|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje - veljača 2017.
9.2.2017 15:02:56   
belina
Mali andeo znaci dogodila se ljubav! Samo se ti pripazi. A sta se tice sexa lako bi ja za mm-a, meni bi pretesko palouser posted image
Tintin oprosti koliki su ti ciklusi?
Daxy i ja se nadam da ce bit ove godine. Jedva cekam.
Pinky ima li novih simptoma u tebe?
Hajdi draga probaj se malo opustit, vjerujem da nije lako, ali radi bebe/bebica!

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 276
9.2.2017 15:10:04   
PinkyFunkyBirdy
Trudilice:

user posted image PinkyFunkyBirdy - 05.02. - ponosna user posted image
user posted image Hajdi - 06.02. - ponosna user posted image
user posted image tintin - 10.02.
user posted image tišina - 11.02.
user posted image trudilica88 - 12.02.
user posted image belina - 16.02.
user posted image papučica - 22.02.

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 277
9.2.2017 15:18:39   
lidac0605
Mali anđeouser posted image za malo srčeko user posted image ...nek bude i dalje sve u redu user posted image

Pinkyć,Hajdi čekamo i vaša srčeka user posted image

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

Neposredna veza do poruke: 278
9.2.2017 16:34:26   
tintin
I naravno nisam kupila test, sutra cu, Perlice kupit cu taj, hvala na savjetu, svidja mi se sta ima za dva puta user posted image
Belina ciklusi su mi od 29-31 a ode na raju stavim 31 najduzi, ma ja vam uopce ne mislim da sam trudna, najvise zbog c jer me ima tri dana ne bole I nisu tvrde.
Hvala vam na podrsci, divne ste.
user posted image user posted image

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 279
9.2.2017 20:13:44   
Hajdi
Daxy kako je prošao OGTT? Što se probave tiče jesam napuhnuta nakon jela, ali probava ide uredno. Na samom početku trudnoće sam osjetila nekoliko bolnih grčeva u crijevima pa sam odmah krenula s Mg koji je pomogao.

Tintin navijam user posted image za user posted image . I First Sign duo iz DM-a ima dvije trakice, koji god kupiš bit će dobar samo da bude pozitivan user posted image

Lidac i ja jedva čekam čuti malo srce user posted image user posted image

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 280
9.2.2017 20:35:11   
hipo
Mali andeo super za srce! Sretno i dalje!!!!

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu Hajdi)
Neposredna veza do poruke: 281
9.2.2017 21:23:53   
Snjeguljica_83

IZVORNA PORUKA: mali andeo

evo me nestrpljivice !!

cure dogodila se ljubav na prvi pogled,ajme kada vidiš to maleno čudo i ono srčeko koje treperi u njemu user posted image user posted image
vjerujte mi osjećaj je ufff...

Predivno!

Nek je sve u redu i dalje....user posted image

Velika cura user posted image
Mali veliki dečko user posted image
"Bog ne stavlja u srce želje koje ne misli ispuniti."

My Ovulation Chart

(Odgovor članu mali andeo)
Neposredna veza do poruke: 282
10.2.2017 7:35:34   
tišina
Jutrooo cure, petak je! user posted image user posted image
Kako ste nam danas?

leilani danas nisam radila, to je valjda napredak... Hvala ti i ja se za sve nas trudilice nadam da cemo sto prije popuniti ovu listu. user posted image

(Odgovor članu Snjeguljica_83)
Neposredna veza do poruke: 283
10.2.2017 8:11:48   
tintin
Tišina jeli tebi bio samo smedji iscjedak jeli stao?

(Odgovor članu tišina)
Neposredna veza do poruke: 284
10.2.2017 8:12:19   
tintin
Trudilica nam se ne javlja, javi se da čujemo stanje?

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 285
10.2.2017 9:29:07   
PinkyFunkyBirdy
Dobro jutro drage moje! user posted image

Danas sam užasno pospana jer već dvije noći M se budi nekoliko puta i plače pa se svako malo dižem i idem do njega. Noćas sam ga u jednom trenutku prenjela kod nas jer više nisam mogla gledati, a onda se on stalno vrtio, navlačio mi uho i svako malo zapeo za kosu i čupao. user posted image Ne znam što je sad opet. Nadam se da su samo zubi. user posted image A i trudnički hormoni mi nejdu u prilog jer postajem sve pospanija. user posted image I većinu vremena mi je zima, a kad dođem gdje je stvarno toplo onda me znoj oblije i imam osjećaj da ću se srušiti. Moram pronaći svoje postove kad sam bila trudna s M da vidim dal ima što sličnosti s ovom trudnoćom i da vidim kad počinje rigoleto. user posted image

Tintin, samo smireno i hrabro. Nemoj se ništa obeshrabrivati prije vremena. Čekamo rezultate testića pa ćemo svi skupa biti pametniji. Simptomi mogu biti svakakvi - sjeti se kako je mali andeo napisala da M sigurno dolazi pa joj je na kraju došlo malo srčeko pod njezinim. user posted image Ja navijam i dalje za lijepi testić sa dvije deeeebele crte! user posted image user posted image user posted image

Tišina i trudlica, kakvo je stanje? Navijam! user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 286
10.2.2017 9:33:05   
mali andeo
jutro curkeuser posted image user posted image user posted image

kako ste ?

tišina i tintin ??? kakvo je stanje ?

pinky kako si ? jel ima kakvih simptoma ?

hajdi jel ti bolje ? disanje ,pritisak ? ima li kakvih simptoma ?

ja sa koma ,ne mogu se naspavati user posted image ne mogu se namjestiti ,onda kada se namjestim već moram piškiti
i tako u krug ..tako mi je bilo i s L ,koma ! i onda spavam kroz dan ko mačak ,svako malo..user posted image

moja mišica 05.04.2012.

1. ICSI -beta 1.32 :(
2. ICSI biokemijska :(

Čuda ipak postoje ,imamo +

http://www.fertilityfriend.com/home/4f1d4c
https://www.fertilityfriend.com/pregticker/4f1d4c

(Odgovor članu Hajdi)
Neposredna veza do poruke: 287
10.2.2017 10:21:50   
tišina
tintin meni je prekjučer bio smeđi a jučer me toliko jako probolo u donjem dijelu trbuha da sam pala na stolicu,nakon toga se pojavio neki smeđe-crveni ali to nije M.
Poslijepodne se vratio smeđi i smanjio tako da od sinoć na večer nema ništa više... ali kažem ti, meni je smeđi. normalan pred M tako da mi to nije ništa neobično..user posted image

pinky a bubica malena, možda mu samo nije bila noć za spavanje pa je tražio vas, nadam se da nije ništa više od toga. user posted image

(Odgovor članu mali andeo)
Neposredna veza do poruke: 288
10.2.2017 10:35:33   
tintin
Tišina i meni bude smedji iscjedak dva dana prije m ali mi ne prestane nego se nakon smedjeg pretvori u pravu m, zato mi je čudno bilo kako ti je stalo, pa sam se ponadala da si mozda ipak t, jer tako je meni bilo samo kad sam bila t, krenija smedji i onda stao nije došla m, ja bi na tvome mjestu sutra ujutro ponovila test i držim fige, ali isto kažem ti najbolje poznaješ svoje tijelo i znaš kao i mi sve kad će ti m doci, tako i ja, meni još ništa ali mislim da je to zbo utrogestana oni sprečavaju dolazak m na vrijeme ako nije došlo do t, napravit ću test pa ako bude minus prestat cu ih uzimat. Draga sretno i navijam.

(Odgovor članu tišina)
Neposredna veza do poruke: 289
10.2.2017 12:30:49   
Hajdi
Mali anđeo imam neke lude snove, znam se probuditi u 4h i skoro pa ne mogu više zaspati. S disanjem je bolje, valjda sam se privikla na promjene. Inače sam uglavnom ok, osjetim zamor kad se penjem uz stepenice, ali imam dovoljno energije user posted image . Ponekad me hvataju krize da bi spavala, ali još nije kritično.

Pinky i meni je na momente hladno, a nekad baš vruće, to je sve od hormona.
Želudac mi je ok, nemam žgaravica niti mučnina. Nadam se da ti je M ostao zdrav user posted image

Tintin i tišina navijam za vaše pozitivne testove user posted image user posted image

Bila sam jutros kod endokrinologice, podigla mi je terapiju Eutiroxa, pon-čet 50 mcg, pet-ned 75 mcg. Kontrola za 3-4 tjedna.

< Poruku je uredio Hajdi -- 10.2.2017 12:36:56 >

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 290
10.2.2017 13:36:36   
PinkyFunkyBirdy
Hajdi, pripremi se da ćeš kroz cijelu trudnoću imati lude snove. Većina trudnica ih ima. user posted image Za terapiju super da ju odmah korigiraš pa će hormoni opet biti u normali. user posted image

Tišina i tintin, držim fige! user posted image user posted image user posted image

Mali andeo, osim umora, valunga i povremene nervoze u želucu najgore mi je što mi je u crijevima valjda zraka za napuniti 3 balona. user posted image Uspijevam imati redovitu probavu, ali taj zrak je koma. user posted image Čitala sam svoje stare postove i vidim da me isto to mučilo te da su mučnine i povraćanje krenule u 6 tt te da mi je par dana bilo toliko loše da sam mislila ići na BO, ali onda se smirilo, no i dalje mi je bila blaga mučnina do tamo negdje 13 tt (možda i duže ... nisam čitala dalje). Vidjet ću kako će biti ovaj put. user posted image

Ostale cure kako ste? Dal ste sve već mislima u vikendu pa se slabo javljate? user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu Hajdi)
Neposredna veza do poruke: 291
10.2.2017 13:38:28   
tišina
tintin hvala ti na potpori i podijeljenom iskustvu. lakše je kad znam da se to još nekom događa i da nije toliko nenormalno... mislim da ipak nije slučaj kao kod tebe, sad je smeđe nastavilo dalje... user posted image
kako je, je. baš kako si ti jednom rekla- ne mogu sad nista promijeniti! bit će jednom...
možda tebi nije zbog utrogestana nego zbog puno ljepšeg razloga user posted image , nemoj se unaprijed bedirati. držim ti fige i nadam se za tebe!!! user posted image znači, testić ide ujutro?
ajme, cure ja u zadnje vrijeme prije nego se umijem otvaram ovaj forum...

hajdi nadam se da su ti snovi ludnooo lijepi pa ne možeš od sreće zaspati. user posted image

trudilice, kako si nam ti, imaš li osjećaja da se nešto događa??

(Odgovor članu Hajdi)
Neposredna veza do poruke: 292
10.2.2017 14:26:45   
Leilani
hajdi pocelo je pocelo sa snovima user posted image . A nadam se da ce ti se od te terapije i poboljsati stanje sa disanjem. Bas mi je zao da te sve tako odmah potrefilo, ali kad znas za sto je vjerujem da nista nije tesko <3

tintin ja navijam za pozitivan testic, ali svakako moze biti i od utrica da kasni, tak je meni bilo, mada sam ja ipak vadila betu da budem skroz ziher jer me bilo strah prekidati utrice.

tisina bas izluđuje ovo iscekivanje...navijam user posted image

pinky a zvrk tvoj maleni, ti kao da opisujes mog malog od seke. A ako ti treba jos kakav savjet u vezi nove trudnoce samo posalji mojoj seki Bricioli poruku da ti napise iz prve ruke kako je kad imas takvog malca vezanog za mamu, a dolazi druga bebica. Bit ce to sve ok. user posted image

Already in my heart, someday in my arms...

(Odgovor članu tišina)
Neposredna veza do poruke: 293
10.2.2017 14:44:32   
tintin
Krenija smedji iscjedak user posted image

(Odgovor članu Leilani)
Neposredna veza do poruke: 294
10.2.2017 14:50:18   
PinkyFunkyBirdy
Tintin neeeeeeeeee! user posted image Pišni ti za svaki slučaj sutra. Znaš da neke žene imaju smeđi iscjedak na početku. user posted image Drži se one: očekuj najgore, a nadaj se najboljem. user posted image user posted image user posted image

Leilani, da vidiš zaboravila sam da ste vi dvije seke. Baš bi ju mogla kontaktirati da čujem kako se snašla. user posted image Nego daj mi reci dal njoj što pomaže njezin muž (i oko dječice i oko kućanskih poslova)? user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 295
10.2.2017 15:35:49   
tintin
Pinky nisam ga ni kupila, tako da nista od piskenja, kad sam vidila da mi je krenilo, prosla sam kraj ljekarne hladnokrvno.

Neposredna veza do poruke: 296
10.2.2017 15:54:53   
Hajdi
Tintin baš mi je žao user posted image , možda ipak nije m.

Tišina snovi su mi više ludi, nepovezani i čudni nego lijepi, ali zabavno u svakom slučaju user posted image

Leilani meni se čini da tsh nije razlog kratkog daha, ali već mi je puno bolje, općenito se dosta dobro osjećam uz te neke sitne tegobe.

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 297
10.2.2017 17:09:16   
tintin
Dobila sam user posted image , mozete me maknit s liste, hvala vam sto ste bile uz mene, veliki zagrljaj.

(Odgovor članu Hajdi)
Neposredna veza do poruke: 298
10.2.2017 17:25:00   
tišina
Tintin, bas mi je žaouser posted image user posted image Mislila sam da ti mozda bude stalo.... Barem je sad iščekivanju kraj, nova prilika dolazi...

Leilani, da, izluđuje, bas, bas, 3 dan vec... A ocekivani datum je sutra, sve kako i inace bude...user posted image

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 299
10.2.2017 17:29:39   
Hajdi
Tintin draga znači ipak je stigla user posted image žao mi je baš. Ali znamo da je ovo samo korak bliže uspjehu user posted image
Jel znaš već kako ćete u nove pobjede, opet ciljani odnosi ili?

(Odgovor članu tišina)
Neposredna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!