RE: Odbrojavanje - veljača 2017. (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Nadamo se zajedno

Poruka

mali andeo -> RE: Odbrojavanje - veljača 2017. (15.2.2017 12:53:48)

pozdrav curke !!!

hajdi [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] za malenu mrvicu ,samo tako neka nastavi...
na dan žena zajedno ćemo gledati naše mrve i ja sam tada naručena [sm=smiley1.gif]

pinky ajme pregled ,jedva čekamo!!!!

belina[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] brzo si to riješila ,želim ti od srca uspješan postupak [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

PinkyFunkyBirdy -> RE: Odbrojavanje - veljača 2017. (15.2.2017 13:03:54)

Trudilice:

[image]http://i65.photobucket.com/albums/h203/Sexxieracerchik4/Miscellaneous/SMILIES/babydustfairy.gif[/image] PinkyFunkyBirdy - 05.02. - ponosna [sm=nosecka.gif]
[image]http://i65.photobucket.com/albums/h203/Sexxieracerchik4/Miscellaneous/SMILIES/babydustfairy.gif[/image] Hajdi - 06.02. - ponosna [sm=nosecka.gif]
[image]http://i65.photobucket.com/albums/h203/Sexxieracerchik4/Miscellaneous/SMILIES/babydustfairy.gif[/image] belina - 16.02.
[image]http://i65.photobucket.com/albums/h203/Sexxieracerchik4/Miscellaneous/SMILIES/babydustfairy.gif[/image] papučica - 22.02.

Hajdi -> RE: Odbrojavanje - veljača 2017. (15.2.2017 13:24:07)

Hvala vam cure [sm=smiley1.gif][sm=smiley36.gif]
Samo neka tako nastavi lijepo se razvijati i rasti [sm=bravo.gif]

Mali anđeo na isti dan smo na pregledu [sm=smiley36.gif] jedva čekam [sm=smiley1.gif]

Pinky sad iščekujem tvoj uzv, vjerujem da će biti sve u redu [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Danira, Lourdess hvala vam na čestitkama [sm=smiley36.gif]

PinkyFunkyBirdy -> RE: Odbrojavanje - veljača 2017. (15.2.2017 13:27:53)

Hajdi bravo za tvoju mrvicu! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Ma neka je i jedna samo da je zdrava i da lijepo napreduje pa da za 8 mj. razveseljava svoju mamicu i taticu uživo. [sm=smiley1.gif]

Lourdess stvarno ne znam. [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

tintin -> RE: Odbrojavanje - veljača 2017. (15.2.2017 13:28:58)

Hajdi [sm=bravo.gif] za mrvicu, bitno da je sve u redu [sm=smiley1.gif]

papučica -> RE: Odbrojavanje - veljača 2017. (15.2.2017 15:02:54)

Pozdrav cure [sm=smiley1.gif]

Mali andeo hvala što pitaš za mene, nadam se da ti je sad malo lakše zbog mučnina. Ma neka je i tih mučnina sve je to trenutno a onda akobogdakad se rodi sve ode u zaborav. Onekad kad se prisjećamo sa smijehom sve to spominjemo.
Belina draga baš mi je drago za tako brze aktivnosti i poduzete korake. bravo!! neka urodi plodom akobogda
Pinky brzo dani prolaze, ništa ne brini
Hajdi hvala Bogu na toj maloj mrvici, neka ide sa srećom sve i uredno.

Hvala vam svima što pitate za mene. Ja vas čitam u noćnim satima i radujem se sa vama svakom novom danu.
Kod mene se približava datum ali PMS uffff, počela me glava bolit kao i obično pred vješticu.
Bila sam u akciji , pokrila sve što treba, bar tako mislim. Jedan dan 22DC mi se pojavio malo, al malo rozi trag na papiru.JOJ da ste me samo vidjele koliko sam samo proučavala.Onda ni sama sebi ne vjerujem .To se skoro i da nije vidjelo, malo sam se iznenadila. Grudi onako malo bole, skoro da i ne bole sad, inače su me boljele od završetka ciklusa. Znači stiže vještica.
Nešto nisam optimistična zbog grudi, one me izdaju [sm=jezicek.gif]
Ma šta bude, ne vrijedi mi se nervirat.Nego onako malo mi bilo čudno taj rozi trag samo jednom i nije se više pojavljivalo.

Pa znate i same kad krenu tie sumnje , ispipavanje i guglanje[sm=smiley36.gif]

A trebale bi Belina i ja stati u red sa ovim trudnicama i da dobijemo znak, je da? Pa nije u redu da tu stojimo bezveze[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
Malo šale nije na odmet

Hvala svima koje ste pitale za mene[sm=smiley1.gif]

Pozdrav svim curama i koga nisam spomenula

Leilani -> RE: Odbrojavanje - veljača 2017. (15.2.2017 15:26:35)

hajdi mila, bravo za mrvicu, ma neka je i jedna, ali itekako vrijedna. Jedva cekam dan zena [sm=smiley36.gif]

mali andeo i kod tebe se veselim danu zena. A draga, samo ti papaj, malo pripazis ako jedes slatko i bit ce to super. A danas ginekolozi i tako imaju te cudne parametre za kilazu, njima je sve previse cak i onda kad nije.

tintin drago mi je da si ok i da je prosla turbulencija hormona. Pusa!

enna zelim ti svu srecu u postupku, neka bude dobitni [sm=smiley1.gif]

belina pa sve citam i citam tvoje zavrzlame a tako si me razveselila sad sa tim da krecete. Ma bravo, navijam ko luda [sm=bravo.gif]

perlice nestrpljivo iscekujem tvoj pregled i samo pozitivaaa!!!

pinky a slatki tvoj M, vidis da ce ave biti dobro, cim je on sam to rekao, kad mu kazete bit ce veselja [sm=smiley1.gif]

Mi u akciji...pa sta bude bit ce.

E da i sretno vam valentinovo sa malim zakasnjenjem. Mi smo ga proveli u maloj intimnoj vecerici doma i poslije akcija [sm=smiley36.gif]

Ljubim vas sve, sorry ak sam zaboravila koga, nemrem sve popamtiti. [sm=smiley36.gif]

Snjeguljica_83 -> RE: Odbrojavanje - veljača 2017. (15.2.2017 15:48:16)

IZVORNA PORUKA: PinkyFunkyBirdy

Hvala draga moja! [sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif]
Kako su tvoji kikači? Ljubi ih puno! [sm=smiley1.gif]

Dobro su, sreće moje... [sm=smiley1.gif]
Neki dan smo bili u parku pa sam stavila N u luljacku za bebe, a E ga je ljuljala i uživala... Osjećala sam takvu toplinu oko srca. I tako, polako rastemo, igramo se i papamo. Imam problem. Nikako da se pokaki. Jel M imao problema.s tim? Pokušala sam svašta, daj i ti koju pametnu. [sm=smiley1.gif]

belina -> RE: Odbrojavanje - veljača 2017. (15.2.2017 16:34:53)

Dan cure, evo me sa lijekovima. Bemfola od 2.dc i Oralgutan 6i 7 dan, 8-i na uzv. I dobila sam i stopericu Ovitrelle. Eto ga. Sve ap cap. Sestra mi je objasnila kako se daju a rekla je da mogu i dolazit u njih. Ne izgleda mi komplicirano, sve je vec smuckano i u penovima, tako da ne bi to trebalo bit problem. Sad cekam [sm=hudicek1.gif]
Leilani da da zavrzlame, znas da u mene ne moze bit jednostavno[sm=smiley1.gif] Daj ajde i ti na brzinu ovako ka i ja, da zajedno odbrojavamo!
Snjeguljice hvala na lijepim zeljama, nadam se da cu za godinu dana i ja tako uzivat u parku sa svojom djecicom.
Hajdi [sm=bravo.gif] za mrvicu. Nema veze sta nisu dvije, bit ce drugi put.
Mali andeo gustas li ti bez posla?
Pinky do kad ti mislis radit? Znam da je u tebe uredaki posao, samo pitam[sm=smiley36.gif]
Perlice jesi bila na pregledu?
Daxy draga vidila sam da su dvije curke u busi[sm=rozacrtici.gif][sm=rozacrtici.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] ma suuuper!! Ponosna mamice!
A di je Lourdess?
Papucice draga nasa nadam se da nije ipak pms! A taj rozi trag [sm=bravo.gif] da je implatacija!!!
Trudilice jel gotova [sm=hudicek1.gif]?
Tintin draga jesi spremna za nove pobjede? Kako je tm reagirao kad si dobila [sm=hudicek1.gif]?

PinkyFunkyBirdy -> RE: Odbrojavanje - veljača 2017. (15.2.2017 16:37:34)

Žurim s posla, ali samo da odgovorim Snjeguljici. Draga, moj M oduvijek nekako mekano kaka tako da nikad nije imao problem sa zatvorom (to je valjda na tatu [sm=smiley36.gif]). Probaj sa sokićem od šljive ili kruškicu ili možda malo više slatkastih stvari jer obično šečer zna potaknuti stvar. [sm=zmeden.gif]

Papučice i Leilani grlim [sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif]

Hajdi -> RE: Odbrojavanje - veljača 2017. (15.2.2017 18:52:23)

Papučice neka ste vi bili u akciju, navijam kao i uvijek da bude dobitno [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Tko zna možda je rozi iscjedak upravo ono što želimo da bude [sm=smiley1.gif]

Leilani bravo za akciju, nadam se da je bilo uspješno [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Tintin draga drago mi je da si mirnija kad nema više hormona [sm=smiley1.gif]
Ja sam se valjda navikla pa ne osjećam neke nuspojave.

Belina sve je to išlo ekspres kod tebe, neka bude uspješno [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]. Lakše je kad imaš spremne bockalice, ići će to lagano [sm=smiley1.gif]

Daxy [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] za dvije curice [sm=zz_wub.gif] [sm=zz_wub.gif]

Puno sreće svim trudilicama!!
[img]http://www.pic4ever.com/images/za4.gif[/img]

belina -> RE: Odbrojavanje - veljača 2017. (15.2.2017 19:17:09)

Snjeguljice moja mala je imala problem s tim. Ako ti slucajno jede cokolino i sl moze bit od toga. Pazi na prehranu dosta sljive i sl. A ako bas zatreba za brzo omeksavanje nama je pomagala jaaaaaako zasecerena kamilica

tintin -> RE: Odbrojavanje - veljača 2017. (15.2.2017 19:31:31)

Papucice zelim ti od srca da je akcija bila uspjesna, nadam se da ces ugledati plusic [sm=smiley31.gif]
Belina moj m bas ne pokazuje emocije, samo je rekao da ne budem tuzna, da cemo jos jedan ciklus probat ovako pa da cemo vidit sta cemo dalje, ali isto sam ja na njemu vidila da se I on nadao I da mu je bilo krivo, ali muski ko muski drukcije sve to podnose nego mi.
Nego reci ti meni di ides u postupak? Joj bas se veselim zbog tebe sto ste uspili upasti u ovaj ciklus.

papučica -> RE: Odbrojavanje - veljača 2017. (15.2.2017 22:41:14)

tintin hvala ti na podršci, mada sumnjam al hajde šta bude..

Nemoj biti tužna novi ciklus nova nada, nova borba. Znam nije lako ali ovdje smo da jedna drugu bodrimo jer se razumijemo.

lidac0605 -> RE: Odbrojavanje - veljača 2017. (15.2.2017 22:44:23)

Hajdi[sm=bravo.gif] za malu bebušku,ma nek je i jedna samo da nam dođe živa i zdrava,sve ostalo je nebitno...uživaj u trudnoći sada [sm=bravo.gif]

papučica -> RE: Odbrojavanje - veljača 2017. (15.2.2017 22:49:45)

E ovako se ja ubijam u pojam hahaha
Sjednem prelistavam stare postove, nekako mi dođe jer to želim da pročitam

I sama sebi danas suze izazva .Vjerovatno i ovaj moj PMS mi doprinese to...

Čitam vaše čestitke za dvije crtice prošle godine u junu[sm=smiley1.gif], Leilani mi napisala i onda mi suze krenuše, kontam sad bih se ja porodila još malo.
Čitala sam i od svih vas poruke i doživljavala kao trenutni osjećaj sreće. Eto koja sam ja budala[sm=zz_banghead.gif] , al nešto sam želila , nemam pojma zašto.
Nekako kad to čitam ponovo tu sreću doživljavam, osjećam...pa možda lutam i tražim isti osjećaj da osjetim

Čudna sam sama sebi , al eto...ipak ..idemo dalje [sm=smiley1.gif]

Snjeguljica_83 -> RE: Odbrojavanje - veljača 2017. (16.2.2017 8:04:47)

IZVORNA PORUKA: belina

Snjeguljice moja mala je imala problem s tim. Ako ti slucajno jede cokolino i sl moze bit od toga. Pazi na prehranu dosta sljive i sl. A ako bas zatreba za brzo omeksavanje nama je pomagala jaaaaaako zasecerena kamilica

Ne jede cokolino.

Dala sam sljivu, sok od sljive, krusku, vise vode.... Dala sam i kamilicu, ali nisam jako zasecerila. Kolikk da stavim secera?
Ajme secer, muka mi. No, i tako tako su mu jos u rodilistu davali to isto... Sad je veci pa valjda mu nije toliko stetno. Moram mu pomoci.

Pinky, hvala!

Snjeguljica_83 -> RE: Odbrojavanje - veljača 2017. (16.2.2017 8:17:49)

Hajdi [sm=bravo.gif] za jednu mrvicu!! [sm=smiley1.gif]

Papucice, a joj nemoj mi se zalostiti... Razumijem tvoja razmisljanja i racunanja... Evo, saljem zagrljaj!

Mini Bav -> RE: Odbrojavanje - veljača 2017. (16.2.2017 8:48:29)

Ovako, napravila sam test i na prvu je bio negativan, a ja nisam imala vremena pratit 10ak min jer sam bila na poslu [sm=smiley36.gif] i dio testa se "razlio" po prozoru, kasnije kad sam pogledala stajalo je pozitivno, tj gornji dio je izgledao kao evaporacijska više, a na donjem dijelu je bilo plave boje jače vidljive, svugdje se povukla ta plava koja se "razlila" samo nije od tamo. Jel to mogućnost pozitivnog ili je jednostavno greška? Pročitala sam da je bilo koja obojenost na mjestu linije pozitivan test, ali ovo mi baš nije jasno :D nisam ga ponavljala još.

tišina -> RE: Odbrojavanje - veljača 2017. (16.2.2017 8:49:50)

[sm=kava.gif][sm=kava.gif][sm=kava.gif] jutroo cure, žene, majke, trudnice i trudilice [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]

ne znam kako je kod vas ali ovdje kod mene je granulo sunce pa se sve odmah čini lakšim.

čitam vas, pratim vas i mislim na vas. nisam dugo na ovom forumu, ali tako ste bliske i drage, pune dobrih savjeta i razumijevanja da se osjećam kao da vas zapravo i poznajem..

papučice, nadam se i šaljem ti pozitivu da ti ova veljača bude za pamćenje i donese jedan lijepi +.

ja sam prije cca 2tj.otkazala jedne rtg pretrage jer sam zabrijala da sam trudna, a sad kako nisam smo odlučili da idem prvo to riješiti pa ćemo onda nastaviti s pokušavanjem (jedini je problem sada dobiti termin, bojim se da će mi propasti i ovaj i slijedeći ciklus... [sm=zmeden.gif] ).
Zapravo od vjenčanja u 9 mj. pokušavam taj problem riješiti ali me samo šalju po raznim pretragama i specijalistima koji nikako da utvrde uzrok problema.
Zaista se nadam da će se sada riješiti i da ćemo od proljeća ponovno nastaviti s pokušajima....

PinkyFunkyBirdy -> RE: Odbrojavanje - veljača 2017. (16.2.2017 10:45:46)

Dobro jutro drage moje! [sm=smiley1.gif] Joj kako paše ovo sunčeko vani. [img]http://degiorgi.math.hr/forum/images/smiles/sunce.gif[/img] Još da ne moram raditi. [sm=smiley36.gif]

Belina dal je [sm=hudicek1.gif] stigla? Sretno s bockanjem. [sm=smiley1.gif]
Ajme ti već pričaš o porodiljnom, a ja još nisam bila ni na prvom pregledu. [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Ako sve bude ok onda ću vjerojatno sredinom ili krajem 7 mj. na GO (jer još imam cijeli) i onda iskoristiti onih 48 dana prije termina. Takav je plan, ali vidjet ćemo kako će se stvari odvijati. [sm=smiley1.gif]

Hajdi, trudnice super da nemaš nekih "neugodnih" simptoma. [sm=smiley1.gif] Ja bi jako voljela da i meni tako ostane, ali me sve strah da jednostavno još nisam došla do tog perioda kad kreću. [sm=zmeden.gif]

Tintin, ah ti muški. Ni moj ne zna baš pokazati neke osjećaje oko trudnoće. Sad isto još ništa me ne pazi ni mazi već je samo rekao da pazim što jedem i što radim te me pitao dal na pregled idemo svi skupa ili ne pa sam rekla da ovaj prvi put još ne jer će biti samo vaginalni pregled. Vidi se da ga zanima, ali ne pokazuje neko oduševljenje koje bi ja očekivala. To oni onako muški. [sm=smiley36.gif]

Lidac draga vidim da kroz šalu spominješ da bi išla i na 6-to. [sm=smiley36.gif] Meni se vrti u glavi od tolikog broja dječice, ali svaka ti čast. Ako se odlučiš pridruži nam se na odbrojavanju. [sm=smiley1.gif]

Papučice, em si imala roskasti iscjedak, em si super-osjetljiva ... hm ..... možda je to to! [sm=smiley1.gif]

Snjeguljice, pa koliko dugo nije kakao? Jogurt mu još uvijek nisi uvela u prehranu, zar ne? On isto pomaže, ali ako nisi dala onda ništa. [sm=zmeden.gif]

Mini Bav, nakon koliko vremena si gledala test? Ja osobno preferiram testove s rozim crtama jer je puno lakše vidjeti drugu crticu, a i kod plavih se jako puno cura žalilo da im se pojavila evaporacijska linija. Ovako, neki zaključak bi bio da AKO si gledala u nekih pola sata i AKO je druga crta jedanke debljine kao kontrolna onda si trudna, inače nisi. Evaporacijska crta je jako tanka na rubu tog dijela gdje treba biti testna crta). Daj nam stavi tu sliku testa (ili u album od RR). Kad ti je datum kad očekuješ M? Svakako bi ti preporučila da sutra ponoviš test i to po mogućnosti neki s rozim crtama (Gravignost je jeftin i super osjetljiv pa ga puno žena preporuča). Sretno! [sm=smiley1.gif]

Tišina, dobrodošla si ti i da češće komentiraš bez obzira na ciklus i dal je pokriveno ili ne. [sm=smiley1.gif] Ne razumijem zašto bi ti propala 2 ciklusa? [sm=zmeden.gif] Sretno i nadam se da ćeš to brzo riješiti da možeš u nove trudničke pobjede! [sm=smiley1.gif]

Snjeguljica_83 -> RE: Odbrojavanje - veljača 2017. (16.2.2017 10:52:17)

Pinky četiri dana. Svaki dan se napreze, ali bude samo trag na peleni, dakle nikako da krene. A ii zadnja kakica je bila mala, nije to nikakva količina. Jogurt nismo uveli, tek ce osam mj.

Mini Bav -> RE: Odbrojavanje - veljača 2017. (16.2.2017 11:00:39)

Hvala na odgovoru. [sm=smiley1.gif]
Pogledala sam tek 2 sata nakon, nisam stigla prije, a iskreno i smetnula sam s uma čim sam vidjela da je negativno na prvu, u prvoj trudnoći mi je odmah bio debeli + (radila 6 dana nakon očekivane m), pa sad kad nije bilo + odmah nije mi ni palo na pamet da se može mrvicu kasnije pojaviti.[sm=smiley36.gif]
Crta je iste debljine kao i kontrolna, a radi se o clearblue testu onom za 30 kn što pokazuje +. Imam sliku ali pojma nemam kako da ju učitam [sm=smiley36.gif].
Trebam dobiti 19., za 3 dana. Jasno mi je bilo da će se pojaviti ta evaporacijska, znam kako izgleda i da je previše prošlo od kada sam test radila ali zbunio me taj očiti plavi dio na donjem djelu plusića, samo zato sam potegla ovo pitanje. [sm=zmeden.gif]

hipo -> RE: Odbrojavanje - veljača 2017. (16.2.2017 11:10:17)

IZVORNA PORUKA: Hajdi

Drage cure evo me [sm=kava.gif]
Hipo odmah da kažem nažalost nisu dvoje, ali jedan je tu, vidi se gestacijska vrećica i uredna cirkulacija, odnosno plod je živ i sve je u redu [sm=smiley1.gif]. Sad sam 5+5tt. Kontrola za 3 tjedna na dan žena [sm=smiley1.gif]

Ma bitno da je bebac tu! Sretno!

Bit ce da cu dva zumanjka znacila dvije tridnkce, hajdi i pinky[sm=jezicek.gif]
Danas cu opet lupat jaja, pa javim ako ima jos duplih [sm=smiley36.gif]

PinkyFunkyBirdy -> RE: Odbrojavanje - veljača 2017. (16.2.2017 11:24:09)

Hipo neeeeeeee lupat jaja prije nego ja obavim pregled!!! [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Mini Bav, ponovi test za koji dan. Još mi se čini da je malo prerano da bi vidjela na Clearblue testu. I tako rano moraš obavezno pričekati tih 10 min da bi očitala test. Ja sam u ovom ciklusu isto morala čekati da vidim crticu. Pojavila se odmah jedino kad sam piškila testić 7 dpo. Ali pliz uzmi neki s rozim crtama ako je moguće. [sm=zmeden.gif]
Za sliku možeš uploadat na TinyPic pa staviti nam tu link ili otići na Albume na RR i tamo uploadati.

Snjeguljice, nudi mu kruškicu čim više. Valjda će krenuti. [sm=zmeden.gif] Sretno! [sm=smiley1.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>