bubulu -> RE: Jesenske bebice 2016 (11.11.2016 11:22:28)
|
Hej cure Kikirikic cestitam ti na maloj curici, odlicno da je porod brzo prosao i da je sve ok, sad se mazite i brz oporavak i uhodavanje ti zelim [sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif] Mi smo dobro, uhvatili za sada samo neki poluritam [sm=smiley1.gif],taman pomislim ooo dobro je pa me zezne... Vepikica i mi uz wayu jos uvijek stenjemo i rezimo hahah, nisu to grcevi nego gdica tisce ocito i njurga furt nekaj haha... Trenutno nam je max da 3, 3 i pol sati odvali onaj prvi san a onda ja ne pamtim i ne gledam jer ju prebacim k sebi u krevet i na svaki kme joj samo tutnem sisu u usta i nastavim spavat [sm=smiley36.gif], nemajka sam skroz, treba mi sna i nocu nemam snage ni dizat ju da podrigne ni nis...tak da smo malo pobljucani i smrdljivi do jutra al bar kolko tolko funkcioniram... evo tek sad mi je zaspala... mene najvise muci to kaj nemrem prek dana zaspat a ona kad je budna bi se samo nosila il nacicavala svakih 15 min pa nemamo nikakv red sto se tice hranjenja nego je to non stop... sad sam rekla da cu probat bar da hranjenje preko dana bude svaka 2,3 sata a u meduvremenu cu probat ju nosat i zabavljat a ne odma sisu u usta za mir u kuci hahaha...eto, sretno mi i da mi kicma ne otpadne iako sam vec ko upitnik [sm=jezicek.gif]... Kak vi cure? Jel to samo ja u malom neredu ili ni vi jos nemate neki red i ritam?
|
|
|
|