|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje - listopad 2016.
13.10.2016 11:25:38   
hipo
Daxy, sad si mi dala dobar razlog da se veselim ponedjeljku.

Pinky, nadam se da je M ozdravio.

Aa

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 251
13.10.2016 11:41:23   
PinkyFunkyBirdy
Trudilice:

user posted image daxy - 10.10. - ponosna user posted image
user posted image tintin - 14.10.
user posted image belina - 17.10.
user posted image rosie - 18.10.
user posted image Leilani - 22.10.

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 252
13.10.2016 12:12:09   
Leilani

IZVORNA PORUKA: daxy

leliani draga,nadam se da te PMS zavarava i da user posted image neće doći. user posted image

Hvala ti daxyc. A ono, slagala bih kad bi napisala da se neki djelic mene i mog srca nada da nije pms, ali moja realna glava mi iz iskustva govori da je. Jer opet klasika: glad, zimogroznost, masna koža, prištići, bolne cicke. Jedino kaj svako jutro odmah cim otvorim oci moram kakati i to bude bas onako skoro ko proljev, ali nije, pardon na detaljima user posted image

Jako se veselim tvom ponedjeljku user posted image

Already in my heart, someday in my arms...

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 253
13.10.2016 12:44:56   
PinkyFunkyBirdy
Drage moje, hvala vam puno što pitate za mog malog slatkiša. On je dobro. Danas se veselio odlasku u vrtić iako se probudio 2,5 sata ranije nego ovih dana. user posted image Mami je teže palo buđenje ujutro nego njemu. user posted image

Hipo kako je tvoja hipica? Dal si počela raditi? Dal uspijevaš izdurati dan bez svoje mezimice?

Draga daxy, veselim se ponedjeljku i to ne samo radi tvog pregleda već i zbog toga jer moj mali slatkiš puni točno 2 godine! Tako da ću slaviti dvije stvari! user posted image user posted image user posted image user posted image

Leilani, drago mi je da Imunoglukan pomaže. user posted image Ja ga isto opet dajem M. Kako si nam ti?

Perlice, trudnice, evo me na poslu. Pokušavam nadoknaditi zaostatke. Mučnine te i dalje zezaju? Preživi se to ... bez brige. Nećeš ih se ni sjećati kad primiš svoju bebicu u ruke. user posted image

Belina, mislim da ginići ni ne vole da muževi dolaze na preglede dok se radi samo vaginalni pregled (a to je mislim do nekih 12 tt). user posted image
Odnos s MM je malo bolji, ali još imamo dosta za raditi. Za sad je napravljen samo prvi korak, a još smo daleko od cilja. user posted image
Što si ti odlučila? Kad ćete u postupak? I, da, bravo za pregled i zatvoreno unutarnje ušće! user posted image

Rosie, bliži se tvoj datum. Kako se osjećaš? user posted image

Hajdi i tinast, žao mi je zbog user posted image . user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Snjeguljice, kako tvoja dječica? Htjela sam te pitati kako ti koža od malenog? On nema AD, zar ne? user posted image

Eternity jako mi je žao zbog biokemijske. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Anandi dal si danas bolje? user posted image

Papučice, kako se snalaziš s LH trakicama? user posted image

Tintin, milena bravo za S-gram! user posted image user posted image user posted image Baš bi voljela da vam terapija uspije i da prirodno dobite bebicu. user posted image

Što je chrnom? Zašto mi djeluje tužno u postu? Pa zar nam nije ona ponosna trudnica? Dal sam nešto propustila (znam što se prije desilo, ali sadašnja trudnoća dobro napreduje, zar ne)? user posted image

Pozdrav svim trudnicama i mamicama koje svraćaju i bodre! user posted image

Valjda sam vas sve polovila. user posted image Kod mene nema ništa posebno za prijaviti. Još ne znam kad ćemo (i dal ćemo) opet u odbrojavanje - mislim da nam sad treba jedan period da se sve slegne i normalizira. Kad bude neke promjene znat ćete. user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 254
13.10.2016 13:36:51   
ikaaa
Pozdrav drage moje.....nisam duuuuuuuuuuuuuuugo bila na ovom forumu..... otkad smo rastavili kompić jer moja A je prava informatičarka a mama je malo veći tudumić da to nađe preko mobitela..... vidim da ste mi sve moje stare ringerajke aktivne Pinky, Daxy, snjeguljica, perlica i druge.. evo sastavili ponovno komp jer tati treba radi posla pa da se ponovno priključim u rr svijet... falile ste mi... mislila sam na vas ali jednostavno kad rastaviš komunikaciju sa svijetom i imaš prčak od mobijeta kako bih moja A rekla ne preostajeti drugo nego posao, kuća , krpa i svo ostalo vrijeme posvećeno Anđelini... kod mene se puno toga izdogađalo..... Dijagnosticirana mi je bolest marmornih kostiju i osteroporoza hahhaha valjda sam dobro napisala.... pa smo u 12 mj prošle godine mislili krenuti u postupak ivf-a pa smo bili spriječeni jer IKAAAA prolaktinka je morala operirati koljno pa smo to riješili u 4 mj ove godine, tri mjeseca rehbilitacije i takoca.... ali ono najbitnije sam vam zaboravila napisati.... dok sam bila pod operacijom, rengnima, magnetima, terapijama i svime time što ide da ika ponovo prohoda, kasnila mi moja user posted image ... došla sam u 6mj giniću na pregled stime da sam prije toga vadila hormon štinjače i prolaktin jer sam bila uvjerena da se sve to povisilo od stresa i tih svih izdogađanja...na kraju nalazi svi prvi puta u životu uredni i suuuuper....ginić na uvz kad drage moje (evo i suze mi sad idu) ja trudna 3mj da nisam ni znala, taj trenutak vam ne mogu opisati, nisam se mogla dignuti sa stola, suze smijeh ali i strah od svih tih zračenja...prošla operaciju, rtg, magnet sva silna zračenja ali sva sreća sve je uredu...iznenadilo nas je i nismo se uopće nadali da MI to možemo prirodno jer smo se dogovorili sa dr Lučijem da u rujnu kad sve sredim idem u postupak.... eto sad sam u 27 tjt.... nosim bjacu kako bih moja Anđi rekla....sa trudnoćom je sve ok samo me zeza šećer pa ga stalno mjerim...nije visok 5,4 ali moram biti na dijeti od 1800kcl na dan...malo mi to teško pada ali sve za ono što je najvrijednije.... možda sam sad sebična i nisam trebala pisati za trudnoću, ali htijela sam vam se javiti i čim vas pohvatam i uđem u tok zbivanja evo mene k vama na forum...jer bile ste uz mene kad mi je bilo teško i samo ste vi znale što prolazim.... dajte mi malo vremena da vas sve pročitam, dugo me nije bilo ali brzo ću se vratiti u tok zbivanja.... mislim na Vas i maše vam velika Anđelina, i mali dečko...user posted image user posted image

Ne budi uvjeren da si sam i da živiš samo za sebe, za nekog si rođen i netko je rođen za tebe...I&G31.07.2010.....
Naša mala curica 15.08.2014.

Neposredna veza do poruke: 255
13.10.2016 14:03:39   
tintin
Ikaa draga tako mi je drago šta si nam se javila, i presretna sam zbog tebe, pa ti si trudna, kako predivna vijest, jako se veselim, zao mi je zbog svega što ti se dogodilo s tom bolesti nadam se da si sad dobro, ali ženo čestitam ti od srca.user posted image

(Odgovor članu ikaaa)
Neposredna veza do poruke: 256
13.10.2016 14:03:57   
perlica55
Ikaa draga, koje lijepe vijest, jako si me obradovala
user posted image user posted image user posted image user posted image
Želim ti od srca da bude do kraja sve u redu i da dečkić dođe svijet živ i zdrav user posted image

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu ikaaa)
Neposredna veza do poruke: 257
13.10.2016 14:06:18   
tintin
Perlice pitala si za moje simptome, nemam baš nikakve nove, uvik standardno, pms, sutra je dan za dobit, i ne nadam se ničemu, još mi je dr na pregledu rekla da misli da mo preskočili ovulaciju, tako da se još manje mogu nadati, sad samo iščekujem m i krećemo dalje valjda s terapijom sve ću znati kad krene user posted image
Pusa svima

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 258
13.10.2016 14:07:12   
tintin
Pinky napokon si nam se vratila, drago mi je da ti je maleni dobro, veliki zagrljaj.

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 259
13.10.2016 15:13:11   
Leilani
pinky bas mi je drago da ti je M krenuo u vrtic i da je zdrav, samo nek potraje user posted image I nadam se da ces cim prije u odbrojavanje, samo nek se stvari srede. A evo ja sam gore iznad tebe napisala svoje "stanje" user posted image

ikaa dobro nam dosla natrag i cestitke velike na trudnoci. Bome si prosla kroz svasta, zelim ti svu srecu sa zdravljem i trudnocom. Jos jedna prica sa sretnim ishodom user posted image

tintin a zao mi je mica ako ste fulali O i sto se sprema user posted image Onda sljedeci ciklus u nove pobjede. user posted image

Already in my heart, someday in my arms...

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 260
13.10.2016 15:25:20   
PinkyFunkyBirdy
Pa draga Ikaaa, iskrene čestitke!!! user posted image user posted image user posted image Ovo su prekrasne vijesti i baš si nas ugodno iznenadila!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mazi bušu i ljubi svoju veliku curu (vidjela sam slikice i princezica ti je predivna!)!

My Ovulation Chart

(Odgovor članu Leilani)
Neposredna veza do poruke: 261
13.10.2016 15:55:38   
eternity
ikaa čestitam na user posted image , to je divna vijest. baš je lijepo pročitat ovakve sretne priče, sjećam se tvoje borbe za malenu princezu i svega kroz što ste prolazili i sad trudnoća prirodnim putem user posted image user posted image user posted image user posted image divno,ovakvo nešto ulijeva nadu da je ipak sve moguće.
sretno sa trudnoćom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo krajem mjeseca naručeni opet na genetska savjetovanja, skupili smo hrpu nalaza, izgledaju dobri ali pošto to meni izgleda sve apstraktno vidjet ćemo što će genetičarka reći. Planirali smo odmah i pregled kod dr.Š. da vidimo sa njim što nam je dalje činiti. Nakon ove zadnje biokemijske strah me je opet trudnoće a moj niski AMH mi ne daje puno vremena za razmišljanje i čekanje. Mislim da će nam i dr.Š. savjetovat preimplantacijsku dijagnostiku a najviše bi me obradovalo kad bi to mogli raditi kod njega ali na njegovoj web stranici to još nema u ponudi pa ćemo vidjeti jel u planu to uvrstiti u ponudu ili koji centar on predlaže.
Ne znam što pametno još napisat, ovo iscrpljuje i psihički i fizički, nekako smo se bili pomirili sa MPO ali ova moja luda kromosomska greška je sve dodatno zakomplicirala i sad mi ideja da ćemo imati svoje dijete izgleda tako daleko i apstraktnouser posted image

JA - hiperprolaktinemija,trombofilija,nizak AMH,mozaična trisomija16
MM - trombofilija, nosilac za cf i NN

11/12, 04/13, 09/13, 07/14, 09/16 - biokemijske
11/2016 - zajednička odluka da ne idemo na PGD i da smo završili sa pretragama,terapijama.

Neposredna veza do poruke: 262
13.10.2016 16:10:19   
perlica55
Tintin sretno onda s novom terapijom, AKO user posted image stigne user posted image
Eternity javi nam kaj genetičar veli i dr. Š predlaže. Mislim da RH dozvoljava
PGD, al ga za sada nitko ne radi. Međutim dr. Š ti bude najbolje preporučio.
Šaljem pusu user posted image
Pinky super kaj je M poželio vrtić, pravi je mamin dobri dečko user posted image
Daxy, sretno onda u ponedjeljak, uživaj u gledanju malene točkice/ca user posted image user posted image
Leilani navijam za lijepe vijesti od tebe, nek bude iznenađenje user posted image
Ja gibam domeka, papati pa malo spavati, jedva gledam na oči user posted image

(Odgovor članu eternity)
Neposredna veza do poruke: 263
13.10.2016 16:44:28   
Snjeguljica_83
Ikaa, o koja priča!user posted image Stvarno oduzima dah... user posted image Čestitam !!!user posted image

Velika cura user posted image
Mali veliki dečko user posted image
"Bog ne stavlja u srce želje koje ne misli ispuniti."

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 264
13.10.2016 17:29:18   
anandi
Evo i mene. Danas suncano a i ja dobro pa sam cijeli dan skitala, sad evo usla u stan i stavila utrice pa reko da se javim.
Jucer sam cijeli dan prelezala a od 18h krenule mucnine i mislim da sam legla oko 3 u jutro.

mali andeo
bas mi je zao zbog bete, vjeruj da sam mislila da ces za nama...al Boze moj, tako je kako je...Znam da pici po zivcima kad se kaze odmori pa kreni dalje, ali vjeruj tako je mada tako sad ne izgleda. Ja sam se kapricirala i u 10 mjeseci 3 postupka, ako mi vjerujes kad sam bila na transferu vec sam pitala za 4-ti postupak. Ljubim te user posted image user posted image

daxy cestitam na beti i ona zasluzuje jedno kolce user posted image user posted image Da snimila sam ekran dok je ona obavljala uz. Nije bio problem, cak je rekla dobro da sam se sjetila, kao nikad joj nijedna pacijentica nije tako nesto predlozila. Sinoc bas govorim mm za ovaj ekspertni uz u 13sedmici da mi on snimi cijeli a ujedno i da mozemo poslije pregledat i preslusat dr pricu.

tinast zao mi je zbog user posted image

eternity hvala ti mila

perlice kao sto sam vec napisala, danas je super ali evo vec primjetim pomalo da se javlja mucnina...ma neka i njih i glavobolja, samo nek nama mrvice rastuuser posted image

Pinky super da je malac bolje, bas mi je drago user posted image

ikaaa bas sam se najezila citajuci tvoj post....sto me podsjetilo na jednu konu koja je dobijala 4 mjeseca, obolila od muliple skleroze i tako zracenja, unosila razno raznu hemiju i tak ona otisla i na redovni gin pregled kad trudna 4 mjeseca. Svi su mislili da nece to dijete biti ok, a on sad zavrsava srednju skolu i veliki je lopov user posted image Tako da ne brini i puno srece zelim

Juni 2009 pocetak borbe 22.9. i 2.12.2013 IUI-beta 2,1 24.12.2015. ICSI 1 blast/4.1. 10dpt bt14,77/12dpt bt 47,5/ 14dpt bt 145/spontani 5s4d 13.1.
1.FET 2.5.2016. 2 blast/ 13dpt beta<1
2.FET 2.9.2016 1 blast/13dpt beta 540/15dpt beta 1321

(Odgovor članu Snjeguljica_83)
Neposredna veza do poruke: 265
13.10.2016 18:03:25   
LourdessPadme
mali andeo drzi se draga jako mi je zao user posted image

eternity bit ce to dobro dok su nalazi dobri :) drzim palceve i grlim

daxy beta obara 😎
ikaa draga od srca cestitam user posted image

Ja sam dobila svoje pikalice,krecem 2dc do 5dc sa 100jedinica ovaleap-a .
6 dan kontrola da se vidi kako napreduje s obzirom da dobro reagiram mora me pratiti da vidimo hoce li smanjiti terapiju ili mjenjati.
S obzirom na moju dobru reakciju boji se da endo ne bude pogodan za bebaca pa ukoliko dodje do tog napravit ce smrzlice i vratit sljedeci ciklus bez terapije. Sad,nekako sam skeptik prem tom "pricuvnom planu" . Neznam ni sama user posted image

29.07.17 stigla roda s najljepsim poklonom :D

(Odgovor članu anandi)
Neposredna veza do poruke: 266
13.10.2016 18:32:07   
Hajdi
Pozdrav cure user posted image slaba sam s vremenom jučer i danas pa ne zamjerite što se manje javljam.

Ikaa drago mi je da si se vratila na rr, tvoja me priča stvarno dojmila, eto kako je život nepredvidiv.. čestitam na user posted image , neka bude zdrav user posted image i da bolest ode od tebe user posted image

Eternity nadam se da će biti puno sreće na genskom savjetovanju i uspjeha s user posted image , nemoj se bojati... sve se prepreke mogu zaobići user posted image

Anandi neka mala mrvica raste, baš dobro da si se sjetila uslikati uz user posted image

Perlice ipak su još tu mučnine... ma nema veze samo da je sve dobro s bebicom... želim ti curicu kako si sama poželila user posted image

Mali anđeo draga nadam se da si već malo bolje, bit će dobro idući put... samo se ti oporavi user posted image

Daxy jedva čekam i tvoj uz u ponedjeljak, tada bi se moglo čuti user posted image ?

Pinky drago mi je da je slatkiš bolje... kad dođe vrijeme doći ćeš nam i ti u odbrojavanje, ne sumnjam user posted image

Tintin žao mi je ako ste preskočili O, nek ne dođe user posted image . Ako dođe nek pomogne terapija za drugi put.

Lourdess nadam se da će endo biti pogodan za transfer pa da ne moraš po smrzliće..

Leilani navijam da tvoja user posted image ne dođe user posted image ... simptomi pms-a su varljivi.

Belina jeste li se odlučili na postupak ti i tm? Drago mi je da je ušće uredno na pregledu.

Kod mene još traje user posted image tako da akcija počinje tek krajem idućeg tjedna... pa ćemo loviti O nadam se uspješnije user posted image
U međuvremenu prikupljamo nalaze za postupak.

Sigurno sam nekog zaboravila spomenuti, teško je odjednom poloviti, nećete zamjeriti...

Veliki pozdrav svima user posted image

< Poruku je uredio Hajdi -- 13.10.2016 18:33:46 >

(Odgovor članu anandi)
Neposredna veza do poruke: 267
14.10.2016 8:45:14   
mali andeo
jutro cure user posted image

ikaa čestitam na trudnoći,tvoja priča me razveselila..
uživaj u trudnoći...user posted image

pinky drago mi je da je maleni dobro...eto
ja sam svoju princezu ostavila doma,jer jučer u noči je povračala kolko je počela kašljati..strašno...
morat ću krenuti opet malo joj jačati imunitet....

perlice kako si ti ? mučnine? mazi bušiku!!user posted image

anandi kako je kod tebe ? uživaj u svom blagoslovu !!user posted image user posted image
.
leilani navijam da tvoja user posted image ne dođe da se pridružiš našoj daxy na listi lijepo..

daxysretno u ponedjeljak želim da na uzv lijepo se sve vidi.. i da zakucaju dva melena user posted image user posted image

hajdi ajde ti lijepo zaskoči sad MM da vam ni ne trebaju nalazi za postupak !!

lourdess
želim ti svu sreću u postupku!! prvo da lijepo reagiraša na terapiju i da se tvoje mrvice lijepo smjeste u bušiki..
sretno user posted image user posted image

hvala vam cure ,divne ste !!
ja dolazim polako k sebi ,polako prikupljam snagu za dalje ..
danas vadim krv da se vidi dal bude beta počela padati...
još nisam prokrvarila..
na bolovanju sam još ovaj tjedan do kraja.. tj još danas..
možda drugi mjesec budem išla na dogovor ,pa možda postupak ponovimo u 12 mj..user posted image user posted image
ali to je još sve u zraku ..

moja mišica 05.04.2012.

1. ICSI -beta 1.32 :(
2. ICSI biokemijska :(

Čuda ipak postoje ,imamo +

http://www.fertilityfriend.com/home/4f1d4c
https://www.fertilityfriend.com/pregticker/4f1d4c

(Odgovor članu Hajdi)
Neposredna veza do poruke: 268
14.10.2016 9:48:27   
tintin
Mali andjeo user posted image user posted image
Lourdess sretno u postupku i neka bude predivna beta user posted image
Kod mene još ništa pms prisutan i tako

(Odgovor članu mali andeo)
Neposredna veza do poruke: 269
14.10.2016 11:53:03   
perlica55
Dan curke, nekakav ludi petak danas user posted image
Mali andeo, nadam se da si dobro, jako mi se sviđa tvoj pozitivan stav,
i plan za novi postupak user posted image user posted image user posted image
Nisi imala jaku stimulaciju, pa mislim da možeš ovet za mjesec dva,
al svako provjeri si ginekom user posted image
Lourdess, samo hrabro kreni u postupak, nadaj se najboljem, al budi spremna
da ćete možda ne FET.. Iako mi nije jasno zašto endo ne bi bio ok user posted image
Javljaj nam se, da znamo kak si user posted image
Pinky, ima li danas gužve???
Tintin, ja držim fige za iznenađenje user posted image
Belina, kak si? Kaj ima u St?
Daxy, nadam se da si dobro, jedva čekam ponedjeljak.. Mislim da je 5+dan/dva
prerano za srce, al nije za gv i žv user posted image
Anadi kako si??
Kod mene sve po starom, samo bi spavala jer mi je tad najlakše, nije mi mučno user posted image

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 270
14.10.2016 12:10:00   
Danira
Perlice,trudnice samo da ti mahnemuser posted image
Meni se sa D jako spavalo,inace mi bilo muka,ak nisam malo prilegla,al brzo to prodeuser posted image
Jel ti se otvorio apetit?
Kad ti je termin?
Saljem ti veliku pusu i zagrljajuser posted image

Neposredna veza do poruke: 271
14.10.2016 12:27:36   
eternity
daxy veselimo se ponedjeljku, navijam za user posted image user posted image user posted image user posted image
perlice gledaj usporit ritam koliko možeš, ako tijelo traži spavanje onda spavaj user posted image user posted image
mali anđeo mislim da sa medicinske strane možeš ubrzo u novi postupak, ako si psihički spremna za njega, bit će to dobro user posted image user posted image

Malo sam tražila po netu klinike koje rade i cijene koje se kreću, mislim da bi postupak ( sonde,icsi,pgd) sa lijekovima bio oko 5500 Eura. Mi živimo u hercegovini, nama zdravstveno ništa ne pokriva, ni lijekove, ni bilo kakvu MPO a kamoli PGD, tako da trošak snosimo sami. nije mal iznos ali za user posted image sve, samo se psihički rasteretit i krenut u tu priču.

JA - hiperprolaktinemija,trombofilija,nizak AMH,mozaična trisomija16
MM - trombofilija, nosilac za cf i NN

11/12, 04/13, 09/13, 07/14, 09/16 - biokemijske
11/2016 - zajednička odluka da ne idemo na PGD i da smo završili sa pretragama,terapijama.

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 272
14.10.2016 13:49:13   
perlica55
Eternity, malo si pogledaj klinike po Pragu,
ak se ne varam Pronatal i IVF Centar u Pragu su top u Europi.
Danira draga, idem dan po dan, nema mi druge. Svaki dan nakon ručka
odmorim i zbilja sam ok user posted image Ljubi D punoo.
Kad sam bila na prgledu samo sam pital dal je sve ok, od straha
puno ne pitam i ne mislim, termin bi trebao biti 31.5.
Danas mi je dan dug kao godina, jo sat vremena i idemo domeka user posted image

(Odgovor članu eternity)
Neposredna veza do poruke: 273
14.10.2016 14:14:40   
Danira
Perlice znam taj osjecajuser posted image
Svaki put prije pregleda me bilo uzasno srah,jer sam prije D imala spontani.
Bilo bi super da mozes prespavati do 5 mjesecauser posted image
Drzi se,sve bude ok.user posted image

Neposredna veza do poruke: 274
14.10.2016 16:05:29   
PinkyFunkyBirdy
Drage moje, evo ubrzo idem doma s posla pa da vam samo zaželim ugodan vikend! user posted image
Nešto mi danas gužvasto na poslu pa nisam stigla pisati, ali pisat ćemo sljedeći tjedan. Puse svima! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Sve najbolje!