tišina -> RE: Odbrojavanje - veljača 2017. (7.2.2017 13:57:37)
|
mali anđeo, da rano je, prerano, znam. Ali ovaj mjesec sam baš nešto preusmjerena na to, nezz kako maknuti misli s neočekivane. evo i tvoje mi iskustvo govori da ne ništa prije nije sigurno joj dva dana i čut ćes srce svog bebača! bit će sve dobro, sigurno.[sm=smiley1.gif] a onda maženje trbuha i unutarnje osmjehivanje, vjerujem da će tvoja mrvica uzivati [sm=smiley1.gif] tintin, tvoje strpljenje me nadahnjuje, svako malo se tebe sjetim i kako si fino odlučila da se nećeš zezati s preuranjenim testovima. ako si to dovoljan broj puta ponovim, možda i ja budem tako.. samo daj Bože da nam objema subota bude dobitna! pinky heheh, gledam i ja sada što sam ti to napisala, možda malo trapavo ali "veliki brat će biti čuvar malenE bebicE", mislila sam na jednu bebicu da braco čuva. Hehe, izgleda da te još drži uzbuđenje od testa [sm=smiley20.gif] a ni ja nisam ništa bolja u svom pisanju. Nisam nikada to pomislila za poslijepodnevni test, ali definitivno ima smisla, pogotovo jer ja svaku noć oko 4 idem na wc, i onda se ustajem u 6 pa radim test. Pokušat ću s ovim tvojim savjetom, hvala! Zbilja daješ korisne informacije! [sm=smiley2.gif] daxy, vidiš ti nas, nadamo se uskoro biti poput tebe!![sm=bravo.gif] imam hrpu tih testova s ebaya pa ih budem radila, nekako mi to dođe kao terapija, nije baš normalo, no hajd... znam da vas malo tlačim i stvarno se trudim ne zanovijetati previše [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|