Hajdi -> RE: Odbrojavanje - veljača 2017. (17.2.2017 19:12:50)
|
Mini Bav žao mi je za negativan test, nada još postoji, pričekajmo još koji dan. Viola skroz ste se primakli kraju trudnoće, neka dočekaš lagan porod bez puno muke pa onda uživanje s bebicom [sm=smiley36.gif] Anandi malac ne da mami spavati već sad, nadajmo se da će puno spavati nakon rođenja. Lijepo ste već dogurali [sm=smiley1.gif] Pinky žao mi je da te već napadaju mučnine, kod mene ih nema, nadam se da neće biti jake. Daxy čudo je to da nešto tako maleno može imati cirkulaciju, titraje nisam vidjela, dobila sam sliku, ali onako u živo nisam baš ni pokušavala vidjeti... sve mi je još bilo nestvarno, a slika na uzv sa sjenama meni baš i nije najjasnija. Nadam se da će se sljedeći put više razaznati. Do kad ide vaginalni uzv? Mogu misliti kako je predivan osjećaj osjetiti dvije bebe u trbuhu, uživaj [sm=smiley1.gif] Belina još te zeza [sm=hudicek1.gif], baš neće sad kad treba doći. Što se tiče reakcije na stimulaciju ja sam imala pojačano krvarenje čini mi se 2. dan tako da mi je m završila jako brzo. Od prve bockalice osjećala sam lagano žiganje u jajnicima, to je značilo da se nešto događa. Općenito nisam imala neku jaku reakciju, bila sam napuhnuta, osjećala malo jajnike i morala češće na wc. Jedino što mi je bilo kao neželjena nuspojava to je da sam nakon bockanja znala osjetiti da mi je pao tlak, a inače mi je dosta nizak pa bi bila malo zamantana prvih pola sata. Mislim da svatko na svoj način reagira na stimulaciju, vidjet ćeš, nemoj puno unaprijed razmišljati. Ni ja nisam puno proučavala pa ti ne znam što je jača, a što slabija stimulacija, odnosno dugi ili kratki protokol. Ne znam ni sama u kakvom sam bila protokolu. Na kraju priče bitno je da dobiješ jednu dobitnu js. Leilani, papučice kako ste mi vas dvije [sm=smiley1.gif]?
|
|
|
|