|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje - veljača 2017.
12.2.2017 21:31:20   
belina
P.s. Perlice sretno na pregledu kad budes isla i javi i nama, znas da i mi cekamo! Kiss maloj curki!

(Odgovor članu belina)
Neposredna veza do poruke: 326
12.2.2017 21:47:59   
trudilica88
Hvala belina user posted image

(Odgovor članu belina)
Neposredna veza do poruke: 327
12.2.2017 22:33:33   
Hajdi
Belina tako je, tamo gdje se vadi krvna grupa.
Trudilice samo hrabro bit će sve u redu! user posted image

(Odgovor članu trudilica88)
Neposredna veza do poruke: 328
12.2.2017 22:37:32   
trudilica88
❤❤❤❤❤❤

(Odgovor članu Hajdi)
Neposredna veza do poruke: 329
13.2.2017 8:33:42   
tintin
Trudilica baš mi zao zbog svega, što kaže Hajdi samo hrabro. user posted image

Neposredna veza do poruke: 330
13.2.2017 9:03:50   
PinkyFunkyBirdy
Trudilice:

user posted image PinkyFunkyBirdy - 05.02. - ponosna user posted image
user posted image Hajdi - 06.02. - ponosna user posted image
user posted image trudilica88 - 12.02.
user posted image belina - 16.02.
user posted image papučica - 22.02.

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 331
13.2.2017 9:04:34   
trudilica88
😘😘😘😘

Neposredna veza do poruke: 332
13.2.2017 9:41:46   
PinkyFunkyBirdy
Dobro jutro drage moje. Treba li koja od vas koju kavicu ili to samo meni treba? Izvolite: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drage moje tintin i tišina, jako mi je žao što je vještica stigla. user posted image Grlim vas puno i iskreno se nadam da je to zadnja za dugo vremena. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Trudilice, baš ste u groznoj situaciji, ali ako ste našli posao pa makar u Njemačkoj i to je pomak na bolje. Želim vam puno sreće da se brzo snađete i da sve bude super. user posted image Javi dal si dobila plusić ili M. user posted image

Belina, nadam se da ćete uspjeti odmah u postupak. user posted image

Perlice, sretno na pregledu i obavezno javi dojmove! user posted image Mazi bušu i u moje ime. user posted image

Hajdi, jedva čekam tvoj pregled! user posted image user posted image user posted image

Leilani, i selo i grad imaju svoje prednosti i nedostatke. Ja sam se rodila na selu i bilo je super, ali nekako s odrastanjem sam vidjela da su ljudi jako zadrti i guraju nos u tuđe poslove i sve moraju znati pa na kraju završiš radeći stvari za selo umjesto za sebe. U gradu te nitko ništa ne pita i možeš se udaljiti od ostalih. Onda opet na selu imaš prirodu i fizičke poslove, dok u gradu si na betonu i možeš živjeti ko gotovan. Na selu moraš unaprijed isplanirati kad će što kupiti jer ti dućani nisu blizu i rade kraće vrijeme, dok u gradu se u nedjelju navečer možeš sjetiti da bi nešto iz dućana i neki će raditi. Sve ovisi od osobe do osobe kako kome paše. user posted image Ja sam već predugo u gradu i nekako sam se navikla, ali možda pod stare dane odem negdje na selo. user posted image

Mali andeo kako se osjećaš? user posted image

Draga Andel, tj. @ngela kako te se nebi sjećala. user posted image Baš sam u petak prolazila stare postove kad sam bila trudna s M pa sam nabasala na tvoj nick i sjetila se tvog malog Davida i kako se već dugo nisi javila. Baš mi je drago da nam se vraćaš na odbrojavanje i držim fige da vam brzo uspije pa da David bude veliki braco! user posted image user posted image user posted image

Baš vam zavidim na lijepom vremenu - tu u Zg je cijeli vikend tmurno i oblačno. user posted image
Od mojih simptoma su tu žeđ, umor, malo češće piškenje, povremena žgaravica i blaga mučnina u želucu. Čini mi se da sam se malo ispuhala, ali moguće da je to samo zato jer sam se za vikend malo opustila pa je možda to utjecalo na ispuhivanje. user posted image Prištevi su mi se povukli, sise su još velike, no malo manje bolne, iscjedak je kremasti, testić je jučer bio baš jako tamni tako da prestajem s piškenjem po njima (ostao je još jedan). Ako će biti kao u prošloj trudnoći onda prave mučnine i povraćanje mogu očekivati za tjedan dana. user posted image
Moram vam ispričati kako mi je bio sladak moj M. U subotu smo se igrali i dođe on k meni i kaže: M bi htio seku! Ja njemu: ti bi seku?! Što bi s njom? A on meni: išli bi se igrati u sobicu. user posted image user posted image user posted image Joooooj kako mi je bio sladak. user posted image

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 333
13.2.2017 9:42:58   
trudilica88
Javim..hvala ti 😘

Neposredna veza do poruke: 334
13.2.2017 10:15:23   
Danira
Pinky trudnice bas mi je drago da ste uspjeli od prveuser posted image
Moji necak i necakinja su 9 dana razlike pa slave rockas skupa,tak ce moci i tvoji slatkisi.user posted image
Dok sam bila s D trudna i ja sam na pocetku bila jako napuhana,i s nekakvih 9 tt sam se nekako ispuhalauser posted image user posted image nadam se da ces i ti tako.
Zelim ti mirnu i ugodnu trudnocu i da uzivas sa svojim M.user posted image

Ostale trudilice zelim vam + sto prije.user posted image

Neposredna veza do poruke: 335
13.2.2017 10:23:12   
PinkyFunkyBirdy
Draga Danira hvala ti puno na lijepim željama! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Trudilice kad planiraš piškiti testić? user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 336
13.2.2017 10:24:27   
trudilica88
Ajooj evo svaki sekund idem na wc da vidim jel dosla M zato jer me boli tako za dobit pa mislim da cu i ovaj mj.preskocit test.. 😥

Neposredna veza do poruke: 337
13.2.2017 12:30:39   
enaaa
Samo na brzinu da vas pozdravim user posted image
Moja user posted image stigla, jutros na pregledu bila 3dc i terapija estrofemuser posted image
Ako sve bude išlo po planu nadam se da ću naljepši poklon dobiti za dan žena user posted image
Sretno svim curama, i sa testićima i sa pregledimauser posted image

Neposredna veza do poruke: 338
13.2.2017 12:45:12   
trudilica88
A evo i ja dobila..sretno cure

(Odgovor članu enaaa)
Neposredna veza do poruke: 339
13.2.2017 12:51:13   
PinkyFunkyBirdy
Trudilice, žao mi je. user posted image Držim vam fige da se brzo snađete u Njemačkoj i kad odlučite da vam se brzo dođe bebica! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 340
13.2.2017 14:04:51   
Hajdi
Trudilice žao mi je što je stigla user posted image , želim vam puno sreće u Njemačkoj i kad bude pravo vrijeme da vam dođe bebica user posted image

Pinky sladak je puno tvoj mali kako želi seku da se zajedno igraju user posted image
I ja jedva čekam pregled mada se malo i bojim. Imam dojam da mi se tijelo naviklo na ovo stanje, kao da zaboravim na momente da sam trudna pa se pitam jel bih se trebala drugačije osjećati. Ma bolje da sam dobro, malo umora me uhvati tu i tamo, ali ništa strašno.

< Poruku je uredio Hajdi -- 13.2.2017 14:05:57 >

Neposredna veza do poruke: 341
13.2.2017 14:32:25   
tintin
Trudilice zao mi je zbog user posted image sretno za dalje.
Enaa sretno I neka bude uspjesno.
Cure trudnice cekamo s vama preglede I veselimo se.

(Odgovor članu Hajdi)
Neposredna veza do poruke: 342
13.2.2017 14:34:34   
trudilica88
Puno hvala svima na podrski ❤

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 343
13.2.2017 14:43:07   
Hajdi
Enaa puno sreće i da ti dan žena donese najljepši poklon user posted image navijam od srca user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 344
13.2.2017 17:18:28   
hipo
Pinky super je M!!! I drago mi jr da je sam pitao za seku,l tj da zeli drustvo!!!

Meni lijevi jajnik bockav danas, sluz prozirna. Jucer je desni pikao. Lijevi uvijek jace pika. Ovo je vec treci put i sva tri puta je lijevi bio "glasan". Mogla bi na prwgled je mi se ne svidja sto je desni tako tih. Ko da strajka. Motam vidit papire na kojemu su jajniku bili folikuli na AIH-u, cini mi se na desnom.
Inace su se prije oni lijepo izmjenjivali svai mjesec koliko sam skuzila po bockanju.
Sve mi se cini da cu posjetit ginekologa, ako nista onda radi toga da muza ostavim samog s hipicom da se malo sam bakce a ja usput zaruzim u shoppingu.

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu Hajdi)
Neposredna veza do poruke: 345
13.2.2017 18:10:26   
Hajdi
Hipo kad već spominješ bockanje jajnika imam nešto za tebe, 2 kutije po 10 klomića, rok trajanja 7/2017, zainteresirana?
Ili ako ipak nećeš još u akciju ako nekom treba neka mi se javi.

Belina jel tm izvadio hiv i hepatitis markere jutros?

Pinky i ja jedva čekam tvoj pregled user posted image

Perlice javi kako je bilo na pregledu.

Papučice draga što nam ima kod tebe user posted image ?

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 346
13.2.2017 18:44:31   
belina
Draga hajdi sve je protiv nas hahh njegova dr trebala radit popodne i bas je popodne nema. Kao samo danas. A moj gin bas od danas na Go. Tila sam otic po D1 uputnicu, ugl.ima zamijenu za hitne slucajeve i cijelo popodne je zauzeto.user posted image icu poslije posla sutra do te zamijene, moram nac, nemam pojma ko je ta. Valjda mi nece radit probleme. Dr.M. Se vratila i icu sutra do nje pitat jel uopce moguce upast na ovaj vlak. Inace imam osjecaj da cu dobit svaki cas, uzasno sam nervozna izdravam se na jadnu malu bezveze. Hahaha! Prebacit cu bijes na muza!

(Odgovor članu Hajdi)
Neposredna veza do poruke: 347
13.2.2017 20:02:46   
Hajdi
Belina još možda stignete ovaj ciklus, ako ne bit će kad se sve posloži. Ni meni danas nije neki dan pa ni živci nisu najbolji. Bit će bolje user posted image

(Odgovor članu belina)
Neposredna veza do poruke: 348
13.2.2017 22:58:12   
hipo
Hajdi hvalana Klomicima, al jos mi je rano, bolje daj neom drugom.

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu Hajdi)
Neposredna veza do poruke: 349
14.2.2017 9:11:53   
mali andeo
dobro jutro user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

trudilice žao mi je što je stigla user posted image
i žao mi je radi otkaza ,ali vjerujem da ćete već naći izlaz
i ako imate priliku odite van ...

enaa draga neka sve ide po planu i želim ti najveći user posted image

belina sretno u prikupljanju nalaza i želim vam da krenete čim prije u postupak ...

papučice gdje si? kako si ?

pinky uspoređuješ trudnoće ,a ?meni je ovaj puta puno gore i teže nego u prošloj...
sjećam se da sam imala toliko energije ,a sada sam skroz user posted image
i nadam se da to neće potrajati duže...
a slatki je taj tvoj mali mališan ...bit će mu super kada dobije društvo !
kada ideš na uzv?

hajdi draga kako se ti osjećaš ? kada je tvoj uzv?

hipo ne brini zbog jajnika ,tako je kod mene ..stalno bolucka lijevi ,desni nikada ništa ...
sada nisam na desnom ni imala što za puknirati i kada sam bila na ivfu....
i ova trudnoća je iz lijevog ko i prvauser posted image
a hormoni su mi super !

perlice sretno na pregledu user posted image javi se !!

evo kod mene sve ok ,napokon mi kava počela opet biti pitka user posted image
trbuh mi se lijepo već vidi,tako da je jasno svima ...
a pretpostavljam da je to od utrogestana ,
jedino me brine imam toliko kila kolko sam u prvoj imala s 20tt
imam osjećaj da ću ljeti biti ko kituser posted image user posted image

moja mišica 05.04.2012.

1. ICSI -beta 1.32 :(
2. ICSI biokemijska :(

Čuda ipak postoje ,imamo +

http://www.fertilityfriend.com/home/4f1d4c
https://www.fertilityfriend.com/pregticker/4f1d4c

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!