenuo daljnje testove tako da sam i ja odahnula.
Naši najbliži i skoro svi u firmi znaju, ali pretpostavljam da se većina pravi da ne znaju baš zbog svega što je bilo, no kako sam si bila obećala, ako bude sve kako treba poslije ovog tjedna,tj ovog pregleda da ćemo na neki šaljiv način to reći i ostalima. Što u prijevodu znači objava na fb, jer ako nije na fb, nije ni bilo [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
Recite mi vi, koje ste već mame, da li su kolica neophodna ili bi preživjeli samo sa onom nosiljkom sprijeda/straga? ? Planirala sam ne uzeti ali su mi cure s posla rekle da bez kolica neću moći.

Ne znam ako ste vidjele ali naša Daxy je upisala - za test. Znači borba još traje. Ja joj želim od srca da sljedeću godinu bude + ♡♡♡

Snjeguljica_83 -> RE: Hej,stare trudilice, sadasnje trudnice 2014/2015 (25.12.2015 7:04:58)

Sretan Božić!
Neka ovaj dan bude ispunjen Božjim blagoslovom, ljubavlju i radošću..!

noemaa -> RE: Hej,stare trudilice, sadasnje trudnice 2014/2015 (25.12.2015 7:49:28)

Sretan bozic!!!![sm=smiley1.gif]

Jupiter, kolica su itekako dobrodosla. Ja samih puno koristila na pocetku(kad se rodio pa do 3.mjeseca) i kasnije (od 6.mj.do godinu i pol). Jako se htio i nositi pa sam imala maramu za prve mjesece i mei tai od cc.4.mj.na dalje...

lidac0605 -> RE: Hej,stare trudilice, sadasnje trudnice 2014/2015 (25.12.2015 13:35:47)

[img]http://www.4smileys.com/smileys/christmas-smileys/christmas_tree.gif[/img]

Debeljucke moje,sretan i veseo Božić vama i vašima i naravno bebuškama u bušicama[sm=zz_inlove.gif]

Jupiter -> RE: Hej,stare trudilice, sadasnje trudnice 2014/2015 (25.12.2015 13:58:09)

[img]http://yoursmiles.org/tsmile/christmas/t07154.gif[/img]

Sreću, zdravlje i ljubavi puno! To su moje želje vama!
♡♡♡

[img]http://yoursmiles.org/tsmile/christmas/t07040.gif[/img]

hipo -> RE: Hej,stare trudilice, sadasnje trudnice 2014/2015 (25.12.2015 18:06:16)

Sretan Božić svima !

buba m -> RE: Hej,stare trudilice, sadasnje trudnice 2014/2015 (29.12.2015 15:40:53)

hej stare moje trudilice!!!!

vidim poznata imena pa da vam se pridružim i ja! pusa sviiimaaaa!!!!

[sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif]

Jupiter -> RE: Hej,stare trudilice, sadasnje trudnice 2014/2015 (29.12.2015 22:15:54)

Hej Buba
Baš mi je drago da si se javila...ali daj pleeease podjeli sa nama bar neke detalje...znaš, kako je to bilo sa testom, jesi li što predosjećala, simptomi....kad je prvi pregled, kako su ukućanj reagirali...baš sam željka-znatiželjka ali eto...[sm=smiley36.gif]

noemaa -> RE: Hej,stare trudilice, sadasnje trudnice 2014/2015 (31.12.2015 21:51:56)

curke, iz topline doma svoga, nakon tuluma u pidžamama uz rock pjesme, strpali malenog u krpe, a mm i ja kuhamo vino i guštamo u mirisu.... uskoro i u okusu[sm=bravo.gif]

svima želim lijep provod, i odličan početak nove 2016., a cijela godina da vam bude u znaku sunca, veselja, zdravlja, sreće, ljubavi!!!! [sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=metulj.gif][sm=smiley27.gif][sm=zz_dance.gif][sm=zz_skip.gif][sm=zz_playfull.gif][sm=zz_stick_out_p.png][sm=zz_wavespin.gif]

lidac0605 -> RE: Hej,stare trudilice, sadasnje trudnice 2014/2015 (1.1.2016 8:51:49)

Drage moje trudnice,želim vam sve najbolje u novoj 2016.godini,puno zdravlja,ljubavi,para i svima lakih poroda i zdravih bebača [img]http://www.4smileys.com/smileys/new-year-smileys/happy_new_year_01.gif[/img]

Snjeguljica_83 -> RE: Hej,stare trudilice, sadasnje trudnice 2014/2015 (1.1.2016 9:44:13)

Drage moje, neka nam nova 2016. donese
sretne porode, zdrave bebice, sreću i radost u obiteljima!

Ljubi vas vaša Snjeguljica!

Kazimira -> RE: Hej,stare trudilice, sadasnje trudnice 2014/2015 (1.1.2016 11:57:14)

Pridruzujemo se cestitkama, sve naj naj svima 😁

Jupiter -> RE: Hej,stare trudilice, sadasnje trudnice 2014/2015 (1.1.2016 12:02:20)

Drage mame i trudnice,
U 2016 vam želim puno sreće i ljubavi i zdravlja !!!

danery -> RE: Hej,stare trudilice, sadasnje trudnice 2014/2015 (1.1.2016 12:27:32)

sretna nova,cure,nek bude lijepa i vesela [sm=smiley1.gif]

buba m -> RE: Hej,stare trudilice, sadasnje trudnice 2014/2015 (2.1.2016 8:16:11)

Drage moje, želim vam sve najbolje u 2016.!!!!!

Nema me baš jer imamo situaciju sa tatom, završio je na prisilnoj hospitalizaciji, pa se sada moramo prihvatiti socijalnih radnika i koznakakvih borbi s vjetrenjačama... Ali nadamo se najboljem!!!

Jupiter, ti si čini mi se pitala za detalje o trudnoći, paaaaa, želja i predosjećaj se uvijek miješaju, a nada uvijek unese najveći nemir i remeti nekakvo normalno razmišljanje [sm=smiley36.gif]

Nakon svake ovulacije sam se nadala da se ćapalo, a ovaj sam put odlučila ponovo mjeriti temperaturu i više se posvetiti odnosima hahahaha, pa sam rekla, tj. zapovijedila MM da mora biti akcije tjedan dana kad ja kažem! A jedini znak da bi mogla biti trudna mi je bilo da mi se odjednom jedu riblji namazi 5 dana zaredom i da bi jela ljute/slane/kisele feferone i to za gotovo svaki obrok! A kako su reagirali ukućani? Šutila sam mužu da mi kasni menga 2-3 dana i htjela sam odraditi test tek za božić ali mi vrag ni dal mira [sm=smiley1.gif]
MM je presretan, sin je veç izrazio želju da bi htio bracu, muževa sestra je plesala od radosti kad je stigla kući (ćapala ju je menopauza, a i inače je luckasta) i tako sve je super, a meni glava danas ko balon, spi mi se, a danas imamo gažu u Rijeci.... Ima li netko iz Rijeke da nam dođe na gažu??

Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>