PinkyFunkyBirdy -> RE: Odbrojavanje - veljača 2017. (16.2.2017 10:45:46)
|
Dobro jutro drage moje! [sm=smiley1.gif] Joj kako paše ovo sunčeko vani. [img]http://degiorgi.math.hr/forum/images/smiles/sunce.gif[/img] Još da ne moram raditi. [sm=smiley36.gif] Belina dal je [sm=hudicek1.gif] stigla? Sretno s bockanjem. [sm=smiley1.gif] Ajme ti već pričaš o porodiljnom, a ja još nisam bila ni na prvom pregledu. [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Ako sve bude ok onda ću vjerojatno sredinom ili krajem 7 mj. na GO (jer još imam cijeli) i onda iskoristiti onih 48 dana prije termina. Takav je plan, ali vidjet ćemo kako će se stvari odvijati. [sm=smiley1.gif] Hajdi, trudnice super da nemaš nekih "neugodnih" simptoma. [sm=smiley1.gif] Ja bi jako voljela da i meni tako ostane, ali me sve strah da jednostavno još nisam došla do tog perioda kad kreću. [sm=zmeden.gif] Tintin, ah ti muški. Ni moj ne zna baš pokazati neke osjećaje oko trudnoće. Sad isto još ništa me ne pazi ni mazi već je samo rekao da pazim što jedem i što radim te me pitao dal na pregled idemo svi skupa ili ne pa sam rekla da ovaj prvi put još ne jer će biti samo vaginalni pregled. Vidi se da ga zanima, ali ne pokazuje neko oduševljenje koje bi ja očekivala. To oni onako muški. [sm=smiley36.gif] Lidac draga vidim da kroz šalu spominješ da bi išla i na 6-to. [sm=smiley36.gif] Meni se vrti u glavi od tolikog broja dječice, ali svaka ti čast. Ako se odlučiš pridruži nam se na odbrojavanju. [sm=smiley1.gif] Papučice, em si imala roskasti iscjedak, em si super-osjetljiva ... hm ..... možda je to to! [sm=smiley1.gif] Snjeguljice, pa koliko dugo nije kakao? Jogurt mu još uvijek nisi uvela u prehranu, zar ne? On isto pomaže, ali ako nisi dala onda ništa. [sm=zmeden.gif] Mini Bav, nakon koliko vremena si gledala test? Ja osobno preferiram testove s rozim crtama jer je puno lakše vidjeti drugu crticu, a i kod plavih se jako puno cura žalilo da im se pojavila evaporacijska linija. Ovako, neki zaključak bi bio da AKO si gledala u nekih pola sata i AKO je druga crta jedanke debljine kao kontrolna onda si trudna, inače nisi. Evaporacijska crta je jako tanka na rubu tog dijela gdje treba biti testna crta). Daj nam stavi tu sliku testa (ili u album od RR). Kad ti je datum kad očekuješ M? Svakako bi ti preporučila da sutra ponoviš test i to po mogućnosti neki s rozim crtama (Gravignost je jeftin i super osjetljiv pa ga puno žena preporuča). Sretno! [sm=smiley1.gif] Tišina, dobrodošla si ti i da češće komentiraš bez obzira na ciklus i dal je pokriveno ili ne. [sm=smiley1.gif] Ne razumijem zašto bi ti propala 2 ciklusa? [sm=zmeden.gif] Sretno i nadam se da ćeš to brzo riješiti da možeš u nove trudničke pobjede! [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|