lidac0605 -> RE: Hej,stare trudilice, sadasnje trudnice 2014/2015 (12.11.2015 8:08:40)
|
Jutro,trudničice [sm=kava.gif] Evo srčem kavu i nadam se da će me potjerat na wc,poludit ću više s tim wcom,otkad ležim,crijeva mi spavaju...kupila sam i neki sirup bez dodanog šećera od smokve i šljive za probavu pa i to gucnem svaki drugi dan,al i dalje me zeza... Noemuška,cure su zlaaaaaatne naspram dečki,ja sam imala tu (ne)sreću da sam dobila prvo curu,pa kad su krenuli muškići ja sam ti sve uspoređivala kak je ona,kak je bilo s njom,a to ti je nebo i zemlja...lakše odgojive,puno samostalnije,inteligencijom naprednije...nakon 2.sina sam prestala s usporedbama [sm=smiley36.gif] skužila sam da nema smisla [sm=smiley36.gif] Ti dečki vam se,kak sam ja rekla,točno rode s nekom genskom greškom valjda [sm=jezicek.gif]-to odmalena sve gotovani,nesamostalni,samo čeka da mu turneš sve pod nos,samo da ne mora niš sam...a tek sad ovo čudo muško od 13 godina koje pršti od pubertetskih hormona,dođe mi da vrištim...al ipak su oni moji [sm=angel.gif]
|
|
|
|