RE: Hej,stare trudilice, sadasnje trudnice 2014/2015 (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Razgovori u očekivanju (djeteta)

Poruka

danery -> RE: Hej,stare trudilice, sadasnje trudnice 2014/2015 (6.11.2015 7:53:46)

hipo,čestitam na curici [sm=smiley1.gif] brz oporavak i da brzo idete kući [sm=smiley1.gif]

jutro,cure [sm=smiley1.gif] [sm=kava.gif][sm=kava.gif][sm=kava.gif]?

lidac0605 -> RE: Hej,stare trudilice, sadasnje trudnice 2014/2015 (6.11.2015 9:17:32)

jutroooo [sm=kava.gif][sm=kava.gif][sm=kava.gif]

Kaj se radi?Di ste sve?
Ja se psihički pripremam krenut čupkat dlake na nogama...a to mi baš sad i nije jednostavno,pošto i to delam na ležećki [sm=jezicek.gif]

danery -> RE: Hej,stare trudilice, sadasnje trudnice 2014/2015 (6.11.2015 9:21:58)

jutro,čupava [sm=jezicek.gif]

hahahah,al me nasmija,sjetila sam se svojih cimerica iz bolnice,kao ležanje radi krvarenja,al kad je trebala vizita biti,a one ko sove u 6 ujutro popalile svetla,pograbile britvice i na suho depilana [sm=smiley36.gif] digle noge ko antene,pa što dohvate [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

ja bome vidim da mi se dlake prorijedile [sm=zmeden.gif] nije da se bunim,jelte [sm=smiley36.gif]

baš dobro da se zabaviš štrikanjem,em ti praktično,em lijepo,zamisli kupovat sve te kapice i papučice-bankrot [sm=smiley36.gif]

mutilica -> RE: Hej,stare trudilice, sadasnje trudnice 2014/2015 (6.11.2015 9:36:19)

Hipo cestitam na [sm=duda.gif] ! Zelim ti brz oporavak i puno sretnih i lijepo provedenih dana sa svojom malom princezicom!!

PinkyFunkyBirdy -> RE: Hej,stare trudilice, sadasnje trudnice 2014/2015 (6.11.2015 13:24:16)

Draga hipo, iskrene čestitke na dolasku male hipice!!! [sm=zz_bounce.gif][sm=bravo.gif][sm=zz_bounce.gif][sm=bravo.gif][sm=zz_bounce.gif][sm=bravo.gif][sm=zz_bounce.gif][sm=bravo.gif][sm=zz_bounce.gif][sm=bravo.gif][sm=zz_bounce.gif]
Želim ti brz oporavak i javi nam kako se zove mala hipica. [sm=smiley1.gif]

Po naslovu valjda i ja tu još spadam. [sm=zmeden.gif] Samo da vam javim da od sljedećeg tjedna idem opet raditi, ali na žalost šalju me van moje firme (u drugu) i tamo će mi net biti ograničen pa ne znam koliko ću se moći javiti. [sm=smiley13.gif]
Pozdrav svima!

noemaa -> RE: Hej,stare trudilice, sadasnje trudnice 2014/2015 (6.11.2015 13:29:50)

al kad je trebala vizita biti,a one ko sove u 6 ujutro popalile svetla,pograbile britvice i na suho depilana user posted image digle noge ko antene,pa što dohvate user posted image user posted image

hahaha... ma ne mogu vjerovati što sve žene izvode [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

pinky, naravno da spadaš [sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif] samo nam ti dođi!!! tko će ti sad čuvati malenu?

lidac, daj jedno žensko-medicinsko pitanje: znaš li možda od svojih kolega-ica idu li babicama i doktorima na živce kad žena dođe nedepilirana na porod? ili to niti ne primjećuju? uvijek se pitam kad moram G - što je bolje [sm=smiley9.gif][sm=smiley4.gif]

PinkyFunkyBirdy -> RE: Hej,stare trudilice, sadasnje trudnice 2014/2015 (6.11.2015 13:41:08)

Noemaa, maleni će mi u jaslice. Sva sreća pa smo ih uspjeli dobiti, jedino što se odmah na privikavanju jadničak razbolio pa je više bio s menom doma nego tamo, ali nadam se da će biti ok. [sm=smiley1.gif] Zanimljiva su mu druga dječica jer ih inače ne viđa puno samo me brine dal će izdržati tako dugo bez mame i tate. [sm=zmeden.gif]
Pitaš za depilaciju ... ja sam se pred kraj svako malo depilirala jer sam svako malo morala na pregled i onda kad su trudovi krenuli nisam se mogla više sagnuti pa sam na kraju došla malo obrasla [sm=smiley36.gif], a kako sam bila već poprilično otvorena na kraju me nisu niti u bolnici depilirali već sam tako rodila. Nitko nije zbog toga rekao ni 'i'. [sm=smiley36.gif]

lidac0605 -> RE: Hej,stare trudilice, sadasnje trudnice 2014/2015 (6.11.2015 14:14:43)

Noema,ne znam dal to ide njima na živce,al recimo ja više neeeeema šanse da idem rodit neobrijana...na zadnjem porodu,kak sam isto morala mirovat itd naravno mala zarasla [sm=smiley36.gif] još sam i par dana prije poroda ležala u bolnici(inača bi to doma moj muž sredio [sm=smiley4.gif]),i tak da me tam sestra brijala sa golom vodom i britvicom...dakle,ne moram ti ni reć kaj je iz mene odnosno "nje" napravila,dok sam išla do boxa krv mi je curila po nogama kak me zmasakrirala...a nećeš više...sad se to redovno skida(mm skida [sm=smiley36.gif])
A inače ovak kad idem na pregled sam uvijek sređena...uvijek si mislim da to samo još stare babe se furaju na prirodan žbunj [sm=jezicek.gif]

syringa -> RE: Hej,stare trudilice, sadasnje trudnice 2014/2015 (6.11.2015 14:32:40)

Pozdrav drage bivše trudilice, sada trudnice i mamice!
Pohvaljujem otvaranje ovog topica. Svaka čast! Super da ne moramo šetati naokolo i tražiti se.
Prvo, od srca čestitam našoj Hipo!!!!!! [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Draga, sve najbolje tvojoj curici, želim joj svu sreću ovoga svijeta i lijep život ispunjen smijehom i radošću. [sm=smiley1.gif]
Jako mi je drago da se javila naša draga Pinky, naša velika žena, majka, kraljica! Draga šaljem velik zagrljaj tebi i tvom malom dečku, kao da smo jučer zajedno neocekivale[sm=hudicek1.gif], tjesile se, bodrile, zajedno prozivljavale mjesece odbrojavanja i nadale se plusici. Ne mogu vjerovati da tvoj plusic sad vec ima godinu dana!
[sm=smiley1.gif]
Gdje su nam naše carice Ikaaa, Pumba??? Jel zna netko što je sa našom Eternity, Lourdes Padme, Bucikom?
Drage, javite se, često vas se sjetim!
Vidim da je i naša draga snjeguljica na listi [sm=nosecka.gif]. Sretno, draga,sjetim se i tebe, budi dobro i mazi busicu.[sm=smiley1.gif]
Svima ostalima noemi, katy, mojim ljetnicama, Hkajo, minieme i ostalima šaljemo velik pozdrav moj plusic koji će uskoro 3mj.i ja!!!!!!

lidac0605 -> RE: Hej,stare trudilice, sadasnje trudnice 2014/2015 (7.11.2015 8:59:31)

Kakav je ovo štrajk danas,nigdje nikog [sm=smiley36.gif]

hipo -> RE: Hej,stare trudilice, sadasnje trudnice 2014/2015 (7.11.2015 10:05:14)

Ej cupave moje! Hvala na cestitkama!
Bas se skupilo lijepo drustvo na ovoj temi.

Ja sam odrzavala celavost koliko sam mogla, a pred odlazak na carski je muz popravio sve tako daa izbjegnem bolnicko mesarenje.

Sutr idem doma! Moji nalazi su svi super, krvna slika ko da nisam bila trudn ai na operaciji, ovi se cude sta mi je[sm=jezicek.gif]
Urinokuktura sterilna, danas micu zavoj sa sava i sutr zadnji pregled pred odlazak.
Danas sm puno bolje, jedva cekam svoj krevet bez ovog sugavog njlona, osjecam se ko komad parizera.
Bebica ima ave ok nalaze, nadamo se da nece pozutit zadnji tren, tata jedva ceka da dodjemo doma i mi jedva cekamo doma.
Soba mi je na suncu pa se nad da ce to pomoc da ne pozuti.

lidac0605 -> RE: Hej,stare trudilice, sadasnje trudnice 2014/2015 (7.11.2015 10:16:05)

Hej,Hipić,nek si ti nama bolje [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Jel ti došlo mlijeko?Kolko je curetak bio na kraju težak na porodu?
Pusa velika,mazite se i pazite [sm=love.gif]

hipo -> RE: Hej,stare trudilice, sadasnje trudnice 2014/2015 (7.11.2015 14:16:06)

Mlijeko jw tu od prvog kontakta na kozu, ona sisa bez problema, vratila je izgubljenu teInu pa ga izgleda imma dosta.
Rodila se sa 3,340, 49 cm duga. Cisto ssolksno za 37 tjedan.
Ima tamno smedju kossu, dosta cak, a na cupici je kovrcava.
Ista je tata.
Pedijatrica je bila pofledat, nismo zuti, bilirubin ok, mozemo.doma.
Jos veceras skidanje zavoja i sutra dignut noge na pregledu i to je valjda to.

lidac0605 -> RE: Hej,stare trudilice, sadasnje trudnice 2014/2015 (7.11.2015 14:42:15)

Pa to je super,Hipo!!Sve ide ko po špagi [sm=smiley36.gif]...a kad će ti konce skidat,to moraš ekstra doć ili?
Mala je čist ok težine,ja sam svoju rodila u 42.tjednu sa 3200...

perlica55 -> RE: Hej,stare trudilice, sadasnje trudnice 2014/2015 (7.11.2015 15:25:17)

Hipo, fino da je sve kak treba biti [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Drago mi je da ste obje dobro... Sretan vam odlazak kući [sm=smiley1.gif]

noemaa -> RE: Hej,stare trudilice, sadasnje trudnice 2014/2015 (7.11.2015 18:29:34)

Hipo,cestitke[sm=bravo.gif] super da je sve super, a doma ce biti jos bolje[sm=bravo.gif] dakle,na tatu je. [sm=smiley1.gif]

Syringa,eto i tebe k nama[sm=bravo.gif]

Cime se bavite,curke,osim strajkanjem? Ja gledam kakvu bih povrtnu musaku sutra sredila za rucak... Vise mi meso izlazi na usi...

hipo -> RE: Hej,stare trudilice, sadasnje trudnice 2014/2015 (7.11.2015 18:34:09)

Lidac, danas su skinuli onu debelu gazu i pokrili kompresom. Sutra skidaju konac.

lidac0605 -> RE: Hej,stare trudilice, sadasnje trudnice 2014/2015 (7.11.2015 18:40:17)

Viš kad sam ja bila na carskom(prije 16,5 god [sm=smiley36.gif]) onda se konac vadil 8.dan...previjali 5.dan.Kak su se modernizirali [sm=bravo.gif]

Snjeguljica_83 -> RE: Hej,stare trudilice, sadasnje trudnice 2014/2015 (8.11.2015 7:35:20)

Jutro![sm=smiley1.gif]

Hipo
, drago mi je što je sve u redu, ma i više nego u redu! Odlično![sm=smiley1.gif] Uživajte kući svi troje i mazite se....[sm=smiley1.gif] Dosta brzo ideš kući.[sm=smiley2.gif]

Lidac, jel te bole mišići od ležanja?[sm=zmeden.gif] Ma ovo je grooozno....[sm=smiley13.gif]

Pinky i Syringa, kako je meni drago kad se jave stare trudilice pa nemate pojma....[sm=smiley1.gif] Srce mi se ispuni nečim neopisivim...[sm=smiley27.gif] I ja se često sjetim svih starih nickova, ali ne javljaju se cure više... Nažalost, a baš bih voljela znati što je s njima[sm=smiley13.gif]

A muka mi je bila jučer cijeli dan... Ležim i razmišljam kako mi je muka...[sm=smiley11.gif]
Imam pola sata mira, samo dok jedem, onda mučninu ne osjetim... I par minute poslije obroka, pa onda krene.....

Jučer je dan bio prekrasan![sm=smiley1.gif] Najviše mi je žao zbog Eme što nije mogla van, ali danas ću je poslati s mužem na selo pa nek uživaaaaaaaaa[sm=smiley1.gif]

lidac0605 -> RE: Hej,stare trudilice, sadasnje trudnice 2014/2015 (8.11.2015 8:37:29)

Jutro,cure [sm=kava.gif][sm=kava.gif][sm=kava.gif]

Hipić,sretan povratak doma,uživajte u svojoj štrucici sad [sm=bravo.gif]

Snjeguljo,ja se već navikla na ležanje,boli me samo kad se okrećem u krevetu,inače ne...al me sve užasno boli kad ustanem [sm=smiley11.gif]...prvo mi treba par sekundi da se uopće uspravim,pa onda da krenem...i kad hodam malo onda me rastura stidna kost,ko da će se raspast imam osjećaj...
Evo,sutra moram opet u Vinogradsku,već imam psihičke pripreme jer bum hodala ko rasklimana baba stara...zadnji put sam jedva digla noge na stolu od tih bolova u stidnoj kosti [sm=smiley11.gif] užas...

Kaj radite ostale?Di ste?

noemaa -> RE: Hej,stare trudilice, sadasnje trudnice 2014/2015 (8.11.2015 9:05:38)

lidac, šta nemaju one modernizirane stolice koje te čekaju da sjedneš ko princeza pa te onda vode kamo im G kaže???

snjeguljice, to s mučninama.. ista stvar. meni žvakaće pomažu poslije jela, probaj!!!

hipo
, odu konci, još malo i tegobe i onda samo ti, bebuška i tm. [sm=smiley1.gif] jeste stigli doma? nadam se da vas neće odmah obogatiti sva rodbina svojom prisutnošću. [sm=smiley36.gif]

mm i micek otišli malo u šetnju, a ja guštam u doručku.. kiss

perlica55 -> RE: Hej,stare trudilice, sadasnje trudnice 2014/2015 (9.11.2015 11:35:30)

Dan curke, evo podnevna [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/kava.gif[/image]
Hipo, ka ste??? Sluša li damica??? [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley31.gif[/image]
Dal si ti dobro, bole li šavovi???

danery -> RE: Hej,stare trudilice, sadasnje trudnice 2014/2015 (9.11.2015 12:27:29)

juuuhuuu,cureee,gdje steee?

ja popila kofi sa prijateljicom,malo se isklafrale,sad čekam da se ručak skuha i tak....
vani je super vrijeme,mislim da ćemo popodne cura i ja romobil pa u park malo,nek se izvoza dok se može biti vani....

kako ste vi,djeca,pupe? [sm=smiley1.gif]

hipo -> RE: Hej,stare trudilice, sadasnje trudnice 2014/2015 (9.11.2015 16:38:21)

Hej, hej.
Mi dosli jucer doma. Bili smo ko na oblaku od srecw. Sve je bolje kad si doma. Krevet i muza bi izljubila sto puta.
Beba je super, ljubav velika.
Nece se bas lako probudit, pa imam posla oko toga vise nego oko dojenja i ostalog. Moram je skinut i presvuc i skroz tazbudit inace zaspe nako 5-10 minita klopanja.
Pa lad tako malo pojede poalije se nanervira i place i grca od siza pa se naguta zraka. Prduckanje imje zato boli.
Voli kad joj stavim cistu pelenu i operem pokakit sve pa moram ispocetka.[sm=smiley36.gif]
Koji Černobil od govanca, radioaktivno skroz[sm=jezicek.gif]

Sav me boli kad se dignem s kauca ili ako pretjeram s hodanjem, pa onda brzo moram izvalit se i odmkrit. Ok je sve ro, najgore je proslo, sad samo polako tako da se vratim u formu da ostatak porodiljnog bude sto laksi.

Snjeguljica_83 -> RE: Hej,stare trudilice, sadasnje trudnice 2014/2015 (10.11.2015 7:03:13)

IZVORNA PORUKA: noemaa

snjeguljice, to s mučninama.. ista stvar. meni žvakaće pomažu poslije jela, probaj!!!

Probat ću, grazie.[sm=smiley36.gif][sm=smiley1.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>