|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Proljetne bebe 2017.
15.12.2016 10:13:02   
bubi0506
Anandi pratim te jer ja upravo smanjujem utrogestan i jos par dana pa prestajem tako da jos neznam kako ce bit al svakako vjerujem bolje nego s njim jer on bi mi iscurio i napravio nered a stavljala sam ga 3x2, sad sam na 2x2 i jos malo 1x2 i gotovo. Al eto i to je popratno u trudnoci sto nam nitko nije rekao user posted image
Ivana neznam, ja sam evo 20tt i dobila sam uputnicu za to al malo sam sinoc ceprkala i zakljucila da mozda moze na nalaz utjecat i prehrana u trudnoci i debljanje i to. Ja se inace zdravo hranim al ritual mi je nakon pregleda u pekaru kupit pitu madjaricu jer nju ooobozavam. I jucer smazala 3 putem do kuce. Jedna za mamu, jedna za tatu a jedna za user posted image i racunam kad je veselje ajd da potvrdimo i popodne napravila tepsiju pizze i smazala sve i to onu sto je velicine pecnice. Eto sve sta sam se mjesec dana hranila zdravo i sve pazila a sad bas bas poremetila. E svakako moze li utjecat prehrana ili ne neznam i nisam 100% sigurna al nece naskodit ako sacekam koji dan ionako uputnica vrijedi pa najvjerovatnije u ponedjeljak idemo na to pa onda sta bude a dotad kupus, salata, voce i standardno...zecja hrana, ponekad ribica i to user posted image pa cu znat rec najsvjezije informacije oko tog ogtt kako sam ja radila.
Kako ste spavale? Namjestile 6 jastuka oko sebe i stomak na stranu...e meni muz ima stomacic pivski...bas me zanima kako cemo mi stat na kauc i krevet kad dode a ja budem tad taman u 8 mjesecu trudnoce user posted image

< Poruku je uredio bubi0506 -- 15.12.2016 10:15:07 >

(Odgovor članu Ivana0710)
Neposredna veza do poruke: 326
15.12.2016 10:41:10   
daxy

user posted image

user posted image ivana0710 - 04.03. user posted image

user posted image Fiona0802 - 06.04. user posted image
user posted image bubi0506 - 04.05. user posted image
user posted image anandi - 22.05. user posted image
user posted image perlica55 - 30.05. user posted image
user posted image iva0067 - 06.06.
user posted image daxy - 18.06.

user posted image kiar - 13.07.
user posted image LourdessPadme - 28.07.

user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
9/16 IVF imamo user posted image user posted image
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 327
15.12.2016 10:44:01   
daxy

Naši pregledi:

kiar user posted image 12+2 user posted image user posted image
user posted image 28.12.user posted image

Ivana0710 user posted image 31+6 user posted image user posted image
user posted image 05.01.user posted image

anandi user posted image 21 user posted image user posted image
user posted image 09.01.user posted image

Fiona0802 user posted image user posted image user posted image
user posted image 11.01.user posted image

daxy user posted image 18+1 user posted image user posted image
user posted image 16.01.user posted image

< Poruku je uredio daxy -- 15.12.2016 10:45:17 >

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 328
15.12.2016 10:53:29   
kiar
joj ja sam i inače imala iscjedak al sad je još jači..nekad pomislim da sam se popiškila a kad osjetim da krene trč na wc jer me strah da neprokrvarim ili da nije što od hematoma..moja psiha je koma! al ima 10 dana stalno nosim dnevni uložak vidim da je daxy ažurirala listu i opet sam prva na listi pregleda,nepada mi loše ovo ići svako 2 tj, nezz kako ću izdražat kad me stavi svaka 4tj user posted image

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 329
15.12.2016 10:57:58   
daxy
Jutro. user posted image

lourdess samo sam prekinula,nisam smanjivala dozu. user posted image

perlice dobro dok ti posao godi. user posted image

Jao curke,taj OGTT je jedna od jednostavnijih pretraga.
Nije ni meni jasno šta dižu frku oko toga?
Izvadiš krv, popiješ slatku limunadu i čekaš 2 sata da ti opet izvade krv.
Nit je strašno,nit boli,a meni je ta slatka limunada čak i ukusna.
Ja nemam pojma u čemu je problem? user posted image

bubi IR koja se testira na OGTT ili imaš ili nemaš.
Nećeš to prehranom popravit. To je stanje koje prethodi dijabetesu.
A zaustavit ga ne možeš.

ivana ako te doktorica nije sama uputila,ti traži tu pretragu.
To je jedna od obveznih pretraga u trudnoći.

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 330
15.12.2016 11:40:55   
anandi
Helooo

Ja sam vam sinoc imala burnu noc, probudilo me u piskit u 3h i poslije nisam mogla zaspat do 6 i onda zaspala i sad ustala user posted image Ne zalim se bebac mi se javljao od 3 do 4 user posted image evo osmjeh mi ne silazi s ustauser posted image

Opet da se vratim na iscjedke ja ih prije nisam nesto imala, cak ni kad bude ovulacija a uvijek sam nosila dnevne uloske, sad se pomalo tu i tamo zna javit ali nista previse...vidjet cemo kako ce se nastavit.

bubi u pravu je daxy sto kaze da ogtt ne mozes popravit ishranom, imas ili nemas. Samo dan pred vadenje nemoj jesti neku jaku i kaloricnu hranu.
Kod nas dr potenciraju taj ogtt ali i inzulonemiju (znaci od iste krvi da se rade oba testa) i tek tad je validno. Jedno moze biti ok a drugo ne a oba mogu imati predispoziciju za dijabetes.Takoder forsiraju da se vadi 5x jer na trecem vadenju trebaju pasti vrijednosi na pocetne i onda je nalaz uredan. Kod mene na tom trecem su bile malo povisene i prepisana mi je terapija siofor 2x1 od 500mg. Ja sam ovo radila poslije inseminacije pred vto i terapija mi je zadrzana i danas dan.
Da napomenem gleda se da li u porodici ima dijabeticara pa opet traze oba nalaza.

Juni 2009 pocetak borbe 22.9. i 2.12.2013 IUI-beta 2,1 24.12.2015. ICSI 1 blast/4.1. 10dpt bt14,77/12dpt bt 47,5/ 14dpt bt 145/spontani 5s4d 13.1.
1.FET 2.5.2016. 2 blast/ 13dpt beta<1
2.FET 2.9.2016 1 blast/13dpt beta 540/15dpt beta 1321

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 331
15.12.2016 12:38:00   
Ivana0710
Morat cu traziti, jos i imamo u obitelji dijabeticara user posted image

Joj kiar i ja tako samo trckam i gledam u gace da nisam prokrvarila, nema na kakvim mjestima nisam provjeravala osim wc-a user posted image

Bubi meni je sad stomak poceo pomalo smetati na spavanju, ali dobila sam onaj jastuk za dojenje i mogu vam reci da je spas nocu, jedino sto sad muz i ja ne mozemo zagrljeni spavat od njega user posted image

(Odgovor članu anandi)
Neposredna veza do poruke: 332
15.12.2016 12:55:31   
perlica55
Dan curke i bebe user posted image
Anandi,ja sam se preporodila bez Utrogestana, uzimala sam
ih do 12 tt 3x2, pa još dva tjedna 3x1.. Par dana nakon prestanka
mi se i probava normalizirala user posted image
Ivana, kod mog gina je obvezan OGTT svim trudnicama oko 24 tt,
a za one koje imaju dijabetes u obitelji radi se dva puta 22tt i 27tt.
Čim sam ostala user posted image gin me upozorio da smanjim unos šećera na
minimum (isto imam dijabetičara u obitelji). Kolko znam, sve cure kojima OGTT
nije u granicama, moraju na dijab. dijetu, 1800kcal dnevno.
Bubi, 3 mađarice user posted image ipak pripazi.
Daxy, pa kod tebe je OGTT i fin, meni je bila samo slatka voda,
nigdje limuna ni okusom ni mirisom user posted image
Meni trbuh još uvijek ne smeta user posted image u plusu sam 3 kg-16tt,
ma ne brine me puno kilaža, al ipak zbog sebe, bebe i zdravlja ne bi voljela biti user posted image
Pusa svima, mazite buše.

< Poruku je uredio perlica55 -- 15.12.2016 12:56:33 >

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu bubi0506)
Neposredna veza do poruke: 333
16.12.2016 9:52:53   
bubi0506
Klair, ma tocno znam kako se osojecas. Ja sam toliko bila u strahu u pocetku da sam do 16 tt isla svako 2 tjedna doduse usporedno u svoje i privatno. Nasla sam nekog drugog a ne onaj prvi iz cile price. Neidem vise nego samo u socijalne sad kad sam malo mirnija jer osjetim bebaca al jednostavno to je jace bilo od mene i ta 2 tjedna su mi bila preduga. Da nisu onoliko skupi prodala bi sve i kupila kuci jedan uzv da se pristekam user posted image evo sam nasla nekog treceg, cula sam da ga hvale cure po netu, nisam nikad bila, dr. Mimica i narucila se jucer na 4d, iduci petak. Ma ja vjerujem da je s bebacem sve uredu nego eto da imam uspomenu na trudnocu a i da ga malo vidim. Ima poliklinika Sunce sta sam odlucila ic ili kod njega. Sunce mi nekako sestra i nije bila previse uljudna na telefon i tamo je 550kn a kod njega u polikliniku Gynenovu. Tamo je 450kn. Ma i nije mi sad do tih 100kn al sestra je jaaako ljubazna bila pa me to privuklo. Doduse to neznaci nista za profesionalnost doktora i njegovu procjenu al eto neki osjecaj pa sam se narucila. Znam da sam citala, pisu da je oko 600-700kn a evo meni jucer tako reklo. Tako da jedva cekam petak iduci...7 duugih dana.
Ma opustite se, ja sam stalno tako gledala da neni kakva krv se pokazala da nisam htjela niti gacice u boji obuc nego sam bijele ili ulozak al malac se hrabro cuva i neda. A onda sta drugo, vadit cu i taj ogtt u ponedjeljak pa sta bude. A jesam, jesam 3 madjarice. Pa stalno pazim na prehranu i onda ja to kad me krene...a njih obozavam. Pa necu ni ulazit u pekaru samo radi jedne. user posted image
A kilice, kilice...ja nerazumijem kako neko se ne udeblja. Ja pazim (srijedu zanemarite) ne jedem slatko ni kruh, secer ne koristim nego med ili steviu, cak i tjesteninu integralnu al jednom tjedno...drugo samo voce, povrce i ribu i kilice svejedno idu gore. Cak eto mozda sto po danu ne jedem puno al nocu se budim pa jogurtice, voce, juhe i onda je gozba user posted image
Joooj ja sve ko 2-3 recenice pa se uspisala na veliko i tako uvijek...a sta bi da pricam a da ne pisem user posted image

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 334
16.12.2016 15:13:57   
LourdessPadme
Hej curke user posted image
Nadam se da uzivate u ljepom danu,kod nas je prohladno ali ima sunca pa je super .

perlice super da ti posao odgovara,nekako vrijeme brze prolazi u ovom iscekivanju user posted image

Meni je dosao nalaz krvi i mokrace,sve mi je super osim sta su mi leukociti poviseni 13.1 ref 3.4-9.7
I u mokraci 10-14 ref 0-2. Nosim nalaz u Pon na uvid,nadam se da nije nista strasno.

I pocele su mi mucnine user posted image ranojutarnje su pa su popodne lagane i pred spavanje krenu zezati malo zesce. Ne povracam ali me bas muce.

29.07.17 stigla roda s najljepsim poklonom :D

(Odgovor članu bubi0506)
Neposredna veza do poruke: 335
16.12.2016 15:24:28   
daxy
Dobar dan.

anandi lijepo buđenje si imala. user posted image
Baš ti nekako zavidim. user posted image

ivana ja i inače ne spavam bez jastuka ispod noge.
MM je već naviknut. Kad se okrenem na jednu stranu onda grlim jastuk,
a na drugu prebacim nogu preko MM i tako spavamo otkad smo skupa. user posted image

perlice to je zato što moraš donijeti limun sa sobom. user posted image
Meni su rekli, pa sam ponila, a cure koje nisu znale ili su zaboravile su pile slatku vodu kao ti.
Bar je takva praksa u Splitu.

bubi draga,mislim da je pametnije svaki dan si dozvolit neki sitni grijeh (malo čokolade ili nešto drugo) nego tako jako paziti.
Onda se desi da tako poharaš pekaru i pretjeraš. user posted image

Ja zaista nemam problema s kilažom.
Mislim da sam sada na cca +4kg.
Javim kad se izvažem. user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu bubi0506)
Neposredna veza do poruke: 336
16.12.2016 15:28:58   
daxy
lourdess povišeni leukociti su normalni u trudnoći. user posted image
Mislim da su nam svima na listi povišeni.
Tijeli proizvodi više krvi i zato ima i više leukocita

Ne znam za urin? user posted image
Mislim da je i to u redu...

Nemoj brinuti do ponediljka.

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 337
17.12.2016 19:59:31   
Fiona0802
Mamice bravo za preglede i živahne bebe!user posted image
Taman kad imam više vremena vikendom, ovdje zatišje!user posted image
Nema veze....pratim sve, samo što ne stignem odreagirati....
Meni pupo baš zadnjih dana nešto buja...koža svrbi i napeto je...
Da li koristite kremu protiv strija i ako da, koju? Nekako mi se čini da mi treba neka bolja krema od trenutne user posted image
Daxy bit ću 28+5 na pregledu...nisam napisala...

Al'' duge su minute, u svakoj od njih može po jedna vječnost stati...

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 338
17.12.2016 23:12:47   
Ivana0710
Evo i mene, bas nam je vikendom zatisje user posted image
Ja danas isla malo u kupovinu poklona i bome sam se nahodala, bit ce nocas veselo sa grcevima user posted image
A mm je otisao na put u njemacku na 5 dana, ovo nam je prvi put od vjencanja da smo odvojeni. Eo legla u krevet, on nije tu i ne znam sta cu, bas sam navikla da je uvijek tu. Jos kakva sam samo si zabrijavam u glavi sve i svasta sa tim isilovcima user posted image

Fiona ja se od pocetka mazem sa pavlovicevom kremom. Eto nisam.na internetu naisla na iskustva sa njom, ali bas imam suhu kozu i sa tom kremom mi ostaje najduze mekana. Masna je dosta, slabo upija, ali bas zbog toga mislim da i ima ucinka. Pa bumo vidjeli. Zasad mazem 2x dnevno, jos nema ni jedme strije, iako ce tek sad i kreniti najvise rasti. Vjerojatno cu se samo jedno jutro probiti a strije ce biti tu. Iako cu probat sad kad prestanem raditi mazat se i tri puta dnevno, barem da ih ublazim koliko mogu. Inace im jesam sklona i genetski i ovako al bumo vidjeli user posted image

(Odgovor članu Fiona0802)
Neposredna veza do poruke: 339
17.12.2016 23:52:59   
bubi0506
Ivana, tocno znam kako se osijecas, ja vec godinama sam u tom strahu za dragog jer moj stalno putuje po svijetu, na moru pa od pustih nevremena, isisovaca, evo sad i na podrucju gdje su pirati aktivni svaki dan...a sta mogu...pokusat zamisljat lijepe trenutke kad se vrati cuvat moju pupicu i mazit user posted image pa nekako malo skrenem misli a i ovdje me vi nekako razveselite pa ajd prodje dan po dan nekako.
Sto se kremica tice, pitala sam tetu apotekarku a i negdje jos sam to citala da je zapravo najvaznije da se maze s nekom kremom, nemora to bas bit protiv strija nego samo da je koza vlazna i da te posebne kreme nece ucinit cuda ako su vam strije sudjene. Ja imam od biobaze kremu Mama al slabo ju koristim jer mi miris nije bogzna sto privlacan pa mozda 2-3 puta otkad ju imam u ovih 2 mjeseca. Uvijek koristim svoju standardnu Niveu ili Bettinu kremu, bas kremu a ne losione pa sto bude. Ako budem licila na zebru user posted image nakon poroda...hihi pa sto cu.
Jeste se smjestile i sanjate slatko? Evo mi nocne pticice user posted image
Jeste pocele kupovat za bebace sto? Ja sa 16tt kupila slatki babarincic i bodi, nisam odolila kad sam vidila i neki dan 3 para carapica...joooj kako su minijaturne...mozda je rano jos, neznam al nekako nemogu si pomoc kad ugledam. Sad cemo za pod bor nesto iako za Bozic dragog nema al svakako ce bit nesto od Djeda Bozicnjaka...za tatu i bebaca i mamu...user posted image
A iza Nove u pohod na ostale stvari da malo po malo kupujem da me sve ne strefi u jedan mjesec ili da sa busom do zubi setam po ducanima user posted image tata kad dode ce komodicu, krevetic i kolica...
Jeste vi pocele s kupovinom icega? Sto prvo ste kupile?

Neposredna veza do poruke: 340
18.12.2016 10:21:18   
anandi
Bok cure, di ste?
daxy eto vidis draga moja, ja cim napisem da mi se bebac javio on se prolopovi i ne javi naredni dan user posted image od onda nije se ni jednom javio a ja jadna cekam ko ozeblo sunceuser posted image

Loudress misa mu, kazes pocele mucnine....a sta da ti kazem nego valja istrpit i nadat se da nece dugo trajat user posted image Ma nije ti sad strasan nalaz, evo kod mene 3-4 nalaza nijedan nije bio u ref vrijednostima a urinokultura sterilna tak da dr samo preporucuje dosta tecnosti.

perlice zeno kako ti napredujes s bocama? Mene je zadnjih dana poceo stomak uzasno da boli, pa odjeca me vrijeda tamo gdje bodem. Ono nema podlijeva i cvorica, evo sinoc sam pokusala da dam u nogu i oplakala, koza je preedebela i nisam uspjela probiti i opet se vratila na stomak.user posted image Padam u iskusenje da svaki 3 dan preskocim bocu i popijem aspirin.

Fiona ja sam sebi uzela u DM-u neki maslac i ulje od mamagluck od alverde i cini mi se ok. Namazem se navecer poslije kupanja i koza bude masna do sutrasnjeg kupanja.

bubi ja jos nisam nista kupila za user posted image sve me nesto strah, a svima govorim da hocu prva da kupim i da mi ne bi netko donio nesto user posted image Kontala sam obavit neki soping kad udem u 7 ako Bog da, a vidjet cemo da li cu izdrzat.

E da, sinoc sam isla na jogu po prvi put u zivotu i mogu vam reci bilo je super, zadovoljna samuser posted image Odoh sad upalit masinu i oprat sta vesa

Juni 2009 pocetak borbe 22.9. i 2.12.2013 IUI-beta 2,1 24.12.2015. ICSI 1 blast/4.1. 10dpt bt14,77/12dpt bt 47,5/ 14dpt bt 145/spontani 5s4d 13.1.

(Odgovor članu bubi0506)
Neposredna veza do poruke: 341
18.12.2016 13:17:14   
Ivana0710
Bubi svaka cast, mogu misliti koliko ti je tesko, ja ne znam kako bi se navikla. Mislim, morala bi, ali ne zelim ni pomisljat kako bi mi bilo.

Ja sam sa kupnjom stvarcica krenila od 5.mj.trudnoce onako po koju sitnicu. Prosli mjsam kupila posteljinu, madrac, kadicu. Tu i tamo nesto od robice. Sad poslije Bozica idemo po kolica, krevetic i ostale sitnice, dekice, rucnike, kozmetiku. Naisla sam si na neku bas simpa spavacicu za bolnicu prosli mj pa sam uzela, sad moram jos jednu i tako. Onda cu sredinom prvog mj.sve oprati i opeglati da bude spremno. Jer lad sam bila u bolnici jednom mi je termin predvidjen na 28.2.pa da nas ne iznenadi user posted image

(Odgovor članu anandi)
Neposredna veza do poruke: 342
19.12.2016 7:02:52   
bubi0506
Daxy ti si isto iz Splita kako mi se cini? Jel ima jos cura da organiziramo kavu?

Anandi, jaaako malo treba sad da se pocme javljat svaki dan i cijeli dan. Meni se do nedavno tako javi i onda ga nema i sve se u dan promijenilo kad je poceo lupat nogicama neznam kako se ne umori nakon cijelog dana tako da ocekuj svaki cas da ce pocet i onda ces uzivat stalno u malenim razgovorima sa svojim user posted image

Ivana ti si jos maaalo...jooj i ja jedva cekam kad cu...nekako sve se mislim, jedva cekam da ga vidim a opet ce mi nedostajat ovo lupkanje njegovo, odmah na drugo cu upregnit muza dok je na frisko user posted image
Sto se tice kupovanja ja znam da eto prvo sto sam kupila sa 16tt je rano al nekako si nisam mogla pomoc a kad sam probila led sad ce za Bozic bit bas shopping posvecen user posted image .
Nekako tesko je nekad bit ovako kad nema mm mjesecima al naucis se prihvatit mada nije jednostavno i fali mi i sad blagdani i sve al olaksava mi ovaj maleni slatkis sad sto je samnom u stomacicu. Bilo je bas kad sam bila sama i sve i pomalo tuzno al sad nekako je drugacije. Nedostaje mi mm istina al sam u jednu ruku sretna i stalno pricam sa svojim bebacem. On mozda ne razumi nista sta mama brljavi, da me neko slusa mislio bi da sam totalno skrenila al nekako meni slatko i uzivam. Smisljam taman koga ugnjavit da mi bor dovuce jer ove blagdane me nista nece omest u uzivanju, ja i user posted image kitimo bor i uzivamo zajedno. Mozda vec misli...a koju ludu mamu ja imam user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 343
19.12.2016 9:27:19   
perlica55
Jutro cure, bili samo za vikend na vikendici,
uživala sam uz kamin i vatricu. Malo napunila baterije user posted image
Daxy, na OGTT definitivno nosim limun ovaj put user posted image Vjerujem
da mi bude ipak malo lakše popiti..
Fiona, imam jaako suhu kožu i strije još od školskih dana user posted image
U prvoj user posted image a i sada koristim La Poche Posay lipikar i Mustelinu
kremu protiv strija. U prvoj t nisam dobila niti jednu. Sada se ne mažem
baš redovito -ljenivica user posted image važno da sam si kupila,
a pitanje je dal ću otrošiti user posted image
Anadi, pikam se i dalje, samo i isključivo u trbuh.. I meni se ponekad zna desiti
da me dan/dva boli mjesto uboda user posted image
Mog M strah da budem iglom piknula bebu u glavu, jer se pikal pod kutem od 90,
ne mogu nikako pod 45.
Nemoj da ti pada na pamet sama preskakat terapiju user posted image , ne budi luda..
Lourdess, javi kaj dr veli za nalaze. Možda bi trebala napraviti 3x urinokulturu pa si onda ziher user posted image
Ne znam kada ću na UZV, jer mislim da ipak idem na skijanje (ne budem skijala naravno), možda nazovem
ginapa vidim dal prije nove, ili nakon. Javim svakako, pusa svima user posted image

(Odgovor članu bubi0506)
Neposredna veza do poruke: 344
19.12.2016 9:40:53   
anandi
Jutrooo i od mene
perlice a bas su mi vise dopizdili, a sta mogu valja istrpit...samo da se vise hoce user posted image pocet redovno javljat pa nadam se da ce biti lakse user posted image E da, i moj mene sinoc mm pita da necu kojim slucajem ubost bebu pod 90 stepeni user posted image ne konta da ima mala naslaga sala na stomaku, pa maternica pa posteljica i tek onda bebica...bas me je slatko nasmijo user posted image
Znaci planiras zimovanje, bas lijepo...ne moras se skijat al mozes sankat user posted image

bubi nadam se da ce krenuti ubrzo to cesce javljanje. Danas sam 18+0user posted image
Znam kako ti je bez muza, kod mene muz takoder zna otici na teren po mjesec - dva pa dode mjesec pa opet ode i mogu ti reci to mi je super. Nekako se pozelimo, jest da bude tesko navici se na promjene ali evo 8 godina braka cini se kao da se zabavljamo. Odrzavamo tu neku iskricu pocetka.

Neposredna veza do poruke: 345
19.12.2016 12:18:16   
bubi0506
Perlice i anandi ma sto se vi bockate, nisam u toku?
Pa ima istine u tome anandi sto se tice odlazaka i dolazaka tako je i meni mada nekad ovako za blagdane bi bas volila da moze doc ono van plana al dobro, sad smo svakako ja i user posted image pa ce nam bit zabavno zajedno.
Ocekuj svaki cas bebaca da se stalno pocme javljat...ja sam s 18 osijecala mjehurice i to nesto unutra al pod rukom nista, s 19 tocno sam osjetila pod rukom kako me zveknio i sakriva se do 19+4 a onda ko maleni traktor ne staje dannocno i bas kad naslonim ruku osjetim, nije samo onaj osjecaj unutra da se nesto dogadja nego bas bas pod rukom osjetim kako mi skoci stomacic tu gdje opali. Jos maaalo, mozda ti budes i ranije jer mene bas ima komad a kazu da punije trudnice kasnije osjete pa neke cak i tek s 21tt. A ja bome s 80kg zive vage eto s toliko osjetila user posted image

(Odgovor članu anandi)
Neposredna veza do poruke: 346
19.12.2016 14:05:39   
perlica55
Bubi, andi i ja pikamo niskomolekularni heparin,
zbog povijesti bolesti...
Super je kad se beba svakodnevno javlja user posted image
Mama je odmah mirnija.
Mislim da mi se juče javila moja curica, al nisam ziher, ipak je sa 16
tjedana dosta rano.. Kao da se nešto meškoljilo jako kratko, 10cm ispod pupka..
Niti u 1. trudnoći nisam osjetila balončiće, tak ni sada...
Svaka čast suprugama kojima M rade terenski posao, mog ponekad nema tjedan dana
pa sam luda. Vjerojatno da je pomorac il sl. ne bi mi niti bio muž user posted image
Gdje nam je ostatak ekipe nestao..

(Odgovor članu bubi0506)
Neposredna veza do poruke: 347
19.12.2016 14:31:01   
kiar
Evo da se i ja javim,mučnine su i dalje tu,al nema povraćanja..Još danas radim i idem na go i nakon njega otvaram komplikacije! Želim ove praznike uživati s mm i klincima,a za novu godinu planiramo i na putovanje... da vas pitam u kojem ste tjednu saznale spol ?

Neposredna veza do poruke: 348
19.12.2016 15:16:36   
iva0067
Evo cure da se i ja javim... Sutra idem na pregled, 16 tjedana. Lagano me hvata strah i nadam se da će sve biti u redu user posted image
Razbolila sam se tako da ostatak tjedna mislim preležati user posted image

Kiar meni je na prošlom pregledu, sa 12 tjedana, bilo prerano. Rekla je doktorica da ćemo na ovom moći vidjeti. Naravno ovisi i o tome kako se beba namjesti.

(Odgovor članu kiar)
Neposredna veza do poruke: 349
19.12.2016 19:14:30   
bubi0506
Kiar, bas sam pogledala trudnicku da ti tocno kazem, 14+2 je bilo kad sam doznala da je musko mada sam imala neki predosjecaj al nisam bas se htjela isticat da ne bude da sam falila ili da imam neke zelje jer mi je stvarno bilo svejedno.
Perlice i anandi prijavljujem se s vama u klub pikalica nisam znala da ste i vi. Ja sam isto u tome odavno zbog trombofilije i pikam se od tocno 12dpo, prvog pozitivnog testa zbog nalaza o dokazanoj trombofiliji i 2 missed prije. Trebala sam na IVF i odmah od transfera pocet al eto malac nas je preduhitrio pa sam odmah tad pocela, bas danas nosila u bolnicu onaj bijeli papir d1 uputnica da mi sutra pripreme moju novu mjesecnu dozu. Kako vi podnosite bockanje? Mene uvijek strah da ne zaboravim jer nakon toliko vise nekad neznam jesam danas ili je to bilo jucer pa sam pocela na kalendaru krizat kad se bocnem da sam sigurna. Ja nemam neke tehobe, ponekad modrica al nista strasno. Meni je jedna doktorica rekla da je najbolje u trbuh da se najbolje absorbira a opet 10 njih iza da nema veze da mogu i u rame ili bedro al kako mi je ta jedna ubacila bubu onda i dalje sam u stomak mada sad kad ga osjetim nekako mi ruzan osjecaj da bodem tu di je on. Ma znam da mene ima komad i da nije to bas tako da cu bebaca bocnit al nekako u glavi to valjda...evo taman cu sad...joooj u ovim momentima mi fali muz, on bi to ap cap obavio i nekako mi lakse nego kad ja...

(Odgovor članu iva0067)
Neposredna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!