PinkyFunkyBirdy -> RE: Odbrojavanje - veljača 2017. (30.1.2017 16:26:06)
|
Drage moje, nadoknađujem danas što sam propustila na poslu pa ću ubrzo s posla. Perlice, mazi svoju bušu! [sm=smiley1.gif] Evo, trenutno smo dobro ... nadam se da će se tako i održati. [sm=smiley1.gif] Enaaa, super za 4 js! Držim fige da se sve oplode! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Trudilice, do kojeg datuma odbrojavaš (da te dodam na našu listu)? Navijam da bude [sm=modricrtici.gif]! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Tintin vjerujem da je to od lijekova. Drži se i nadam se da će odmah pomoći što god dobila. [sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif] I navijam da nije uzalud! [sm=smiley2.gif] Hajdi, nešto se malo slatko kuha u buši! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Mali andeo, samo odmaraj i bit će sve ok. [sm=smiley1.gif] Slažem se da smeđe nije opasno, ali pusti neka te malo mužić mazi i pazi. [sm=smiley36.gif] Draga daxy, bravo za polovicu prijeđene trudnoće! [sm=bravo.gif] Stvarno je brzo prošlo. Nemoj se brinuti zbog iscjetka i boje urina jer u trudnoći tu nema nekih pravila. [sm=smiley1.gif] Belina, kako si nam ti? [sm=smiley1.gif] Dal pokrivate plodne dane? [sm=smiley36.gif] Leilani, prva si nam na listi. Što imaš za prijaviti? [sm=smiley1.gif] Snjeguljice [sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif] Lourdess mazi bušu! [sm=smiley1.gif] Tišina, meni nije jasno zašto kažeš da ništa od ovog ciklusa, a pokrili ste dan prije O i na sam dan O? [sm=zmeden.gif] Po meni je to savršena pokrivenost, a da se i desilo da je O dan kasnije spermići žive do 72 sata u ženi tako da je sve bilo spremno. [sm=smiley1.gif] Kod mene klasični simptomi PMS-a: prištevi, napuhnutost, gassy, povremena mučnina i žgaravica (pogotovo navečer), sise bujne i bolne, ... jedino što mislim da inače nisam imala je bolna maternica kad napnem taj dio trbuha (točnije kad se presvlačim ili idem leći pa trebam dignuti nogu). Čini mi se da sam to već jednom imala, ali ne sjećam se da li je bio dobitni ciklus ili ne. [sm=zmeden.gif] To mi je bilo posebno naglašeno u subotu da bi se smanjivalo sad iz dana u dan. Malo čudno jer nisu tipični grčevi. Hm ... vidjet ćemo za vikend.
|
|
|
|