bubulu -> RE: Jesenske bebice 2016 (30.8.2016 11:02:49)
|
Hej cure, Briciola, odličan porod, čestitam još jednom [sm=bravo.gif] Ja sam jučer bila na zadnjem pregledu kod svog ginekologa, uzeo mi je bris koji sam danas nosila u baruna filipovića. Kak on kaže klinac je dobro, glavicom je dolje i svi protoci i sve štima... Zatvorena jesam ali omekšana hihi, tak da i to je ok... Reko mi je ne više ležat na lijevom boku nego na desnom i na leđima, pa se sad patim ... Opčenito se noću jako patim što zbog stalnih pišanja što zbog toh kaj me ubijaju bokovi i noge od tog roštiljanja, sve me boli već polako i baš mi postaje teško... Tlak mi je ok, i kile su ok sad sam na 68 tj + 14 kila od početka. Danas smo 33 tt [sm=nosecka.gif]... Curku nam je procjenio na 1775g i činilo mi se malo pa sam ga pitala jel to ok, pa on kaže da je da je bliže donjoj granici ali da je i dalje u granicama normale i da je to u redu i da tek sad kreće debljanje, ne znam, valjda je ok nebi se htjela procjenama opterečivat a opet kopka me... Dobila sam uputnicu da preglede dalje u bolnici... Mislim da sam vam sve natipkala [sm=smiley36.gif] Nymeria sretno, bit će sve to super, nekad ga ipak i doktori malo pretjeruju... Ja imam 28 godina, al začas ću puhati 29 svjećica...
|
|
|
|