perlica55 -> RE: Proljetne bebe 2017. (13.3.2017 12:32:16)
|
Dan curke, evo podnevna [sm=kava.gif] Ivana žao mi je mišeka malog, dal mu daješ kakve kapi protiv grčeva, Biogaja il sl. Nadam se da mu uskoro bude bolje.. Ti pazi kaj papaš, ak dojiš.. Tonks, kako si danas?? Ako ti nije bolje pitaj gineka kaj da uzmeš za bolove i eventualno nešto za opuštanje [sm=zmeden.gif] 5 obroka + međuobroci, pa ženo kad stigneš sve pojest [sm=jezicek.gif] Mimo, vjerujem svom gin, i ak veli da sam od 25-28 tjedna ipak trebala dobiti nešto kg, onda je to za mene tak. Obzirom što sam prošla u 1. t ( vidite u potpisu) Ne dobivanje na kilaži u drugom i trećem tromjes. nije baš zaje****/ I potpisujem Ivanu, ne ulje protiv strija.. Bolje nekakvu masniju kremu, koja će koži dati vlažnost i elastičnost. Lagertha, evo sam si kupila oraha, badema, grožđica, suhih brusnica, i datulja pa si grickam.. Lourdess, kad sam živjela u St, pred Uskrs bi od sirnica došla kao [sm=smiley30.gif] [sm=smiley36.gif] Budem potražila tu ak ću naći "slatki kruh", super ideja [sm=bravo.gif] Ipak sam u srijedu na pregledu da gin provjeri protoke. Do sada sam dobila 7 kg, al tolko sam imala i prije 3 tjedna na pregledu.
|
|
|
|