RE: Proljetne mame 2016. (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Novorođenče, beba

Poruka

as1403 -> RE: Proljetne mame 2016. (30.11.2016 12:03:19)

Da snjeguljo sa zakasnjenjem sretan rodjendan..
A drzanje da sam kao kad sam bila mlada i nisam hahahah

Snjeguljica_83 -> RE: Proljetne mame 2016. (30.11.2016 14:39:41)

Mene je muž neki dan masirao nakon druženja.[sm=smiley9.gif] Skoro pa mi je to bilo draže.[sm=jezicek.gif] mogao bi me češće masirati, baš je divnopooooooooo............[sm=smiley1.gif]

noemaa -> RE: Proljetne mame 2016. (30.11.2016 14:53:54)

evo ga, našla ključeve jer sam doslovno isprevrnula stan. tako da je dnevni bar generalku usput dobio. [sm=smiley36.gif] što znači, kad vam se ne čisti, a trebale biste, nek vam netko nešto vrijedno zagubi i eto ga!!! [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

snjeguljice, opaaaa, druženje plus masaža!!! ma di ćeš bolje!!! [sm=love.gif][sm=smiley9.gif]

as, jeste se nauživali na suncu?

subby, koliko ti malac ima kg? pitam zbog nošenja... mi taman počeli sjediti u kolicima pa se od neki dan više ne nosimo u šetnji, već vozimo... taman se posložilo jer mi je počeo biti ful težak. imat će oko 8 kg...

danery, super kombinacija, sunce i plivanje! [sm=bravo.gif]

snjeguljice, ma moj je svakakv, baš ko što danery kaže. nekad je super po noći, pa se gotovo i ja naspavam[sm=jezicek.gif], anekad je [sm=hudicek1.gif] evo već dvije-tri noći za redom ne cica toliko (možda 2-3 put noću), ali se svako malo budi - nešto ga smeta - ja opet brijem zubići - i nikkao se namjestiti, nego tek dok se ja legnem u polusjedeći položaj i onda on meni na prsa. i tako spavamo... dok on fuuul ne utone u san. onda ga mic po mic stavim do sebe. i onda za sat vremena cc. opet... možeš misliti koje je to spavanje za mene... [sm=smiley21.gif] ali dobro, zaista se ne pilam jer sve mi je bolje, samo da nije plač zbog bolesti noću... ono mi je mučno. šetanje, hodanje, nosanje, plakanje, njegove patnje itdd... uffff.... ovo sad je mačji kašalj. nadoknadim mrvicu po danu, tj.. za vrijeme prvog jutarnjeg spavanja legnem s njim...

as1403 -> RE: Proljetne mame 2016. (30.11.2016 20:40:40)

Evo mene opet..
Moji spavaju ja sam se izvalila ispred tv-a smazala kolac i uzivam hahah. Koliko god ih volim lijepo je i kada spavaju hahah..

Snjeguljo masaza najbolja je kada se sjeti sam od sebe hahaa

Subby super da si uspjela meditirati..

Danas sam odlucila poslije nove godine i ja se vracam na svoj orbitrek....

Danery kako je E bilo na plivanju?

Noema ma vjeruj da su mi oni i mirniji i zadovoljniji kada izadjemo vani pa pola sata pola sata cini mi da bolje spavaju i po kisi i buri svejedno nam je..ma i snijeg kada bi pao mi bi bili prvi haha
Super da se sada J zeli voziti u kolicima..

Sta vi radite? Kako su nam Ivchy i pchelitza ne javljaju se vise...

Snjeguljica_83 -> RE: Proljetne mame 2016. (1.12.2016 8:57:48)

Subby meditira, As ce na orbitrek, a i ja sam odlučila bas jučer da kad prestanem dojiti, idem ma opaku dijetu i vjezbanje.
Oko struka me bas ima, stanem samo u tajice i trenerku. Nekako cu izgurati radi malog, ali ne mogu ovo podnijeti..[sm=hudicek1.gif]

danery -> RE: Proljetne mame 2016. (1.12.2016 11:02:52)

ola....
kod nas bila fešta noćas-SAMO 6 dizanja,a jedno samo za klopu [sm=hudicek1.gif] ostalo se gospildi nije spavalo,klepeće ona u krevetu ko navijena [sm=hudicek1.gif]
ja pospana,procurila,obje nervozne za pop...,ona se sat i pol derala i kmezila,ne bi ovo,ne bi ono....zaspat jok,a klanja se....bah...baš mi nije neki dan....
sad da legnem spavat,ne isplati mi se....zjalim u tv ko sova i malo tu...

as1403 -> RE: Proljetne mame 2016. (1.12.2016 15:12:32)

DD
Moji spavaju ja sam se smjestila i pijem nes i gledam tv, prije sam jedan kolac smazala haha
Ma snjeguljo mogle smo mi zajedno s klincima na trcanjr u proljece hahaha
Danrey da joj nije sto si procurila hmmm jer meno I malo poludi s dojenjem kada dobijem... nadam se da ce biti bolje...
Noema subby sta vi radite?

noemaa -> RE: Proljetne mame 2016. (1.12.2016 21:39:33)

IZVORNA PORUKA: Snjeguljica_83

a i ja sam odlučila bas jučer da kad prestanem dojiti, idem ma opaku dijetu i vjezbanje

ne misliš da ćeš do onda i zaboraviti ovu odluku?[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

noemaa -> RE: Proljetne mame 2016. (1.12.2016 21:44:55)

danery, i mi imali sličnu noć po broju buđenja i ne-cicanja.samo što kod mojeg pali onaj položaj na prsa. tako da sam ja poluprosjedila polovicu noći, ako ne i više... evo i sad... već se dvaput probudio od 19h. [sm=zmeden.gif] danas sam mu dala opet i homeopatiju za zubiće, ali bo... ipak se probudio... [sm=zmeden.gif]

as
, i mi smo svaki dan vani, pa taman da je kiša i bura. bar malo, ali vani smo. danas smo uživali sat i pol, na kraju je i zaspao, pa taman kad smo došli doma, ostavih ga u kolicima, a ja išla počistiti pesekovu kućicu. [sm=smiley36.gif]dobila novu posteljinu, gospa će uživati večeras [sm=kuza.gif][sm=zz_dance.gif]

snjeguljice, opusti se, rodila se već drugo, i to nije prošlo ni pola godine... ajde, polako, sve će doći na svoje, a ako i ne dođe baš... ma najvažnije da smo zdrave!!! [sm=smiley1.gif]

CURE KOJE IMATE VELIKE KLINCE, ŽALE LI VAM SE KAD NA BOLOVE U NOGAMA PREDVEČER ILI TIJEKOMNOĆI? MOJ U ZADNJE VRIJEME SE ČESTO ŽALI NA BOLOVE.... KAD MU IH MASIRAMO, BUDE MU LAKŠE, NO JEDNU VEČER SMO MU DAli neofen... ne vičem, nego sam zezla sa slovima, ne da mi se sad ispravljat[sm=smiley2.gif]

Snjeguljica_83 -> RE: Proljetne mame 2016. (2.12.2016 8:27:02)

IZVORNA PORUKA: noemaa

a i ja sam odlučila bas jučer da kad prestanem dojiti, idem ma opaku dijetu i vjezbanje

ne misliš da ćeš do onda i zaboraviti ovu odluku?[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

A neeeeeee, tu je moj struk da me podsjeća SVAKI DAN....[sm=smiley36.gif]

Snjeguljica_83 -> RE: Proljetne mame 2016. (2.12.2016 8:34:24)

Noema, moja se nikad nije.žalila na takvo sto...
Moja se žali da je boli trbuh. Jede kao vrabac, uzas.[sm=smiley13.gif] Mislim da cu kupiti neki B kompleks.
A ja sam mislila da si stavila caps lock tako da lakše vidimo pitanje...[sm=jezicek.gif]

Sutra je veliki dan. Krećemo s jabukom! Svi smo kući pa ćemo to zajedno proživjeti i zabilježiti slikom![sm=bravo.gif]

danery -> RE: Proljetne mame 2016. (2.12.2016 10:04:28)

ola....
moja persida dreči,kalanja se,a neće zaspat...
noemaa,to im je od rasta,moja se tako žalila,a evo i mala susjedica se noću budi i plače da ju nogice bole....proći će....

subby -> RE: Proljetne mame 2016. (2.12.2016 21:54:44)

Haha moj ima preko osam i pol kila, ali ga nosim i dalje. Ja imam klokanicu pa sam skuzila da je najvaznije kako se podesi i kad ju dobro podesim ni ne osjetim ga. Ma sad nam je super, dobro mu dodje zrak svjezi. Imamo u petak pregled U5 se zove pa cemo tocno vidjeti koliko kila ima.

Ajme danas se mali okrece ma stomak citav dan. Gdje god da ga stavimo eto ti niega na stomak haha. No, samo se jednom vratio na ledja sam, mislim da cu malo vjezbati to da lakse izvede taj pokret.

E mi imamo super dogovor. Stavim ga na njegovu strunjacu da se igra, ja stavim svoju pored i vjezbam yogu. Funkcionira diiivno! Ajme kako sam sretna haha! Bas nam je lijepo :)

S obzirom da sjedenju prethodi rolanje s jedne na drugu stranu, sad cu poceti s laganim vjezbicama da polako upoznaje i uscaja pokrete kukovima i zdjelicom, da ih postane svjestan pa ce ih brze i lakse koristiti pa ce i sam doci do toga da sjedne. Jos nismo krenuli s dohranim, to kad sjedne. Za sada je sve super i uzivamo, svi zadovoljni.

As kakve ti to kolace stalno jedes? [sm=smiley36.gif]

Snjeguljica_83 -> RE: Proljetne mame 2016. (3.12.2016 8:42:31)

Jutro!

Subby, bas mi je drago sto si sretna,[sm=smiley1.gif] uspjela si vježbati jogu uz malog bez problema. Ma super!

Malac ti ima preko osam i po kg, fino!

Jesam te dobro shvatila da ćeš krenuti s dohranom kad samostalno sjedne ili?[sm=zmeden.gif]

Cure moje, nazire nam se prvi zubic! Donja jedinica! Onako u desnima se vidi zarez mesa, zub samo sto ne proviri![sm=bravo.gif]

Ne sjećam se, imaju li vaši zubice? Danery, tvoja je najstarija....[sm=zmeden.gif]

Jučer me gricnui tri puta! Malo sam dreknila ne! Sto ce tek biti kad zubi dođu!?

Sinoć san mu dala rizine pahuljice, malac je gustao kao veliki. E sad, možda su ga mučili zubi pa se budio češće, premda nije bio placljiv, no noćas se budio svaka dva sata. Vratio se u svoju normalu. Ja naspavana! Mislim, dala sam mu malo rizinih, nije to ne znam koja kolicina.... Vodu ne želi, skuzio kako je vratiti van, dok šok od suhih šljiva smaze s gustom i bez problema.

Okreće se sve češće na trbuh...

Ajde cure, sto vam bebe znaju novo raditi, pohvalite se malo...[sm=smiley1.gif]

Snjeguljica_83 -> RE: Proljetne mame 2016. (3.12.2016 8:54:10)

[img]http://www.4smileys.com/smileys/family-smileys/baby_smiley11.gif[/img]NAŠE BEBE[img]http://www.4smileys.com/smileys/family-smileys/baby_smiley11.gif[/img]

[img]http://www.4smileys.com/smileys/family-smileys/mother_and_baby.gif[/img]ivchy81 - Tia 8.4.2016.[sm=zz_wub.gif]

[img]http://www.4smileys.com/smileys/family-smileys/mother_and_baby.gif[/img]danery - Hana 13.4.2016.[sm=zz_wub.gif]

[img]http://www.4smileys.com/smileys/family-smileys/mother_and_baby.gif[/img]subby - Louis 18.5.2016.[sm=zz_skip.gif]

[img]http://www.4smileys.com/smileys/family-smileys/mother_and_baby.gif[/img]Pchelitza - Helena 12.5.2016.[sm=zz_wub.gif]

[img]http://www.4smileys.com/smileys/family-smileys/mother_and_baby.gif[/img]noemaa - Jona 19.5.2016.[sm=zz_skip.gif]

[img]http://www.4smileys.com/smileys/family-smileys/mother_and_baby.gif[/img]as1403 - Ilan 30.5.2016.[sm=zz_skip.gif]

[img]http://www.4smileys.com/smileys/family-smileys/mother_and_baby.gif[/img]Snjeguljica_83 - Noel 20.6.2016.[sm=zz_skip.gif]

as1403 -> RE: Proljetne mame 2016. (3.12.2016 15:35:14)

Dan
Moji evo spavaju...
Subby nisam niti ja skuzila jos mu ne dajes jesti nista drugo osim cice?
Moj sve vise sjedi i to je jako stabilan.. vrti se na sve strane, vuce se po podu kao crvic i tako.. u pon nam je sistemtski cijepljenje.. ovo sada ide sada u jednu opet nogicu ili u obje?
Javim za kilazu i ostalo, meni on djeluje tako veliki s 3 mj je imao 7800 mislim da sad ima preko 9 kg neznam..
snjeguljo i mi cemo rizine probati od ponedjeljka..super da je bolje spavao..
noema kako ste vi? Danery kakva je noc bila?
moj vodu isto kako.kada nekad pljune nekad ne..

danery -> RE: Proljetne mame 2016. (3.12.2016 20:37:51)

večer [sm=smiley1.gif]
kod nas je jučer bilo preko dana frka,mala se prokakala naveliklo,7x [sm=smiley13.gif] sluzavo,bljak....već sam se preznojila da će opet fasovat štogod,tako je bilo prošli put pred urinarac,a sad pratimo....dajem probiotik,normalno jede,pije,vesela,spava,danas smanjila na 3 kake...što god da je,nek nas obiđe u šiiiiirokom luku [sm=lev.gif]

uff,moja radi trbušnjake čim uspije,pograbi mi se za ruke i igra se,ne poblačim ju nego se sama diže u sjed pa se smije [sm=smiley36.gif] počela je rukom drljat po ustima pa onak kao indijanac brblja [sm=smiley36.gif]

voli glazbu,posebno joj draga neka indijska pjesma,u to kad zjakne ko mumija sjedi,ne trepće,ne mrda...
sama sjedi već neko vrijeme...

Snjeguljica_83 -> RE: Proljetne mame 2016. (3.12.2016 22:15:50)

A zubici? Ne spominjete zubice. Još ih nema...?

A čitajući vas, cini mi se da smo još tako daleko od vas... Još smo maleni, najmlađi... Sve još.stignemo, mjesec dana u bebinom životu u ovoj fazi puno znači...

Mi imamo sistematski u četvrtak, ne znam kakvo nas cijepljenje očekuje. No unazad mjesec dana je imao vodene kozice i možda nije pametno u tom slučaju cijepiti....

Danery, joj nadam se da je samo neka crijevna viroza u pitanju... Neka H bude zdrava sto prije,, me ponovio se stari scenarij...

noemaa -> RE: Proljetne mame 2016. (3.12.2016 23:28:49)

Moj ni z od zubica,ni p od pocetka nadohrane.[sm=jezicek.gif] ali se vrti,okrece,pokusava puzati i obozava sjediti premda jos ne moze posjesti se sam.[sm=zmeden.gif] budi se 500 puta nocu,ja sam neispavana,ali to je faza,ko i sve drugo kod beba,uostalon. [sm=smiley1.gif]

Snjeguljice,dohvatit ce noel nase,jos ce ih i preduhitrit. I takovti lijepo jede,wow[sm=bravo.gif]

Danery,nek vas zaobide!

As, kako vi? Ilan ti je bome veliki. Lijepo jede?

Subby,ti si bas vjezbalixca.[sm=bravo.gif] i koliko dugo uspijes tak odvjezbat pored louisa? On miran cijelo vrijeme? To je za nas SF

Snjeguljica_83 -> RE: Proljetne mame 2016. (4.12.2016 7:28:38)

Prijavljujem tri zlicice jabuke pojedene jucer![sm=bravo.gif] Ralje nije išlo, pravio je grimasu kao da ce povratiti. Ali za prvi put je to odlično@!![sm=bravo.gif]

as1403 -> RE: Proljetne mame 2016. (4.12.2016 9:56:04)

Hahaha snjeguljo i kod nas je isto tako bilo sve kao da ce povratiti haha..sada je ok..
On najvise voli svoju cicu a jede ok za sada..
On toliko voli vristati da se pitam da li je to A ili on haha
Idem..

Snjeguljica_83 -> RE: Proljetne mame 2016. (4.12.2016 10:09:57)

Evo, danas pojeo nekih 7-8 žličica jabuke, puno ljepše nego jučer, bez grimasa...[sm=smiley1.gif][sm=bravo.gif] Kad više nije htio, onda je izbacio jezikom i pljuvao van... I da, zna stisnuti usne, tako da spriječi žlicu da uđe...[sm=jezicek.gif]

noemaa -> RE: Proljetne mame 2016. (4.12.2016 10:46:26)

mi danas pokušali s jabukom, i dobili jednu veliku bljak grimasu od J i okretanje glavice u stranu. ma ni primirisati nije htio. stavili sa strane. sad čekam da se probudi, pa ćemo još jednom probati uvaliti... ah, ne nadam se previše. [sm=duda.gif]

i moj voli vrištati, tj.pjevati u zadnje vrijeme. i to jako. sav je sretan.

danas vozim velikog na ročkas u igraonicu tako da će mm hendlati malog. budem se izdojila. i uspavat će ga morat navečer. [sm=duda.gif]

Snjeguljica_83 -> RE: Proljetne mame 2016. (4.12.2016 13:20:49)

Noema, neće gospodin jabuku...[sm=smiley13.gif]
Znači, uzme izdojeno na bočicu bez problema?
Koliko uspijes izdojiti?

Javi kako se muž snašao... A zašto ga ti vodiš, a ne muž?

Ručak se kuha, ovaj mali spava, nikako se naspavati, kćer kod mojih... Kako je krenulo, izgleda da ce svaki vikend ići tamo. Već me unaprijed pita kad ce subota, a ono četvrtak...[sm=smiley36.gif]

Subby, jesi ti pitala za držanje poslije poroda? Ma držim se isto. Samo češće imam krizobolju nego prije...

noemaa -> RE: Proljetne mame 2016. (4.12.2016 21:55:45)

A zašto ga ti vodiš, a ne muž?

hehehe, iz jednostavnog razloga što mi je to taman fini trosatni odmorčić od jonice. [sm=smiley1.gif] jer dolaze još dvije mame koje su mi ujedno i frendice pa se tako usput nablebećemo na miru. [sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sljedeća stranica >   >>