danery -> RE: Hej,stare trudilice, sadasnje trudnice 2014/2015 (3.11.2015 13:40:07)
|
vid' nje,ona se meni smije,a ja ozbiljno,izvor katolički kalendar [sm=jezicek.gif] onda ne znaš ni da je arsen bilo u ogri,al se mala poplašila da će nas baka potrovati takvim imenima koje pronađe,pa je stavila odmah veto na to [sm=smiley36.gif] mah.....termina imam klipsanja,ležanja,debljanja ,klopanja,pregleda.....bah....a imena neće usfaliti,iss,samo čekam nove ideje....ajd makar je prababa odustala od one verzije ANTHONY koje se ustvari piše ENTONI [sm=jezicek.gif] al bome priupitala je a zašto ne toni [sm=zmeden.gif] mislim ono.... po (pra)djedovima imam izbora:3 su (bila) ivan,ovaj je pavo,jedan je mladen,drugi antun,pradjed franjo....i tetak pero,da ne izostavim,tak da imam za kombinacije: ivan pavo,mladen antun,franz peter,da malo poegzotišem.....[sm=smiley36.gif] as ti ga miša,kod mene kao izbor za papu [sm=jezicek.gif]još ako bude na 1.maj gos'n izvolio izaći,bit će i dima (s roštilja,doduše,al...) [sm=smiley2.gif][sm=jezicek.gif]
|
|
|
|