anandi -> RE: Proljetne bebe 2017. (30.3.2017 13:16:15)
|
Evo i anandi jos uvijek u komadu 2u1 [sm=smiley36.gif] Bili smo na pregledu prije 3 dan, tj u 32+0 a odgovarali smo 33+4, mamin lopov pravo napredan. Ocekivali smo 1700g a on 2079g[sm=smiley1.gif] Odradili smo i nalaze kks,urina i antitijela. Za cudo Bozje po prvi put mi je urin suuper, kks takode a i antitijela su ok. Sto se tice bebe, sve je super...i dalje je zaglavljen glavicom u karlici i spreman da izade. Dr kaze da mi preporucuje prirodni porod, navodno situacija u kojoj se nalazim porod bi protekao brzo, i ne bi se patila par sati kao neke porodilje. Sad cekam i da mi se javi dr s ukc-a koja ce me porodit pa da odem i njoj na pregled i cujem njeno misljenje. Ja se dobro osjecam, mali je budan non-stop, kad mi dojadi navecer popijem apaurin i prespavam cijelu noc [sm=smiley1.gif] Pocela sam clexane davat u noge. Prvobitno je bilo u stomak, pa kako se bebac bas oko pupka smjestio presla sam na podrucje iznad kukova e sad pupo kako je jos narasto i uspicio stomak nemam vise sta da uhvatim iznad kuka i predem na noge. Sva kilaza koju sam dobila otisla je u noge i uopste mi nije problem da se ubodem. Sala na pretek [sm=smiley36.gif] nista ne pece. perlice znaci moras i ti da odmaras. Ne daj se, brzo ce nam proletit ovih nekoliko sedmica. Dexi jos nisam dobila, posto je situacija jos uvijek ista kao da sacekamo jos malo. Vjerovatno cu dobiti iduce ili one tamo sedmice. Ova dr kod koje idem privatno savjetuje mi da primim betamethazon a ova opet s ukc-a dexamethazon, sad nisam ni ja pametna[sm=zmeden.gif] Lourdess [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] za bebaca. Budes se brzo rijesila gljivica, samo koristi terapiju i bit ce sve ok. Daxy kakvo je stanje kod tebe, slusaju li djevojcice? Sto se tice pokreta, ja brojim minute kad spava [sm=smiley36.gif] Ne znam kakav je osjecaj kad lupi u rebra, jos nijednom mi se nije desilo. Kod mene je situacija da s lijeve strane pupka izbaci guzu, s desne strane nogicama se propne a onda glavom gurne dole i osjecaj kao da mi neko noz zabije u vaginu. Vec sam se navikla Ostale, ne zamjerite sto nisam ponaosob napisala svim po nesto ali evo vec mi je tesko za racunarom bit. Zelim nam svima ugodan ostatak trudnoce [sm=bravo.gif]
|
|
|
|