noemaa -> RE: Proljetne mame 2016. (13.11.2016 21:56:04)
|
moj gospon počeo sjediti. onako, sjedne, par sekundica, zanjiše se i ljosne. [sm=smiley36.gif] ali uživa li ga, uživa. [sm=jezicek.gif] kašicu još ne želi. ok., budemo probali za par dana ponovno. subby, sretan ti roćkas! [sm=rozica.gif][sm=darilo.gif] danery, snjeguljice, baš vam zavidim kad tako kažete da su vam djeca kod bake i djeda. [sm=smiley1.gif] mi to, nažalost, ne možemo i nećemo moći. čak mi i nije toliko zbog sebe, jer već sam se naučila da smo mm i ja u svemu sami (štose toga tiče), nego zbog njih. jer neće doživjeti te čari. ja sam imala baku i djeda 300km od kuće i bio mi je gušt ići k njima na praznike, bez roditelja, samo sa sekama... mislim da je to neprocjenjivo i prelijepo za klince. pa taman da su i 5 min autom udaljeni... [sm=smiley19.gif] no dobro, svako ima/nema nešto u životu... as, dakle i vi se vozikate i vani ste. i mi smo stalno vani, ali mi se nosimo poput subby. sad uskoro ću ga probati staviti u kolica u polu/sjedeći, vidjet ćemo kako će reagirati... danas je bilo hladno, ubundali se kapicom i zimskom jaknicom i šetnjica. baš se nadisao zraka i poslije spavao ko top... [sm=smiley1.gif] a ja uspjela otići i sama u shopping. [sm=bravo.gif] rekla sam mm-u da sat i pol želim samaaaaaaaaaa. on me gleda: pa šta nisi bila jučer? hm, da, sa starijim klincem - to se nikkao ne računa. [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
|
|
|
|