Wukovarka -> RE: tužan kraj moje prve trudnoće (24.3.2009 23:21:33)
|
IZVORNA PORUKA: piggy cure moje drage budite mi jake i hrabre,pozitivno razmišljajte,čuvajte svoje male i velike anđele jer su oni najveće blago koje postoji,ljubite ih grlite ih i dajte im svu svoju ljubav,svaki njihov osmjeh i pogled neka vam bude blagoslovljeni dar. A ja sam se od ovoga najezila... Tako mi nekada bude tesko na srcu kada se sjetim vas, nasih trudilica, i vase zelje da dobijete djete, vaseg truda i svih muka svakog mjeseca dali cete dobiti ili ne... Nekada sto manje pricam o Luciji, jer znam da i vi isto tako zelite ljubiti i maziti svoje andjele. I svaki put kada mi bude tesko nosati Luciju nocu i slusati njen plac, sjetim se vas cure, koje bi dale sve na svijetu za neprospavane noci sa djetetom i tog trena se naspavam i postane mi milo probdjeti noc zbog moje debeljuce. Zelim vam svu srecu u ostvarenju svoje zelje i iskreno se nadam da cemo uskoro i s vama piskarati o natecenim nogama, mucninama i velikom trbuhu, a najvise od svega jedva cekam da i s vama u maksac dodju vasi andjeli na druzenje.
|
|
|
|