tišina -> RE: Odbrojavanje - veljača 2017. (2.2.2017 8:46:47)
|
Tintin, vidim da su nam datumi blizu, kada ti planiraš napraviti test, možda se pošlepam uz tebe? mali anđeo, , hehe, sviđa mi se ovo "beba pomirenja", bojim se kad bi to rekla MM da bi se beba mogla zvati Mirko (bez uvrede ikome, ali mi pjesma Vatrogasac Mirko izlazi na uši) :D[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Pinky pokušavam uhvatiti ritam tog brljavnjenja, ali nikako skužiti zašto neka idm malo, nekad jako... daxy ako sad ne bude plusić, slijedeći ciklus svakako idem vaditi hormone, misli da mi moja gin neće dati, ali odem u sunce pa napravim to. upravo zbog te "povijesti" testosterona.. hajdi hehe, svi čekamo tvoj plusić [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] uf.. cure moje, ja pravim ražanja a tko zna gdje je zec... jučer sam jedne otkazala pretrage rtg-a na koje sam duuugo čekala jer nisam sigurna jesam li trudna ili ne. Malo mi je bed što mi je to mama dogovarala, pa sam njoj rekla da ne mogu ići. Naravno njoj nije bilo jasno zašto a kad sam izjavila: "nezz jesam li trudna", kao da sam ju obasjala sa sto zvijezda! [sm=smiley1.gif] MM i ja smo se dogovorili da nećemo nikom ništa spominjati dok ne prođu prva 3 mjeseca a sad ispalo ovako... uf....
|
|
|
|