noemaa -> RE: Proljetne mame 2016. (30.11.2016 14:53:54)
|
evo ga, našla ključeve jer sam doslovno isprevrnula stan. tako da je dnevni bar generalku usput dobio. [sm=smiley36.gif] što znači, kad vam se ne čisti, a trebale biste, nek vam netko nešto vrijedno zagubi i eto ga!!! [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] snjeguljice, opaaaa, druženje plus masaža!!! ma di ćeš bolje!!! [sm=love.gif][sm=smiley9.gif] as, jeste se nauživali na suncu? subby, koliko ti malac ima kg? pitam zbog nošenja... mi taman počeli sjediti u kolicima pa se od neki dan više ne nosimo u šetnji, već vozimo... taman se posložilo jer mi je počeo biti ful težak. imat će oko 8 kg... danery, super kombinacija, sunce i plivanje! [sm=bravo.gif] snjeguljice, ma moj je svakakv, baš ko što danery kaže. nekad je super po noći, pa se gotovo i ja naspavam[sm=jezicek.gif], anekad je [sm=hudicek1.gif] evo već dvije-tri noći za redom ne cica toliko (možda 2-3 put noću), ali se svako malo budi - nešto ga smeta - ja opet brijem zubići - i nikkao se namjestiti, nego tek dok se ja legnem u polusjedeći položaj i onda on meni na prsa. i tako spavamo... dok on fuuul ne utone u san. onda ga mic po mic stavim do sebe. i onda za sat vremena cc. opet... možeš misliti koje je to spavanje za mene... [sm=smiley21.gif] ali dobro, zaista se ne pilam jer sve mi je bolje, samo da nije plač zbog bolesti noću... ono mi je mučno. šetanje, hodanje, nosanje, plakanje, njegove patnje itdd... uffff.... ovo sad je mačji kašalj. nadoknadim mrvicu po danu, tj.. za vrijeme prvog jutarnjeg spavanja legnem s njim...
|
|
|
|