RE: Proljetne mame 2016. (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Novorođenče, beba

Poruka

noemaa -> RE: Proljetne mame 2016. (19.12.2016 15:11:12)

danery, natječe li se to OS sa ZG? [sm=bravo.gif] ovakokako si opisala, zvuči baš lijepo!

snjeguljice, koje [sm=zz_poop.gif] za nedobivene poklončiće!!! ma što je Gradu ove godine? sramota, da neko dijete dobije, a neko ne... Baš se nisu potrudili. Mislim, i za sv. Nikolu je bilo sr... Tamo na bunarini, ne znam jeste li bile, curke iz PU? Ja mislila tko zna kako bajkovito, a ono, par pjesmica, i on 5 min i ćaos. A ma. U našoj općini je bolje: svako dijete koje prijaviš da nije uključeno u dobivanje poklona u školi ili vrtiću (mada ne znam za ikoje dijete u vrtiću da dolazi organizirano djedica?!?), prijaviš ga, i onda cijeli tjedan možeš doći bilo koji dan u kuću djedice i tamo se klinci provesele, a usput dobiju i poklon od djeda mraza. mi planiramo sad u četvrtak otići...

večeras na priredbu velikog, nadam se da će pjevati jer je u vrtiću po tom pitanju sramežljivko, a kući mi je sve izrecitirai, odpjevao, odglumio... malog puštamo doma jer se dide velikodušno ponudio da ga čuva da "jadan mali ne ide u gužvu i buku" [sm=smiley36.gif] ajde, pustit ću ga, izvadila sam mlijeko iz škrinje, sad se odleđuje pa ću mu ga pustit nek se dide snađe! ajme, nadam se da će obojica biti zdravi i veseli kad se mi vratimo [sm=zz_giggle.gif][sm=zz_smoke.png]

subby -> RE: Proljetne mame 2016. (19.12.2016 18:35:07)

E i moj isto ima crveni obraz, a zubu ni traga. Ja ga mazem stalno, pogotovo kad idemo van, al kad je sve mokro sto on takne [sm=smiley36.gif]

Zene, koje kolace pravite za Bozic? Jel planirate stogoda? Jeste bile kod zubara? Ja sam se narucila iza nove godine na ciscenje, nisam bila od 3./4.mj...

Moj spava po noci dobro. Sinoc oko 22 se probudio i poceo plakati, uzeo ga mm, a on jos vise. Na kraju ga ja preuzela i prestao plac. Cudno..

Kod nas sinoc padao snijeeeeg!

Bravo za bebe sto puzu [sm=bravo.gif], nema vise ostavljanja na jednu sekundu [sm=smiley36.gif]

as1403 -> RE: Proljetne mame 2016. (19.12.2016 19:52:14)

Vecer...
Mi jos malo pa na spavanac..
Subby super za snijeg i ja bi..
Noema bravo za puzavca hahaa. Moj jos po vojnicki nije se jos digao na sve 4 ..ali ima ga svuda
On pljesce na tasun tasun ahahahha bas je smijesan..
Mi sno danas papali palentu s maslinovim i ok je proslo. Uzela sam u telece kosti kako pise na ovom papiru od patornazne da moze juhica pa cu to sutra..
mozda sam nemajka ali ja njemu i oko 6 dam samo malo jabukice kruskice ili banane jer samo mljacka.. a to je par zalogajcica i on je bas sretan..nije to obrok vise je ono samo malo tek tako..
daneey lijepo je kod vas..

danery -> RE: Proljetne mame 2016. (20.12.2016 3:16:55)

Evo mene u ludo doba [sm=smiley36.gif] nije gluho,mm hrce ko top [sm=hudicek1.gif]
mala se probudila sisati i okrenula se u mraku na stomak i u dreku,tako se vec neko vrijeme iz sna prene i kad skuzi da nije na ledima-aurliiiii.
.
sreca pa moji cvrsto spavaju pa ne moram i njih jos uspavljivati,hahhaha,al da bi mi nekad dobro doslo da ju mm uspava u noci,bi....al nista od toga jer se njemu dernja iz petnih zila....
sad sam ju strpala u uzu vrecu pa cemo vidjeti....
as,i ja kuham juhicu od kostiju,trknem u expres lonac i super,inace tko bi ju docekao [sm=smiley24.gif]
sutra mi dolazi prijateljica nakon dugo vremena s malom na kavu [sm=bravo.gif],pocela je raditi,pa nikako da se vidimo....bas se veselim...
uf,opet gospa njurga,idem na strazu [sm=smiley36.gif]

Snjeguljica_83 -> RE: Proljetne mame 2016. (20.12.2016 8:01:58)

Jutro

Noema, bili smo par puta čekati Sv. Nikolu i uvijek je takav program.... Bzv.

Subby, sniijeeeg!
Kolač cu praviti samo i isključivo jedan, kremasti jer takvog voli moj mužek. Z orasima. :D Našla sam jedan recept: bizkit od oraha i kakaa, krema od mlijeka i brašna plus orasi. Dakle, biskvit, gore krema i prekriveno cokoladnom glazurom. Nisam nikad pravila...

Mi jeli palentu, nije mu fino. Ma danas cu u kasicu od jabuke samo lagano dodati palentu, da ne dominira.

Snjeguljica_83 -> RE: Proljetne mame 2016. (22.12.2016 9:13:05)

Jutro

Mali se noćas budio kao navijen na dva sata: 1, 3, 5, 7. Najbolje mi je kad se usred noci probudim s pidignutom pidzamom, zagrljena sa sinom i nemam pojma sto sam radila, premda je očito.[sm=smiley36.gif]

Sutra.i E ima priredbu.

Noema, kakav je N bio na svojoj priredbi?

Hocete pustiti djecu na praznicima par dana ili?[sm=zmeden.gif]

sutra ćemo ga probati staviti u drugi.dio kolica, mislim da je krajnje vrijeme. Em ne stane u ova vise, em se diže, okolina ga.sve vise zanima.

E. Znate kako ga.sestra.zove od milja: noelko paprenko znamenko tralenko. Sto je najgore, počela.sam i ja.to ponavljati...[sm=jezicek.gif]

danery -> RE: Proljetne mame 2016. (22.12.2016 9:43:45)

Jutro :)
Mi spavale do pola 9 :o madam se naspavala do pola 1,pocuclila mlijeko,odvalila do 6,sisala i paf natrag do pola 9,hehee [sm=bravo.gif]
malo mi pocela kasljucat pa sam ju inhalirala,nos cist [sm=zmeden.gif] vidjet cemo sto ce biti....
gibam,njurga,vrti se,hoce sisat
....

subby -> RE: Proljetne mame 2016. (22.12.2016 15:40:06)

Sto vise sposobnosti otkrivaju, sve je zabavnije :D

Moj konacno vratio opet dvosatno drijemanje popodne, stigao i meni Bozic [sm=smiley36.gif]

Danery, kako ju inhaliras? S inhalatorom?

Kolac se cini bas jednostavan, moj isto voli kremaste, a i ja. Ja sam nasla neku filbert tortu od ljesnjaka pa planiram nju posto ju mislim i nositi. Nisam bas sugo pravila kolace, fali mi. Sad se bas veselim, vec sam kupila sastojke!

noemaa -> RE: Proljetne mame 2016. (23.12.2016 23:40:36)

snjeguljice,noa mi bio super na priredbi,dao sve od sebe u pjevanju i plesanju,bas su mi suze krenule od ponpsa
ljubavi...

moj J sad spava od sedam,bez budenja i cicanja. hranu ostalu i dalje odbija ...

nema nas ovih dana,sve smo u pripremama kolaca,ha?

subby -> RE: Proljetne mame 2016. (24.12.2016 19:49:35)

Ja sam danaa bila u motanju sarme, dragi ribu i francusku, a sto se kolaca tice, sutra dovrsavam jer mu se ranije prispavalo.

Jel kod vas bijeli Bozic? Kod nas 7 stpnjeva s hladnim vjetrom.
Zelim vam svima najbolji Bozic ikada! ❤

Snjeguljica_83 -> RE: Proljetne mame 2016. (25.12.2016 8:00:33)

Sretan Božić, drage moje! [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]

Zelim vam mir i radost u srcima, a obilje ljubavi neka vas okupa u ove blagdane. I neka ti osjećaji potraju i traju... Cijelu godinu u vadim obiteljima i oko vss![sm=smiley1.gif]

subby -> RE: Proljetne mame 2016. (25.12.2016 20:52:10)

IZVORNA PORUKA: Snjeguljica_83

Sretan Božić, drage moje! [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]

Zelim vam mir i radost u srcima, a obilje ljubavi neka vas okupa u ove blagdane. I neka ti osjećaji potraju i traju... Cijelu godinu u vadim obiteljima i oko vss![sm=smiley1.gif]

Hvala, takodjer! Pridruzujem se ovim lijepim zeljama :)

danery -> RE: Proljetne mame 2016. (26.12.2016 0:10:03)

Sretan Bozic i od nas :)

noemaa -> RE: Proljetne mame 2016. (26.12.2016 15:39:29)

svima lijepe trenutke sa svojim najdrazima[sm=smiley36.gif][sm=zz_showoff.gif][sm=zz_dance.gif][sm=smiley27.gif]

Snjeguljica_83 -> RE: Proljetne mame 2016. (28.12.2016 21:51:52)

Gdje ste??

Malac prehladjen..[sm=smiley13.gif] Nos zacepljen i curi voda... Nocas spavao bzv, nikako, bljakasto, izmucio me...

E da, locdo je sisati kao lud.[sm=zmeden.gif]
Mozda skok, mozda prosla faza izlazsnja zubi pa se unormalio, mozda buban pa ss tjesi?[sm=zmeden.gif]

E kod mojih jednu noc, mm i ja sretni.[sm=smiley36.gif]Dobila sam tablet od mm, kcer misli da je njen pa eto neka bude tako. Dijelimo ga I sad vidim koliko mi je lakse surfati plus pisati post![sm=bravo.gif]

Veceras ga stavili u sportski dio kolica, bio miran kao bubica. Na kraju zaspao. Sutra csmo isprobati dnevnu set_nju i spavanac.
Jeli tikviicu, prolazi tako tako, bit cd bolje kad se pocne mijesati s necime.

Gdje cete za novu?[sm=smiley1.gif]

noemaa -> RE: Proljetne mame 2016. (29.12.2016 21:47:08)

mi počeli konačno papati.mic po mic,ali ide. [sm=bravo.gif] i danas je sam sjeo.[sm=bravo.gif] i stalno se diže u pužući položaj.onak na koljena,guzu u zrak...[sm=smiley1.gif] i danas prvi dan od svog rođenja da nije imao stolicu. [sm=zmeden.gif]

kako su vaši?

mi za doček ostajemo doma, dolaze nam seka i femili...tako da 3 dečkića od 4, 5 i 9 god. i bebač u krevetu,naravno. [sm=jezicek.gif] valjda ćemo preživjeti. [sm=smiley36.gif] a planiramo i nekamo na doček u podne. sad su u modi pa da N i to doživi. ako nam se svidi, da znamo za iduću godinu. [sm=smiley36.gif]

kako su prošli božićni pokloni?

Snjeguljica_83 -> RE: Proljetne mame 2016. (30.12.2016 7:45:09)

Noema, bravo za sjedenje!! [sm=bravo.gif]Ovaj moj je lijen... Ne voli biti na trbuhu, voli se okretati s trnuha na ledja i obrnuto, ali se pocne ljutiti nakon nekog vremena! Kako ce nauciti puzati ili sjediti, ako ne budna trbuhu i vjezbao?! Najradije bi bio na rukama i u krilu kod nekog, a tako nista ne vjezba.

Sto se tice kakanja, vise nije samo dojena beba, tako da se i stolica mijenja….

Docek u podne imas na klizalistu na Karolini.[sm=smiley1.gif]

Pokloni prosli super!
Svi sretni i zadovoljni.

Mm radi za docek, tako da cu biti sama s klincima.[sm=smiley13.gif] prvi put u 11godina veze necemo docekati zajedno...Mislim da ce petarde i vatromet probuditi N. E i ja cemk gledati crtice do pola noci. Planiram pustiti neke snimke koje imam, toy story i tako... Spavat ce popodne, tako da izdrzi.

noemaa -> RE: Proljetne mame 2016. (30.12.2016 20:59:06)

snjeguljo,bit ce ti to zenski docek[sm=bravo.gif]

Snjeguljica_83 -> RE: Proljetne mame 2016. (31.12.2016 7:42:16)

Noema, pravi zenski pidzama party! Mozda je i ne stavimo spavati, zamisli da me jos zeza pa da od uzvudjenja ne zaspi lako veceras…… jos ako budem morala biti uz malca...…

noemaa -> RE: Proljetne mame 2016. (31.12.2016 15:11:06)

ma ja mislim da ce ti se skljokat na kaucu ko lopta u ponoc i po,ako izdrzi...[sm=smiley36.gif]

bas me zanima kako ce moj izdrzati.

bili na doceku u podne,za djecu je sasvim ok.[sm=smiley1.gif]

curke,unaprijed lijep provod gdje god bile (a pretpostavljam gdje cemo sve biti[sm=smiley36.gif])!!!

Snjeguljica_83 -> RE: Proljetne mame 2016. (31.12.2016 18:27:14)

Evo jedna petarda ga probudila iz trećeg spavanja... Pas mater, što me tek čeka!!!![sm=hudicek1.gif]

i mi bili na doleku, lijepooo [sm=smiley1.gif]

noemaa -> RE: Proljetne mame 2016. (1.1.2017 22:37:05)

sretna vam nova,nek bude zdrava! ja danas temp.38,8, a J mi nije dobro.svakih sat vremena place neutjesno,dali mu dva cepica i opet tako.[sm=smiley13.gif] sad ga je mm odveo na hitnu.isla s njim kuma. nadam se da ce mu pomoci. ma nek kazu da su samo zubici,ja hepi. samo da nebude gladan tamo...

Snjeguljica_83 -> RE: Proljetne mame 2016. (2.1.2017 8:45:12)

Jutro

Svako dobro u Novoj! [sm=bravo.gif]

Noema, bas tako, nek bude ZDRAVA!

Jao, mali mis J.... Kako je??[sm=zmeden.gif]
Drago minje da je poceo polako papati.

Gdje ste? As, Subby, Danery ti opako zabusavas![sm=jezicek.gif]

noemaa -> RE: Proljetne mame 2016. (2.1.2017 21:56:58)

evo,navodno su to samo grcevi. makar djeluje strasno. sinoc se budio i plakao,ridao svakih sat vremena. sad mi se opet probudio u istom tonu pa smo mu dali neofen. da je bar meni bolje,ali bez lekadola,stalno sam na 38,8.
pitam se,odakle ti grcevi? jucer sam jela kupus,pa to povezujem,ali danas nisam...[sm=smiley13.gif]

kako ste vi,curke?

lidac0605 -> RE: Proljetne mame 2016. (3.1.2017 8:08:12)

Danery,sretan ti rođendan draga,puno zdravlja,sreće i debelih žifčeka uz tvoje haharice!!!

[img]http://www.wishbirthday.org/wp-content/uploads/2016/03/Birthday-Wishes-With-Smiley-wb2006.gif[/img]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sljedeća stranica >   >>