|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje - veljača 2017.
8.2.2017 19:54:53   
hipo
Mali andeo sretno sutra!!!!

Hajdi, super za betu!!!!

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu mali andeo)
Neposredna veza do poruke: 251
8.2.2017 19:58:23   
Hajdi
Mali anđeo čekamo izvještaj s uzv-a da kuca malo srce user posted image
Super za uredan alergo test, barem to da je ok.

Jučer i danas nakon ručka osjetila sam otežano disanje, kratak dah. Jel moguće da je to od pritiska maternice na druge organe? Trbuh mi je dosta uvećan pa vjerojatno nešto smeta plućima, ali mislim da i progesteron utječe na disanje, čitala sam nešto o tome. Inače mi je problem biti u zagušljivim prostorima i nemam neki kapacitet pluća. Mislim se kako će mi tek biti ako već sad osjećam tegobe.

(Odgovor članu mali andeo)
Neposredna veza do poruke: 252
8.2.2017 21:20:13   
nymeria
Ajme drage moje pa nema me danima i onda ovako lijepe vijesti...znaci tri jesenske bebice zasad...
Mali andjeo hajdi i pinky od srca vam cestitam... nek vam budu skolske trudnoce

(Odgovor članu Hajdi)
Neposredna veza do poruke: 253
9.2.2017 8:48:01   
daxy
Jutro.

Evo tipkam vam dok čekam drugo vađenje za OGTT.

Lourdess kužim te skroz. Ja nisam mislila da će tema biti toliko aktivna. user posted image

syringa sretno u drugom krugu! user posted image

tišina samo treba bit uporan i sve na kraju sjedne na svoje mjesto. user posted image

mali andeo bitno da sve bude u redu,lako za trbuh! Moj se s 4 mjeseca vidio iz aviona. user posted image
Sretno na pregledu! user posted image

perlice ma tko je očekivao da će biti toliko trudnoca na našoj temi?

Hajdi beta je super!!! user posted image
Elevit se uzima od 12TT,ne brigaj ništa sve ćeš na vrijemw znati i krenuti. user posted image
Kako stojiš s probavom? Još je rano da metrnica pritisne druge organe,al može biti da ti je slabo zbog jače prokrvljenosti maternice.
Nemoj se naglo ustajati! Ako te uhvati nesvjestica sjedni dok ne prođe. Pij puno vode.

Pinky kako si mi danas?
Ja nisam baš sretna s tim tvojim testovima. user posted image
Oni postaju tamniji,al što ako jedan vanserijski ne bude tako taman kako ti očekuješ?
Do kad ih misliš radit? user posted image

tintin vidim hormoni djeluju? Ja se sad ni ne sjećam kakve su mi bile grudi pred test,al dobro pamtim da ništa od simptoma nije odstupalo od onog uobičajenog PMSa.

belina ma koja god tema bude,nek ju otvorite ove godine!
Ja još ne mogu vjerovat da sad curke imaju termin u jesen.
Ja bih vas pokupila sve na jednu temu da vas lakše upratim. user posted image

Ona slatka voda za OGTT mi je prijala onako do pola,al sad me već žgaravica uvatila,a ne smin ni vodu pit još uru vrimena. user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
9/16 IVF imamo user posted image user posted image
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu belina)
Neposredna veza do poruke: 254
9.2.2017 8:57:53   
PinkyFunkyBirdy
Trudilice:

user posted image PinkyFunkyBirdy - 05.02. - ponosna user posted image
user posted image Hajdi - 06.02. - ponosna user posted image
user posted image tintin - 10.02.
user posted image tišina - 11.02.
user posted image trudilica88 - 12.02.
user posted image belina - 16.02.
user posted image papučica - 22.02.

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 255
9.2.2017 9:26:23   
PinkyFunkyBirdy
Dobro jutro drage moje! user posted image

Mali andeo sretno na pregledu i čim stigneš napiši nam dojmove! user posted image user posted image user posted image
Ne znam kako drugi, ali ja uopće nisam zadovoljna s tim testiranjima na alergene. Moj M isto na nešto reagira, ali ništa se nije pokazalo kao alergen i čak ako bi nešto ukazalo najbolje mi je kad doktori kažu: "ništa vam to nije sigurno. Najbolje da proba pa ćete vidjeti da li će biti reakcije ili ne." Ma ...

Belina, marljivice jedna. user posted image Zanimljivo mi je kako tete u vrtiću i vi učitelji stalno nešto novo izmišljate, a meni je problem sjetit se nečega novog što bi mogla igrati s M već stalno vrtim igračke koje dugo nije vidio pa se malo zainteresira. Baš sam grozna. user posted image

Hipo, dal se hipica naučila spavati? user posted image Kako ste mi? user posted image

Hajdi, ne znam zašto te pluća zezaju. user posted image Ako se nastavi možda bi mogla pitati doktora. user posted image Nadam se da će ti biti bolje. user posted image

Nymeria, hvala ti puno! user posted image user posted image user posted image Kako si nam ti? user posted image

Draga moja daxy, ma nisam ni ja presretna s testićima. Baš su neki loše kvalitete i crtica ne zadovoljava moje kriterije boje user posted image iako su oni najosjetljiviji od 10 jedinica, ali pošto ih imam još par piškim po njima samo da vidim dal je crtica još uvijek tu kako bi se "pripremila" na eventualnu biokemijsku. user posted image
No, bez brige nisam naivna pa da se strogo držim dal tamni crta ili ne. Više mi je da vidim dal je tu ili je nema. Evo stavila sam u album slikicu od jutros. Planirala sam sinoć piškiti testić, ali na kraju mi se cijelo popodne toliko piškilo da je testić pravljen u urinu od samo 2 sata razmaka i crtica je bila jako svijetla (kao i urin) pa sam zanemarila taj test.
Riješit ću još tih par testića (vjerojatno ovaj tjedan) jer kako su loše kvalitete ne isplati se to nikome ni poklanjat. Najbolji su mi bili Alice, ali njih nema više puno na eBayu i to mi je baš žao. Imam za uspomenu na trudnoću s M par tih testića gdje se još uvijek vide crtice, ali sad mi se čini da od ovih baš i neću imati što spremiti. user posted image
Kako su tvoje curkice? Dal nestrpljivo čekaš sljedeći pregled? user posted image

Tintin kakvo je stanje? user posted image

Tišina, a kako je kod tebe? user posted image

Ja sam danas umorna jer se M budio nekih 4 puta tijekom noći. user posted image

< Poruku je uredio PinkyFunkyBirdy -- 9.2.2017 9:27:44 >

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 256
9.2.2017 9:34:14   
tintin
Pinky stanje uvik isto, cekamo subotu i to je to, simptomi kao u pms-u, pa šta bude, zadnja crtica ti je bas tamnija na testu, lipo to tamni iz dana u dan, taman kako treba user posted image

Neposredna veza do poruke: 257
9.2.2017 9:34:54   
tintin
Tišina kakvo je stanje?

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 258
9.2.2017 9:35:41   
tintin
Trudilica a kod tebe i tvoj datum je u nedjelju?

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 259
9.2.2017 10:39:47   
tišina
mali anđeo, tipkaj sve kad završiš s uzv-om, kakvi su otkucaji, kakav je osjećaj to čuti, ide li muž s tobom? :)

pinky nisam sigurna, ali mi na prvu izgleda kao da imamo iste testove s ebaya. lijepoo se vidi kako crtica tamni! user posted image ideš vaditi betu slijedeći tjedan ili?

a cure stanje kod mene neko kao pred user posted image , jučer slabi smeđkasti spotting (poslijepodne tamno crveni...). danas malo svjetliji smeđi i još slabiji...
pretprošli ciklus mi je trajao 32 dana, tako da i sad mogu očekivati do ponedjeljka da dođe... user posted image ako nekim čudom ne dođe, idem za valentinovo vaditi krv user posted image

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 260
9.2.2017 11:56:19   
PinkyFunkyBirdy
Drage tintin i tišina, držim fige da ne vidite vješticu barem godinu dana! user posted image user posted image user posted image

Tišina, nisam planirala raditi betu. Testići pokazuju da se trudnoća održava pa sam valjda sad već sigurna od biokemijske. Izdržat ću još tjedan i pol pa na pregled da vidim da postoji plod, da je na dobrom mjestu i naravno da malo srčeko kucka. user posted image

Čekam nestrpljivo da nam se mali andeo javi. user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu tišina)
Neposredna veza do poruke: 261
9.2.2017 12:24:40   
mali andeo
evo me nestrpljivice !!

cure dogodila se ljubav na prvi pogled,ajme kada vidiš to maleno čudo i ono srčeko koje treperi u njemu user posted image user posted image
vjerujte mi osjećaj je ufff...
sve je u redu ,lijepo se sve poklapa sa tjednima i uzv je za mjesec dana ...
onaj iscjedak je bio hematom,koji je kako on veli sada već iscurio ...
moram i dalje mirovati i zabrana nam je sexuser posted image user posted image hehe ,ja sam to MM zabranila kad sam ugledala user posted image user posted image
nek se pati malo i on user posted image
evo čitam vas kasnije idem nešt pojesti !!

moja mišica 05.04.2012.

1. ICSI -beta 1.32 :(
2. ICSI biokemijska :(

Čuda ipak postoje ,imamo +

http://www.fertilityfriend.com/home/4f1d4c
https://www.fertilityfriend.com/pregticker/4f1d4c

(Odgovor članu tišina)
Neposredna veza do poruke: 262
9.2.2017 12:27:42   
Hajdi
Pinky divim ti se kako nonšalantno radiš test za testom, meni su oni horor film user posted image

Mali anđeo bravo za hrabro srce, neka samo tako lijepo nastavi user posted image user posted image user posted image user posted image
Dobro da nema više hematoma.

Tintin, tišina navijam za vaše user posted image

Što se tiče mog disanja, shvatila sam da je uzrok psiha, odnosno podsvjesna napetost koja mi se uvukla, ali ide na bolje, danas sam malo opuštenija user posted image
Dobila sam nalaz tsh, sad je 4,4, dakle skočio je s 1,75. Sutra idem kod dr da vidim koju terapiju nastavljam.

< Poruku je uredio Hajdi -- 9.2.2017 12:36:34 >

Neposredna veza do poruke: 263
9.2.2017 12:42:52   
tintin
Mali andjeo user posted image kako predivno, uzivaj draga user posted image user posted image
Hajdi ebemu i tsh, stvarno izludjuje, nadam se da ce ti pasti s boljom terapijom.
Ja padam u napast da pišnem, al opet se odupirem, danas mi je 30 dan ciklusa i nisam još kupila test.

(Odgovor članu Hajdi)
Neposredna veza do poruke: 264
9.2.2017 12:45:46   
LourdessPadme
Joj mali andeo mislim da smo svi odahnuli sad user posted image prekrasan osjecaj ,uzivaj i pazi busu svoju.
Sta se tice alergije,u obitelji imam slican slucaj ,svi nalazi uredni al se flekice pojavljuju,zakljucak je atopijski derma. proguglaj malo.

daxy ima nas na temi od 8tt do 36tt,logicno bih bilo da smo sve tu max mjesec dva razlike,ovako je jedna vec u trudovima druga tek popiskila test,a mi se mozemo savjetovati samo o onom sta smo prosle il o trenutnom stanju,pa onda kad jedna napise da je boli ja moram ic kopati u kojem
Je tt da skuzim o cemu se uopce radi,tako da sam nakon pocetne euforije o prelasku na trudnicku temu dosla na to da pratim datume vasih pregleda pa onda citam ,sta cu kad sam s vama godinama i zanima me svaki korak i napredak.Ovo ostalo mi je konfuzija. 🙈

hajdi kod mene ti je jedan od prvih "simptoma" bio kratak dah,i jako brzo umaranje ,mislim da je to sve normalno.

pinky sad cekamo tvoj uvz i malo ♥

29.07.17 stigla roda s najljepsim poklonom :D

(Odgovor članu Hajdi)
Neposredna veza do poruke: 265
9.2.2017 12:56:50   
Hajdi
Tintin bravo za strpljenje, meni osobno je tako lakše nego piškiti prerano..držim fige user posted image
Tsh skače usljed stimulacije ali i trudnoće pa me ne čudi, opet će se on vratiti na svoje samo malo treba prilagoditi terapiju.

Lourdess utješila si me, znači može biti kratki dah u početku trudnoće.
Razumijem vas da vam je gužva na proljetno-ljetnim trudnicama, bilo bi bolje da ste 1-2 mj razlike. Da se napravi nova grupa s takvim trudnicama? Jel to moguće napraviti? Iako sad ste već ovako krenule..

< Poruku je uredio Hajdi -- 9.2.2017 12:58:38 >

(Odgovor članu LourdessPadme)
Neposredna veza do poruke: 266
9.2.2017 12:57:19   
PinkyFunkyBirdy
Mali andeo bravo za junačko srčeko!!! user posted image user posted image user posted image Super da nema više hematoma. user posted image Sada uživaj, mazi bušu i neka te TM mazi i pazi. user posted image

Hajdi, žao mi je zbog TSH-a. user posted image Kad ti ideš na pregled? user posted image
Što se tiče testića imam neka pravila: pišam samo one s rozim crticama i najosjetljivije (sa 10 jedinica). user posted image Ne znam zašto su ti horor?

Tintin, da ti pošaljem ekspresnom pošiljkom ovih mojih par testića što mi ih je ostalo? user posted image

Lourdess, najprije čekamo pregled od Hajdi, a onda ću valjda ja. U biti ja ću tek sljedeći tjedan kontaktirati privatnog ginića pa ću vidjeti kad će mi dati termin za pregled, ali bit će između 20. i 25.02. user posted image

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 267
9.2.2017 13:02:10   
Leilani
hajdi duple cestitke na dvije bete user posted image user posted image jedva cekam tvoj uzv user posted image

belina tako je, cekam tebe pa cemo na zimske user posted image moja user posted image polako prolazi pa cemo u nove akcije, taman oko valentinova user posted image

mali andeo kako mi je drago zbog srceka, mogu samo zamisljati osjecaj. Uzivaj sad i opusti se kad znas da je sve u redu. A neka TM malo pati, prezivjet ce user posted image

lourdess bravo za pisulinca, sretno dalje i odmaraj user posted image

tintin nestrpljivo cekam subotu i navijam iz petnih zila user posted image

pinky draga, veselim se tvom uzv i neka tih lijepih crtica, kad vec imas testice iskoristi ih user posted image

tisina zao mi je zbog tolikih minusa, a mucis sama sebe, ali ako ti je to kao terapija, onda budi i dalje na terapiji. U svakom slucaju zelim ti da je to sve prerano i da nam popiskis plus velik ko kuca user posted image

syringa zaboravih ti pozeljeti dobrodoslicu natrag i sretno u drugom krugu user posted image

daxy perlice uzivajte u lupkanju bebica user posted image

< Poruku je uredio Leilani -- 9.2.2017 13:03:36 >

Already in my heart, someday in my arms...

Neposredna veza do poruke: 268
9.2.2017 13:23:46   
perlica55
Mali andeo, super za hrabro srce user posted image user posted image user posted image
Fino miruj, odmaraj i slušaj gineka user posted image
Ni kod nas od poz bete nema akcije... U početku zabrana gina, sada
strah ne dozvoljava user posted image MM više niti ne spominje, veli da živimo ko
brat i sestra user posted image user posted image user posted image
Hajdi, vrlo moguće da ti je kratak dah zbog visokog TSH, zna i to biti
jedan od simptoma. Super da odmah ideš kod dr, nek ti pojača terapiju, jer
je jako bitan uredan nalaz u trudnoći user posted image
Tintin, fino danas kupi test, pa sutra pipi,čemu da se mucis vise user posted image
Syringa sretno u drugom krugu user posted image user posted image nek bude od prve user posted image

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu Leilani)
Neposredna veza do poruke: 269
9.2.2017 13:27:19   
tišina
mali anđeo divno, prelijepo za čitati a ne mogu ni zamisliti kako je tebi! neka se lijepo nastavi tako i dalje i bude što lakša trudnoća user posted image

tintin nadam se da će sve biti po planu i veeeliki + kad napraviš test. svaka čast na ustrajnosti, to je karakter!

trudnice naše drage, uzivajte sa svojim bebicama i sve nam imale lijepu i laku trudnoću!

leilani hvala ti, ali evo sad vidim i da su mi se grudi smanjile (vratile na staro) i to je to za ovaj ciklus....
jbga... ovo je grozan osjećaj a nista se nije ni dogodilo. sama sebe ne mogu prepoznati, od riječi "ma kad bude- bit će" do ovog stanja kad svako malo provjeravam sve moguće simptome, i satima guglam web za nekom potvrdom ili trunkicom nade... ne smijem si to više raditi a ne znam kako prestati...user posted image user posted image
mislim da ovo moje stanje mučenja same sebe ima veze s pretjeranom potrebom za kontrolom, ovo nikako ne mogu kontrolirati i onda me to pojede...

(Odgovor članu Leilani)
Neposredna veza do poruke: 270
9.2.2017 13:37:40   
tintin
Pinky draga može, stići će do subote user posted image
Tišina joj ja te skroz razumim, to je tako i nemožeš prominit, uvik ćeš guglat i tražit simptome dok god ne ugledas plusić, al ja se iskreno nadam da ces ga uskoro ugledat.

(Odgovor članu tišina)
Neposredna veza do poruke: 271
9.2.2017 14:25:54   
PinkyFunkyBirdy
Tintin milena nema problema, samo mislim da neće stići do subote. user posted image Tj. može stići do 10h u subotu, ali za poštarinu skuplju od samih testića. user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 272
9.2.2017 14:29:23   
tintin
Pinky draga salim se, dobro si rekla vise bi postarine platile nego test, kupit cu ga u ljekarni, mozda I sad kad krenem kuci s posla, samo se nadam da necu doci u napast piskit popodne, nadam se da necu user posted image

Neposredna veza do poruke: 273
9.2.2017 14:46:56   
perlica55
Tintin evo savjet, u ljekarni Gravignost duo oko 35 kn dođe paket sa
dvije testne trake tak si sigurna user posted image
Držim fige za user posted image user posted image user posted image user posted image

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 274
9.2.2017 14:50:17   
Hajdi
Pinky testove ne volim jer mi stvaraju napetost koju ne volim, ali nismo svi isti. Netko se s tim nosi lakše, neko teže... ja sam u kategoriji ''nije mi lako ni najmanje''. Moj uzv je već iduću srijedu, tad ću biti 5 tt manje 1 dan što znači da je prerano za srce, ali neka se vidi ostalo što se može tad vidjeti.

Tintin neka testić bude pozitivan user posted image Ako ćeš ga raditi sutra popodne pazi da dulje vrijeme ne ideš na wc. Meni je pokazao pozitivno skroz jeftini test First sign duo pack iz DM-a. Evo i perlica ima dobar savjet za Gravignost duo.

Tišina što se tiče kontrole situacije razumijem te, sve smo mi pomalo takve, a rješenje za negooglanje i slično je jednostavno ''nemoj'' i tako moraš sama sebi reći ''neću se izluđivati googlanjem'' i ne posustaj user posted image , odnosno bit će dobro već i ako smanjiš ''pretragu'' za znakovima.

< Poruku je uredio Hajdi -- 9.2.2017 14:57:44 >

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!