lidac0605 -> RE: Hej,stare trudilice, sadasnje trudnice 2014/2015 (28.1.2016 9:58:58)
|
Ola,trudnice [sm=smiley1.gif] Noema,recimo da smo se prilagodili [sm=smiley36.gif],ja jedva da stignem skuhat ručak,moj Mauro je stalno pri meni na rukama,sad preko dana malo odspava u viperu malo i to je to...ovi veliki moji ga i ne doživljavaju [sm=smiley36.gif],sad im još nije zanimljiv dok samo jede,kaka i spava [sm=smiley36.gif],a L je otpočetka malo bio pogubljen,nije znal kak bi se ponašal pošto sad odjednom ima neko mlađi od njega u kući,al sad je ok ljubi ga,presvlači ga sa mnom i tak...mislim da malca pere sad skok u razvoju sa 3 tjedna,zadnja 2 dana bi stalno jeo,bez obzira kaj je na adaptiranom... Želim vam svima porod kakav je bio moj sad...da mi je prije neko reko da je moguće rodit dijete bez klasičnih trudova,ja mu prva ne bi vjerovala...al eto,ja sam svog Maura sa samo menstrualnim bolovima doslovce silom deložirala [sm=jezicek.gif]opće nisam osjetila ni spuštanje glave dole ni niš,silom sam morala gurat opće nisam imala potrebu tiskat...došla u pol 1,dali mi dripa malo,u pol 3 je bil vani [sm=jezicek.gif] Ehhhh,zato se nismo proslavili s dojenjem,ko sa nijednim...al to je već druga priča [sm=smiley36.gif] papamo Hipp i buckamo se [sm=smiley1.gif] Brzo mi idu te vaše trudnoće...za čas bute i vi na stolu [sm=jezicek.gif] Kaj se tiče curica,moja je isto bila mali zahebant,znam da opće nije spavala kad smo došli iz bolnice,kod nje je bilo obrnuto tipa 20 sati je bila budna a 4 spavala [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|