PinkyFunkyBirdy -> RE: Odbrojavanje - veljača 2017. (6.2.2017 10:42:15)
|
Drage moje hvala vam puno! Divne ste! [sm=zz_inlove.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=zz_inlove.gif] Stavila sam slikice u album. Nekako je još slabašna druga crtica, ali je tu i to mi je dovoljno. [sm=smiley1.gif] Ne planiram raditi betu već ću svaki drugi dan piškiti testić tek toliko da vidim dal ima kakvih pomaka u boji testića (imam ih nekoliko pa da se potroši [sm=smiley36.gif]). MM se ugodno iznenadio, ja još nisam toga u potpunosti svjesna, no oboje smo jako oprezni jer znamo u kojim sve smjerovima može krenuti. Svaka rečenica nam ima dio "ako sve bude dobro". Idemo dan po dan i najprije čekam da prođe tjedan dana jer u tom periodu su najveće šanse za biokemijsku. Ako to prođe čekat ćemo još jedan tjedan pa kod privatnika na pregled. [sm=smiley1.gif] Nadam se da ću se za ročkas počastiti s jednim jakim titrajućim srčekom. [sm=smiley9.gif] E, sad, simptomi. Jedini simptom koji je meni ukazivao da bi stvarno mogla biti trudna je žgaravica koju sam imala 3 večeri za redom (i dalje se pojavljuje, ali pijem popodne probiotik pa je malo blaža). Ostalo sve mi se zna javljati i u PMS-u: velike i bolne sise, napuhnutost, blagi zatvor, blagi grčevi, prištavost, blaga mučnina, osjećaj kao da imam tempicu s vremena na vrijeme (strese me zima), pospanost, glad, živčanost, možda malo više piškim, ... ako se sjetim još nečega javim. [sm=smiley1.gif] E, da, ako znate kakav savjet da se malo ispušem recite jer trenutno imam toliki trbuh kao da sam trudna između 4 i 5mj. [sm=zmeden.gif] Ne znam dal ću tako uspijeti sakriti trudnoću dok ne saznam da je sve ok. [sm=zmeden.gif] Hajdi, kako nam se ti osjećaš? Dal te TM počeo maziti i paziti? Moj se odmah u subotu ulovio usisavača, a to nije napravio već mjesecima [sm=smiley36.gif]. Leilani, ti si nam sljedeća. Kakvo je stanje? Držim fige i navijam! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Tintin milena, ja bi na tvom mjestu sutra definitivno radila ili test ili betu. Mislim da će sad već svakako pokazati. Joooooj kako bi mi bilo drago da nas obraduješ. Navijam! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Javim se kasnije. Moram danas nešto i raditi na poslu. [sm=smiley36.gif] Grlim vas sve još jednom! [sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif]
|
|
|
|