Hajdi -> RE: Odbrojavanje - veljača 2017. (4.2.2017 11:13:52)
|
Cure moje, da vam se još malo javim [sm=smiley1.gif]. Ovaj sam post sinoć sastavila, ali bila sam preumorna da ga pregledam i objavim. Daxy ne znam ti za uzv, sad čekam betu u pon pa kad javim dr. znat ću za uzv. Enaa sve zvuči dobro kod tebe, neka embriji pričekaju vraćanje drugi ciklus, želim ti uspjeh [sm=rozacrtici.gif] Belina baš tako, bila sam jučer ujutro skroz zbunjena, nenaspavana. Da sad mogu ponovo mislim da bi preskočila test jer me jako stresirao. A opet lijepo je vidjeti dvije crtice. Dakle pitam md kakvi su mu komentari, kaže nije mu još došlo do mozga i smije se [sm=jezicek.gif]. Shvaćam ga skroz jer tako je i meni iako se sve događa u mom tijelu. Moram vam se požaliti da me već muči zatvor, ali pomaže magnezij, popijem skoro svaki dan jedan, nadam se da smijem. Trbuh mi je napet i napuhan kao bubanj [sm=jezicek.gif]. I grčevi me hvataju u stopalima, ne znam jel to već od trudnoće. Simptom koji mi je govorio da možda jesam trudna bilo je pojačano stvaranje sline u ustima, osjetila sam to u više navrata prije testa. Cice su mi osjetljive, napuhane lagano, ne previše, i to je otprilike to od simptoma. Tintin, Leilani i ostale trudilice želim vam sreću da popiškite [sm=rozacrtici.gif][sm=modricrtici.gif] Hvala svima još jednom na čestitkama, divne ste, papučice, pinky, perlice, daxy, Lourdess, tintin, leilani, belina, mali anđeo, anandi, hipo gatalice, snjeguljice, danira, lidac, viola, buba, tišina, trudilice, enaa i ako nekog nisam spomenula [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] [sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif] Mali anđeo evo me za tobom, nekih 20 tak dana smo iza tebe [sm=smiley36.gif] [sm=smiley27.gif] Pinky nam je također tu, draga ispunila ti se želja, termin bi ti mogao biti na rođendan tvog M [sm=smiley36.gif] [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|