RE: Odbrojavanje - veljača 2017. (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Nadamo se zajedno

Poruka

mali andeo -> RE: Odbrojavanje - veljača 2017. (14.2.2017 9:19:03)

vidi zaboravih
curke SRETNO VALENTINOVO
prigrlite svoje voljene [sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif]
i izvedite ih vanka ...

PinkyFunkyBirdy -> RE: Odbrojavanje - veljača 2017. (14.2.2017 9:23:41)

Trudilice:

[image]http://i65.photobucket.com/albums/h203/Sexxieracerchik4/Miscellaneous/SMILIES/babydustfairy.gif[/image] PinkyFunkyBirdy - 05.02. - ponosna [sm=nosecka.gif]
[image]http://i65.photobucket.com/albums/h203/Sexxieracerchik4/Miscellaneous/SMILIES/babydustfairy.gif[/image] Hajdi - 06.02. - ponosna [sm=nosecka.gif]
[image]http://i65.photobucket.com/albums/h203/Sexxieracerchik4/Miscellaneous/SMILIES/babydustfairy.gif[/image] belina - 16.02.
[image]http://i65.photobucket.com/albums/h203/Sexxieracerchik4/Miscellaneous/SMILIES/babydustfairy.gif[/image] papučica - 22.02.

Hajdi -> RE: Odbrojavanje - veljača 2017. (14.2.2017 9:48:59)

Hvala mali anđeo i tebi i svim curama na raji sretno Valentinovo [sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif] [sm=smiley27.gif]
Nastojat ćemo malo uživati večeras ja i md.
A za kilice pazi da ne papaš baš puno, bit će to ok.

Moj uzv je sutra kroz jutro pa vam javim. Mislim da se meni još ne kuži stomak [sm=smiley36.gif] iako vidim ga ja malo.
Nije mi mučno niti mi fali energije, možda je još rano za to, a možda mi neće ni doći.

mali andeo -> RE: Odbrojavanje - veljača 2017. (14.2.2017 9:53:59)

Hajdi stvarno pazim na prehranu,nije da sam bucka,imam 71 kg sada..
A visoka sam 170...
A nezz ...
S L nisam dobila nista kilica do 12 tt sada sam 3 u plusu vec ...[sm=zmeden.gif]

A kaj se tice tvojih simptoma sretnica si za sada...
Koliko ti je sad?nekih 6tt?

PinkyFunkyBirdy -> RE: Odbrojavanje - veljača 2017. (14.2.2017 9:58:31)

SRETNO VALENTINOVO drage moje! [img]http://degiorgi.math.hr/forum/images/smiles/Heart.gif[/img][img]http://degiorgi.math.hr/forum/images/smiles/ruza.gif[/img][img]http://degiorgi.math.hr/forum/images/smiles/cveke.gif[/img][img]http://degiorgi.math.hr/forum/images/smiles/ruza2.gif[/img][img]http://degiorgi.math.hr/forum/images/smiles/Heart.gif[/img]

Mali andeo, super da ti počinje biti sve bolje. [sm=smiley1.gif] Nemoj ništa brinuti zbog kila ... to će se sve istopiti dok ćeš trčkarati za svojom dječicom. [sm=smiley1.gif]
Da, uspoređujem trudnoće jer mi je u prošloj kroz cijelu bilo muka i povraćala sam svih 9 mj. (nekad više nekad manje) pa me zanimalo kad je to krenulo. Baš bi voljela da me to zaobiđe u ovoj. Ne tražim puno, zar ne. [sm=smiley9.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
Planiram sljedeći tjedan na UZV, ali još mi nije ginić javio kad ima slobodan termin.

Hipo draga baš si mi slatka kako već proučavaš tijelo. Ja mislim da se ti potajno nadaš da će vam se primiti pa ćeš reći mužu: a gle, što je tu je. [sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif]
Ja oko O najčešće osjećam desni jajnik, a lijevi gotovo nikad. Mislim da je i u prvoj trudnoći bio desni taj iz kojeg je došlo jajašce, a i sad sam osjećala desni.
(Znaš što me bode u oči, a nikako da središ: tvoji trackeri. Daj pliz kad uloviš vremena stavi neki koji pokazuje koliko ti je hipica stara ili nešto sl. Hvala!)

Hajdi, ti ideš sutra na pregled ako se ne varam. Jedva čekam dojmove! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Belina, pa ja ne znam kakvi su ti to doktori?!? Ja bi popizdila na tvom mjestu. [sm=smiley36.gif] Nadam se da ćeš ih uspjet sve poloviti i brzo biti u postupku. [sm=smiley1.gif]

Enaaa, držim fige da postupak bude uspješan! Javljaj kako ide. [sm=smiley1.gif]

Mini Bav -> RE: Odbrojavanje - veljača 2017. (14.2.2017 10:09:37)

Bok cure, stvarno nemam iskustva u forumima, ali nadam se da mogu ovdje postaviti pitanje. :)
Zadnju M sam imala 20.01. Imam cikluse od 28-32 dana. , sredina mi je prema tome trebala biti negdje od 2.-6.2., od negdje 1.2. imam bolove (tipične za ovulaciju), ali ti bolovi su se nastavili i nakon ovulacije, i traju i sada. Odnos smo imali 2.2., pa onda 5.2., nisam pratila potpuno iscjedak pošto smo imali odnose. Neuobičajeno, osim tih bolova koji nisu stali je to što sam 11.2. imala izljev velike količine sluzi baš kao da je bila ovulacija i dan nakon toga počela je bol u cickama (i taj dan smo se bacili na posao za svaki slučaj). Mene zanima jel moguće da je to bila implantacija, jel može biti simptom povećana količina sluzi bijelo-prozirna?

Trebala bih dobiti 19.2. menstruaciju, iscjedak je gust i bijel, bolovi su prisutni i dalje, cicke bole, ali ne nenormalno.

Hajdi -> RE: Odbrojavanje - veljača 2017. (14.2.2017 10:22:42)

Mini Bav kao i uvijek sve je to moglo bi biti, a i ne mora. Najbolje na dan očekivane napraviti test i javi nam rezultate. Puno sreće [sm=bravo.gif]

Mali anđeo po zm sad sam 5+5tt, nisam sigurna da je to dovoljno za čuti srce, pa se ne nadam tome na ovom pregledu.
Nisi ti bucka, to je sve ok [sm=smiley1.gif]

Mini Bav -> RE: Odbrojavanje - veljača 2017. (14.2.2017 11:26:17)

Puno hvala na odgovoru. Samo sam htjela sa nekim podijeliti svoje iščekivanje [sm=smiley1.gif]
Sad sam maloprije išla piškiti i probala sluz, rastezala se ismeđu prstiju, bijele boje to je dobro jelda? [sm=zz_giggle.gif]
Nadam se da će biti nešto od toga. Ne pokušavamo dugo ali prvo je bilo recimo neplanirano pa nemam baš nekog iskustva u iščekivanju .:D

Želim pozdraviti i podržati sve žene koje pokušavaju dobit bebača. Želim Vam što brže ostvarenu želju! [sm=duda.gif][sm=smiley27.gif]

PinkyFunkyBirdy -> RE: Odbrojavanje - veljača 2017. (14.2.2017 11:57:22)

Mini Bav dal ćeš nam se pridružiti ili si samo došla po mišljenje? [sm=smiley1.gif] Ako ćeš nam se pridružiti dodam te na listu i molim te da napišeš malo o sebi na linku: Trudilice
I naravno očekujemo da nam se javiš s vremena na vrijeme s novostima. [sm=smiley2.gif]
Slažem se s Hajdi. Ovi svi simptomi mogu, ali i ne moraju označavati trudnoću. Želim ti da bude kako si sama najviše želiš! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

PinkyFunkyBirdy -> RE: Odbrojavanje - veljača 2017. (14.2.2017 14:12:40)

Evo da vam javim da sam dogovorila pregled iduću srijedu popodne. Ajme ... sad sam postala nervozna, a ima još dosta do tad. [sm=zz_hot.gif]

tintin -> RE: Odbrojavanje - veljača 2017. (14.2.2017 14:27:40)

Hajdi sretno sutra na pregledu i uzivaj u pogledu svojih mrvica ili mrvice, javi nam se čim budeš gotova [sm=smiley1.gif]
Pinky brzo će srijeda, znam da tebi sad to izgleda daleko ali brzo će proći, sretno i tebi [sm=smiley1.gif]
Mini bav nadam se da ćeš ugledati plusič, sretno.
Perlice kad je tvoj pregled?

rosie -> RE: Odbrojavanje - veljača 2017. (14.2.2017 14:34:11)

Pozz drage curke! Nema me od cini mi se studenog, ali bacim oko na vas kad stignem! Cestitam drage moje na uspjesnim postupcima! I mali andeo na tvom cudu :) prelistala sam sve! Bas je super krenula ova 2017-ta!
Nisam se javljala zbog zdravstvenih problema u zadnje vrijeme, pa nismo bas ni lovili ovulacije.ovaj ciklus jesmo, i rado bih vam dala datum za listu, ali ne znam ga ni sama [sm=smiley13.gif] zadnji put sam vam pisala da imam duplo veci prolaktin od normalnog, to je i dalje tako i nitko ne zeli dati terapiju, nego svi pripisuju stresu. Moji ciklusi traju u zadnjih par mj 33-35 dana, a ovaj put me jajnik bocnuo 14dc pa me to poprilicno zbunilo. Inace, obeshrabrili su me rijecima da uz taj prolaktin niti nema ovulacije, a ako je i ima da sigurno nece doci do implantacije tako da se trudim ne ziviti u iluziji vise. Ne znam sto da vise recem jer ni sama ne znam kud i kamo i sto dalje.
Grlim vas sve i zelim sretno valentinovooo[sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=rozica.gif][sm=sloncek.gif]

Hajdi -> RE: Odbrojavanje - veljača 2017. (14.2.2017 15:10:24)

Pinky super u srijedu ćeš već čuti malo srce [sm=smiley36.gif] brzo će to proći [sm=smiley1.gif]

Tintin hvala draga javim se čim stignem [sm=smiley31.gif]

Rosie drago mu je da si nam se javila [sm=smiley1.gif] Koliko znam postoji detaljna pretraga prolaktina, dnevni profil ili tako nešto, vadi se krv više puta kroz dan. Zamoli tvog gin ili dr opće prakse da te upute na tu pretragu. Ja bih se na tvom mjestu također uputila kod nekog mpo gin. koji će sigurno napraviti nešto po pitanju tvog prolaktina, ili dati terapiju ili te uputiti na dodatne pretrage.
Želim ti sreću da čim prije središ prolaktin da možeš dalje u pobjede [sm=smiley36.gif]

hipo -> RE: Odbrojavanje - veljača 2017. (14.2.2017 16:18:04)

Pinky anko ne zabiravim, budem to sredila drugi tjedan kad budem na poslu/za kompom, doma ne stignem,a i preko mobitela jedva mi se ista pise.
Bilo bi suoer da se samo dogodi bez silnog pokisavanja i planiranja.

belina -> RE: Odbrojavanje - veljača 2017. (14.2.2017 17:41:03)

Cureeeee super vijesti, ovaj ciklus krecemooo!!! Danas sam odradila papirologiju, a sutra cu dobit protikol i ljekove kad donesem D1 uputnicu. Doktorica je bila u robi na izlazu al me isto primila, nismo se dugo zadrzale rekla je da ce mi sestre sve objasnit kako se ljekovi uzimaju i da dodem 8 dan na uzv. Mm ide ujutro vadit hiv jer je popodne dobio uputnicu, tako da bi to moglo bit gotovo u petak. Super. Jos ne mogu vjerovat: to je to!!! Ovako nekako na brzinu ne mogu vjerovat. Mozda i bolje. Moram sad rec nekim kolegicama ipak.
Ispricavam se sta pricam samo o sebi.
Hajdi sretno sutra na pregledu i da vidis i cujes malo srce ili mozda srceka[sm=smiley36.gif]
Pinky znaci srijeda?! Navijat cemo!!!
Papucice ima li sta u tebe?

tintin -> RE: Odbrojavanje - veljača 2017. (14.2.2017 22:38:10)

Belina super vijesti, bas se veselim zbog tebe, joj draga od srca ti zelim da nastavis ovaj niz uspjesnih postupaka [sm=smiley27.gif]

Hajdi -> RE: Odbrojavanje - veljača 2017. (15.2.2017 9:14:44)

Belina drago mi je da krećete ovaj ciklus [sm=smiley36.gif] neka bude uspješno od prve [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

PinkyFunkyBirdy -> RE: Odbrojavanje - veljača 2017. (15.2.2017 10:03:11)

Belina, super!!! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Tako mi je drago da nam ideš sad u postupak .... ma mora biti dobitan! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Hajdi, čekam dojmove s pregleda kao da čekam svoje. [sm=smiley36.gif]

Hipo, budem ja tebe još podsjetila. [sm=smiley36.gif] Da, najbolja su iznenađenja (čitaj Kinder suprise). [sm=smiley2.gif][sm=smiley36.gif]

Rosie, evo Hajdi ti je tako lijepo sve napisala. U potpunosti se slažem. [sm=smiley1.gif]

Tintin milena dal su popustili hormoni? Dal se osjećaš bolje? [sm=smiley1.gif]

Kod mene ništa zanimljivo za prijaviti. Sise se ispuhuju i manje su bolne, prišteva nema, malo sam manje napuhana, ali još je trbuh velik. Osjećam i dalje da želudac nije skroz super, ali nije strašno, a žgaravicu znam imati navečer. Umor, jedino to me ubija: samo bi spavala. [sm=smiley1.gif] I zima mi je većinu dana. [sm=smiley1.gif]

tintin -> RE: Odbrojavanje - veljača 2017. (15.2.2017 10:34:41)

Pinky draga ma dobro sam, nema više hormona [sm=smiley1.gif] sve ok, hvala ti šta misliš na mene, nadam se da će tebe ovu trudnoću izbjeći one mučnine kao prvi put, ali ako i budu sve češ ti to junački podnit, hrabrice naša.

Snjeguljica_83 -> RE: Odbrojavanje - veljača 2017. (15.2.2017 11:33:25)

Belina, sretnoooooo!!!!!

Snjeguljica_83 -> RE: Odbrojavanje - veljača 2017. (15.2.2017 11:36:38)

IZVORNA PORUKA: PinkyFunkyBirdy

Evo da vam javim da sam dogovorila pregled iduću srijedu popodne. Ajme ... sad sam postala nervozna, a ima još dosta do tad. [sm=zz_hot.gif]

Bit cd sve dobro! Pusa! [sm=smiley1.gif]

PinkyFunkyBirdy -> RE: Odbrojavanje - veljača 2017. (15.2.2017 11:49:44)

Hvala draga moja! [sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif]
Kako su tvoji kikači? Ljubi ih puno! [sm=smiley1.gif]

Hajdi -> RE: Odbrojavanje - veljača 2017. (15.2.2017 12:27:18)

Drage cure evo me [sm=kava.gif]
Hipo odmah da kažem nažalost nisu dvoje, ali jedan je tu, vidi se gestacijska vrećica i uredna cirkulacija, odnosno plod je živ i sve je u redu [sm=smiley1.gif]. Sad sam 5+5tt. Kontrola za 3 tjedna na dan žena [sm=smiley1.gif]

Danira -> RE: Odbrojavanje - veljača 2017. (15.2.2017 12:28:46)

Hajdi cestitam na jednoj,ali vrijednoj mrvici!

LourdessPadme -> RE: Odbrojavanje - veljača 2017. (15.2.2017 12:45:42)

hajdi bravo za mrvu maminu [sm=bravo.gif] sad uzivaj u ovom prekrasnom razdoblju ♥

pinky tko ce sad docekat tvoj pregled [sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>