danery -> RE: Hej,stare trudilice, sadasnje trudnice 2014/2015 (17.11.2015 7:47:08)
|
hehe,klafrače [sm=smiley36.gif] ma ja se svako jutro tako dignem da otpratim moje,kad već rondaju i probude me,onda da ih lijepo izbacim van iz kuće i budem sigurna da se neće vratiti do popodne [sm=jezicek.gif] perlice,i tebe glava uhvatila [sm=smiley13.gif] mene je neki dan popodne sastavilo,baš sam bila komirana...al lupocet je donekle spasio stvar [sm=smiley1.gif] a za maro(je)-jučer kad sam išla kod fotografa sretnem mamu mog ex-vrtićarca maroja [sm=smiley1.gif] baš mi bilo simpatično [sm=smiley1.gif] popodne sam s malom išla u kupovinu za novčiće koje je dobila za zubić....ostala paf,,,,imala je ukupno na raspolaganju oko 100 kn u 3 kasice,ona uzela 10 kn i pita je li to dovoljno da kupi kroasanu chipicao,onu s malcima....velim ja da je,ali da može i nešto više kupiti,a ona meni:ne,ja bi samo to,dovoljno mi je,i za ivonu i šimuna ću kupiti... i na kraju nema u konzumu,nema na tisku,a ona kaže ma nema veze,uzet ću običnu.... srce mi se stislo,kud je tako skromna bila,tu još i nema veze jer nije našla željenu,reko' furaj u billu i kupi si što hoćeš... na kraju našle,kupile,i bome i dalje nije htjela ništa više....
|
|
|
|