|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Jesenske bebice 2016
30.5.2016 23:20:37   
nymeria
A tajci kaj da ti velim... ledja konstantno... preko guzova danas prvi put u nogu odnosno prepone...

Mali sjedi na mjehuru i lopta se sa njim ko pravi.. i takko nam dani idu..

Mm- 81 g; normozoospermia
Ja - 85 anovulacija
23.10. 2015 biokemijska

27.09.2016 - mamin decko F

Cekati je tesko i dugo ali za najljepsi poklon vrijedi sacekati

(Odgovor članu Tajci66)
Neposredna veza do poruke: 551
30.5.2016 23:21:39   
nymeria
user posted image

user posted image Briciola - 08.09.
user posted image ertzui - 27.09. user posted image
user posted image nymeria - 29.09. user posted image
user posted image Tajci66 - 30.09. user posted image
user posted image aries - 17.10.user posted image
user posted image bubulu - 18.10. user posted image
user posted image mama m - 18.10.
user posted image Tea285 - 25.10 user posted image
user posted image ivanaflyc - 04.11.
user posted image vepikica - 11.11. user posted image
user posted image zelimobebu - 12.11.user posted image
user posted image Rotkvica - 18.11. user posted image

user posted image

Ja - 85 anovulacija
23.10. 2015 biokemijska

(Odgovor članu nymeria)
Neposredna veza do poruke: 552
30.5.2016 23:22:27   
nymeria
Naši pregledi user posted image

Tea285------------31.05.
Aries----------------06.06.
Zelimobebu------10.06.
Nymeria-----------10.6./13.6
Vepikica-----------14.06.
Ertzui----------------16.06
Bubulu-------------16.06.
Rotkvica-----------23.06.

user posted image

Ja - 85 anovulacija
23.10. 2015 biokemijska

(Odgovor članu nymeria)
Neposredna veza do poruke: 553
31.5.2016 16:02:33   
Rotkvica
Mi smo na dane, ali generalno smo ok. Bebolina se osjeti tu i tamo kako lagano škakljanje ili balončići tako da nemamo još jačih udaraca.
I dalje sam umorna... spava mi se preko dana, a noću loše spavam. Al barem rjeđe idem na WC, osobito noću.
Idem na vježbice za trudnice i to mi baš dobro dođe.user posted image

I to su uglavnom sve zanimljivosti iz našeg života. user posted image

Žabica 21.01.2010.
<3 11.2016.

(Odgovor članu nymeria)
Neposredna veza do poruke: 554
1.6.2016 12:16:37   
Kazimira
Pozdrav jesenskim mamama i bebama user posted image

Curke imam robice za novorodence, malo je vise za decka, mada je to sve nosila i moja curka.
Staviti cu sliku u album ako netko zeli.....samo bi platile postarinu ili bi napravili primopredaju!!!!
Nemam kud s robicom, ne da mi se skupljati......jedini uvijet je da se ta roba ponovno nekom pokloni (ako bude nosiva, naravno)😉

http://album.ringeraja.hr/index.php?page=album&ID=3756

< Poruku je uredio Kazimira -- 1.6.2016 12:21:48 >

....stigao nam Kaspi.....pa Vili....pa Bal.....

Where love is, no room is too small <3

(Odgovor članu Rotkvica)
Neposredna veza do poruke: 555
1.6.2016 13:42:03   
nymeria
Jako lijepa robica kazimira... ja se sve nes razmisljam... ako se niko vec nije izjasnio..

Ja - 85 anovulacija
23.10. 2015 biokemijska

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 556
1.6.2016 14:06:53   
Kazimira
Nije nitko....moze draga user posted image
Biti ce jos koja stvarcica sigurno.....za koji Dan bum svu robu preslozila .... napokon 😵👍

(Odgovor članu nymeria)
Neposredna veza do poruke: 557
1.6.2016 15:04:31   
Želimbebu
Hej curke! Mi i dalje guramo, jedva cekam pregled! Ledja me od spavanja ubijaju jer sam vecinom na lijevom boku, ja ili sam luda ili osjetim bebu pomalo, vise neznam jel su crijeva ili nisu...al ima vremena da se pravo javi, tek smo u 17.tjednu a gdje je jos do kraja..uf! Ako Bog da... inace, pocela sam plakat na na neke stvari na koje prije nisam! U svakom slucaju ok je sve.... :)

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 558
1.6.2016 20:09:31   
aries
Vecer.i mi se lupkamo uveliko.vec je postalo vidljivo i golim okom a tako mi je bilo i u 1.trudnoci...sljedeci tjedan pregled.upala dolje mi se konstantno craca,morat ce mi opet nesto dati.frka neka na poslu,malo oko bake i djeda ppa sam i ja nesto bezveze,nisam par noci lijepo spavala.veceras cu peglati dok ne crknem jer sam oprala svu ljetnu robicu od L pa se nadam da ce me to iscrpiti i da cu zaspati kao klada...a to za suze normalno..i ja sam osjetljivija nego inace...

10.04.2013. L -mamina proljetna princeza
03.10.2016. L -mamin jesenski princ

(Odgovor članu Želimbebu)
Neposredna veza do poruke: 559
1.6.2016 22:16:28   
nymeria
Vecer djevojke... joj bas se veselim tom lukpanju... ali kad mi nasjedne na mjehur gotova sam..

Uglavnom dani idu.. slj tjedan pretrage radim i uzv... i tako jako se veselim...

Kazimira onda dogovoreno? Ti si mi zg ili gdje? Ak si zg mozemo se i nac a ak ne prek pp dogovorimo sve..😙😙

Ja - 85 anovulacija
23.10. 2015 biokemijska

(Odgovor članu aries)
Neposredna veza do poruke: 560
1.6.2016 22:31:27   
Kazimira
Nymeira saljem pp user posted image 💌 saljem prvo zahtjev za prijateljstvo✋
Moze Zg!

< Poruku je uredio Kazimira -- 1.6.2016 22:41:23 >

(Odgovor članu nymeria)
Neposredna veza do poruke: 561
6.6.2016 11:28:37   
nymeria
Jesenske dobro jutro...

Pa di je zapelo... gdje ste svr... eto meni bio naporan vikend... danas laganini samo... jos da muza otjeram na posao i uzivancija.. u petak nam je uzv... za vikend svadba... a u pon kontrola... bjt ce i ovo zanimljiv vikend... a bome i cijeli tjedan...

Sutra je dan pekmeza od jagoda... bas se veselim...

Ja - 85 anovulacija
23.10. 2015 biokemijska

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 562
6.6.2016 12:53:12   
Rotkvica
Ćao trudne ženice
Baš danas osjećam kao da je prvi dan mog porodiljnog dopusta. Do sada sam stalno letila na sve strane, a danas sam prvi put baš onako po svome guštu otišla do grada na pazar, kupila trešnje, sjela sa kumom trudnicom na kavu i s njom učinila đir po gradu... I baš sam guštala.
Tim više što mi ni jednom nije zazvonio poslovni mobitel do sada user posted image

Plus stigao mi je trudnički jednodjelni kostim i jaaako sam zadovolja krojem i udobnošću, a i cijena je ok (http://hr.nextdirect.com/en/g87112s2).

Bebica je nadam se dobro. Tu i tamo je baš dobro osjetim, inače tek kako balončiće.

Čuvajte se i puse

Žabica 21.01.2010.
<3 11.2016.

(Odgovor članu nymeria)
Neposredna veza do poruke: 563
6.6.2016 20:17:36   
aries
Meni danas jedan od onih kad je bolje da nisam ni ustala...trebala na pregled,moje dokt nema,hajd sutra cu,stigla sam na posao bez kasnjenja.saznam da je jedan fin momak koji se zeni sljedecu subotu dobio itkaz pa mi ga zao...na poslu malo nesto rucala,jedva cekala kuci,gladna i umorna,zaustavila me policija radi istog prekrsaja koji je mm imao prije mjesec,aaaahhhh...i tako sam se onda kad sam dosla kuci bacila na pospremanje sa svojom princezom da bar dio te neg.energije ispusem.inace sve 5user posted image ovo me vrijeme izludjuje,cas sunce,cas pljusak.jucer me sve nesto rastezalo zatezalo,ali sve u granicama.pozz

(Odgovor članu Rotkvica)
Neposredna veza do poruke: 564
6.6.2016 21:39:37   
vepikica
Hoj zenske... mi smo stalno u nekakvom 'poslu'. Uglavnom smo vani cijele dane. Narocito kad pljusti. Cim mali skuzi kisu ooooodmah moramo van. Tako da...skacemo po lokvama i blatu pa se susimo pa opet sve ispocetka hahaha...
Inace se super osjecam 😊 malo me nesto ulovio strah od craskog (buduci da vec znam da cu morati na carski)... nekako mi nepoznata situacija pa strah od toga...
Al dobro je 😊😊
Mazite trbuscice 😘

(Odgovor članu aries)
Neposredna veza do poruke: 565
7.6.2016 10:21:26   
Tajci66
Bok curke user posted image
Mi smo super, lupkamo na veliko. Bas sam zivahna curica, hvala Bogu.
Jcr smo kupili prvi bodic i rastopili se user posted image
Meni je cikend isto bio naporan, imali smo svadbu, ovu sub smo krsni kumovi, a 17 jos jedna svadba i 4.8. jos jedna, uh user posted image
Jel idete sve na more ili?
Di nam je Bubulu nestala i ostale cure user posted image

(Odgovor članu vepikica)
Neposredna veza do poruke: 566
7.6.2016 10:36:49   
bubulu
helouuu evo me, evo me hehe
Ma ja lunjam, pa odmaram, pa lunjam, pa odmaram hehe i tak u krug...
Bili smo jučer na 4d uzv i potvrđena nam je curica, tak da stiže jedna jako sramežljiva zdrava curka user posted image , baš sam sretna... Cijeli uzv se skrivala, sklupčala se u loptu,uprla nogicama u mene i s obje ruke pokrila lice..kolko got da smo pokušavali ju u drugu pozu ubacit nismo uspjeli, čak je doktor mene s leđa na bok selio nebi li se okrenula malo ništa nije palilo heheh, eto imamo videa i slikice al nigdje lica user posted image ... Reko je moj muž pa neka, neka ste vi meni dobro i zdrave, a curicu svoju ću vidjet za par mjeseci pa ćemo se slikat do besvjest user posted image ..i ima potpuno pravo. Posteljica je i dalje sprijeda, po uzv smo tjedan dana veći i malecka ima 461 gram user posted image
U međuvremenu smo kupili i kolica i sad nam još takoreći fale samo kinderbet, komoda, nešto robe i sitnice :) ...
tajci, ja nejdem na more, taman je maćeha od muža prije 2 tjedna prodala apartman user posted image , a ne plaća nam se smještaj sad kad imamo drugih i važnijih izdataka...
Imate pozdrave od moje ribice koja lupka mamu , a ja sad idem malo čistit dok još imam snage...ubi me ovo vrijeme ovaj tjedan, samo mi se okice sklapaju user posted image
user posted image

(Odgovor članu Tajci66)
Neposredna veza do poruke: 567
7.6.2016 10:41:26   
bubulu
e cure, jel planira koja rodit na sv duhu?
Idemo sutra na tečaj u dom zdravlja a čula sam da na sv duhu ne priznaju te tečajeve za tatu na porodu nego da mora bit isključivo njihov tečaj... a glupo mi je plaćat 400 kn za to ak mogu besplatno obavit...a i na sv duhu je trenutno prvi slobodan termin za tečaj tek krajem 9 mj, to mi je kasno...

(Odgovor članu bubulu)
Neposredna veza do poruke: 568
7.6.2016 11:47:07   
Tajci66
Bubulu bas lijepo da je sve ok i da uzivas. Ni nama se nasa curica nije htjela pokazat, isto mi je posteljica naprijed i bas se zgurala uz posteljicu j nismo ju mogli vidit.
Ja planiram na Sv. Duhu i iskreno nisam cula to da ne priznaju tecajeve iz doma zdravlja. Ja idem sljedeci tjedan

(Odgovor članu bubulu)
Neposredna veza do poruke: 569
7.6.2016 11:55:00   
aries
Dan.evo i nas s novostima s pregleda.definitivno je pisulinac,vidjela sam svojim ocimauser posted image 550gr,22tj.+1 po ZM,+3 po velicini...mama prasica dobila 5kg pa ce ovaj mjesec paziti.posteljica naprijed,nadam se da nece to stvarati probleme.upala koju imam je jaka,dobila vaginalete a mm tablete i bez diranja do daljnjeguser posted image eto,toliko od nas,cmok

(Odgovor članu Tajci66)
Neposredna veza do poruke: 570
7.6.2016 13:48:43   
katy1503

IZVORNA PORUKA: bubulu
e cure, jel planira koja rodit na sv duhu?
Idemo sutra na tečaj u dom zdravlja a čula sam da na sv duhu ne priznaju te tečajeve za tatu na porodu nego da mora bit isključivo njihov tečaj... a glupo mi je plaćat 400 kn za to ak mogu besplatno obavit...a i na sv duhu je trenutno prvi slobodan termin za tečaj tek krajem 9 mj, to mi je kasno...

Bok, upadam ja sa Jesenskih beba 2015 :)
ja sam rodila prosle godine u09 mjesecu na sv.Duhu, muz je bio uz mene, na kraju me nisu ni trazili potvrdu ali može i ta iz dom zdravlja.. ja sam imala namjeru da odem na tecaj na sv.duhu al na to se mora prijaviti bar 5 mjeseci prije termina sto meni nema smisla ...
Sretno!!!!

Katja - 27.09.2015
Lukas - 11.03.2019
Lea- 17.03.2021

(Odgovor članu bubulu)
Neposredna veza do poruke: 571
7.6.2016 14:08:13   
bubulu
uuu katy hvala...ma svatko priča svoje, zato i pitam...mislim bolje da imamo ikakav papir nego nikakav, ak ga nebudu pustili, skupljam noge i pravac vinogradska user posted image user posted image
Tajci eto, naše curke ko da se znaju pa se dogovorile hahaha :)
Aries, bravo za pišulinca, nek se nastavi sve tako po ps-u , jedino nek beštije što prije odlepršaju od vas...ah čuj, nekak bute se strpili, malo se popikajte izdaleka user posted image ,pogledom user posted image

(Odgovor članu katy1503)
Neposredna veza do poruke: 572
7.6.2016 17:14:33   
vepikica
Bubulu... ja sam rodila na sv duhu prije nesto manje od 2 godine i doduse imali smo njihov tecaj ali ne vidim razlog zasto nebi pustili muza i sa nekim drugim tecajem narocito zato sto se njihov tecaj ne placa...
Dosta su oni otvoreni prema tome... 😊😊

(Odgovor članu bubulu)
Neposredna veza do poruke: 573
8.6.2016 12:27:26   
Želimbebu
Pozz trudnice user posted image mi se javljamo da vam kazemo da nam je drago jer sve uzivate u trudnoci i da su deckici i curice dobro! user posted image nas dvoje napredujemo,nadam se da cemo u petak uspjet vidjet sta nosim,tata nam je kupio kadicu vec,prica sa pupicom,mi se lupkamo i uzivam u tom osjecaju :) neki dan me stidna kost tako zabolila da niz stepenice nisam mogla sici,al smo sutra dan bili ko novi,povracanje mi naleti svakih par dana,ugl dobro je! user posted image

(Odgovor članu vepikica)
Neposredna veza do poruke: 574
8.6.2016 13:44:39   
nymeria
Aries kad je sljedeci pregled da te pisem...

Tea nadam se da je sve ok.. javi sta ima i kad je sljedeci pregled...

Ja - 85 anovulacija
23.10. 2015 biokemijska

(Odgovor članu Želimbebu)
Neposredna veza do poruke: 575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pušenje tijekom trudnoće.
пеперутка16

Zanima me kakva su iskustva PUŠAČA na ovu temu, da li još uvijek puše, jer znam da nepušači jako oštro reagiraju i ne razumiju želju za tom praznom cigarom.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!