PinkyFunkyBirdy -> RE: Odbrojavanje - veljača 2017. (31.1.2017 10:13:58)
|
Dobro jutro drage moje! [sm=smiley1.gif] Tišina, iako se čini dugo do testića vjerujem da će brzo proći. [sm=smiley2.gif] Inače, što se tiče svađe MM i ja se skoro obavezno posvađamo dan prije O pa tek to bude problem. [sm=smiley36.gif] Ovo nakon O je još super. [sm=smiley20.gif] Čitam malo podatke koje si napisala tamo na temi za upoznavanje pa da te pitam dal si provjeravala progesteron na 3. i 21. dan ciklusa? Pitam zbog ovog smeđeg iscjetka prije M. I dal je to par dana prije M pa stane prije nego krene M ili ti je to "početak" M pa se pojačava i spoji s M? [sm=zmeden.gif] Htjela sam ti već ranije malo napisati o LH trakicama i O pa nikako naći vremena. Po meni bi se trebalo ići u akciju taj dan kad je LH trakica pozitivna jer: - trakica lovi povišenje LH hormona koji kreće rasti prije nego piškiš LH trakicu i treba vremena da se skupi u urinu (pa se već tu gubi nešto malo vremena) - od skoka LH hormona do ovulacije može proći do 36h što znači da može O biti već za koji sat nakon što dobiš pozitivnu LH trakicu - spermići žive do 72 h u ženi, a jajna stanica najčešće do 12 h pa je svakako preporučljivo imati odnos prije nego nastupi O jer veća je šansa da će spermić čekati js nego obratno (ali nije nemoguće) - prije sam čitala da spermićima treba nekih 4-6h da se probiju kroz sluz i očiste kako bi bili spremni oploditi jajnu stanicu (prosurfaj još malo tu info) pa se i tu gubi nešto vremena - i ako je lošiji S-gram preporuča se raditi pauza između odnosa od 2-3 dana kako bi se skupila dovoljna količina plivača. Eto, ako imaš još kakvih pitanja slobodno pitaj. [sm=smiley1.gif] Hajdi, samo smireno. [sm=smiley1.gif] Inače, ja sam uspjela zatrudniti kad mi je bio najveći stres na poslu. Bit će sve ok, bez brige! [sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif] Tintin, drago mi je da ti je bolje. [sm=smiley1.gif] I ja pokušavam ne razmišljat o simptomima, ali mislim da je to jače od nas. [sm=smiley36.gif] Enaaa, ovi vaši postupci zvuče komplicirani, ali vidim da ste to sve hrabro podnjeli. Držim fige za tulum u labosu i da vam sljedeći ciklus kad idete u postupak bude dobitan! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Leilani, ja sam ti stalno tako zbunjena. [sm=smiley36.gif] Vidiš ja ovaj put nisam toliko gladna kako inače znam biti, ali sam strašno nervozna. I, da, kažeš da ti je zima. Meni je ovih dana čas toliko vruće da se sva preznojim da bi mi ubrzo bilo zima da se sva tresem (a nisam bolesna). Nadam se da nam to bebači prave probleme u bušama. [sm=smiley2.gif] Eto kod mene je prestala ona bol u maternici. Nekako sve manje vjerujem u pozitivan test, ali znat ću u subotu. [sm=zmeden.gif] Vjerojatno se neću spajati na RR, ali ću upisati rezultat na FF pa ćete tamo vidjeti dal je + ili -. [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|