|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Hej,stare trudilice, sadasnje trudnice 20...
17.11.2015 7:40:24   
noemaa
Perlice, eto te!!! Baš sam se pitala di si, što radiš. kad je tvoj termin? Hoće ti trbuh preživjeti ugodno put? Ali imate bar smišljen uži popis imena za curku? Joooj, kako vam zavidim na curkama user posted image Prekrasno!!!

My Ovulation Chart

Bebaču, iščekujemo te s veseljem.

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 201
17.11.2015 7:47:08   
danery
hehe,klafrače user posted image

ma ja se svako jutro tako dignem da otpratim moje,kad već rondaju i probude me,onda da ih lijepo izbacim van iz kuće i budem sigurna da se neće vratiti do popodne user posted image

perlice,i tebe glava uhvatila user posted image mene je neki dan popodne sastavilo,baš sam bila komirana...al lupocet je donekle spasio stvar user posted image

a za maro(je)-jučer kad sam išla kod fotografa sretnem mamu mog ex-vrtićarca maroja user posted image baš mi bilo simpatično user posted image

popodne sam s malom išla u kupovinu za novčiće koje je dobila za zubić....ostala paf,,,,imala je ukupno na raspolaganju oko 100 kn u 3 kasice,ona uzela 10 kn i pita je li to dovoljno da kupi kroasanu chipicao,onu s malcima....velim ja da je,ali da može i nešto više kupiti,a ona meni:ne,ja bi samo to,dovoljno mi je,i za ivonu i šimuna ću kupiti...

i na kraju nema u konzumu,nema na tisku,a ona kaže ma nema veze,uzet ću običnu....
srce mi se stislo,kud je tako skromna bila,tu još i nema veze jer nije našla željenu,reko' furaj u billu i kupi si što hoćeš...

na kraju našle,kupile,i bome i dalje nije htjela ništa više....

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

Neposredna veza do poruke: 202
17.11.2015 8:39:10   
lidac0605
Jutro,cure user posted image

Vi se već napričale dok ja dođem user posted image ...a budna od 7 user posted image
Morala sam si prvo složit svoju mućkalicu za user posted image ...zgrijani Donat+prirodni sok od šljiva...sad čekam efekt user posted image i nalijevam kavu sad na sve to...
Perlice,vidim imaš super planove za Božić user posted image ...ja jedva čekam Božić ali iz jednog banalnog razloga-da smijem ustat iz kreveta user posted image
Noema,još niš od imena user posted image

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 203
17.11.2015 8:55:50   
perlica55
Noema, imam nekoliko imena za curku Vita, Tara, Liza,
MM je favorit Lila (brzo se izgovara, mislim da u Dalmaciji vele
za roza-ljubičastu boju-lila user posted image )
Kad je ugledamo, budemo konačno odlučili...
Trbuh nije jako velik, još uvijek sam na mojoj vagi 4 kg +...
A Beč nije na kraj svijeta user posted image
Danery user posted image za skromnu curku, samo da mi
svoju ne razmazimo...
Lidac još malo, bude i Božić stigao, obožavam taj dio godine...
Strah me samo kak ću preživjeti uz finu klopu tih dana user posted image

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 204
17.11.2015 9:05:48   
danery
perlice,lijepa su mi imena,al liza mi nekako baš naj od svih zvuči user posted image nekako retro,a kratko i slatko user posted image

lidač,jel brčka već u stomaku user posted image ajme,ti i tvoji kokteli,sreća pa ćeš ih se još malo riješiti user posted image

e sad o skromnosti pitanje:koliko je to dobro za djecu zapravo user posted image neka je moja takva,meni drago,al me bocnulo kad je rekla da ne moraabiti baš ta kiflica sa sličicom,dobra je i druga....veseli mene što se ona snađe i nađe zamjensko,slično...ali nekad si pomislim ako oko takvih malih stvari popusti,kako će se za veće izboriti kasnije?kako će joj to koristiti?
ja sam takva bila kao mala,i sad mi je dugo trebalo da se malo "ojačam",pa da mi nije sve kako drugi kažu....

bah....ode ja u filozofiju user posted image

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

Neposredna veza do poruke: 205
17.11.2015 9:34:07   
lidac0605
Obavila ja nešto user posted image user posted image ...morat ću krenut pit ovo svaki dan,do sad sam svaki drugi al već i to slabo djeluje...

Perlice,Vitaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image ,tak se trebao zvat moj junior da je bio cura,volim to ime user posted image

Danery...hmmm...meni je realno da su klinci skromni odnosno da su svjesni svojih mogućnosti tj.mogućnosti svojih roditelja,da ne traže nemoguće...pa makar to bila i obična kiflica...zakaj bi sad ona inzistirala baš na toj koje nema u dućanu i ne znam,natjerala te da obiđeš 3 dućana tražeć BAŠ tu kiflicu...
Možda sam i ja baba roga user posted image jer svojima nisam nikad ni dopustila takvo ponašanje pa makar bila u pitanju i obična žvaka...

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 206
17.11.2015 9:55:35   
hipo
Lidac, krevet je bas koma za probavu. Mene kosta i manjak vjezbanja. Jedem kombinacije koje bi u normalnih izazvale proljev, a kpd mene da bude normalna situacija.

Noema, mi smo tih njegovih 5 dana odlucili iskoristit tako da on ode na posao odradit par sati pa dodje doma ili neki dio posla odradi doma, a tog cemo se rezima drzat onda duze od tih 5 dana. Do posla ima autom 5-10 min pa ako mi je panika, brzo dodje.

Perlice, super za Bozic. Samo vi sad uzivajte i putujte, mi smo u drugom tromjesjecju bili na dva putovanja vani i to mi je jako drago.

Joj muska imena, dobro da smo dobili curu, oko muskog imena se nikad ne bi dogovorili.

Mama najslađe mišice
GRAF

Neposredna veza do poruke: 207
17.11.2015 9:59:29   
lidac0605
Hipo,jesi se uhodala,kak ide s dojenjem?
Meni neki dan krenuo kolostrum iz desne cice...to mi je prvi put u toliko trudnoća da mi se desilo još u trudnoći...

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 208
17.11.2015 10:54:28   
danery

IZVORNA PORUKA: lidac0605

Danery...hmmm...meni je realno da su klinci skromni odnosno da su svjesni svojih mogućnosti tj.mogućnosti svojih roditelja,da ne traže nemoguće...pa makar to bila i obična kiflica...zakaj bi sad ona inzistirala baš na toj koje nema u dućanu i ne znam,natjerala te da obiđeš 3 dućana tražeć BAŠ tu kiflicu...
Možda sam i ja baba roga user posted image jer svojima nisam nikad ni dopustila takvo ponašanje pa makar bila u pitanju i obična žvaka...

ma slažem se s tim,ali moja je inače takvo dijete da će se zadovoljiti ama baš svime zamjenskim,pa mi sad baš za taj prvi zub bilo žao da ne dobije što si je htjela,to je tolika sitnica bila da mi je teško palo kad je rekla može bilo koja....srećom billa nam je na 5 min od kuće,pa smo se prošetale to malo,ajme sreće i ponosa kad je kupila i sebi i prijateljima....

široke je ruke,kako se kaže,a takvi smo i u muževoj i u mojoj obitelji svi,pa onda nije ni čudo da je takva...

ali kad nemam novaca,onda kažem,i nije da ne zna prihvatiti i pričekati...bez problema smo u bilo kojoj trgovini i nema derlanja,bacanja i "jabitooooo"-kanja user posted image to +ladno ignoriram svakome,a ne svom djetetu....

mah,mene smekšali duphastoni,pa slinim za svašta user posted image

al sad će opet postanem baba jaga,rekao mi doc da ih više ne moram piti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

....mini gospa....

Neposredna veza do poruke: 209
17.11.2015 10:58:03   
danery
hipo,odlično ste se organizirali ti i tm user posted image

ja svog već vidim (opet) na bolovanjubar mjesec dana jer me čeka remont rane user posted image user posted image user posted image

perlice,meni u 12.mj.dolazi prijateljica iz njemačke,udala se nedavno pa nas zvala da dožemo k njima,uh,kako bi rado zdimila na koji dan,ali....bolje mir user posted image tako da će ona i njen muž k nama,pa malo u šetnju,a taman će dotad ukrasiti grad za božić,jedva čekam user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 210
17.11.2015 12:41:47   
lidac0605
kaj se buniš,Danery posle remonta buš ko da nisi rodila user posted image user posted image kad naprave estetiku ima da ti muž procvate user posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 211
17.11.2015 12:44:32   
hipo
Noema, pa svaki dan smo sve bolje i bolje s dojenjem. Sad se vec budi sama sto mi je super jer bi me umorilo psihicki svaki put ju razbudit da bi malo pojela i brze bolje opet zacorila pa opet ispocetka. Po noci stavljam alarm svaka tri sata, al zadnje dvije noci se sama probudi svakih sat ili dva.
Sad se ne da skinut sa sise. Neka samo ona meni papa.
Koji si tjedan Lidac? Mrni kplostrum krenuo polako od 16-17 tjedna, a zadnjih tjedana poludio pogotovo iz desne cice
Desna i sad bolje radi, pa lijevu moram motivirat . Dok se izdajam iz lijeve desna sama curi ko pipauser posted image pa metnem casicu ispod da popkulim i to, nema bacanja user posted image

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 212
17.11.2015 12:45:19   
danery
uff,ajd on,al što ću se prvo ja rascvast user posted image užas....

a kasnije će bit mic po mic,jaoj user posted image

....mini gospa....

Neposredna veza do poruke: 213
17.11.2015 12:48:03   
hipo
Sta se tice remonta, pred dvije godine nakon laparoskopije veki meni dr da cu morat uvijek na carski jer je namjestu di su drmnuli miom.maternica stanjena.
Ode dr iz sobe, a cimerica mi provali: Blago tvom muzu, rupa ce ti ostat malauser posted image user posted image user posted image

Ispricala sam to ovom svom, pa se odusevio mamlaz jedan.
user posted image user posted image user posted image

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 214
17.11.2015 12:51:34   
danery
user posted image user posted image user posted image jooooj božeeee....
moj je kad sam rodila doktorici prišapnuo da me pritegne,da ne ostane lufta....eto mu lufta kasnije po narudžbi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 215
17.11.2015 13:27:25   
lidac0605
ja ne znam kak bu to sad pri meni zgledalo nakon JOŠ jednog poroda user posted image ...mogo bu komot auto parkirat nutra user posted image user posted image

Al kad idem na preglede mi inače pišu vagina srednje prostrana,znači-moglo bi i gore user posted image user posted image

Hipo,sad smo preksutra 31 tjedan...još malo user posted image
da bar meni tak mlijeko curi kad rodim user posted image niko sretniji...

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 216
17.11.2015 13:34:46   
hipo
Danery za krepat user posted image mogo joj je rec promjer svog alata pa da te prekroji po mjeriuser posted image user posted image user posted image

Mama najslađe mišice
GRAF

Neposredna veza do poruke: 217
17.11.2015 21:35:22   
Kazimira
hej Hipo, zakaj si budila malu na papanje??? Jel' ti to neko savjetovao ili ?

Moj prvi sin kad smo došli iz bolnice 2 mj se budio jednom po noći i onda do 5 mj. je spavao cjele noći......kasnije se počeo buditi, ali to je priča za sebe.....uglavnom nikad ih nisam budila, jednom je odgulio tako mali 7 sti u komadu, smo sam provjeravala jel dišeuser posted image

....stigao nam Kaspi.....pa Vili....pa Bal.....

Where love is, no room is too small <3

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 218
17.11.2015 22:31:07   
noemaa
Aj, hipo, kazi... Vasi klinci spavali/spavaju tak mali!!! Sto bih ja onda bila dala da je moj odspavao dva sata u komadu nocu!!! A tek tri,cetiri... To se i sad ne dogada cesto. Ne treba mi nikakav alarm,vec me dobro izprogramirao za budnost.

Perlice, fora imena, i lila postaje in kako citam. Glavno da ih imate pa cete lako odluciti kad se rodi. Eto, sto su zenska imena! Toliko lijepih ima, na izvoz... A ajde se gombat s muskim imenima. E tko mi je krivuser posted image

Danery, neka je mala skromna. Bude se ona vec naucila borit za sebe kad bude trebalo. Vidi joj mamu, uostalom.user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 219
18.11.2015 8:41:00   
danery
juhuuu,gdje ste,pospanke user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 220
18.11.2015 8:44:08   
lidac0605
I ja sam morala budit svog M(koji se rodio sa 36+2) Za jest jer on bi spavao na okruglo,a naočigled mu se čulo kak mu krulji u trbuhu...a i u bolnici i patronažna su mi isto rekli da ga smijem pustit da spava maximalno 3 sata između obroka,da novorođenče(prvih mj.dana) ne smije više od toga spavat između obroka jer im pada šećer...

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 221
18.11.2015 9:15:26   
Kazimira
Koliko teorija oko svega.......ja osobno ne bum ni ovu bebu budila, kad bu gladna probuditi će se.....mada mislim da tako mali ni ne odgule baš puno više od 3 sata......po noći sigurno ne bum budilauser posted image
Zanimalo me....user posted image

Mene je patronažna s malim napala oko dojenja....ma daj molim te....papao na zahtjev i s vremenom je došlo do rutine....nametanje me izluđuje....a nitko baš ne misli na te bebe, i one su već ljudi koji će i iz trbuha izaći kad oni odluče (naravno pod uvijetom da su uredne trudnoće)

Nego, moj malac opet tempicu dobio i stalno smo skupa user posted image .....nikako na zelenu granu user posted image

....stigao nam Kaspi.....pa Vili....pa Bal.....

Where love is, no room is too small <3

Neposredna veza do poruke: 222
18.11.2015 16:39:29   
noemaa
Joj,lidac, i tvoj je bio spavac.user posted image ja si to ne mogu zamislit, zato razmisljam kao kazimira-ak po noci bude spavao 4sata u komadu nekim cudom,ne budem ga sigurno budila.user posted image naravno,ako vidim da bebac normalno raste,nema te sile.user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 223
18.11.2015 19:18:17   
Jupiter
Večer cure!
user posted image Ukratko..
Zadnjih dana sam prošla kroz razne šokove. U srijedu sam završila na hitnoj zbog krvarenja, vidjela se samo gv bez ploda, gin spominjao kiretazu. U petak se vidjela samo jedna jaaako mala točka od 2mm..krvarenje ne prestaje..U ponedjeljak mi ne daju jesti jer ako će me uspavati zbog kiretaze, ne smijem jesti. Odem na uzv, pomirila se i sa Bogom i sa sobom, A kad ono, tamo mrva od 6mm i srce lupa kao ludo!!! Krvarenje je zbog hematoma koji trenutno ne ugrožava mrvu ali moram strogo mirovati. U petak kontrola. Pustili me doma na moj nagovor, još uvijek malo krvavim ali manje..Još uvijek sam u šoku i ne mogu doći sebi..
Toliko toga u tako malo vremena...
Rijeka mi je javila da ne dolazim dok se hematom ne povuče.
Sad čekam petak i uzv..
Uglavnom, nikad do sada nisam mislila da ću biti svjedok ovakom čudu, jer baš takav osjećaj imam da nam se dogodio..
Na brzinu sam pročitala što pišete i vidim da je muka oko imena. :) Mi imamo po dva spremna i za uru i za dečka već od samog početka naše borbe. Bastian i Mihael, te Melani i Alison. :)
user posted image

.. na kraju sve ipak bude dobro, ako jos nije dobro nije kraj..

4×AIH, 3xIVF, 1xFET- Imamo plus, imamo srčeko..
15.07.2016. Stigla Leona user posted image

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 224
18.11.2015 19:31:50   
hipo
Lidac, isto su mi rekli. A kad je sisala tako bi se umorila da bi zaspala za 5 minuta. Tako da sam ju stalno morala budit, umivat vlaznom vaticom, skakljat isl.
Popravilo se od kad joj dodajem na spricu izdojeno. Vise pojede, i nakn dva dana takvog klopanja, sama se pocela budit.

Jupiter, ne mogu ni zamislit koliko si straha vidjela. Super za malo srce, nek samo kuca!
Cuvaj nam se, bit ce mrva ok!

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!