bubulu -> RE: Jesenske bebice 2016 (15.9.2016 20:01:44)
|
Bok cure... Mare cestike od [sm=smiley27.gif] , brz oporavak i uzivaj s misekom [sm=bravo.gif] Cure nisam se javljala,prvo guzva i svasta nesto radila i pripremala a onda u pon rano ujutro zavrsila na hitnoj sa kontrakcijama svakih 5 min, nisu bile bolne ali su me otvorile 3-4 cm, zadrzali me cijeli dan do navecer u predradaoni, al fala Bogu sve se malo smirilo pa su me poslali na odjel, drugi dan su me opet pregledali i posto su se trudovi smirili i nisu me dalje otvarali pustili su me doma na mirovanje... Jako sam se splasila [sm=smiley13.gif] jer sam 35 tt, kazu nebi zaustavljali porod ali bolje izdrzat jos 2 tjedna jer bi se ona vodila ko nedonosce... a i procjenili su mi ju na 2100g ... malecka mi je jos, neka se jos deblja u busi [sm=smiley27.gif]... Tak da evo, lezim, mirujem, pijem puno magnezija i nadam se izdurat dalekooo hihi... Vidim pisale ste o robici za izlazak...ja jos nisam kupila, al smo jos prije nasli kaj cemo pa ce muz skoknut kupit skoro... obuci cu joj dugi bodic,haljinicu s dugim rukavima u kompletu sa hlacicama koje imaju nogavice, kapicu na glavu i uzet dekicu za pokrit u AS [sm=smiley1.gif] Rotkvica ja zamrzavam...kad kuham neki saft il nesto tog tipa za rucak skuham pun lonac pa kaj ostane smrznem, tak i ostalo...imam zalihe bolonjeza,punjene paprike, njoka,safta, buče u umaku i knedli sa sljivama hihi... mama je isto rekla da ce mi napravit fasirance i cufte i jos par paketa knedli i njoka
|
|
|
|