Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje - veljača 2017. 10.2.2017 18:59:25
|
|
|
|
tintin
|
Hvala vam drage moje, Hajdi a pokusat cemo jos ovaj misec, ali bez terapija, I folikulometrija, samo onako nas dvoje po procjeni, ako ne uspije mislim da cemo pocet razmisljat o MPO, sad sam dobro, tesko mi je palo, jer sam bas duboko u sebi imala nadu, isplakala sam se, I idemo dalje
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje - veljača 2017. 10.2.2017 21:29:35
|
|
|
|
Kazimira
|
Cestitke trudnicama od 💞💞💞💞💞💞 i sretno trudilicama 💖💖💖💖💖
|
|
RE: Odbrojavanje - veljača 2017. 11.2.2017 3:23:02
|
|
|
|
Andel
|
Pozdrav svima 😉 Neke me sr mozda sjećaju od prije ha sam @ngela dugo me nije bilo u evo me sada opet tu medju vama 😘😘 cestitam svim trudilicama na +++ i ovaj put se i ja pridružujem odbrojavanju naume moglo bi biti da je mm uteklo jer jos nisam dobila i nekako se nadam da ni necu 🙏🙏🙏 ciklusi su mi 21odnosno 24saba tocno u sat e sad zadnja M je bila 17.1. i jos je nema 🙏🙏🙏 Pinky draga cestitke na jos jednoj maloj bebici zelim ti školsku trudnocu 😘😘 ne znam Sjećaš li me se ali ja sam mama malog davida kojemu ce sada 7.6. 4 godine i mm i ja odlučili smo se na jos jednu bebicu kad ja smrsavim 🙂 I jesan 11 kg trebala bi jos pet i onda bi zapravo krenuli sa pokušavanjem sad nam je metoda "rijverc" i sad mi se cini da kasni M :) mogu na listu sa jučerašnjim datumom 10.2 imam pritisak stalno i sad sam poklali pocela češće mokriti ??? Iskreno treba mi vase misljenje
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje - veljača 2017. 11.2.2017 3:42:03
|
|
|
|
Andel
|
Stigla je M ali nema veze uskoro počinjeni sa pravim pokušavanjem 🙂👍 sretno svim trudilicama 😘😘😘
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje - veljača 2017. 11.2.2017 9:54:19
|
|
|
|
belina
|
Jutro cure kljucam jer sam sinoc bila na prljavcima pa malo van i eto sad se ne mogu razbudit. Tintin zenice draga zao mi je, ka da je meni sad znas na cemu si, sredi se i u postupak. Ti si takoder realna i naravno da se moze dogodit cudo, ali dok ga cekas spremi se za borbu. Sve si prosla, sve ti je poznato i ne vidim razlog da ti ne upali iz prve!!! Virujen da je tesko ali iza kise uvik dolazi sunce! Saljem ti virtualni zagralj! Andel pozdrav, zao mi je zbog i nadam se da ce bit plusic ubrzo. Koliko sugo ste se trudili za Davida? Hajdice trudnice kako si ti na ovo preeedivno vrijeme?oces malo prosetat svoj drobic?😄 U mene poceli neki pristici po licu vjerojatno se priblizava, a i zadnjih dana sam jela svasta sta inace ne jedem. Inace me cijeli mjesec bolucka u jajnicima pa i leda, bojim se da se opet ne kuha nesto lose, neke tihe infekcije. Sve vise jedva cekam postupak jer imam osjecaj da je to sad ili nikad hahah! Uvijek se mislim za posao a briga njih za mene Mm ide u ozujku na jedan duzi projekt izvan splita i sad sam na sto muka! Drage curke koje nisam spomenula jer pricam o svom autu saljem vam veliki pozdrav i idem van u prirodu jer je vrijeme izmisljeno! A sutra idemo na jahanje wuuhuu!
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje - veljača 2017. 11.2.2017 10:53:32
|
|
|
|
mali andeo
|
jutro !!! tintin a bemu miša,žao mi je drž se draga Andel dobro došla ,žao mi je radi tvoje prokletnice !već idući mjesec neka ti se ostvari tvoj san ... tišina je si li piškila test ? trudilica kak je stanje ? belina navijamo da je sve to trudnički...
|
|
RE: Odbrojavanje - veljača 2017. 11.2.2017 12:34:32
|
|
|
|
Hajdi
|
Kazimira hvala i tebi na čestitkama Andel žao mi je da je i tvoja stigla, želim ti uspjeh da zatrudniš što prije Tintin sigurna sam da ćeš nam i ti uskoro osvanuti kao trudnica Belina nema više čekanja, vrijeme je za akciju . Za tm važno je samo da bude tu na dan punkcije, a sve ostalo može proći bez njega. Znači tulumari se po noći neka neka tako i treba! Idem i ja malo na zrak na sunce u šetnju, već sam bila malo jutros, prekrasno je Mali anđeo uživaj s tvojim trbuščićem, nadam se da nema mučnine
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje - veljača 2017. 11.2.2017 13:46:49
|
|
|
|
tišina
|
Mali anđeo, jesam ali nisam treba, stigla malo nakon tog bzvze potrošenog testa...
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje - veljača 2017. 11.2.2017 14:17:49
|
|
|
|
tintin
|
Tisina draga zao mi je sta ti je ipak stigla, grlim. Andel draga naravno da te se sjecam, zelim ti od srca da sto prije dobijes svoje drugo zlato. Belina kako si to lipo napisala, suze mi dosle na oci, I ja tebi saljem virtualni zagrljaj, I hvala vam svima, cure drage divne ste sve.
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje - veljača 2017. 11.2.2017 15:19:02
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Tintin, žao mi je... Vjerujem da ti je teško i da si dušu isplakala.... Grrlim!
|
|
RE: Odbrojavanje - veljača 2017. 11.2.2017 16:56:53
|
|
|
|
Leilani
|
anđel tisina i tintin zao mi je zbog vasih ...cure moje, ovaj mjesec za nas neuspjesan, neka nam ozujak donese plusice!! belina tulumari se, a? Neka, neka, treba tako, ja vec dugo nisam zaružila hajdi kako slatko, trbuscic u setnjici Mi smo ovaj vikend na selu kod MM-ovih, nismo isli prosli i jutros bili u akciji, tek mi je 7DC, ali nije na odmet. Riknuo nam radijator u sobi pa se trebalo ugrijati kako je lijepo kad nam je tako opusteni vikend, ja mislim da bi ja vec odavno zatrudnila da zivimo na selu, ovaj stres i zurba u ZG ubijaju
|
|
RE: Odbrojavanje - veljača 2017. 11.2.2017 17:10:01
|
|
|
|
Hajdi
|
Tišina žao mi je i zbog tvoje . Samo polako i opušteno, doći će i tvoje vrijeme Tintin draga ti si ovaj ciklus imala terapiju, f-metriju, ciljane odnose, pa stres jer niste uspjeli ići u akciju kad ste planirali. Sve to skupa je bilo stresno, stvorilo dodatno iščekivanje, nije to lako proživljavati. Sad se lijepo opusti i lagano koliko možete bez presinga vas dvoje sami pokušajte. Ako bude trebao ivf, opet dobro, prepustit ćeš se u ruke doktorima, na tebi neće biti pritisak oko gađanja O, to je meni bilo olakšanje iskreno govoreći. Netko je drugi obavio taj dio posla, a na meni je bilo samo da zatrudnim tako mi je dr. rekao na transferu 'sad samo trebate zatrudniti' Želim ti puno sreće što prije! Leilani vjerujem ti to za stres u gradu. Ja bih da se mene pita živjela u još manjem mjestu od St, u prirodi, a možda to i napravimo u budućnosti ako nam logistika dozvoli da organiziramo život na taj način. Nek ste se vi već bacili na posao, tako treba Moj dragi, ja i trbuščić smo bili u šetnji, hrpa ljudi je bila jer je dan bio lijep. Veliki poljubac vam šaljem
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje - veljača 2017. 11.2.2017 17:51:59
|
|
|
|
Leilani
|
Zaboravih ti odgovoriti pinky; muz joj pomaze koliko moze, zavisno o smjenama kak radi, a ima ih svakakvih, cak do 23 sata, pa onda nekad mora sama. Sto se tice uspavljivanja vise ne zeli da ga tata uspavljuje, nego samo mama, ali to je ono dok je bolestan pa je doma ili vikendom. Ali bolje nju sve pitaj, ona ce ti rado napisati hajdi svakako pametna odluka ako se za to odlucite, a meni bi i ST bio promjena na bolje
< Poruku je uredio Leilani -- 11.2.2017 17:52:31 >
|
|
RE: Odbrojavanje - veljača 2017. 11.2.2017 18:16:53
|
|
|
|
belina
|
Leilani zivot na selu je puuuno opusteniji i kvalitetniji. Radim na selu pa vidim po ljudima. A i svi imaju 3+ djece valjda i to nesto znaci. I mi bi volili negdi na selo, ali ipak volimo i grad. Tesko je nekome tko se rodio i odrastao u gradu napraviti rez i preselit se na selo, koliko god se idilicno cinilo. Hajdi ajme koliko je ljudi danas bilo vani!!! Sutra ce bit jos lijepse vrijeme. Cure pitanje; cisto teoretski; bili mi dopustili krenit u postupak bez nalaza mm-a na hiv? Npr.da treba bit gotovo koji dan iza? Pitam informativno jer razmisljam o nekoj mogucnosti kad bi mogla odmah probat prije nego ode? Pa samo da poslozim kockice bili takvo nesto uopce bilo izvedivo. Naravno, kako sam to mislila najranije na proljece mm nije izvadio krv za hiv kao ima vremena. Trebam dobit 16-17-og a npr.on vadi krv sljedeci tjedan?
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje - veljača 2017. 11.2.2017 20:40:59
|
|
|
|
Hajdi
|
Belina mene je dr. tražio hiv i hepatitis markere prije postupka. Najbolje da pitaš tvog dr. kod kojeg ideš na postupak možeš li donijeti naknadno za tm. Baš šteta kad si već vadila krv da tm nije išao zajedno s tobom. Za promjenu mjesta življenja ne znam nisam probala, čini mi se da bi se mogla naviknuti na manje mjesto ako je grad blizu, npr. pola sata vožnje, ali tko zna hoćemo li se odlučiti za to.
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje - veljača 2017. 11.2.2017 21:58:50
|
|
|
|
tintin
|
Snjeguljice, Hajdi, Leilani hvala cure drage, sve vas grlim. Danas sam vam ja super, u biti najteze je taj dan kad dodje, I onda sutradan bude bolje. Ma imam osjecaj da sam u reprizi, za S sam se borila 5 g, pa imam osjecaj da se sve ponavlja, ali necu kukat, imam nju I puno mi je lakse ovaj put, kad sam tuzna samo je pogledam I zahvaljujem sta je imam. Gledaj mene sta sam se raspekmezila idemo dalje, samo pozitivno, bit ce jednog dana, samo strpljenje I sve ok Zagrljaj svima
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje - veljača 2017. 11.2.2017 22:00:35
|
|
|
|
tintin
|
Belina i meni su u postupku to trazili pod obavezno, najbolje da pitas dr tamo di namjeravas ici, mozda I budes mogla, ko zna.
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje - veljača 2017. 11.2.2017 22:40:08
|
|
|
|
belina
|
Ma naravno da bi donila ali kad bi isla ovaj mjesec mozda (ali mozda nebi) bi ih donila 2 -3 dana od pocetka . Naravno da nisam mislila brz toga. Hajdi ja sam vadila krv za hiv na ho ruk;isla nosit briseve na higijenski i ajd mogla bi to odmah obavit. Tako da mm nije isa sa mnom. Kako smo planirali sve kasnije naravno da je odgadao. Ma njemu je najveca tlaka bila otic do svoje dr hahaha A vidit cu cure, to je sad u svijetlu novih dogadaja i rasporeda. Daxy ako procitas reci mi sta ti mislis o tome. Btw moram u ponedjeljak saznat je li se dr.M uopce vratila s BO, ako nije-sve otpada!
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje - veljača 2017. 12.2.2017 8:53:31
|
|
|
|
perlica55
|
Jutro cure... Žao mi je zbog kaj reći, neg sretno u idućem ciklusu Belina, nek TM ode odmah sutra napraviti nalaze, mi smo imali sve spremno, pa ne znam dal će vas primiti u postupak bez kompletnih nalaza. Kaj ti je MPO gin na bolovanju pa odi kod nekog drugog, tko zna kada će se vratiti. Sretno Kak su mi nove trudnice??? Ima li već simptoma?? Mi smo dobro, bliži se pregled pa me trema hvata, javim krajem tjedna novosti... Pusa svima
|
|
RE: Odbrojavanje - veljača 2017. 12.2.2017 11:09:28
|
|
|
|
trudilica88
|
Nije me bilo da vam pisem u strci sam..naime svim novim trudnicama zelim najljepsu trudnocu a svima koje nisu uspjele zelim plusic odma sljedeci mjesec.. mislila sto posto da cu jucer procurit ma ono sigurno legla kasno i kazem ma kroz noc cu dobit kao svaki put skoro i evo digla se nista..cicke gorile jucer mislila sam da ce puknut napuhala se pa vjetrovi pa jako probadanje negdje dolje pa nista..danas je po datumu ocekivana..cure moje jako stresno razdoblje zadnji mjesec..dobila otkaz ja i muz se odlucili za njemacku dobili posao oboje putujemo u subotu i sad se mislim oce li doc M prije puta da se rijesim..danas mi 30 dc
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje - veljača 2017. 12.2.2017 11:35:45
|
|
|
|
Hajdi
|
Belina ako se dobro sjećam, na Križinama se brzo dobije nalaz za hiv i hepatitis markere, ako tm ode izvaditi krv u ponedjeljak mislim da će u srijedu dobiti nalaze, tako da vjerujem da stignete na postupak ovaj ciklus. Perlice kod mene standardno, nemam novih simptoma, trbuh je uvećan, nakon jela pogotovo, idem češće na wc i to je to uglavnom. Ponekad mi se spava, ali ne pretjerano. Javi nam vijesti s pregleda Trudilice baš vam je stresan period, nadam se da ćete se snaći ti i tm.. tužno je to kad mladi ljudi moraju van iz države da bi opstali Ako je došao dan očekivane možeš slobodno napraviti test, neka bude pozitivan
< Poruku je uredio Hajdi -- 12.2.2017 11:37:19 >
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje - veljača 2017. 12.2.2017 11:38:10
|
|
|
|
trudilica88
|
Je hajdi bas je..nakon dvije godine otkaz bez razloga..sad oboje ne radimo krediti minusi ma sve..jel moguce da kad se ne nadas beba dodje jer posebno ovaj put nisam mislila zaokupljena otkazom preseljenjem i samo sam pomislila ma kako cu ja za njemacku ako ostanem trudna 😏
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje - veljača 2017. 12.2.2017 14:52:16
|
|
|
|
Hajdi
|
Trudilice naravno da je moguće i kad se nadaš i kad se ne nadaš, sve varijante su moguće, ali dok nisi napravila test ili betu ne možeš znati.
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje - veljača 2017. 12.2.2017 21:07:20
|
|
|
|
tišina
|
Trudilice, stvarno teska i stresna situacija. Nije vam lako ni najmanje, nadam se da ce vam ispasti najbolje što može. A mozes i s bebicom u Njemačku.. nadam se da ce ti ispasti kako sama najvise zelis...
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje - veljača 2017. 12.2.2017 21:29:42
|
|
|
|
belina
|
Tridiluce jao jao nadam se da ce tvoja prica imat sretan zavrsetak u svakom slucaju! Hajdi na krizinama? Ali ja sam vadila na higijenskom, i tamo se ceka tjedan dana nalaz. Nisam imala pojma da i na krizinama vade? Bice tamo di je krvna grupa? Perlice ne znam bi li me neki drugi dr primio bas odmah kao ona. Ko zna mozda i bi u svakom slucaju sutra cu zvat radi li dr pa cu bit pametnija! Hvala cure na savijetima!
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!