Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje - veljača 2017. 12.2.2017 21:31:20
|
|
|
|
belina
|
P.s. Perlice sretno na pregledu kad budes isla i javi i nama, znas da i mi cekamo! Kiss maloj curki!
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje - veljača 2017. 12.2.2017 21:47:59
|
|
|
|
trudilica88
|
Hvala belina
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje - veljača 2017. 12.2.2017 22:33:33
|
|
|
|
Hajdi
|
Belina tako je, tamo gdje se vadi krvna grupa. Trudilice samo hrabro bit će sve u redu!
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje - veljača 2017. 12.2.2017 22:37:32
|
|
|
|
trudilica88
|
❤❤❤❤❤❤
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje - veljača 2017. 13.2.2017 8:33:42
|
|
|
|
tintin
|
Trudilica baš mi zao zbog svega, što kaže Hajdi samo hrabro.
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje - veljača 2017. 13.2.2017 9:03:50
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Trudilice: PinkyFunkyBirdy - 05.02. - ponosna Hajdi - 06.02. - ponosna trudilica88 - 12.02. belina - 16.02. papučica - 22.02.
|
|
RE: Odbrojavanje - veljača 2017. 13.2.2017 9:04:34
|
|
|
|
trudilica88
|
😘😘😘😘
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje - veljača 2017. 13.2.2017 9:41:46
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Dobro jutro drage moje. Treba li koja od vas koju kavicu ili to samo meni treba? Izvolite: Drage moje tintin i tišina, jako mi je žao što je vještica stigla. Grlim vas puno i iskreno se nadam da je to zadnja za dugo vremena. Trudilice, baš ste u groznoj situaciji, ali ako ste našli posao pa makar u Njemačkoj i to je pomak na bolje. Želim vam puno sreće da se brzo snađete i da sve bude super. Javi dal si dobila plusić ili M. Belina, nadam se da ćete uspjeti odmah u postupak. Perlice, sretno na pregledu i obavezno javi dojmove! Mazi bušu i u moje ime. Hajdi, jedva čekam tvoj pregled! Leilani, i selo i grad imaju svoje prednosti i nedostatke. Ja sam se rodila na selu i bilo je super, ali nekako s odrastanjem sam vidjela da su ljudi jako zadrti i guraju nos u tuđe poslove i sve moraju znati pa na kraju završiš radeći stvari za selo umjesto za sebe. U gradu te nitko ništa ne pita i možeš se udaljiti od ostalih. Onda opet na selu imaš prirodu i fizičke poslove, dok u gradu si na betonu i možeš živjeti ko gotovan. Na selu moraš unaprijed isplanirati kad će što kupiti jer ti dućani nisu blizu i rade kraće vrijeme, dok u gradu se u nedjelju navečer možeš sjetiti da bi nešto iz dućana i neki će raditi. Sve ovisi od osobe do osobe kako kome paše. Ja sam već predugo u gradu i nekako sam se navikla, ali možda pod stare dane odem negdje na selo. Mali andeo kako se osjećaš? Draga Andel, tj. @ngela kako te se nebi sjećala. Baš sam u petak prolazila stare postove kad sam bila trudna s M pa sam nabasala na tvoj nick i sjetila se tvog malog Davida i kako se već dugo nisi javila. Baš mi je drago da nam se vraćaš na odbrojavanje i držim fige da vam brzo uspije pa da David bude veliki braco! Baš vam zavidim na lijepom vremenu - tu u Zg je cijeli vikend tmurno i oblačno. Od mojih simptoma su tu žeđ, umor, malo češće piškenje, povremena žgaravica i blaga mučnina u želucu. Čini mi se da sam se malo ispuhala, ali moguće da je to samo zato jer sam se za vikend malo opustila pa je možda to utjecalo na ispuhivanje. Prištevi su mi se povukli, sise su još velike, no malo manje bolne, iscjedak je kremasti, testić je jučer bio baš jako tamni tako da prestajem s piškenjem po njima (ostao je još jedan). Ako će biti kao u prošloj trudnoći onda prave mučnine i povraćanje mogu očekivati za tjedan dana. Moram vam ispričati kako mi je bio sladak moj M. U subotu smo se igrali i dođe on k meni i kaže: M bi htio seku! Ja njemu: ti bi seku?! Što bi s njom? A on meni: išli bi se igrati u sobicu. Joooooj kako mi je bio sladak.
|
|
RE: Odbrojavanje - veljača 2017. 13.2.2017 9:42:58
|
|
|
|
trudilica88
|
Javim..hvala ti 😘
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje - veljača 2017. 13.2.2017 10:15:23
|
|
|
|
Danira
|
Pinky trudnice bas mi je drago da ste uspjeli od prve Moji necak i necakinja su 9 dana razlike pa slave rockas skupa,tak ce moci i tvoji slatkisi. Dok sam bila s D trudna i ja sam na pocetku bila jako napuhana,i s nekakvih 9 tt sam se nekako ispuhala nadam se da ces i ti tako. Zelim ti mirnu i ugodnu trudnocu i da uzivas sa svojim M. Ostale trudilice zelim vam + sto prije.
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje - veljača 2017. 13.2.2017 10:23:12
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Draga Danira hvala ti puno na lijepim željama! Trudilice kad planiraš piškiti testić?
|
|
RE: Odbrojavanje - veljača 2017. 13.2.2017 10:24:27
|
|
|
|
trudilica88
|
Ajooj evo svaki sekund idem na wc da vidim jel dosla M zato jer me boli tako za dobit pa mislim da cu i ovaj mj.preskocit test.. 😥
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje - veljača 2017. 13.2.2017 12:30:39
|
|
|
|
enaaa
|
Samo na brzinu da vas pozdravim Moja stigla, jutros na pregledu bila 3dc i terapija estrofem Ako sve bude išlo po planu nadam se da ću naljepši poklon dobiti za dan žena Sretno svim curama, i sa testićima i sa pregledima
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje - veljača 2017. 13.2.2017 12:45:12
|
|
|
|
trudilica88
|
A evo i ja dobila..sretno cure
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje - veljača 2017. 13.2.2017 12:51:13
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Trudilice, žao mi je. Držim vam fige da se brzo snađete u Njemačkoj i kad odlučite da vam se brzo dođe bebica!
|
|
RE: Odbrojavanje - veljača 2017. 13.2.2017 14:04:51
|
|
|
|
Hajdi
|
Trudilice žao mi je što je stigla , želim vam puno sreće u Njemačkoj i kad bude pravo vrijeme da vam dođe bebica Pinky sladak je puno tvoj mali kako želi seku da se zajedno igraju I ja jedva čekam pregled mada se malo i bojim. Imam dojam da mi se tijelo naviklo na ovo stanje, kao da zaboravim na momente da sam trudna pa se pitam jel bih se trebala drugačije osjećati. Ma bolje da sam dobro, malo umora me uhvati tu i tamo, ali ništa strašno.
< Poruku je uredio Hajdi -- 13.2.2017 14:05:57 >
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje - veljača 2017. 13.2.2017 14:32:25
|
|
|
|
tintin
|
Trudilice zao mi je zbog sretno za dalje. Enaa sretno I neka bude uspjesno. Cure trudnice cekamo s vama preglede I veselimo se.
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje - veljača 2017. 13.2.2017 14:34:34
|
|
|
|
trudilica88
|
Puno hvala svima na podrski ❤
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje - veljača 2017. 13.2.2017 14:43:07
|
|
|
|
Hajdi
|
Enaa puno sreće i da ti dan žena donese najljepši poklon navijam od srca
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje - veljača 2017. 13.2.2017 17:18:28
|
|
|
|
hipo
|
Pinky super je M!!! I drago mi jr da je sam pitao za seku,l tj da zeli drustvo!!! Meni lijevi jajnik bockav danas, sluz prozirna. Jucer je desni pikao. Lijevi uvijek jace pika. Ovo je vec treci put i sva tri puta je lijevi bio "glasan". Mogla bi na prwgled je mi se ne svidja sto je desni tako tih. Ko da strajka. Motam vidit papire na kojemu su jajniku bili folikuli na AIH-u, cini mi se na desnom. Inace su se prije oni lijepo izmjenjivali svai mjesec koliko sam skuzila po bockanju. Sve mi se cini da cu posjetit ginekologa, ako nista onda radi toga da muza ostavim samog s hipicom da se malo sam bakce a ja usput zaruzim u shoppingu.
|
|
RE: Odbrojavanje - veljača 2017. 13.2.2017 18:10:26
|
|
|
|
Hajdi
|
Hipo kad već spominješ bockanje jajnika imam nešto za tebe, 2 kutije po 10 klomića, rok trajanja 7/2017, zainteresirana? Ili ako ipak nećeš još u akciju ako nekom treba neka mi se javi. Belina jel tm izvadio hiv i hepatitis markere jutros? Pinky i ja jedva čekam tvoj pregled Perlice javi kako je bilo na pregledu. Papučice draga što nam ima kod tebe ?
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje - veljača 2017. 13.2.2017 18:44:31
|
|
|
|
belina
|
Draga hajdi sve je protiv nas hahh njegova dr trebala radit popodne i bas je popodne nema. Kao samo danas. A moj gin bas od danas na Go. Tila sam otic po D1 uputnicu, ugl.ima zamijenu za hitne slucajeve i cijelo popodne je zauzeto. icu poslije posla sutra do te zamijene, moram nac, nemam pojma ko je ta. Valjda mi nece radit probleme. Dr.M. Se vratila i icu sutra do nje pitat jel uopce moguce upast na ovaj vlak. Inace imam osjecaj da cu dobit svaki cas, uzasno sam nervozna izdravam se na jadnu malu bezveze. Hahaha! Prebacit cu bijes na muza!
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje - veljača 2017. 13.2.2017 20:02:46
|
|
|
|
Hajdi
|
Belina još možda stignete ovaj ciklus, ako ne bit će kad se sve posloži. Ni meni danas nije neki dan pa ni živci nisu najbolji. Bit će bolje
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje - veljača 2017. 13.2.2017 22:58:12
|
|
|
|
hipo
|
Hajdi hvalana Klomicima, al jos mi je rano, bolje daj neom drugom.
|
|
RE: Odbrojavanje - veljača 2017. 14.2.2017 9:11:53
|
|
|
|
mali andeo
|
dobro jutro trudilice žao mi je što je stigla i žao mi je radi otkaza ,ali vjerujem da ćete već naći izlaz i ako imate priliku odite van ... enaa draga neka sve ide po planu i želim ti najveći belina sretno u prikupljanju nalaza i želim vam da krenete čim prije u postupak ... papučice gdje si? kako si ? pinky uspoređuješ trudnoće ,a ?meni je ovaj puta puno gore i teže nego u prošloj... sjećam se da sam imala toliko energije ,a sada sam skroz i nadam se da to neće potrajati duže... a slatki je taj tvoj mali mališan ...bit će mu super kada dobije društvo ! kada ideš na uzv? hajdi draga kako se ti osjećaš ? kada je tvoj uzv? hipo ne brini zbog jajnika ,tako je kod mene ..stalno bolucka lijevi ,desni nikada ništa ... sada nisam na desnom ni imala što za puknirati i kada sam bila na ivfu.... i ova trudnoća je iz lijevog ko i prva a hormoni su mi super ! perlice sretno na pregledu javi se !! evo kod mene sve ok ,napokon mi kava počela opet biti pitka trbuh mi se lijepo već vidi,tako da je jasno svima ... a pretpostavljam da je to od utrogestana , jedino me brine imam toliko kila kolko sam u prvoj imala s 20tt imam osjećaj da ću ljeti biti ko kit
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!