RE: Hej,stare trudilice, sadasnje trudnice 2014/2015 (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Razgovori u očekivanju (djeteta)

Poruka

noemaa -> RE: Hej,stare trudilice, sadasnje trudnice 2014/2015 (10.11.2015 7:33:15)

hipo je stigla domaaa... ajme, nema veće radosti...toplina doma i bebačica [sm=bravo.gif] uživajte u svakom danu i ne dopusti da ti raznorazni savjeti baba i babona uprskaju trenutke. jednostavno se nasmiješ i kažeš: da, da i napraviš po svom!!![sm=smiley2.gif][sm=zz_dance.gif]

noemaa -> RE: Hej,stare trudilice, sadasnje trudnice 2014/2015 (12.11.2015 7:39:39)

Jutro, trudnice i mamice svježe!!!

Evo, samo da prijavim [sm=modricrtici.gif] Jučer došao nifty nalaz, zadovoljna sam jer je dobar, plus... muškić još jedan stiže u naše dvore. Cure nas očito zaobilaze u širokom luku!!! [sm=smiley36.gif]

lidac, kad sam spomenula mm (koji si je isto priželjkivao curu) da će biti ona treća, samo mi se nasmijao i ozbiljno rekao da zatvaramo tvornicu nakon ovog. [sm=smiley36.gif] dakle, ti nam možeš usporediti, POSTOJI li "LakšI" odgoj cura u odnosu na dečka? ali svejedno ti tvoji dečki su nezamjenjivi, jelda?

ostale, curke, gdje ste??? perlice, kako si? raste trbuščić?

Hipo
, kako ste curke? raj kod kuće? jesu li već počeli stizati posjetitelji? kako se nosiš sa svime? tm?

maglovito je jutro kod nas, a ja sad moram k endici.... kiss svima [sm=smiley1.gif]

lidac0605 -> RE: Hej,stare trudilice, sadasnje trudnice 2014/2015 (12.11.2015 8:08:40)

Jutro,trudničice [sm=kava.gif]

Evo srčem kavu i nadam se da će me potjerat na wc,poludit ću više s tim wcom,otkad ležim,crijeva mi spavaju...kupila sam i neki sirup bez dodanog šećera od smokve i šljive za probavu pa i to gucnem svaki drugi dan,al i dalje me zeza...

Noemuška,cure su zlaaaaaatne naspram dečki,ja sam imala tu (ne)sreću da sam dobila prvo curu,pa kad su krenuli muškići ja sam ti sve uspoređivala kak je ona,kak je bilo s njom,a to ti je nebo i zemlja...lakše odgojive,puno samostalnije,inteligencijom naprednije...nakon 2.sina sam prestala s usporedbama [sm=smiley36.gif] skužila sam da nema smisla [sm=smiley36.gif]
Ti dečki vam se,kak sam ja rekla,točno rode s nekom genskom greškom valjda [sm=jezicek.gif]-to odmalena sve gotovani,nesamostalni,samo čeka da mu turneš sve pod nos,samo da ne mora niš sam...a tek sad ovo čudo muško od 13 godina koje pršti od pubertetskih hormona,dođe mi da vrištim...al ipak su oni moji [sm=angel.gif]

danery -> RE: Hej,stare trudilice, sadasnje trudnice 2014/2015 (12.11.2015 8:23:10)

jutar,mamita [sm=smiley1.gif]

zapeklo,ha [sm=jezicek.gif] bome ja sam si takvu "kavu" smutila da,ak ne budem kroz 5 min [sm=kuza.gif] u kakaonu,neće nitko [sm=smiley5.gif][sm=jezicek.gif]

uff,ti muški....mene jučer babe sve pitaju i pipkaju "jel se mrda",ne reko,evo pleše balet....mislim daj,ostav'te me na miru,ni 4 puna mjeseca nisam [sm=nosecka.gif],već treba koreografije izvodit....

kakva ti je bila razlika između njege muškog i ženskog djeteta?meni cure super lagane,al ovo s produžetkom....khm....[sm=zmeden.gif]

lidac0605 -> RE: Hej,stare trudilice, sadasnje trudnice 2014/2015 (12.11.2015 8:29:00)

ahhh,i to isto,Danery...stalno posla s tim lulekom...de ga protrljaj svaki dan kod kupanja,pa provlači kolko ide,pa ak se ne odljepljuje kožica-zakaj se ne odljepljuje...buš se naučila...jedini plus im je kaj im se nema kud zavuć kakica ko kod curica,kad se jako pokakaju [sm=smiley36.gif]

danery -> RE: Hej,stare trudilice, sadasnje trudnice 2014/2015 (12.11.2015 8:37:04)

mah,taj lulek,samo oko njega posla [sm=jezicek.gif]

noemaa -> RE: Hej,stare trudilice, sadasnje trudnice 2014/2015 (12.11.2015 15:18:17)

lidac, ok., tako sam i mislila... da su curice jednostavnija varijanta. no dobro, prakse imam s prvim, pa ćemo i drugog u red staviti. tj. stavljati, jer to ne završi tako brzo kako bismo mi htjeli. [sm=smiley36.gif]

danery -> RE: Hej,stare trudilice, sadasnje trudnice 2014/2015 (13.11.2015 9:29:37)

jutro [sm=smiley1.gif]

netko za kofi [sm=kava.gif]

ja se upravo vratila od doca,nalazi ok,jedino urin ponoviti jer je bila smjesa svega (nisam mogla baš piškiti [sm=smiley9.gif]),pa da ponovim urinokulturu,mada mislim da je sve ok od prošlog nalaza prije mjesec dana...no nema veze,neće škoditi double check [sm=smiley1.gif]

na uzv ponovo idem 4,12.

što ima novo kod vas?

danery -> RE: Hej,stare trudilice, sadasnje trudnice 2014/2015 (15.11.2015 8:57:12)

juhu,ima koga [sm=zmeden.gif]

noemaa -> RE: Hej,stare trudilice, sadasnje trudnice 2014/2015 (15.11.2015 15:21:23)

[sm=nosecka.gif], kako ste? Di ste? Cime se bavite?
Mi smisljamo imena. Tj.,ja istrazujem, a mm samo govori da ili ne. Uglavnom je to ne. [sm=smiley36.gif]

Snjeguljica_83 -> RE: Hej,stare trudilice, sadasnje trudnice 2014/2015 (16.11.2015 7:03:31)

IZVORNA PORUKA: noemaa

[sm=nosecka.gif], kako ste? Di ste? Cime se bavite?
Mi smisljamo imena. Tj.,ja istrazujem, a mm samo govori da ili ne. Uglavnom je to ne. [sm=smiley36.gif]

[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

danery -> RE: Hej,stare trudilice, sadasnje trudnice 2014/2015 (16.11.2015 7:19:03)

jutro [sm=smiley1.gif]

[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] noemaa,blago tebi [sm=smiley36.gif]

ja budna od 5,ne znam gdje sam [sm=zmeden.gif][sm=zaspan.gif][sm=zz_unsure.gif]
idem kuhat kavu,jer ću zahrkat na laptopu....

hoće koja sa mnom [sm=smiley1.gif][sm=kava.gif][sm=kava.gif][sm=kava.gif]

noemaa -> RE: Hej,stare trudilice, sadasnje trudnice 2014/2015 (16.11.2015 7:21:56)

Eto me i tu!
Bome, baš blago meni... A predlažem mu i imena koja su mi totalno bl, čisto da vidim hoće li ikad kimnuti: "Da." I kimnuo je, u biti napravio facu kao nije loše za ime Vigo. Po nekakvom glumcu iz Gospodara prstenova. Ali je odmah nadodao da nije za naše podneblje. Tako da smo i dalje na nuli. [sm=smiley36.gif] Dobro da je još 6 mjeseci ispred nas. Čak mi je i rekao - A da mu ne damo ime, pa će si on sam naći što mu paše kad bude veliki? [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Joj, blago vama s curicama!!!! [sm=smiley36.gif]

danery -> RE: Hej,stare trudilice, sadasnje trudnice 2014/2015 (16.11.2015 7:34:35)

joj,vigo....još sa 2 g,iss,neš ti [sm=smiley36.gif]

ja jučer kopala po imenima,našla za maro-izvedenica od maroje,staro hrvatsko ime,a ovaj moj ko ruža procvjetao [sm=rozica.gif][sm=smiley4.gif][sm=smiley14.gif] puć po šavovima od ponosa [sm=jezicek.gif]

u biti,njegov djed se zvao marinko,njegovi su dalmatinci,a pošto nema šanse da idem na djedovske originale,onda malo prilagođeno....a moja 2 djeda i pradjed su ivan,pa ono....jan isto neka verzija [sm=smiley36.gif]

ah,dotad....nek sve bude kako treba,makar se i klotild zvao [sm=jezicek.gif]

ja navalila na neke pitice s jabukama,grožđicama i grizom,jučer pravila prvi put,nisu loše [sm=smiley1.gif]

noemaa -> RE: Hej,stare trudilice, sadasnje trudnice 2014/2015 (16.11.2015 7:49:26)

ma super je maro. samo što moj ma nekakvog smušenog učenika maru, i ne može zbog toga. to ti je problem, oboje nastavnici i onda nam neka imena ne mogu ući nikako u izbor jer nas asociraju na razne divljake, čudake, razmažence, nasilnike...

ma dva g... ma dva bilo čega, to mi je bez veze za naše podneblje, jedino ako su oba roditelja stranci...

danery -> RE: Hej,stare trudilice, sadasnje trudnice 2014/2015 (16.11.2015 8:05:14)

isto kao i meni,svi dečki iz vrtića imaju neko ime i uz ime osobinu zbog koje ni pomislit.....evo npr.svi mihaeli,gabrijeli i josipi koje znam-vragu iz torbe ispali [sm=smiley36.gif]

a imala sam davno jednog maroja u grupi-mali bio plav kao moja cura,a prekrasno dijete,tako pristupačan i otvoren,to mi ostalo i sad u glavi....a kod male opet u vrtiću bio maro u grupi,jako sličan tom dečkiću po naravi,pa zato mi nekako zapelo.... [sm=smiley1.gif]

lidac0605 -> RE: Hej,stare trudilice, sadasnje trudnice 2014/2015 (16.11.2015 8:38:50)

Evo i mene s mojom [sm=kava.gif]

Vidim muku mučite s imenima [sm=smiley36.gif]...zato ja nisam ovaj put nikog pitala,sam sam im svima rekla ja ga rađam,ja ću mu i ime dat [sm=jezicek.gif]...
Bit će Mauro i točka...klinci se nisu miješali,muž počeo prvo frkat nosom,al sam mu turnula pod nos "Tko je bio sv.Mauro?" pa se predomislil kad je pročital [sm=smiley36.gif]
Muka mi više od ovog ležanja...da je bar već 12.mjesec...[sm=smiley29.gif]

danery -> RE: Hej,stare trudilice, sadasnje trudnice 2014/2015 (16.11.2015 8:49:34)

ola lidac [sm=smiley1.gif]
uf,moja kafa netragom nestala [sm=smiley36.gif] vrijeme je za pokret....
moram do grada,a ne da mi se baš,al kad mooooraaaaam.....možda nazovem frendicu pa odemo zajedno....
trebam za bejb neke gležnjače,visoke patike,nešto za sad....našla krasne,al veliki brojevi [sm=smiley13.gif]

mah,ja sam m-a riješila,sad još samo babe da otepem,al ne daju se,vragovi,svako malo bombardiranje....

polako se prisjećam prošle trudnoće i masaža živaca [sm=smiley36.gif] samo čekam danas da mi baba dođe i kaže da ne kuham,jer ona pravi kelj...e pa u top ću ju strpat [sm=hudicek1.gif]

Kazimira -> RE: Hej,stare trudilice, sadasnje trudnice 2014/2015 (16.11.2015 8:50:13)

jutro...i ja pijem [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/kava.gif[/image] i nemamo ni mi ime [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Za ovo dvoje smo imali i sad je mm u velikim razmišljanjima, rekala sam mu kad me uhvate trudovi sva prava mu nestaju i ja dajem ime [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/jezicek.gif[/image]....on bi Baltazar, to je još ostalo od curke....jer nismo znali kaj bu bilo i na kraju se naša Vilma rodila, da je bio dečko bio bi Baltazar, ali sad ne znam baš [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley29.gif[/image]

lidac0605 -> RE: Hej,stare trudilice, sadasnje trudnice 2014/2015 (16.11.2015 9:05:49)

Joooj,ja bi isto morala krenut u nabavu gležnjača za zimu,a eto,morat će pričekat tam negdje do 20.12.kad ću smjet ustat...junioru prošlogodišnje male,sad mu već treba 34 broj(a tek 5 god!),ovom mom pubertetliji noga raste ko blesava,prošle god mu kupila 41,e hebi ga sad već treba 43/44,kćer oće nove,jedino su M dobre te od prošle god,njega još nisu krenuli tak šorat hormoni,pa mu još uvijek paše taj 39 broj...

danery -> RE: Hej,stare trudilice, sadasnje trudnice 2014/2015 (16.11.2015 14:27:26)

ola,eto mene iz skitnje,nalajsala se dobrano bome,uglavnom po centru,al nek sam sve riješila [sm=bravo.gif]
kupila maloj krasne čizmice kožne za šminkeraj [sm=smiley1.gif] i patike-gležnjače,super su,podstavljene krznom,taman za igranac i skakanje po vani sa klincima iz vrtića.....sad sam mirna,buce imamo ako zakrka snijeg....

dala sam izraditi nešto sličica da obnovimo albume i tako....

sad čekam ekipu kući,baš me zanima što će reći [sm=smiley1.gif]

hipo -> RE: Hej,stare trudilice, sadasnje trudnice 2014/2015 (16.11.2015 23:25:34)

Vecer zenske, tu uvijek veselo.
Danas sam zvala poptpomognutu da im javim da sam rodila da ukucaju u statistiku. Vidila sam dt s potpomognute jos u intenIvnoj dok sam bila drogirana, i laze on meni da prosetam do 5. kata [sm=jezicek.gif]
Dobro da sam imala sobu sa svojom kupaonom, jedva sam dosla i do nje[sm=jezicek.gif]

danery -> RE: Hej,stare trudilice, sadasnje trudnice 2014/2015 (17.11.2015 7:17:32)

jutro [sm=smiley1.gif]

o,hipo,eto tebe k nama [sm=bravo.gif] kako si,kako [sm=duda.gif]?

ja neka pospana....

[sm=kava.gif][sm=kava.gif]netko?

noemaa -> RE: Hej,stare trudilice, sadasnje trudnice 2014/2015 (17.11.2015 7:32:42)

Jutro! [sm=smiley1.gif]
Bome, da, hipo, "prošetaj do 5.kata". Hahaha... sigurno je htio ispasti duhovit. [sm=smiley1.gif] Kako ste? Par dana doma i već se lakše diše, jleda? Kakva je patronažna? Je li tm uspio dodati 5 dana koji mu zakonski pripadaju?

Danery, mi klafrače, redovite na jutarnjim [sm=kava.gif], druge imaju bolji san!

perlica55 -> RE: Hej,stare trudilice, sadasnje trudnice 2014/2015 (17.11.2015 7:35:04)

Curke, evo i mene [sm=smiley1.gif]
Nešto me glava boli, pa sam javila kolegama da ostajem doma
danas (više zbog lijenosti [sm=jezicek.gif])
Danery Maroje il Maro su mi savršena imena...
Noema, ja isto nisam ljubitelj duplih slova..
Mi ni to još nismo dogovorili, oboje razmišljamo jednako,
tj. želimo vidjeti curku, pa onda odlučiti koje joj ime paše [sm=smiley1.gif]
Sinoć smo dogovarali da za praznike ipak pobjegnemo negdje par dana..
Moj favorit je Beč, pred Božić, mislim da nema ljepšeg grada na svijetu..
Možda bi mogla tada obaviti šoping za bebicu..

Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sljedeća stranica >   >>