noemaa -> RE: Proljetne mame 2016. (19.12.2016 15:11:12)
|
danery, natječe li se to OS sa ZG? [sm=bravo.gif] ovakokako si opisala, zvuči baš lijepo! snjeguljice, koje [sm=zz_poop.gif] za nedobivene poklončiće!!! ma što je Gradu ove godine? sramota, da neko dijete dobije, a neko ne... Baš se nisu potrudili. Mislim, i za sv. Nikolu je bilo sr... Tamo na bunarini, ne znam jeste li bile, curke iz PU? Ja mislila tko zna kako bajkovito, a ono, par pjesmica, i on 5 min i ćaos. A ma. U našoj općini je bolje: svako dijete koje prijaviš da nije uključeno u dobivanje poklona u školi ili vrtiću (mada ne znam za ikoje dijete u vrtiću da dolazi organizirano djedica?!?), prijaviš ga, i onda cijeli tjedan možeš doći bilo koji dan u kuću djedice i tamo se klinci provesele, a usput dobiju i poklon od djeda mraza. mi planiramo sad u četvrtak otići... večeras na priredbu velikog, nadam se da će pjevati jer je u vrtiću po tom pitanju sramežljivko, a kući mi je sve izrecitirai, odpjevao, odglumio... malog puštamo doma jer se dide velikodušno ponudio da ga čuva da "jadan mali ne ide u gužvu i buku" [sm=smiley36.gif] ajde, pustit ću ga, izvadila sam mlijeko iz škrinje, sad se odleđuje pa ću mu ga pustit nek se dide snađe! ajme, nadam se da će obojica biti zdravi i veseli kad se mi vratimo [sm=zz_giggle.gif][sm=zz_smoke.png]
|
|
|
|