Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje - veljača 2017. 9.2.2017 15:02:56
|
|
|
|
belina
|
Mali andeo znaci dogodila se ljubav! Samo se ti pripazi. A sta se tice sexa lako bi ja za mm-a, meni bi pretesko palo Tintin oprosti koliki su ti ciklusi? Daxy i ja se nadam da ce bit ove godine. Jedva cekam. Pinky ima li novih simptoma u tebe? Hajdi draga probaj se malo opustit, vjerujem da nije lako, ali radi bebe/bebica!
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje - veljača 2017. 9.2.2017 15:10:04
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Trudilice: PinkyFunkyBirdy - 05.02. - ponosna Hajdi - 06.02. - ponosna tintin - 10.02. tišina - 11.02. trudilica88 - 12.02. belina - 16.02. papučica - 22.02.
|
|
RE: Odbrojavanje - veljača 2017. 9.2.2017 15:18:39
|
|
|
|
lidac0605
|
Mali anđeo za malo srčeko ...nek bude i dalje sve u redu Pinkyć,Hajdi čekamo i vaša srčeka
|
|
RE: Odbrojavanje - veljača 2017. 9.2.2017 16:34:26
|
|
|
|
tintin
|
I naravno nisam kupila test, sutra cu, Perlice kupit cu taj, hvala na savjetu, svidja mi se sta ima za dva puta Belina ciklusi su mi od 29-31 a ode na raju stavim 31 najduzi, ma ja vam uopce ne mislim da sam trudna, najvise zbog c jer me ima tri dana ne bole I nisu tvrde. Hvala vam na podrsci, divne ste.
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje - veljača 2017. 9.2.2017 20:13:44
|
|
|
|
Hajdi
|
Daxy kako je prošao OGTT? Što se probave tiče jesam napuhnuta nakon jela, ali probava ide uredno. Na samom početku trudnoće sam osjetila nekoliko bolnih grčeva u crijevima pa sam odmah krenula s Mg koji je pomogao. Tintin navijam za . I First Sign duo iz DM-a ima dvije trakice, koji god kupiš bit će dobar samo da bude pozitivan Lidac i ja jedva čekam čuti malo srce
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje - veljača 2017. 9.2.2017 20:35:11
|
|
|
|
hipo
|
Mali andeo super za srce! Sretno i dalje!!!!
|
|
RE: Odbrojavanje - veljača 2017. 9.2.2017 21:23:53
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
IZVORNA PORUKA: mali andeo evo me nestrpljivice !! cure dogodila se ljubav na prvi pogled,ajme kada vidiš to maleno čudo i ono srčeko koje treperi u njemu vjerujte mi osjećaj je ufff... Predivno! Nek je sve u redu i dalje....
|
|
RE: Odbrojavanje - veljača 2017. 10.2.2017 7:35:34
|
|
|
|
tišina
|
Jutrooo cure, petak je! Kako ste nam danas? leilani danas nisam radila, to je valjda napredak... Hvala ti i ja se za sve nas trudilice nadam da cemo sto prije popuniti ovu listu.
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje - veljača 2017. 10.2.2017 8:11:48
|
|
|
|
tintin
|
Tišina jeli tebi bio samo smedji iscjedak jeli stao?
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje - veljača 2017. 10.2.2017 8:12:19
|
|
|
|
tintin
|
Trudilica nam se ne javlja, javi se da čujemo stanje?
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje - veljača 2017. 10.2.2017 9:29:07
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Dobro jutro drage moje! Danas sam užasno pospana jer već dvije noći M se budi nekoliko puta i plače pa se svako malo dižem i idem do njega. Noćas sam ga u jednom trenutku prenjela kod nas jer više nisam mogla gledati, a onda se on stalno vrtio, navlačio mi uho i svako malo zapeo za kosu i čupao. Ne znam što je sad opet. Nadam se da su samo zubi. A i trudnički hormoni mi nejdu u prilog jer postajem sve pospanija. I većinu vremena mi je zima, a kad dođem gdje je stvarno toplo onda me znoj oblije i imam osjećaj da ću se srušiti. Moram pronaći svoje postove kad sam bila trudna s M da vidim dal ima što sličnosti s ovom trudnoćom i da vidim kad počinje rigoleto. Tintin, samo smireno i hrabro. Nemoj se ništa obeshrabrivati prije vremena. Čekamo rezultate testića pa ćemo svi skupa biti pametniji. Simptomi mogu biti svakakvi - sjeti se kako je mali andeo napisala da M sigurno dolazi pa joj je na kraju došlo malo srčeko pod njezinim. Ja navijam i dalje za lijepi testić sa dvije deeeebele crte! Tišina i trudlica, kakvo je stanje? Navijam!
|
|
RE: Odbrojavanje - veljača 2017. 10.2.2017 9:33:05
|
|
|
|
mali andeo
|
jutro curke kako ste ? tišina i tintin ??? kakvo je stanje ? pinky kako si ? jel ima kakvih simptoma ? hajdi jel ti bolje ? disanje ,pritisak ? ima li kakvih simptoma ? ja sa koma ,ne mogu se naspavati ne mogu se namjestiti ,onda kada se namjestim već moram piškiti i tako u krug ..tako mi je bilo i s L ,koma ! i onda spavam kroz dan ko mačak ,svako malo..
|
|
RE: Odbrojavanje - veljača 2017. 10.2.2017 10:21:50
|
|
|
|
tišina
|
tintin meni je prekjučer bio smeđi a jučer me toliko jako probolo u donjem dijelu trbuha da sam pala na stolicu,nakon toga se pojavio neki smeđe-crveni ali to nije M. Poslijepodne se vratio smeđi i smanjio tako da od sinoć na večer nema ništa više... ali kažem ti, meni je smeđi. normalan pred M tako da mi to nije ništa neobično.. pinky a bubica malena, možda mu samo nije bila noć za spavanje pa je tražio vas, nadam se da nije ništa više od toga.
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje - veljača 2017. 10.2.2017 10:35:33
|
|
|
|
tintin
|
Tišina i meni bude smedji iscjedak dva dana prije m ali mi ne prestane nego se nakon smedjeg pretvori u pravu m, zato mi je čudno bilo kako ti je stalo, pa sam se ponadala da si mozda ipak t, jer tako je meni bilo samo kad sam bila t, krenija smedji i onda stao nije došla m, ja bi na tvome mjestu sutra ujutro ponovila test i držim fige, ali isto kažem ti najbolje poznaješ svoje tijelo i znaš kao i mi sve kad će ti m doci, tako i ja, meni još ništa ali mislim da je to zbo utrogestana oni sprečavaju dolazak m na vrijeme ako nije došlo do t, napravit ću test pa ako bude minus prestat cu ih uzimat. Draga sretno i navijam.
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje - veljača 2017. 10.2.2017 12:30:49
|
|
|
|
Hajdi
|
Mali anđeo imam neke lude snove, znam se probuditi u 4h i skoro pa ne mogu više zaspati. S disanjem je bolje, valjda sam se privikla na promjene. Inače sam uglavnom ok, osjetim zamor kad se penjem uz stepenice, ali imam dovoljno energije . Ponekad me hvataju krize da bi spavala, ali još nije kritično. Pinky i meni je na momente hladno, a nekad baš vruće, to je sve od hormona. Želudac mi je ok, nemam žgaravica niti mučnina. Nadam se da ti je M ostao zdrav Tintin i tišina navijam za vaše pozitivne testove Bila sam jutros kod endokrinologice, podigla mi je terapiju Eutiroxa, pon-čet 50 mcg, pet-ned 75 mcg. Kontrola za 3-4 tjedna.
< Poruku je uredio Hajdi -- 10.2.2017 12:36:56 >
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje - veljača 2017. 10.2.2017 13:36:36
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Hajdi, pripremi se da ćeš kroz cijelu trudnoću imati lude snove. Većina trudnica ih ima. Za terapiju super da ju odmah korigiraš pa će hormoni opet biti u normali. Tišina i tintin, držim fige! Mali andeo, osim umora, valunga i povremene nervoze u želucu najgore mi je što mi je u crijevima valjda zraka za napuniti 3 balona. Uspijevam imati redovitu probavu, ali taj zrak je koma. Čitala sam svoje stare postove i vidim da me isto to mučilo te da su mučnine i povraćanje krenule u 6 tt te da mi je par dana bilo toliko loše da sam mislila ići na BO, ali onda se smirilo, no i dalje mi je bila blaga mučnina do tamo negdje 13 tt (možda i duže ... nisam čitala dalje). Vidjet ću kako će biti ovaj put. Ostale cure kako ste? Dal ste sve već mislima u vikendu pa se slabo javljate?
|
|
RE: Odbrojavanje - veljača 2017. 10.2.2017 13:38:28
|
|
|
|
tišina
|
tintin hvala ti na potpori i podijeljenom iskustvu. lakše je kad znam da se to još nekom događa i da nije toliko nenormalno... mislim da ipak nije slučaj kao kod tebe, sad je smeđe nastavilo dalje... kako je, je. baš kako si ti jednom rekla- ne mogu sad nista promijeniti! bit će jednom... možda tebi nije zbog utrogestana nego zbog puno ljepšeg razloga , nemoj se unaprijed bedirati. držim ti fige i nadam se za tebe!!! znači, testić ide ujutro? ajme, cure ja u zadnje vrijeme prije nego se umijem otvaram ovaj forum... hajdi nadam se da su ti snovi ludnooo lijepi pa ne možeš od sreće zaspati. trudilice, kako si nam ti, imaš li osjećaja da se nešto događa??
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje - veljača 2017. 10.2.2017 14:26:45
|
|
|
|
Leilani
|
hajdi pocelo je pocelo sa snovima . A nadam se da ce ti se od te terapije i poboljsati stanje sa disanjem. Bas mi je zao da te sve tako odmah potrefilo, ali kad znas za sto je vjerujem da nista nije tesko <3 tintin ja navijam za pozitivan testic, ali svakako moze biti i od utrica da kasni, tak je meni bilo, mada sam ja ipak vadila betu da budem skroz ziher jer me bilo strah prekidati utrice. tisina bas izluđuje ovo iscekivanje...navijam pinky a zvrk tvoj maleni, ti kao da opisujes mog malog od seke. A ako ti treba jos kakav savjet u vezi nove trudnoce samo posalji mojoj seki Bricioli poruku da ti napise iz prve ruke kako je kad imas takvog malca vezanog za mamu, a dolazi druga bebica. Bit ce to sve ok.
|
|
RE: Odbrojavanje - veljača 2017. 10.2.2017 14:44:32
|
|
|
|
tintin
|
Krenija smedji iscjedak
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje - veljača 2017. 10.2.2017 14:50:18
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Tintin neeeeeeeeee! Pišni ti za svaki slučaj sutra. Znaš da neke žene imaju smeđi iscjedak na početku. Drži se one: očekuj najgore, a nadaj se najboljem. Leilani, da vidiš zaboravila sam da ste vi dvije seke. Baš bi ju mogla kontaktirati da čujem kako se snašla. Nego daj mi reci dal njoj što pomaže njezin muž (i oko dječice i oko kućanskih poslova)?
|
|
RE: Odbrojavanje - veljača 2017. 10.2.2017 15:35:49
|
|
|
|
tintin
|
Pinky nisam ga ni kupila, tako da nista od piskenja, kad sam vidila da mi je krenilo, prosla sam kraj ljekarne hladnokrvno.
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje - veljača 2017. 10.2.2017 15:54:53
|
|
|
|
Hajdi
|
Tintin baš mi je žao , možda ipak nije m. Tišina snovi su mi više ludi, nepovezani i čudni nego lijepi, ali zabavno u svakom slučaju Leilani meni se čini da tsh nije razlog kratkog daha, ali već mi je puno bolje, općenito se dosta dobro osjećam uz te neke sitne tegobe.
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje - veljača 2017. 10.2.2017 17:09:16
|
|
|
|
tintin
|
Dobila sam , mozete me maknit s liste, hvala vam sto ste bile uz mene, veliki zagrljaj.
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje - veljača 2017. 10.2.2017 17:25:00
|
|
|
|
tišina
|
Tintin, bas mi je žao Mislila sam da ti mozda bude stalo.... Barem je sad iščekivanju kraj, nova prilika dolazi... Leilani, da, izluđuje, bas, bas, 3 dan vec... A ocekivani datum je sutra, sve kako i inace bude...
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje - veljača 2017. 10.2.2017 17:29:39
|
|
|
|
Hajdi
|
Tintin draga znači ipak je stigla žao mi je baš. Ali znamo da je ovo samo korak bliže uspjehu Jel znaš već kako ćete u nove pobjede, opet ciljani odnosi ili?
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!