noemaa -> RE: Proljetne mame 2016. (27.9.2016 21:48:10)
|
eto, J je bolje, injekcije pomažu. još sutra pa budemo vidjeli što će nam reći. najgore je kad vadi krv, iz vene mu vade ko i velikima... užas... as, završili na hitnoj jer nije spavao, plakao je od bola i bio je nikakav, dahtao ko pas, grozno... danery, slažem se s as, gospici lijepo reći - kad spavaš kod bake, prije toliko i toliko sati, mir. i zaključaj vrata pa će biti mir. [sm=smiley1.gif] a to za usisavanje, ma ne, mogu ja njega usisavat, naučila se već, ali nije bilo čega za usisavat, niš nije izlazilo, a stalno se čulo da je krcato. [sm=hudicek1.gif] veliki zna imati laringitis, a i upalu uha je jednom imao. sve me strah kako će to ići u krug, kad veliki pobere u vrtiću i onda doma pokupi manji... [sm=smiley13.gif] subby, povlači li se to rozilo ili? ja gđu [sm=hudicek1.gif] nisam još dobila i baš sam hepi, samo nek potraje... [sm=smiley1.gif] dogovorila sam se s G za spiralu, al sve si još kontam da ću malo odgoditi jer koliko se mm i ja družimo, i nije nam tako skoro potrebna. [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] cure, je li kod vas po tom pitanju stanje bolje? mi budemo umorni na kraju dana da nam je fino zavalit se na kauč, malo poprčati, prolistati knjigu i na spavanac...
|
|
|
|