Hajdi
|
Cure moje, da vam se još malo javim . Ovaj sam post sinoć sastavila, ali bila sam preumorna da ga pregledam i objavim. Daxy ne znam ti za uzv, sad čekam betu u pon pa kad javim dr. znat ću za uzv. Enaa sve zvuči dobro kod tebe, neka embriji pričekaju vraćanje drugi ciklus, želim ti uspjeh Belina baš tako, bila sam jučer ujutro skroz zbunjena, nenaspavana. Da sad mogu ponovo mislim da bi preskočila test jer me jako stresirao. A opet lijepo je vidjeti dvije crtice. Dakle pitam md kakvi su mu komentari, kaže nije mu još došlo do mozga i smije se . Shvaćam ga skroz jer tako je i meni iako se sve događa u mom tijelu. Moram vam se požaliti da me već muči zatvor, ali pomaže magnezij, popijem skoro svaki dan jedan, nadam se da smijem. Trbuh mi je napet i napuhan kao bubanj . I grčevi me hvataju u stopalima, ne znam jel to već od trudnoće. Simptom koji mi je govorio da možda jesam trudna bilo je pojačano stvaranje sline u ustima, osjetila sam to u više navrata prije testa. Cice su mi osjetljive, napuhane lagano, ne previše, i to je otprilike to od simptoma. Tintin, Leilani i ostale trudilice želim vam sreću da popiškite Hvala svima još jednom na čestitkama, divne ste, papučice, pinky, perlice, daxy, Lourdess, tintin, leilani, belina, mali anđeo, anandi, hipo gatalice, snjeguljice, danira, lidac, viola, buba, tišina, trudilice, enaa i ako nekog nisam spomenula Mali anđeo evo me za tobom, nekih 20 tak dana smo iza tebe Pinky nam je također tu, draga ispunila ti se želja, termin bi ti mogao biti na rođendan tvog M
< Poruku je uredio Hajdi -- 4.2.2017 11:17:14 >
|