bubulu -> RE: Jesenske bebice 2016 (10.8.2016 9:47:25)
|
Hej ženske Ja cijeli tjedan radim s mužem, još mi je i šogor svog psa ostavio na čuvanju pa tak imam doma svojeg, njegovog i svoju macu, pa ne stignem ništa...sutra ću malo lakše nadam se jer idem u TA na pregled ujutro i nejdem na poso. Nadam se da nebum dugo čekala tamo da stignem i doma nešto napravit i odmorit malo pošto ovih dana ne stignem...a onda kad pesica ode s čuvanja kreće dalje maljanje, šoping i pripreme,pranje svega,peglanje uf uf uf ... Htjela bi i ja imat sve spremno najjjjkasnije do sredine 9 mj...a vrijeme mi leti ko mutavo... U ponedjeljak sam nosila urin za urinokulturu, malo me strah nalaza, a nadam se da bu sve ok... Vepikica ja ti želim brz i lagan oporavak od carskog kad već eto moraš na carski...a nama želim porode ko iz snova...tremica i frkica me malo lovi moram priznat...ne znam kaj me čeka pa samo mantram u glavi, nadam se i molim Bogu da dobijem epiduralnu [sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif]... Ja ću na Sv Duh i muž ide sa mnom, nadamo se najboljem [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|