lidac0605 -> RE: Hej,stare trudilice, sadasnje trudnice 2014/2015 (30.10.2015 8:52:52)
|
Jutro,trudnice evo mene s kavicom [sm=kava.gif][sm=kava.gif][sm=kava.gif],di ste sve danas?? Evo ja sam imala čak jedan zadatak danas za napravit,upalit veš mašinu al da odma i posuši veš jer mužić ne zna nariktat da odma sve dela,a boji se onog displaya na njoj ko da će ga pojest [sm=jezicek.gif]...pa je on sve pripremio ja samo namjestila gumbiće [sm=smiley36.gif] i to je to od mene za danas [sm=jezicek.gif] Ma ne mogu se požalit,stvarno je super,sve je preuzeo,evo sad kad radi ujutro kuha svaku večer za idući dan,malog u vrtić,čisti,obavlja oko mojih doktora za mene,obavlja svu kupovinu kaj i nije baš jednostavno za nas 6,jedino kaj vidim da je stvarno premoren,veli na poslu isto posla ko u priči,veli jučer mu glava padala pod mašinu od umora [sm=smiley13.gif]...valjda bumo nekak zdurali ta 2 mjeseca,malo manje dok bum se smjela dić... Klinci su zaduženi za usisavanje,zamorce,spremanje čistog suđa iz perilice,donesu drva,kćer i briše pod...i kaskamo nekak... Kak ste danas?Gledam kroz prozor ovo lijepo jesensko sunce vani,a ja i moj zvrkić moramo bit u krevetu [sm=smiley11.gif]
|
|
|
|