syringa -> RE: Hej,stare trudilice, sadasnje trudnice 2014/2015 (6.11.2015 14:32:40)
|
Pozdrav drage bivše trudilice, sada trudnice i mamice! Pohvaljujem otvaranje ovog topica. Svaka čast! Super da ne moramo šetati naokolo i tražiti se. Prvo, od srca čestitam našoj Hipo!!!!!! [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Draga, sve najbolje tvojoj curici, želim joj svu sreću ovoga svijeta i lijep život ispunjen smijehom i radošću. [sm=smiley1.gif] Jako mi je drago da se javila naša draga Pinky, naša velika žena, majka, kraljica! Draga šaljem velik zagrljaj tebi i tvom malom dečku, kao da smo jučer zajedno neocekivale[sm=hudicek1.gif], tjesile se, bodrile, zajedno prozivljavale mjesece odbrojavanja i nadale se plusici. Ne mogu vjerovati da tvoj plusic sad vec ima godinu dana! [sm=smiley1.gif] Gdje su nam naše carice Ikaaa, Pumba??? Jel zna netko što je sa našom Eternity, Lourdes Padme, Bucikom? Drage, javite se, često vas se sjetim! Vidim da je i naša draga snjeguljica na listi [sm=nosecka.gif]. Sretno, draga,sjetim se i tebe, budi dobro i mazi busicu.[sm=smiley1.gif] Svima ostalima noemi, katy, mojim ljetnicama, Hkajo, minieme i ostalima šaljemo velik pozdrav moj plusic koji će uskoro 3mj.i ja!!!!!!
|
|
|
|