Snjeguljica_83 -> RE: Hej,stare trudilice, sadasnje trudnice 2014/2015 (6.1.2016 7:22:04)
|
Što se tiče prvog poroda, reći ću samo: blaženo moje neznanje tada, nije me niti zanimalo pa nisam ništa istraživala, samo se dogodilo, ja sam zadovoljna, i to mi je bilo školski za prvorotkinju. Pinky, bili smo mirni punih pet mj. mirni što se tiče AD-a, bila je kao da nikad ga nije imala i eto prije dva tjedna - PUF!!!! Opet ekcemi na pregibima ruku, srećom više samo na jednoj ruci, ali dosta... i svrbež i danji i noćni, najomraženiji....[sm=smiley13.gif] Sretna je što će biti starija seka, ali sam morala naravno okrenuti priču u njenu korist: neću moći bez nje, trebat će mi pomaganje oko presvlačenja, kupanja, hranjenja.... Muči je dijeljenje igračaaa, ali za prvu ruku sam je pridobila tako da je pronašla igračke koje su mekane i sigurne za bebu, a onda dok beba naraste, ona će biti još veća, pa će i lakše dijeliti druge igračke za veću djecu, a i bit će velika školarka, imat će druge brige.[sm=jezicek.gif] Valjda će biti sve u redu.[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|