Rotkvica -> RE: Jesenske bebice 2016 (30.6.2016 22:28:01)
|
ertzui, može se to. Prijateljica mi tako živi već godinama, dijete preko oca osigurano, a ko fol žive na različitim adresama. Samo eto, čisto da znaš da ti te makinacije kompliciraju život jer uvijek trebaš neku dodatnu ekstra potvrdu (kod upisa u jaslice, vrtić, školu...). Hormoni, hahah, da vam pričam o hormonima? [sm=smiley36.gif] Pa ja nisam normalna više. Dominantno sam ljuta i živčana, a povremeno tužna. Kad sam bila sretna na sjećam se. Jadni moji ukućani. Za malu imam tako malo strpljenja da je to strašno. Nekako se uspjevam skulirat, al mislim da joj je koma s ludom majkom. Jadna moja Bumbica [sm=smiley13.gif] Mi se upravo pripremamo za pituravanje stana sad dok još možemo jer kad se bebuška rodi teško da ćemo moći išta bar godinu dvije, a prva je cura već "dotjerala" zidove. Pa me muka hvata od toga. Pa pralelno s tim nam dolaze u kuću koju iznajmljujemo prvi gosti pa treba i tamo sve urediti detaljno počistiti, oprati, pa me i od toga hvata muka. Jedino mi je lijepo da je ljeto pa ćemo svo troje sada biti više zajedno. Ajme malo sam vas ugnjavila. [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|