bubulu -> RE: Jesenske bebice 2016 (5.5.2016 14:21:30)
|
helouu cure :) ... evo malo za promjenu i mene [sm=smiley36.gif] , nije me bilo, stalno nešto, a kad ništa onda jedem i spavam...čekam špotanciju od doktora [sm=smiley13.gif] mislim da sam jedno 3-4 kile dobila, samo tamanim i to slatko pogotovo me vuče, u stanju sam kutiju sladoleda sama pojest... sad se pokušavam kontrolirat ovaj zadnji tjedan jer bu ga herc strefil hehe I čekam pregled ko ozebli sunce, ovo je sad već stvarnooo dugo za čekat, 5 tjedana uff... al ajde onda bumo 17 tt pa se nadam da će vidjet spol da možemo put graza u šoping [sm=smiley1.gif] Svi mi govore da bu dečko, moj muž od početka govori da ima osjećaj da je dečko, ja stalno sanjam dečeca...čak noćas opet sanjala da mi je ginić reko da nosim dečka [sm=jezicek.gif]...pa eto nadam se onda da to nešto znaći, tolko svi trube o dečku da bi mi bil šok da mi veli da nosim curicu [sm=jezicek.gif] A vidim ovdje se sve jesenski dečki zaredali hehe Vepikica ja sam planirala kod Kosa na 4d sa 20 tt al sam čula da je 900 kn pregled? jel to istina? :( punooo
|
|
|
|