Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje - veljača 2017. 8.2.2017 19:54:53
|
|
|
|
hipo
|
Mali andeo sretno sutra!!!! Hajdi, super za betu!!!!
|
|
RE: Odbrojavanje - veljača 2017. 8.2.2017 19:58:23
|
|
|
|
Hajdi
|
Mali anđeo čekamo izvještaj s uzv-a da kuca malo srce Super za uredan alergo test, barem to da je ok. Jučer i danas nakon ručka osjetila sam otežano disanje, kratak dah. Jel moguće da je to od pritiska maternice na druge organe? Trbuh mi je dosta uvećan pa vjerojatno nešto smeta plućima, ali mislim da i progesteron utječe na disanje, čitala sam nešto o tome. Inače mi je problem biti u zagušljivim prostorima i nemam neki kapacitet pluća. Mislim se kako će mi tek biti ako već sad osjećam tegobe.
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje - veljača 2017. 8.2.2017 21:20:13
|
|
|
|
nymeria
|
Ajme drage moje pa nema me danima i onda ovako lijepe vijesti...znaci tri jesenske bebice zasad... Mali andjeo hajdi i pinky od srca vam cestitam... nek vam budu skolske trudnoce
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje - veljača 2017. 9.2.2017 8:48:01
|
|
|
|
daxy
|
Jutro. Evo tipkam vam dok čekam drugo vađenje za OGTT. Lourdess kužim te skroz. Ja nisam mislila da će tema biti toliko aktivna. syringa sretno u drugom krugu! tišina samo treba bit uporan i sve na kraju sjedne na svoje mjesto. mali andeo bitno da sve bude u redu,lako za trbuh! Moj se s 4 mjeseca vidio iz aviona. Sretno na pregledu! perlice ma tko je očekivao da će biti toliko trudnoca na našoj temi? Hajdi beta je super!!! Elevit se uzima od 12TT,ne brigaj ništa sve ćeš na vrijemw znati i krenuti. Kako stojiš s probavom? Još je rano da metrnica pritisne druge organe,al može biti da ti je slabo zbog jače prokrvljenosti maternice. Nemoj se naglo ustajati! Ako te uhvati nesvjestica sjedni dok ne prođe. Pij puno vode. Pinky kako si mi danas? Ja nisam baš sretna s tim tvojim testovima. Oni postaju tamniji,al što ako jedan vanserijski ne bude tako taman kako ti očekuješ? Do kad ih misliš radit? tintin vidim hormoni djeluju? Ja se sad ni ne sjećam kakve su mi bile grudi pred test,al dobro pamtim da ništa od simptoma nije odstupalo od onog uobičajenog PMSa. belina ma koja god tema bude,nek ju otvorite ove godine! Ja još ne mogu vjerovat da sad curke imaju termin u jesen. Ja bih vas pokupila sve na jednu temu da vas lakše upratim. Ona slatka voda za OGTT mi je prijala onako do pola,al sad me već žgaravica uvatila,a ne smin ni vodu pit još uru vrimena.
|
|
RE: Odbrojavanje - veljača 2017. 9.2.2017 8:57:53
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Trudilice: PinkyFunkyBirdy - 05.02. - ponosna Hajdi - 06.02. - ponosna tintin - 10.02. tišina - 11.02. trudilica88 - 12.02. belina - 16.02. papučica - 22.02.
|
|
RE: Odbrojavanje - veljača 2017. 9.2.2017 9:26:23
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Dobro jutro drage moje! Mali andeo sretno na pregledu i čim stigneš napiši nam dojmove! Ne znam kako drugi, ali ja uopće nisam zadovoljna s tim testiranjima na alergene. Moj M isto na nešto reagira, ali ništa se nije pokazalo kao alergen i čak ako bi nešto ukazalo najbolje mi je kad doktori kažu: "ništa vam to nije sigurno. Najbolje da proba pa ćete vidjeti da li će biti reakcije ili ne." Ma ... Belina, marljivice jedna. Zanimljivo mi je kako tete u vrtiću i vi učitelji stalno nešto novo izmišljate, a meni je problem sjetit se nečega novog što bi mogla igrati s M već stalno vrtim igračke koje dugo nije vidio pa se malo zainteresira. Baš sam grozna. Hipo, dal se hipica naučila spavati? Kako ste mi? Hajdi, ne znam zašto te pluća zezaju. Ako se nastavi možda bi mogla pitati doktora. Nadam se da će ti biti bolje. Nymeria, hvala ti puno! Kako si nam ti? Draga moja daxy, ma nisam ni ja presretna s testićima. Baš su neki loše kvalitete i crtica ne zadovoljava moje kriterije boje iako su oni najosjetljiviji od 10 jedinica, ali pošto ih imam još par piškim po njima samo da vidim dal je crtica još uvijek tu kako bi se "pripremila" na eventualnu biokemijsku. No, bez brige nisam naivna pa da se strogo držim dal tamni crta ili ne. Više mi je da vidim dal je tu ili je nema. Evo stavila sam u album slikicu od jutros. Planirala sam sinoć piškiti testić, ali na kraju mi se cijelo popodne toliko piškilo da je testić pravljen u urinu od samo 2 sata razmaka i crtica je bila jako svijetla (kao i urin) pa sam zanemarila taj test. Riješit ću još tih par testića (vjerojatno ovaj tjedan) jer kako su loše kvalitete ne isplati se to nikome ni poklanjat. Najbolji su mi bili Alice, ali njih nema više puno na eBayu i to mi je baš žao. Imam za uspomenu na trudnoću s M par tih testića gdje se još uvijek vide crtice, ali sad mi se čini da od ovih baš i neću imati što spremiti. Kako su tvoje curkice? Dal nestrpljivo čekaš sljedeći pregled? Tintin kakvo je stanje? Tišina, a kako je kod tebe? Ja sam danas umorna jer se M budio nekih 4 puta tijekom noći.
< Poruku je uredio PinkyFunkyBirdy -- 9.2.2017 9:27:44 >
|
|
RE: Odbrojavanje - veljača 2017. 9.2.2017 9:34:14
|
|
|
|
tintin
|
Pinky stanje uvik isto, cekamo subotu i to je to, simptomi kao u pms-u, pa šta bude, zadnja crtica ti je bas tamnija na testu, lipo to tamni iz dana u dan, taman kako treba
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje - veljača 2017. 9.2.2017 9:34:54
|
|
|
|
tintin
|
Tišina kakvo je stanje?
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje - veljača 2017. 9.2.2017 9:35:41
|
|
|
|
tintin
|
Trudilica a kod tebe i tvoj datum je u nedjelju?
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje - veljača 2017. 9.2.2017 10:39:47
|
|
|
|
tišina
|
mali anđeo, tipkaj sve kad završiš s uzv-om, kakvi su otkucaji, kakav je osjećaj to čuti, ide li muž s tobom? :) pinky nisam sigurna, ali mi na prvu izgleda kao da imamo iste testove s ebaya. lijepoo se vidi kako crtica tamni! ideš vaditi betu slijedeći tjedan ili? a cure stanje kod mene neko kao pred , jučer slabi smeđkasti spotting (poslijepodne tamno crveni...). danas malo svjetliji smeđi i još slabiji... pretprošli ciklus mi je trajao 32 dana, tako da i sad mogu očekivati do ponedjeljka da dođe... ako nekim čudom ne dođe, idem za valentinovo vaditi krv
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje - veljača 2017. 9.2.2017 11:56:19
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Drage tintin i tišina, držim fige da ne vidite vješticu barem godinu dana! Tišina, nisam planirala raditi betu. Testići pokazuju da se trudnoća održava pa sam valjda sad već sigurna od biokemijske. Izdržat ću još tjedan i pol pa na pregled da vidim da postoji plod, da je na dobrom mjestu i naravno da malo srčeko kucka. Čekam nestrpljivo da nam se mali andeo javi.
|
|
RE: Odbrojavanje - veljača 2017. 9.2.2017 12:24:40
|
|
|
|
mali andeo
|
evo me nestrpljivice !! cure dogodila se ljubav na prvi pogled,ajme kada vidiš to maleno čudo i ono srčeko koje treperi u njemu vjerujte mi osjećaj je ufff... sve je u redu ,lijepo se sve poklapa sa tjednima i uzv je za mjesec dana ... onaj iscjedak je bio hematom,koji je kako on veli sada već iscurio ... moram i dalje mirovati i zabrana nam je sex hehe ,ja sam to MM zabranila kad sam ugledala nek se pati malo i on evo čitam vas kasnije idem nešt pojesti !!
|
|
RE: Odbrojavanje - veljača 2017. 9.2.2017 12:27:42
|
|
|
|
Hajdi
|
Pinky divim ti se kako nonšalantno radiš test za testom, meni su oni horor film Mali anđeo bravo za hrabro srce, neka samo tako lijepo nastavi Dobro da nema više hematoma. Tintin, tišina navijam za vaše Što se tiče mog disanja, shvatila sam da je uzrok psiha, odnosno podsvjesna napetost koja mi se uvukla, ali ide na bolje, danas sam malo opuštenija Dobila sam nalaz tsh, sad je 4,4, dakle skočio je s 1,75. Sutra idem kod dr da vidim koju terapiju nastavljam.
< Poruku je uredio Hajdi -- 9.2.2017 12:36:34 >
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje - veljača 2017. 9.2.2017 12:42:52
|
|
|
|
tintin
|
Mali andjeo kako predivno, uzivaj draga Hajdi ebemu i tsh, stvarno izludjuje, nadam se da ce ti pasti s boljom terapijom. Ja padam u napast da pišnem, al opet se odupirem, danas mi je 30 dan ciklusa i nisam još kupila test.
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje - veljača 2017. 9.2.2017 12:45:46
|
|
|
|
LourdessPadme
|
Joj mali andeo mislim da smo svi odahnuli sad prekrasan osjecaj ,uzivaj i pazi busu svoju. Sta se tice alergije,u obitelji imam slican slucaj ,svi nalazi uredni al se flekice pojavljuju,zakljucak je atopijski derma. proguglaj malo. daxy ima nas na temi od 8tt do 36tt,logicno bih bilo da smo sve tu max mjesec dva razlike,ovako je jedna vec u trudovima druga tek popiskila test,a mi se mozemo savjetovati samo o onom sta smo prosle il o trenutnom stanju,pa onda kad jedna napise da je boli ja moram ic kopati u kojem Je tt da skuzim o cemu se uopce radi,tako da sam nakon pocetne euforije o prelasku na trudnicku temu dosla na to da pratim datume vasih pregleda pa onda citam ,sta cu kad sam s vama godinama i zanima me svaki korak i napredak.Ovo ostalo mi je konfuzija. 🙈 hajdi kod mene ti je jedan od prvih "simptoma" bio kratak dah,i jako brzo umaranje ,mislim da je to sve normalno. pinky sad cekamo tvoj uvz i malo ♥
|
|
RE: Odbrojavanje - veljača 2017. 9.2.2017 12:56:50
|
|
|
|
Hajdi
|
Tintin bravo za strpljenje, meni osobno je tako lakše nego piškiti prerano..držim fige Tsh skače usljed stimulacije ali i trudnoće pa me ne čudi, opet će se on vratiti na svoje samo malo treba prilagoditi terapiju. Lourdess utješila si me, znači može biti kratki dah u početku trudnoće. Razumijem vas da vam je gužva na proljetno-ljetnim trudnicama, bilo bi bolje da ste 1-2 mj razlike. Da se napravi nova grupa s takvim trudnicama? Jel to moguće napraviti? Iako sad ste već ovako krenule..
< Poruku je uredio Hajdi -- 9.2.2017 12:58:38 >
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje - veljača 2017. 9.2.2017 12:57:19
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Mali andeo bravo za junačko srčeko!!! Super da nema više hematoma. Sada uživaj, mazi bušu i neka te TM mazi i pazi. Hajdi, žao mi je zbog TSH-a. Kad ti ideš na pregled? Što se tiče testića imam neka pravila: pišam samo one s rozim crticama i najosjetljivije (sa 10 jedinica). Ne znam zašto su ti horor? Tintin, da ti pošaljem ekspresnom pošiljkom ovih mojih par testića što mi ih je ostalo? Lourdess, najprije čekamo pregled od Hajdi, a onda ću valjda ja. U biti ja ću tek sljedeći tjedan kontaktirati privatnog ginića pa ću vidjeti kad će mi dati termin za pregled, ali bit će između 20. i 25.02.
|
|
RE: Odbrojavanje - veljača 2017. 9.2.2017 13:02:10
|
|
|
|
Leilani
|
hajdi duple cestitke na dvije bete jedva cekam tvoj uzv belina tako je, cekam tebe pa cemo na zimske moja polako prolazi pa cemo u nove akcije, taman oko valentinova mali andeo kako mi je drago zbog srceka, mogu samo zamisljati osjecaj. Uzivaj sad i opusti se kad znas da je sve u redu. A neka TM malo pati, prezivjet ce lourdess bravo za pisulinca, sretno dalje i odmaraj tintin nestrpljivo cekam subotu i navijam iz petnih zila pinky draga, veselim se tvom uzv i neka tih lijepih crtica, kad vec imas testice iskoristi ih tisina zao mi je zbog tolikih minusa, a mucis sama sebe, ali ako ti je to kao terapija, onda budi i dalje na terapiji. U svakom slucaju zelim ti da je to sve prerano i da nam popiskis plus velik ko kuca syringa zaboravih ti pozeljeti dobrodoslicu natrag i sretno u drugom krugu daxy perlice uzivajte u lupkanju bebica
< Poruku je uredio Leilani -- 9.2.2017 13:03:36 >
|
|
RE: Odbrojavanje - veljača 2017. 9.2.2017 13:23:46
|
|
|
|
perlica55
|
Mali andeo, super za hrabro srce Fino miruj, odmaraj i slušaj gineka Ni kod nas od poz bete nema akcije... U početku zabrana gina, sada strah ne dozvoljava MM više niti ne spominje, veli da živimo ko brat i sestra Hajdi, vrlo moguće da ti je kratak dah zbog visokog TSH, zna i to biti jedan od simptoma. Super da odmah ideš kod dr, nek ti pojača terapiju, jer je jako bitan uredan nalaz u trudnoći Tintin, fino danas kupi test, pa sutra pipi,čemu da se mucis vise Syringa sretno u drugom krugu nek bude od prve
|
|
RE: Odbrojavanje - veljača 2017. 9.2.2017 13:27:19
|
|
|
|
tišina
|
mali anđeo divno, prelijepo za čitati a ne mogu ni zamisliti kako je tebi! neka se lijepo nastavi tako i dalje i bude što lakša trudnoća tintin nadam se da će sve biti po planu i veeeliki + kad napraviš test. svaka čast na ustrajnosti, to je karakter! trudnice naše drage, uzivajte sa svojim bebicama i sve nam imale lijepu i laku trudnoću! leilani hvala ti, ali evo sad vidim i da su mi se grudi smanjile (vratile na staro) i to je to za ovaj ciklus.... jbga... ovo je grozan osjećaj a nista se nije ni dogodilo. sama sebe ne mogu prepoznati, od riječi "ma kad bude- bit će" do ovog stanja kad svako malo provjeravam sve moguće simptome, i satima guglam web za nekom potvrdom ili trunkicom nade... ne smijem si to više raditi a ne znam kako prestati... mislim da ovo moje stanje mučenja same sebe ima veze s pretjeranom potrebom za kontrolom, ovo nikako ne mogu kontrolirati i onda me to pojede...
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje - veljača 2017. 9.2.2017 13:37:40
|
|
|
|
tintin
|
Pinky draga može, stići će do subote Tišina joj ja te skroz razumim, to je tako i nemožeš prominit, uvik ćeš guglat i tražit simptome dok god ne ugledas plusić, al ja se iskreno nadam da ces ga uskoro ugledat.
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje - veljača 2017. 9.2.2017 14:25:54
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Tintin milena nema problema, samo mislim da neće stići do subote. Tj. može stići do 10h u subotu, ali za poštarinu skuplju od samih testića.
|
|
RE: Odbrojavanje - veljača 2017. 9.2.2017 14:29:23
|
|
|
|
tintin
|
Pinky draga salim se, dobro si rekla vise bi postarine platile nego test, kupit cu ga u ljekarni, mozda I sad kad krenem kuci s posla, samo se nadam da necu doci u napast piskit popodne, nadam se da necu
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje - veljača 2017. 9.2.2017 14:46:56
|
|
|
|
perlica55
|
Tintin evo savjet, u ljekarni Gravignost duo oko 35 kn dođe paket sa dvije testne trake tak si sigurna Držim fige za
|
|
RE: Odbrojavanje - veljača 2017. 9.2.2017 14:50:17
|
|
|
|
Hajdi
|
Pinky testove ne volim jer mi stvaraju napetost koju ne volim, ali nismo svi isti. Netko se s tim nosi lakše, neko teže... ja sam u kategoriji ''nije mi lako ni najmanje''. Moj uzv je već iduću srijedu, tad ću biti 5 tt manje 1 dan što znači da je prerano za srce, ali neka se vidi ostalo što se može tad vidjeti. Tintin neka testić bude pozitivan Ako ćeš ga raditi sutra popodne pazi da dulje vrijeme ne ideš na wc. Meni je pokazao pozitivno skroz jeftini test First sign duo pack iz DM-a. Evo i perlica ima dobar savjet za Gravignost duo. Tišina što se tiče kontrole situacije razumijem te, sve smo mi pomalo takve, a rješenje za negooglanje i slično je jednostavno ''nemoj'' i tako moraš sama sebi reći ''neću se izluđivati googlanjem'' i ne posustaj , odnosno bit će dobro već i ako smanjiš ''pretragu'' za znakovima.
< Poruku je uredio Hajdi -- 9.2.2017 14:57:44 >
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!